שרשור הפרק של יום א'

../images/Emo214.gifשרשור הפרק של יום א'

עוד שבוע מתחיל
ראיתם את הפרק?
היה מצחיק, או משעמם?
אם היה קטע אחד שהצחיק אתכם, ספרו לנו!
אל תשכחו לדרג את הפרק [במידה שראיתם..]
צפיה מהנה לכוווווווווווווווווווווולם |מו|

white angels

New member
פרק טובב

ככה לפחות אני חושבת
ודווקא לא היה משעמם,היה נחמד מאוד חח הכי הצחיק אותי הקטע שפדיה ניסה להרשים את כולם שיש לו ידע באומנות כשלמעשה הוא קרא את הכל מהחוברת
וגם איך הוא ומאשה שיחקו כל פעם ב-"מי מרגיז יותר"
הם ממש חמודים
ואנדריי וקטיה
וואו הם מתקדמים מהר..אבל ללכת לדירה של רומן?
ולמרות שזו העלילה,אני לא מבינה איך קטיה לא חושדת שרומן יודע הכול על הרומן שלהם..על מה נראה לה הם כבר מדברים שם במשרד? וחוץ מזה,הוא החבר הכי טוב של אנדריי
ועוד קטע חזק היה השיחה של ההורים של קטיה,שאבא שלה אמר שהיא כבר לא מדברת איתו כמו פעם ומספרת לו הכול ושהיא גם חוזרת נורא מאוחר מהעבודה,ואימא שלה אמרה שזה בגלל שהיא התבגרה חוץ מזה שיש לה חיים פרטיים.חכמה אימא שלה.. מחר יהיה פרק יפה
דירוג הפרק:
וסופסוף הפורום התעורר לחיים חח

../images/Emo214.gifאני רוצה להיות קטי ../images/Emo99.gif

תשמעו, היום רציתי להתחלף איתה
אחד הפרקים הטובים יותר [לדעתי
] צחקתי במיוחד כשההורים של קטי דיברו להם על השעה המאוחרת [עשרים לאחת עשרה!] והעובדה שקטי לא בבית והדירוג?

m2love

New member
היה פרק יפה ../images/Emo13.gif

ממש צחקתי מההורים שלה.. עשרים ל12 מאוחר אמצע הלילה חחחח
אני חושבת שמחר יהי פרק עוד יותר יפה חיחיחי
הדירוג
סופסוף חזרו הפרקים היפים

אני מתוודה....

כבר ראיתי באינטרנט איזה 10 פרקים קדימה, פשוט לא יכולתי להתאפק אני מכורה לסדרה הזו ברמות בחיים לא קרה לי... פשוט במקום ללמוד למבחנים ראיתי פרקים ברצף... הולכים להיות פרקים מדהימים - חלקם עצובים וחלקם פשוט קורעים מצחוק!!!

white angels

New member
ואני מתוודה ש..

אני בדיוק כמוך!
כבר ראיתי מלא סירטונים של מה שיקרה בהמשך,אני קוראת תקצירים ומה לא..אפילו ראיתי פרק אחד חח אני כבר הייתי מכורה לסדרות אבל לא ככה! אשכרה ביליתי מלא שעות אחר הצהריים בלראות כל מיני סירטונים
באמת הולכים להיות פרקים יפים במיוחד

../images/Emo214.gifטוב שיש מי שתתקן ../images/Emo8.gif

נו, גם זה מאוחר מאוד לאישה בשנות העשרים לחייה...

m2love

New member
....

בגלל שההורים שלה כאלו שמרנים, וכל הזמן שולטים בחיים שלה ובוחרים בשבילה מה לעשות,ללבוש וכו'.. בגלל זה היא כזו סגורה,ולא מתלבשת בהתאם.. כי ההורים שלה דואגים לה יותר מדי ! זה בסדר שההורים דואגים לבת שלהם... אבל זו כבר הגזמה ! ובגלל התנהגותם היא ככה נראית ! והיא כבר בת 24 אי אפשר שכל הזמן האבא יתשקר וישאל איפה היא.. יש לה חיים אישיים..היא כבר בוגרת
אבל אם הם היו נותנים לה להיות יותר חופשייה.. אז מי יודע אולי קטיה לא הייתה כזו מקסימה
! [חח עמכם הסליחה על החפירה !
]

white angels

New member
חח זה בסדר

התרגלנו
את די צודקת.ההורים שלה חונקים אותה יותר מדי.אבל במיוחד אבא שלה שמצפה שהבת שלו תחזור ישר הביתה אחרי העבודה בלי להסתובב ולבלות.ובאמת מי יודע,אולי אם זה לא היה ככה קטיה הייתה שונה.. אבל בכל זאת יש לה הורים ממש חמודים ומצחיקים

m2love

New member
../images/Emo13.gif

אבל אבא שלה טיפה מגזים,היא הרי בת 24.. היא כבר לא הבת של האבא,הוא צריך להבין שהיא התגברה.. אולי אם קטיה לא הייתה בת יחידה זה היה קצת שונה, הורים שלה ממש חמודים כפרה עלהים
אבל לונורא..מה שקורה הכל לטובה..

white angels

New member
אלכס?

יענו אלכסנדר האח "החביב" של קירה? אם הוא היה אח של קטיה..הייתי מרחמת עליה

למעלה