שרשור הפרק של יום ב'

../images/Emo214.gifשרשור הפרק של יום ב'../images/Emo44.gif

יששששששששששששששששש!!!!!1 כמה זמן שלא פתחתי את השרשורים היומיים
צפיה מהנה לכולם

שרשור הפרק היומי-יום שני

מקווה שיצא לי לראות את הפרק
ווואיי אתם לא קולטים איזה שיר יפה אני שומעת עכשיו... אין התאהבתי קשות בשיר הזה לראות אותך צוחקת-סטלוס ואורן חן אני נשבעת אני ממש בוכה..השיר הכי מרגש ששמעתי בחיים שלליי... ואם אי פעם תבקשיני כל מה שאין לך אני אתן לך האמיני למי את נשמתי אני פותח את מי אני אף פעם לא שוכח ממי אני שואב את כל הכח במי אני תמיד יכול לבטוח ואת הרי יודעת שזו את ואני מכור אלייך

עוד כמה דקוותת

דיי אני פשוט חורשת על השיר הזה... איןן פשוט השיר הזה מרים את כול הרגשות..אפילו את כול החלקים הכי נסתרים שבלב... הוא כ"כ מרגש אותיי...השיר כ"כ מדהיםםם...
ווואיי לא יכולהה... "..ואלחש בשקט שלעולם אני רוצה לראות אותך צוחקתת...ואם אי-פעם תבקשיני כול מה שאין לך אני אתן לך האמיני.." "למי את נשמתי אני פותח..." סורי שאני משרשרת את זה לכאן אבל פשוט אני כ"כ אוהבת תשירר הזה... יאלללהה עוד חמש דקותתת ה-פרקקק

a666blove

New member
פרק דיי טוב

בהיתחשב שלא ממש ראיתי את כולו.. (פשוט ירדתי למבטח לאכול משהו
..) איך שקירה היתחרפנה שאנדריי נסע לקטיה לבקש עזרה.. חעחע! נקווה לפרק עוד יותר טוב חיחי

white angels

New member
חח כן.."מכולם בחרת במזכירה?!"../images/Emo3.gif

אז זהו..שקטיה שלנו לא כלכך מזכירה..היא בעלת החברה ליתר דיוק.
חח איך ויקה ניסתה להוציא מקירה פרטים וקירה כזה מתחילה לחשוד.. ידעתי שפדיה יפשל עם המכונית של אנדריי
מה הוא יעשה עכשיו? חח אם אנדריי יעלה עליו..

היה פרק נחמד

ראיתי חציי.. איך אנדריי אמר "הלילה הגרוע בחיי" וקטיה :"הלילה הכי יפה בחיי.." ווואיי היא כ"כ אווהבתת אותו רק הוא לאא \=

למעלה