אדום בנשמה יש קדימה ב`ש שלי תמשיכי ככה ליגת על מחכה לך זינו כולנו איתך
א אביר על סוס לבן2 New member 29/1/06 #4 אדום בנשמה יש קדימה ב`ש שלי תמשיכי ככה ליגת על מחכה לך זינו כולנו איתך
ד דוקטור DUZ New member 28/1/06 #1 ../images/Emo214.gif3-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באר שבע חולה עלייך אהבת חיי , זהו עלינו על דרך המלך, יאללה שנה הבאה ליגת על!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo214.gif3-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באר שבע חולה עלייך אהבת חיי , זהו עלינו על דרך המלך, יאללה שנה הבאה ליגת על!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L Lior Sarosi New member 30/1/06 #6 .. חייב לעלות העונה ליגה אם רוצים שפלאטו שרון יקנה אותנו ונהפוך לאימפריה
Z zuli5 New member 29/1/06 #2 היי דוקטור סבלנות... אי אפשר לצאת בהצהרות כאלה כבר עכשיו. יש עוד מספיק משחקים והיריבות לעליה לא יוותרו כל כך בקלות. יש להעזר בסבלנות, להפסיק לקלל את זינו ולהגיע בהמונים למשחקים, על מנת שבאמת יהיה סיכוי לעלות ליגה.
היי דוקטור סבלנות... אי אפשר לצאת בהצהרות כאלה כבר עכשיו. יש עוד מספיק משחקים והיריבות לעליה לא יוותרו כל כך בקלות. יש להעזר בסבלנות, להפסיק לקלל את זינו ולהגיע בהמונים למשחקים, על מנת שבאמת יהיה סיכוי לעלות ליגה.
H HBSFC1 New member 29/1/06 #3 נכון.. אני אחד כזה ששונא שמנחסים... ככה שהכל עניין של המשכיות. אם נמשיך לנצח ולא חייב תמיד בתצוגות כדורגל, ונאגור נקודות, אנחנו על דרך המלך. העיקר לעוף כבר מהליגה המסריחה הזאת.
נכון.. אני אחד כזה ששונא שמנחסים... ככה שהכל עניין של המשכיות. אם נמשיך לנצח ולא חייב תמיד בתצוגות כדורגל, ונאגור נקודות, אנחנו על דרך המלך. העיקר לעוף כבר מהליגה המסריחה הזאת.
א אביר על סוס לבן2 New member 29/1/06 #5 אדום בנשמה סבלנות אחים שלי אנחנו צריכים לבוא למשחקים ולא להתיאש בע`ה שנה הבאה ליגת על