שרשור הפרק של רביעי

../images/Emo214.gifשרשור הפרק של רביעי../images/Emo214.gif

כי הוא כל כך מתבקש
עוד ארבע שעות...

m a r i n i

New member
עוד שעה וחצי .. ../images/Emo99.gif

באלי שיהי כבר תפרק.. משעמם ליי.. חהחהחהחה

m a r i n i

New member
עוד 40 דקותת :)

אהה ויפה על הפורום חיחיחי לא ידעתי שאת מנהלת גם פורום כזה מפורסםם של שירי מימוןן.. כל הכבוד לךך

../images/Emo214.gifקטיה קטיה קטיה..../images/Emo6.gif

למה משהו מריח לי שם מסריח מאז שהיא אמרה "זאת רק תאוריה"....?

m a r i n i

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif

היה פרק קורע והכי נישפכתי מתי שהיא ניכנסה לחדר של אנדרי והיא כזה עוד שניה נופלת..ומאושרת יענו שהיא חשבה שאנדרי גם אוהב אותה (תזכרי הוא אוהב אותך בטוח חח משו כזה) ויוווו ואז רומן כזה הראה לו לב וזה חחחחחחחחחחחחחח היה קורררע
ואיזה מיסכנה רצתה ללכת איתם לאכול...ואהבתי מתי שהיא סיפרה על קוליה חח.. אוווווווופפ לא ראיתי את הסוף (20 דקות האחרונות) אווווווווופ
היה משו מעניין בסוף ?!!?

m a r i n i

New member
מה היה יא רעה תגללי..

אני חושבת שאני יודעת:) מה רומן שאל את אנדרי אם הוא אוהב את קטי והוא שתק והסוף.. או שהיה עוד משו?!

white angels

New member
טוב אני אעביר את זה לכאן

חח איזה קטעים עם קטי אנדריי ורומן..הם הכי קרעו אותי.. ואיך שקטי הראתה לכולם איזו מומחית היא בכלכלה! אבל זאת שפתחה לה בקלפים אמרה לה שהיא אוהבת מישהו וזה הדדי אז היא ישר חשבה שמדובר באנדריי =\ מסכנה..אפילו רומן שם לב לזה ואיך הוא רמז לאנדריי עם הלב זה היה ממש קורע! שמתם לב שאנדריי אמר בכוונה שקטי מוצאת חן בעיניו ואז היא שמעה מהמשרד שלה? אוי וואי יהיה פה שמח..
פרק טוב בקיצור חח

m a r i n i

New member
הפרק של יום חמישי..=]

כן כן כן זה הפרק האחרון בשבוע..ואז צריך לחכות שוב עד ליום ראשוןן.. :\ היה פרק נחמד..אבל די כמה מתעללים בקטי כי מה היא עשתה..יוו למה היא בכלל הלכה איתם עם הרפיק הקוף הזה חח.. ווואי איך אהבתי תקטע יענו שהיא דמיינה שהם רוקדים סלואו איך רציתי שזה יהי באמתת... ואיזה אבא משוגע יש לה ה' ישמור..היא בת 20+ והוא מתנהג אליכה כמו ילדה בת 10.. אפילו שאני בת 14 חחחח אבא שלי לא מחרפן לי ככה תחיים חחח

למעלה