שרשור בוקר ליום ראשון

../images/Emo214.gifשרשור בוקר ליום ראשון../images/Emo42.gif

איזה כיף להתעורר לבוקר שביתה [ולחשוש שהולכים לתת לנו 5869798 שעותוספות בגלל זה
] ולנסות לארגן את היום כשיש לך 798798796 דברים לעשות ואין לך מושג ממה להתחיל... נצלו את השבוע, כי אולי נדמה לנו שהזמן נעצר, אבל בסופו של דבר גם השבוע [כמו הלילה] יעבור

יש לי לחזור לבית ספר וללמוד עד19:00

פאקק חזרתי רק לפני שעה..וכבר לחזור לבית ספר לשיעורי הסטוריה.. איזה בית ספר נוראייייייי...(כמו כל בית ספר אני מניחה)

יאלה עפתי שיהיה לכולכם יום מקסים!!!

יש לי לימודים אני חוזרת לבית ספר עד שבע בערב.... יום מקסים לכולםםםם בה בי לכם יש לי אוטובוס:]

../images/Emo214.gifזהו, אני הולכת למות ../images/Emo10.gif

כאילו, באמת באמת למות. אבל, באמת באמת באמת למות .
אוף, אני כל כך לא אחראית לפעמים
^אני תמיד יכולה להיות חולה ביום שלישי ולהגיע לחמישי, אבל השיעורים הפכו להיות מעניינים
^ אוחחחחחחחחחחחחחחחחח. היו לי דברים לעשות, אז לא עשיתי עבודה בסוציולוגיה [זאת לא סתם עבודה, זאת יחידה מהבגרות!] במשך הסופ"ש! חשבתי שאני אעשה היום, אבל בסוף לא הייתי בבית בכלל
ואני אמורה להגיש את העבודה ביום שלישיייייייייייי. ועכשיו אמא אמרה לי שמחר כל המשפחה תבוא לכבוד היומולדת של אחי, זה אומר שאני בחיים לא אלמד מחר [כי אחרי הבצפר אני חייבת לנסוע עם אמא לרמת גן
] וזה אומר שכדי לעשות את העבודה בזמן, אני צריכה להיות כמו יפתי ולא לישון בלילה [
], אבל אני לא אצליח בגלל שאני לא מרגישה הכי טוב
וזה אומר שהשבוע הזה מבחינת לימודים הולך להיות מוות
[אני מקווה שלא באמת קראתם את זה]

זה נשמע כמו: אויייי יאווויייי יאויי

חחח סתם נשמההה זה פשוט תענוג להגיד את זה.. תקשיבי... בית ספר זה דבר חרא..צריך להשמיד אותו... אצלנו עשו משו אחזרי... מישו הרי שונא מורים וכל זה...לקח שקית מים פתח תדלת של איזו כיתה זרק אותה על המורה ויצא בראיצה..זה היה אכזרייי...המורה בכתה הבנתיי....המים ירדו לה ביחד עם הדמעותת.. אז יש עוד מסקנה לכל הסיפור הזה.. גם את הילדים צריך להשמיד....

ותרי על זה...

תני קצת זמן לעצמך.. תראי..לי יש שעורים בלשון...מלא משפטים לנתח..ומה אני עשוה?כן כן במחשב... תדחי תעשי בדקה ה-90

למעלה