שרשור הפרק של יום ב'

../images/Emo214.gifשרשור הפרק של יום ב'../images/Emo44.gif

לא לשכוח לספר לנו על הקטע הכי מצחיק ועל הדירוג שלכם לפרק

../images/Emo214.gifאיזה פרקקקקק../images/Emo47.gif

קודם כל, שרביט המלכות מגיע ל....פדיהההההה
איזה מלך
האמת שמה שהוא עשה למאשינק'ה היה ממש צפוי, וראיתי את זה בכל כך הרבה תכניות..ובכל זאת, תמיד נחמד לראות סצינה של הקרבה כזאת שוב! אפילו הצלחתי להתרגש קצת!
אני חייבת להוסיף ולהגיד שה"קבלת פנים" של קטיה..כל החברות ואנדריי.. היו כל כך מופלאים לרעה, זאת רק אני שחושבת שהכל עדיף על פני המראה הראשוני שלה?לדעתי זה קצת יותר יפה
וחוץ מזה, צל"ש הפרק מגיע לקירה. שהחזירה את מאשה לעבודה וכ'ו.. בחיי שאם הייתי מתחילה לראות היום את הפרק- הייתי חושבת שהיא ממש ה
השומרת על כולם ב"קיציחורפי"
הקטע שהצחיק אותי היה סיום הפרק, שאנדריי וקירה "התמזמזו" להם [אם אפשר לקרוא לזה ככה..], קטיה ראתה אותם-הסתלקה לחדר שלה וקירה חטפה התקף צחוק. אתם מכירים את זה שיש לאנשים צחוק שגורם לכם לצחוק?אז ההתקף של קירה ממש גרם לי לצחוק!
דירוג הפרק:
כולי תקווה שהפרקים ימשיכו לא לאכזב

white angels

New member
איזה תספורתתת../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מזעזע לגמרי ,ממש לא אהבתי היא נראית כמו אחד החברים של מילקו
שתחזור לעצמה,ומהר!
דוגרי פדיה הוא המלך! איזה גיבור איך הוא עוזר למאשה למרות שכל הזמן היא דורכת עליו,ומחפשת תירוצים לא לצאת איתו כשהיא יודעת טוב מאוד שהיא אוהבת אותו
וכל הכבוד גם לבנות שגם הן הפעילו לחץ על קירה ובסוף זה עזר
היא הרי לא עשויה מאבן
,וגם זה שהיא הביאה את הבן החמוד שלה מאוד עזר
ואיך כולם היו בשוק מהלוק החדש של קטיה,אנדריי היה כלכך המום
אבל לפחות הוא לא צחק כמו קירה
חח למרות שאני מודה שגם אני צחקתי מהתספורת כי היא כלכך מוזרה
קירה באמת המלאך השומר של העובדים בחברה..חוץ משל קטיה. הקטע שהכי הצחיק אותי-התספורת של קטיה ואיך שכל מועצת הנשים הלכה לחדר של קטיה כדי להתבונן עליה מקרוב והן התאמצו מאוד שלא להתפקע מצחוק
דירוג הפרק-
אני שומרת את ה-5 כוכבים לפרקים המדהימים שיגיעו בקרוב
אני מקווה שכבר מחר היא תיפטר מהלוק המצחיק הזה

../images/Emo214.gifזה גרוע עד כדי כך?../images/Emo6.gif

יואו.אני ממש רעה אם הייתי מוכנה לסבול את ה"לוק" החדש שלה מאשר את המראה הקודם

white angels

New member
כן../images/Emo4.gif

סורי אבל היא נראית כמו דראג קווין. היא נראית פי אלף יותר טוב במראה הקודם.

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני יכולה להאשים רק את העייפות שלי [ועל הדרך את החרשנות במתמטיקה]

את הפרק של אתמול אהבתי יותר...

הלוק החדש פשוט מזעזע, לדעתי איך שהיא היתה מקודם היה עדיף.. ואיך שאמר אנדריי "חבל...כבר התחלתי להתרגל אליה"... הצחוק של קירה היה באמת ממש מבדק התחלתי גם לצחוק כמו משוגעת ואפילו אמא שלי צחקה שהיא בכלל לא רואה את הסדרה... פדיה כמובן המלך איזה גבר נאמן ואיך הוא ישר הסתדר עם הבן שלה.... אג שמתי לב שטניה משחקת ממש יפה - שחקנית מעולה. הבנות חייבות להגיד לה משהו ללמד אותה מה עושים איזה מסכנה שהיא נראית ככה (הכוונה לקטיה) בסה"כ פרק סבבה, אבל אין על מכות של אתמול, ואיך שאנדריי הוריד את המשקפיים ויצא מהאוטו לפני המכות הוא היה פשוט משגעעעעעע יו אני פשוט חולה על הגבר הזה הוא כזה שווההההה...

שושי101

New member
פרק סבבה..

אבל...המראה החדש של קטיה היה.. במילה אחת א-י-כ-ס!!! נכון שהוא היה די ......" אבל זה היה ממש מגעיל מצדה של קירה לצחוק עליה ככה הרי בכל זאת קטי גם בנאדם! וזאת הפעם הראשונה שלה שהיא הולכת לקניות....... לבד ...כשחושבים על זה קטי (ובכלל הבית שלה) הם מוגבלים כאלה כי ההורים שלה לא עובדים ואין להם ממש כסף לדברים מיותרים ...בגלל זה אמא שלה תופרת לה בגדים וקונה לה בקיוסק....וזה ממש לא יפה שקירה צוחקת עליה ככה אבל ....קטי כבר תנקום בה! אני מדרגת :

white angels

New member
נכון..

עד שאנדריי התחיל להתרגל לקטיה היא באה לו בלוק מזעזע
טניה ממש חמודה ראיתי אותה באיזשהיא תכנית בערוץ רוסי והיא דיברה על המראה שלה וזה והיא אמרה שלמרות הכל היא אוהבת את עצמה ואת איך שהיא נראית(התכנית הייתה על נשים שמנות). נראה לי הבנות לא אמרו לה כלום כי פשוט לא היה להן נעים..זה די מפדח להגיד למישהי שכרגע שינתה את הלוק שזה מגעיל
ולגבי אנדריי אני מוכרחה להודות שאני מסכימה איתך,עד לפני כמה זמן חשבתי שהוא לא משהו אבל שיניתי את דעתי
בקטע לפני המכות פתאום שמתי לב שהוא נראה טוב,מושך כזה
חח..

../images/Emo214.gif"תהיי מוכנה לגרוע מכל" ../images/Emo6.gif

ברור שהן לא אמרו כי הן לא רצו לפגוע בה...
נזכרתי עכשיו בקטע שאחת הבנות שאלה אותה:"שינית תספורת?" והיא צעקה:כן!!!

panci thet i

New member
חחח

הכי מצחיק זה שכולם הסתכלו על קטי (בעיקר טטיאנה חחח) ואו קירה באמת צדקה כשאמרה שמאשה יכולה להתחתן עם פדיה והוא אוהב אותה איזה מאמיייייייייי הבן של מאשה מואה ואי איזה גבר פדיה-נו מה מאשה עוד רוצה שהוא יעשה כדי שהם התחתנו? פרק אחלה ציון:100

פרקקק יפהה../images/Emo13.gif

היה פרק ממש נחמד
הלוק החדש של קטיה ממש מגעילהה.. חבל שהיא הלכה לבד,היא הייתה יכולה ללכת עם אחת החברות שלה ולפחות היא הייתה נראת נורמליי
פדיההה הכי חמוד באררץ.. איך מאשה לא רוצה אותו,הוא כולכך מווששלםם
הוא היה עושה למענה הכל אבל היא לא רוצה אותו למרות שאווהבתתת
ואיזה חברות טובות יש לה תומכות בה בכל צרה
וקירה ממש טובה,היא עוזרת לזולת ופשוטט מלאאאאאאאך שוומרר
אולי היא יוצאת מגעילה בקטע של קטיה, אבל אי אפשר לשפוט אותה היא פשוט מגנה על אהובה אנדריי
הקטע הכי מצחיק - איך שקירה התפקעה מצחוקקקק,זה היה פשוט קוורעעעעע
דירוג הפרק-

שיואו קצוותתתתתת

היה פרק מצחיק בטירוף....... וואו היא נראית נורא..... אם תשימו לב אפילו שמו לה אודם על העור מסביב לשפתיים כדי "להגדיל" אותם..... ואני חשבתי שיותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות.... בעעחחח......... דווקא טוב שהפרק הזה הגיע..... זה אומר שהפרקים הטובים באמת ממש כבר פה...

../images/Emo214.gifראסמי../images/Emo45.gif

אם היא רק הייתה בוחרת באודם פחות "צעקני", אולי היה משהו קצת יותר נורמלי

למעלה