שרשור הפרק היומי

../images/Emo214.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo12.gif

מה קרה לכם?
, לאן נעלמתם?
אף אחד לא פתח עדיין שרשור לפרק הראשון של השבוע
מוזמנים לדרג את הפרק אחרי שתצפו בו
ולהוסיף התרשמויות
..

רק קורע עד דמעות!!!

זה הי כל כך מצחיקאיך שאנדריי הלך מכות ואבא הצטרף עם המקל...אדריי פשוט חתיך על אני רוצה ממנו ילד!!!זה הזכיר את הקטע של המכות מ"מוסקבה לא מאמינה לדמעות"ואחר כך עם האיפור של אנדריי ועם ויקהלא הבנתי רק את הרטע של גריגורי וויקה מה הקטע איתם.בקציר היה פרק מהמםם!

white angels

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע איתם..

נראה לי הוא ניסה להתחיל איתה
חחח ועוד דבר קורע היה עם אנדריי ומילקו חח הוא ראה את האיפור של אנדריי והוא כזה אומר לו-"בוא איתי יש לי איפור יותר טוב"
והשומר פטפקין אומר לפדיה-"איבדנו שני אנשים-בחורה מגניבה(מאשה)ובחור נורמלי(אנדריי)"
חח איך יורדים על אנדריי..מסכן

white angels

New member
פספסתי חצי פרק../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

הייתי בחוץ..אוףףף איזה באסה ואין לי איך להשלים..יש למישהו סרטונים או משהו?? פליזז או שתגידו לי מה היה .. ממה שראיתי אנדריי חטף מכות וקטיה הולכת לעשות שינוי
אבל אהבתי מה שאנדריי עשה לויקה
יאללה לקבלה
חחח אני לא מדרגת את הפרק כי בקושי ראיתי חצי

Marina92

New member
היה פרק יפה... :)

חחח איזה מריבה הייתה! חחחח איך קטיה התחילה לקפוץ עליהם ואבא של קטיה הצטרף
.. חחחח לא הבנתי למה הסתכלו על אנדריי ככה.. בכלל לא ראו שיש לו שמה מייק אפ... :\ ואיזה מהפף תעשה קטיה.. עדיף שלא.. חחחחחחחח ואיך אימא שלה מסוגלת להגיד לה שהבגדים שלה יפים? חח מיושנת... חחח ואיך אבא שלה קרע אותי.. חח "נקנה לה ארון חדש..." חחחחח ואיך אנדריי תפס את טניה... חחח...... ואיזה מצחיק הויקה הזאת נדפקה.. חחחח ואיך הוא התחיל לספור לה 30 שניות.... חחחח אהבתי ת'פרק.... :) רק פיספסתי רבע שעה מההתחלה... מי מתנדב לספר מה היה?

המלתחה....

קטיה שואלת את אמא איפה קונים בגדים יפים? יש לי שאלה אחרת: איפה קונים בגדים כמו שלה? אבל האמת אמא שלה ענתה לי - הן תפרו את החולצה בעצמן

white angels

New member
זה מסביר הכל../images/Emo11.gif

אם קטיה הלכה לבד לעשות את השינוי אני כבר מתארת לעצמי איך היא תיראה

../images/Emo214.gifכל הקטע של המכות...

ממש גרמו לי להרגיש שאני רואה את אחי משחק במשחק מכות יפני או משהו

איזה נינג'ה......

ממש מורטאל קומבאט. לא פחות ולא יותר...... הכי מצחיק אבל היה הקטע עם האיפור. הרג אותי כשמילקו אמר לקירה:" כדאי שתשמרי על האיפור שלך. נראה לי שאנדריי אוהב אותו יותר מדי"....חחחחחח וקטיה...... האמת שאני כבר יודעת איך היא תראה אחרי השינוי..... אני לא אגלה לכם... אבל הצחוקים מובטחים!

שושי101

New member
גם אני יודעת.. ../images/Emo9.gif

איך היא תראה..ראיתי בסרטונים ביוטוב...מי שרוצה לראות יכול להיכנס לאחד הסרטונים של קטיה & אנדריי וכמעט בכל אלה יש את ה...מראה החדש הצחוקים באמת מובטחים ולא כדי לפספס את הפרק!!!!!

../images/Emo214.gifתודה על ההמלצות ../images/Emo3.gif

גרמתן לי להיות ממש סקרנית
[ואני לא אצפה ביוטוב, אני אחכה בסבלנות
]

היה פרק מצחייייק../images/Emo6.gif

וואי קטיה בטח לא תראה טוובבב אם היא תשים תצללית הסגולה הזאת
למה היא הלכה לבדד ? הייתה הולכת עם אחת החברות מהעבודהה.. הולך להיות פרקים ממש מצחיקים

white angels

New member
אכן יהיו צחוקים../images/Emo6.gif

רק שהם יהיו על חשבונה של קטיה
דוגרי היא באמת הייתה צריכה ללכת עם מישהו,רואים שהיא לא מבינה בבגדים
היא תיראה ממש מזעזע.מעניין כמה פרקים היא תהיה עם הלוק החדש,מספיק פרקים כדי שהיא תבין שאנדריי לא רוצה להסתובב איתה

white angels

New member
../images/Emo26.gif

אלה כל הסירטונים ביוטיוב http://www.youtube.com/results?search_query=Ne+rodis+krasivoy&search=Search וזזה הסרטון על איך היא תשתנה,נראה לי שזה יהיה היום http://www.youtube.com/watch?v=1l_xn2FUoXU

white angels

New member
אבל שמתי לך קישור

לאיך שהיא תיראה תיכנסי לזה וזה יראה לך.. והקישור הראשון זה מלא סרטונים על הסדרה.. אם את רוצה לחפש משהו יש למעלה חיפוש ..

למעלה