שרשור בקשות
ושאלות

noshit1

New member
zriha ezra

ani osa avoda al agam izriha atarim beanglit...em yesh simo li po toooooooda rabaaa!!!

../images/Emo214.gifאבלבל...מה רע בעברית?../images/Emo4.gif

בעברית לא חסרים אתרים על אגם, יש את האתר הרשמי ויש עוד אתר מאוד גדול... [כולם נמצאים בעמוד הקישורים של הפורום..] עשיתי חיפוש ב'גוגל' ולא מצאתי שום אתר שמכיל מידע כמו שמכילים האתרים בארץ..

oorlyy1

New member
גם אני לא מצאתי אתרים שיקשורים לאגם

באנגלית..........סורי

הבנתי שאתה צריך באנגלית..../images/Emo204.gif

מסיבה מסויימת, אממ אני לא חושבת שיש באנגלית, אני יכולה לחפש לך.. למרות שהסיכויים קלושים. מה שכן, בעוד כ-שנה בטח יהיו
.

../images/Emo214.gifשרשור בקשות../images/Emo101.gifושאלות../images/Emo13.gif

את כל השאלות ובהקשות שלכם בבקשה תשרשור לפה...

רוצים לעשות מפגש פורום בחנוכה?

מי שיכול שירשום.. ואת התאריכים שהכי נוחים לו.. נראה מה התאריך הכי נוח ונקבע מפגש.. מה דעתכם?

אממממממ..../images/Emo204.gif

וואי יש לי פול תיכנונים לחנוכה..אני לא בטוחה שיהיה לי זמן..בכל אופן שאני אדע ת'תאריכים שאני כן יכולה *אם יש כאלה* אני אודיע..:]

../images/Emo45.gif../images/Emo14.gif

והאמת שאין לי ביינתים תכנונים לחנוכה אז אני יכולה כל החופש חוץ משישבת

נממ..

נראהה תגידוו תאריך כי יש מצב שאני בחנוכה לא בארץץ:] ואםם לא א יש לי פוללל דברים אחרים לעשות:] תלוי איך יהיה מזגג האווירר בחחו"ל
ושווב כמו שאמרתי תגידוו תאריך ונראה כבר:]

שלום לכם חברים

תגידו,מה אגם עושה בימים אלו,היא מתכוננת למשהו מיוחד?היא תהיה בפסטיגל,לא?סליחה מראש על הבורות פשוט אין לי זמן להתעדכן בכל הפרטים.

../images/Emo214.gifבראש ובראשונה, היא עסוקה../images/Emo13.gif

ויכול להיות שאני טועה ולא מעודכנת, אבל עד כמה שזכור לי...אגם דווקא לא משתתפת בפסטיגל, לצערי
[אם אני טועה, תקנו אותי!
] כמו שכבר כתבתי ויש בטאגליינס, היא כתבה לא מזמן בפורום, יש שם לא מעט פרטים על מה שהיא עושה בימים אלו..

oorlyy1

New member
תכנס.......:)

אגם בימים אלו מישתתפת בהצגה "שילגיה ושיבעת הגמדים" הצגה יפה ביותר אגם שילגיה מומלץ
:)

חלי 66

New member
היי

מה שאגם עושה בימים האלה היא משתתפת בהצגת ילדים"שלגיה" והיא מצטלמת "לשיר שלנו" שהצילומים נגמרים בחודש ינואר היא גם תשתתף בסרט עם שלישית פרוזאק והיא עובדת להשתחרר מצה"ל שזה בחודש 2 והיא תעזוב אותנו לכמה חודשים טובים לטובת לימודי משחק בבצר הטוב בעולם "לי שטרסברג"

כנס מאמי:)../images/Emo204.gif

אגם בימים אלו משתתפת בהצגה שלגיה, והיא תרוץ גם בחנוכה *ההצגה כאילוו..* בנוסף היא גם מצטלמת לעונה 4 של השיר שלנו שזה יעלה בסוף החודש לערוץ 5 ביס. את כל שאר הדברים תקרא בשרשורשהיא פתחה לאחרונה.. הקישור נמצא בטאגליינס ובהודעה שהדר כתבה לך:)

Ron a94

New member
טטוב כנסו שניה.

הפורום הזה? ניהיה זוועה באמת. תראו איזה בלאגן,אני לא מוצא את עצמי , תעשו לי סדר בבלאגן מה חדש עם אגם? מלא זמן לא הייתי פה. תווודה, רוון

../images/Emo214.gifואולי זה בגלל שכמו שכתבת...

מלא זמן לא היית פה ודברים התחדשו והתעדכנו?
יש אנשים חדשים..., מנהלת חדשה [
], סקר חדש.... ואפילו אגם כתבה לאחרונה בפורום

למעלה