שרשור הפרק האחרון

../images/Emo214.gifשרשור הפרק האחרון ../images/Emo7.gif

של השבועעעעע!!!!!!!11111 אל תשכחו לספר אם אהבתם או לא, אם צחקתם או לא, אם בכיתם או לא ולתת את ה

m2love

New member
עצוובבבב../images/Emo7.gif

היה פרק ממש עצוב..בכלל לא צחקתי רק בקטע שזכר הזה דיבר עם שניהן בטלפון זה היה מצחיק
אבל בכללי הפרק היה כלכך עצוב ! נשבר לי הלב ככה לראות את קטיה.. אין מילים לתאר איזו מיסכנה היא.. ! ואנדריי כלכך מגעיל..הוא עושה הכל בדיוק כמו שמכתב..ואיך קטיה הסתכלה עליו.. היא גזרה את התמונה
נשבר לי פשוט הלב מאיך שהיא בכתה.. ויוליאנה ממש חמודה איך היא עזרה ותמכה בה
קטיה כלכך מסכנה , היא תעבור עכשיו תקופה ממש קשה:[ ירדו לי דמעות מלראות אותה ככה\= דירוג הפרק
לילה טווב

white angels

New member
עוד פרק עצוב../images/Emo10.gif

והקטע הכי דרמטי היה כשהיא גזרה את התמונה
הרי התמונה הזו ייצגה בשבילה כ"כ הרבה דברים..זו תחילתה של תקופה חדשה עבורה
אבל היא לא לבד..הרבה אנשים יתמכו בה ויעזרו לה
חח הקטע עם סבטה היה קורע..אבל מריאנה הזו ממש כלבה או יותר נכון..פרה
דירוג הפרק-
מקווה שיהיו פרקים יותר שמחים..

לא הבנתי

היא סיפרה ליוליאנה מה קרה - על אנדריי וכו' או שסתם אמרה שקרה לה משהו

white angels

New member
לא..

היא רק אמרה לה שקרה לה משהו רע,ששברו לה את הלב משהו כזה..

solila1

New member
אבל מה קרה לה?....

פנינית למה שברו לה תלב אני לא בעינינים!!!

white angels

New member
ראית את הפרקים האחרונים?

קטיה גילתה שאנדריי בעצם עבד עליה והוא לא באמת אוהב אותה..הוא עושה את הכל למען החברה..אנדריי ורומן פחדו שקוליה ייקח מהם את החברה (להזכירך,החברה בבעלות קטיה) כי הם הבינו שהוא "מחזר" אחרי קטיה וחשבו שהוא ישפיע על קטיה והיא תעביר לשמו את החברה
ובנוסף,הם חשבו שאם קטיה תהיה מאוהבת באנדריי אז היא לא תעשה נגדו שום דבר.. מקווה שהבהרתי לך הכל..

solila1

New member
יוו תודה

מסכנה קטיה מעניין מה היא תעשה טוב יאלה ביי

רינושש

New member
דעה קיצונית על הפרק !

אנדריי בפרק של יום רביעי היתחרט על זה ורצה להפסיק והוא הבין שהוא היתנהג אל קטייה כמו נבלה מהלכת ולרומן זה לא הספיק כדי לשכנע את קטיה אז הוא שלח אל אנדריי מתה "יפה" וקטיה חושבת שאנדריי עוד לא היחרט נראה לי היא תראה לו מה זה וכול בגלל רומן הזה ויוליאנה עזרה לקטיה קצת להיות חזקה
זהו זה מה שחשבתי על הפרק אבל רומן נשאר רומן נבלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעעע חגג שמיחחח ביוש =]

solila1

New member
היי ממצב?...

רציתי לשאול אם אפשר לפתוח משחק אסיצואציות?... וגם איך אפשר להיות מנהלת ואם אני יכולה להתחיל את המשחק?

../images/Emo214.gifבהחלט../images/Emo13.gif

אם אין משחק אסוציאציות בעמוד הנוכחי, את מוזמנת לפתוח

למעלה