שרשור שבוע חדש

../images/Emo214.gifשרשור שבוע חדש../images/Emo42.gif

סתם כי הרבה זמן היה בא לי לפתוח שרשור שירענן אותנו מהשבוע שנסגר והאחד שנפתח.... אחחחח... הלכתי לישון כמעט ב3 לפנות בוקר. התעוררתי ב6 וחצי. אני צריכה להיות בעבודה עד 4. אני צריכה לחזור הביתה, להשתדל לא לישון, וללמוד למבחן שיש לי מחר במבחן ואז חצי יום חופשששששששששששששש מהעבודה. צריך לנצל את זה
הלוואי, הלוואי, הלוואי שזה יהיה שבוע טוב

../images/Emo214.gifאוחחח..לפני חצי שעה הגעתי הביתה ../images/Emo4.gif

כעת אני מסיימת לגלוש באינטרנט קצת *חופש* ואז אני הולכת להתקלח לקחת ביסלי [גריל או בצל?! דווקא בא לי בצל!] ולהתחיל ללמוד וללמוד וללמוד וללמוד ברבע לתשע לעשות הפסקה, כי כפיר מופיע ב"מה קשור"!!![
לכולם לראות
] ו... אחרי זה ללמוד וללמוד וללמוד ושוב ללמוד ולישון. אתם קולטים שאני מחר מסיימת חצי שנה שלמדתי במכללה? אחת התקופות הטובות בחיים שלי מסתיימת. לילה טובבבבבבבבב =]

רק את הצלחת לגרום לי להשתתף בשאלונים וסיכומים

למינהם השבוע שלי התחיל במוצ"ש (אתמול) ההיתי בהופעה מעולה מעולה של הרכב נדיר,שנקרא "צליל מכוון" יצחק קלפטר(צ'רצ'יל) שלמה ידוב,שם טוב לוי החברה האלה פשוט באמת מיוחדים היה ממש טוב גם אני נכנסתי לא מזמן אחרי יום ארוך ומייגע אז בעלי שוקד ועומל על ארוחת ערב טעימה,אני אתקלח,אוכל ואז אני אשב לצפות במה קשור כי יוני בלוך מתאחר,אחרי הכל אני בלוכית בנשמה ואני מבינה ממך שגם כפיר אפשטיין יהיה שם,אז השמחה ממש כפולה מחכה לי שבוע עמוס בעבודה ובילוים ,אני לא עלאה אותכם אז שיהיה לכולנו שבוע מקסים ומדליק ואל תשכחו 'אלוהים נתן לנו ,ידים וראש כדי שנוכל להגשים חלומות'

../images/Emo214.gifיאאאאא, אני מתה עלייך!../images/Emo24.gif

את נשואה!?
כיף לך!!!! יוני בלוך?!?! וואי, הוא תותח! באמת השמחה כפולה! ו"צליל מכוון" זה אחלה שם!אהבתי
בתאבון בארוחת ערב
[ותודי שזה לא כזה נורא לענות על שאלונים וכאלו..]

למעלה