Dont Wake Me Up פרק 11

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 11../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אני יודעת...היום יום שלישי חחח אני מרשה לעצמי להעלות את הפיק היום מכיוון שמחר אני כל היום אהיה בחוץ ולא יהיה לי זמן לפרסם, אז אנג'וייי
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131544856 שורות אחרונות: אני בכלל לא בטוחה שהוא עדיין מרגיש כמו פעם, הוא יבוא היום בערב?...על מי אני עובדת אני יודעת שהוא יבוא היום בערב... אני צריכה לדבר איתו, אבל איך אני אגיד לו מה אני מרגישה כלפיו, איך אני אסביר לו את החודשים האחרונים עם דני, איך אני בכלל אדבר איתו ואם הוא בכלל ירצה לדבר איתי... אוקיי יצאתי ממש מתוסבכת... קריאה מהנה, פרק 11
*הארי* כל מה שקרה פה בזמן האחרון היה ממש מוזר, ולא הספקתי להתנצל בפני ג'יין אז אני אדבר איתה היום במסיבה. נקשתי בדלת של דאגי והמסומם עוד היה עם הפיג'מה, והשעה כבר אחת בצהריים. "אה, מה אתה עושה פה?" הוא שאל ונכנסתי "אני רואה שעבר לך האגרוף, אין כבר סימן" חייכתי והתיישבתי על הספה "כן, מזל" הוא אמר וחייך, אבל חיוך מזויף "מה קרה?" שאלתי והוא התיישב לידי "לא כלום..." "אני אוציא את זה ממך בכוח, אל תנסה בכלל!" התעצבנתי, למה הוא לא מדבר? תמיד כשהוא נכנס לדיכאון או משהו כזה הוא מדבר עם טום ודני, ומה איתי? חמור! "טוב...אתה יודע מה אני מרגיש כלפי ג'יין...ועכשיו דני איתה, אני יודע שאני צריך לכבד את זה ולא להתערב וזה מה שאני מתכוון לעשות אבל זה פשוט כואב לי..." "בגלל זה?!" התחלתי לצחוק והוא נעלב "סליחה...פשוט, אתה צריך לדבר עם דני...הוא כבר ידבר איתך ומצב הרוח שלך ישתפר שאתה בכלל לא מבין!" זה לא היה נראה כאילו זה עזר "דאגי תקשיב...דני מרגיש אחרת עכשיו, אבל את הכול הוא יספר לך כי גם אני לא בדיוק יודע מה קורה איתו, אבל בבקשה תצא מהדיכאון הזה ובוא נלך לקנות בגדים להיום בערב, קום!" קמתי והרמתי אותו כדי שיתארגן ונצא מהחור הזה שהוא קורא לו "דירתי נסיכתי" "אבל אני אוהב להיות פה" הוא התחיל לצחוק "כן, אני בטוח שהדירה שלך אוהבת אותך גם, נו אל תתעצל ולך להתארגן" "טוב, חכה פה" "די! תשבע!" התחלתי לצחוק והתיישבתי שוב לראות בינתיים סרט או משהו עד שהוא יסיים להתארגן. *טום* נשארתי לבד, דני וג'יו יצאו לעשות קניות מה שייקח הרבה הרבה זמן כי הם מתווכחים הרבה. דאגי והארי יצאו לקנות בגדים ונשארתי לבד להכין את האוכל אז החלטתי להזמין את ג'יין לדירה של דני שהיא תעזור לי לסדר בינתיים, ואולי גם להכיר אותה קצת יותר. הלכתי לפתוח את הדלת וג'יין חייכה ונכנסה פנימה. "היי" חייכתי אליה והיא חייכה בחזרה, בהחלט חיוך כובש יש לילדה. "היית פה כבר נכון?" שאלתי אותה והיא הנהנה "איפה דני?" היא שאלה "הוא וג'יו יצאו לעשות קניות, לא רציתי להיות לבד בבית המפחיד הזה, אני מקווה שלא אכפת לך" עניתי "לא מה פתאום! אני אשמח להכיר אותך יותר, בקושי יצא לנו לדבר כשהתארחתם אצלנו בסדרה" "כן, ואני מאוד שמח שעזרנו לכם להעלות את הרייטינג" צחקתי וגם היא "אז מה אני צריכה לעשות?" "חשבתי על זה שתקשטי ואני אכין את האוכל, מתאים לך?" "מתאים" היא חייכה והתחלתי להסביר לה איפה הקישוטים, מה כעיקרון צריך לעשות ותוך כדי דיברנו וצחקנו, ואני מבין איך שני הילדים האלו התאהבו בה. אחרי שעתיים דני וג'יו חזרו והם עזרו לי ולג'יין לעשות את הסידורים האחרונים למסיבה. באיזשהו שלב ג'יין ודני נעלמו, ואני וג'יו עשינו הפסקה להירגע מעט וליהנות ביחד. כמה שאפשר ליהנות בדירה של דני... *דני* "איך את מרגישה?" שאלתי אותה כשקישטנו את העצים בחוץ "מבולבלת, מאוד..." היא ענתה והמשיכה לקשט בעוד שאני נעצרתי וירדתי מהסולם להתיישב על הספסל. "תקשיבי, אני יודע שזה מאוד מוזר לשמוע את זה ממני אבל...אני חושב שאת ודאגי צריכים לדבר ולחזור להיות ביחד." אמרתי לה והיא כמעט שנפלה מהסולם. "מה?....אבל-" "בלי אבל" צחקתי "דאגי אוהב אותך, מאז שסיפרתי להם עלייך ראיתי איך הוא הגיב ואני טיפש שלא הבנתי את זה בהתחלה..." "הוא יבוא היום?" היא שאלה "כן" חייכתי והיא התיישבה לידי "אז את תדברי איתו?" "כן" היא ענתה וחיבקה אותי "אני כ"כ מצטערת על כל הסיבוכים האלו שקרו מאז שנפגשתם איתי" חיבקתי אותה בחזרה "תאמיני לי, את הדבר הכי טוב שקרה לכולנו מאז...מאז..." שנינו התחלנו לצחוק והיא קמה "אני אלך להתארגן, תודה על הכול..." "אין בעד מה, העונג הוא כולו שלי...ואיזה עונג!!" צחקתי והיא הלכה. טום התקרב אליי והתיישב, ואחר-כך גם ג'יו. "אז אתה רוצה לספר לנו מה קורה ביניכם עכשיו?" טום שאל "אתמול כשהחזרתי אותה הביתה הרגשתי שונה, ורציתי לדעת איך אני מרגיש אז נישקתי אותה. ותאמינו או לא, לא הרגשתי כלום. ואני מאושר, כי אני יודע כמה דאגי באמת אוהב אותה. אני טיפש שנכנסתי לזה, למרות שלא ידעתי על כלום ואני ח-" שמענו פיצוץ חזק שגרם לכולנו לקפוץ על הרגליים ישר חשבתי על - "ג'יין!" ג'יו צעקה ורצנו כולנו לראות מה קרה, כמעט והתעלפתי שם על המקום אילולא טום תפס אותי ומשך אותי לכיוון המכונית. המכונית שלה התנגשה במכונית אחרת, ראינו שהאיש שבו היא התנגשה היה בסדר כי הוא פשוט יצא מהמכונית וצעק לג'יין על החלון, היא לא הגיבה לו. התקרבתי וראיתי שראשה שמוט לקדימה על ההגה, והיא לא ענתה לי "ג'יין!!" התחלנו לצעוק וניסינו לפתוח את הדלת אבל לא יכולנו. ולפתע היא התעוררה ויצאה מהמכונית. תפסתי אותה והיא התעלפה בידיי. אני טום וג'יו לקחנו אותה ונסענו לבית החולים. בבית החולים לקחו אותה וביקשו מאיתנו לחכות עד שיודיעו לנו מה מצבה. טום וג'יו עשו תורות להביא את השתייה\ מסכנים הם היו נראים ממש מודאגים. דאגי והארי הגיעו ישר כששמעו מה קרה, או יותר נכון ממש רצו. "מה קרה לה??" דאגי שאל אותי והיה נראה מודאג, הושבתי אותו ואמרתי לו שהיא התעלפה והתנגשה במכונית. הרופא יצא אלינו וקרא לי. "אתה חבר שלה?" הוא שאל אותי ובלי לחשוב הנהנתי. "דבר ראשון היא בסדר, פחדנו מאוד שיקרה לה ולתינוק משהו, אבל שניהם בסדר. יהיה בסדר" הרופא חייך אליי והייתי בשוק "מה...? תי...נוק?" שאלתי אותו שוב "כן, מה לא ידעת? אתה תהיה אבא! מזל טוב!" "תו..דה" עניתי "מתי נוכל להיכנס אליה?" שאלתי מיד "אנחנו נצא אליכם שוב, עושים לה בדיקות כרגע" הרופא ענה והלך. "דאגי, בוא רגע..." סימנתי לדאגי שיבוא לצד כדי שאוכל לדבר איתו "מה הרופא אמר לך?" הוא שאל בדאגה "הוא אמר שהיא בסדר, הוא אמר שהיא והתינוק בסדר" אמרתי לו והוא התאבן. אחרי כמה דקות של שתיקה הוא שאל שוב "אז היא כן בהיריון?" "כן..." עניתי "אמרת שראית את התוצאות, איך זה יכול להיות שהיא כן בהיריון?" "אני לא יודע, אבל מזה משנה?...היא בהריון!" הוא אמר בהלם "אתה אבא..." חיבקתי אותו והוא מרוב השוק לא ידע מה לעשות אז צחקנו שנינו והוא תפס את ראשו כלא מאמין "אבל עדיין אני צריך לעשות בדיקת אבהות..." דאגי אמר "אני לא חושב שהיא הייתה עם מישהו אחר דאג" "כן...גם אני חושב ככה" דאגי חייך "אני לא מאמין, אתה מאמין?! כי אני לא מצליח להאמין!!" התחלנו שנינו לצחוק והארי טום וג'יו התקדמו אלינו "מה אתם צוחקים? ספרו לנו מה הרופא אמר!" הארי צעק עלינו "אני...אבא!" דאגי חייך וטום הארי וג'יו קפצו עליו בחיבוקים "היא תהיה בסדר?" ג'יו שאלה והנהנתי. כולנו הסתובבנו חסרי מנוחה אחרי הידיעה שג'יין בהיריון, רצינו לדבר איתה ולראות איך היא מרגישה. הרופא הגיע ודאגי מיהר אליו ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif פרק 12 ../images/Emo214.gif

*דאגי* הרופא חזר ומיהרתי אליו, אני פשוט חייב לדעת מה קורה איתה. "איך ג'יין מרגישה?" שאלתי אותו "אני חושב שאת זה אני צריך לספר לחבר שלה" הרופא אמר ודני כחכח בגרונו וחייך במבוכה "הוא החבר שלה, אני מצטער פשוט זה נפלט לי ודאגתי לה" דני אמר והרופא הבין וחייך "ובכן, אתם יכולים להיכנס לחדרה, היא ערה ומרגישה טוב. עדיף שכל אחד בנפרד ייכנס. שיהיה לכם יום טוב, ומזל טוב" הרופא אמר והלך. "אנחנו נחכה פה" דני חייך והם התיישבו כולם. נכנסתי לחדרה במהירות והיא הייתה נראית טוב, עם חיוך על פניה. "היי" היא אמרה לי בעודי סוגר את הדלת. התקדמתי והתיישבתי ליד מיטתה. "איך את מרגישה?" שאלתי "יותר טוב..." היא ענתה ולחייה האדימו "הרופא סיפר לך?" היא שאלה "כן" חייכתי "מה נעשה?" היא שאלה אותי והשפילה את מבטה "מזאת אומרת?..." לא הבנתי, מה נעשה בנוגע למה? "בנוגע אלינו, ולתינוק" "אני..." רציתי לסיים את המשפט שהתחלתי אך לא יכולתי, לרגע נזכרתי בדני...ואמרתי שאני לא יכול להיות תקוע ביניהם, אם הילד שלי אני רוצה להיות חלק בחיים שלו, אבל אני לא אהיה בין דני לג'יין... "מה קרה?" היא אחזה בידי והביטה בי בדאגה "אתה לא נראה טוב..." "אני לא יכול לעשות את זה ג'יין" אמרתי את זה בלי להביט בה והלכתי משם. יכולתי להישבע שהיא קראה לי, אבל משהו עצר מבעדי להביט אחורנית. *דני* התפלאתי לראות את דאגי יוצא אחרי פחות מעשר דקות מחדרה של ג'יין, ובכלל...הוא היה נראה... "מה קרה, דאג?" הארי שאל אותו והוא נד בראשו והלך משם. ידעתי שלא יהיה אפשר לדבר איתו בזמן הקרוב, צריך לתת לו זמן להירגע. הארי וטום אמרו שאני אכנס קודם לחדרה של ג'יין אז נכנסתי... "היי" היא חייכה אליי וניגבה את דמעותיה, התקרבתי אליה והתיישבתי "איך את מרגישה?" שאלתי "יהיה טוב..." "למה הוא יצא ככה מהחדר?" ידעתי שאני חייב לשאול את זה, וזה יכאב לה... "שאלתי אותו מה נעשה בנוגע אלינו ובנוגע לתינוק" היא ענתה בלחש ודמעות עולות שוב על עיניה "הוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה" חיבקתי אותה ולא מצאתי את המילים הנכונות, מה אני יכול לומר לה? אני קודם צריך לדבר עם דאגי. "הרופא אמר שאני יכולה לחזור הביתה" היא אמרה לי אחרי כמה דקות "אז אני אחזיר אותך" "תודה...ודני, אני לא חושבת שאני אבוא היום" "ג'יין, כמה פעמים אמרת לי את זה? וכמה פעמים אמרתי לך שאני לא אקח לא כתשובה?" חייכתי אליה ואחזתי בידה שוב "תקשיבי, אני לא יודע למה דאגי הגיב ככה אבל אני אדבר איתו ואני בטוח שהוא פשוט בהלם מהעובדה שהוא הולך להיות אבא, זה הכול. הוא לא ירצה להכאיב לך, הוא אוהב אותך" "דני, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך" היא חיבקה אותי והרופא נכנס "כמו שאמרתי לה, היא משוחררת. רק תשתדלי לשתות יותר מים שלא תתייבשי. שיהיה יום טוב, מזל טוב ותרגישי טוב" הרופא חייך ויצא. "הביתה?" שאלתי והושטתי לה את ידי, היא הנהנה והתחלנו להתארגן. *ג'יו* כשראיתי איך דאגי יצא מחדרה של ג'יין כ"כ דאגתי, אבל לא הלכתי אחריו. כולנו יודעים מתי אפשר לדבר איתו ומתי לא, אז חיכיתי עד שהחזרנו את ג'יין לביתה וכולם התפזרו והכול כבר היה מוכן למסיבה. בשעה שמונה יצאתי מהבית, הסברתי לטום שאני הולכת לדאגי כי הוא לא היה נראה טוב ורציתי לוודא שהוא יגיע למסיבה, וכמובן שהוא קצת התבאס כי רצה ללכת איתי אבל וויתר ויצאתי מהבית. נקשתי בדלת ודאגי פתח אותה וכשראה שזו אני ישר אמר "אני לא בא" ונכנס לבית. נכנסתי אחריו וסגרתי את הדלת "מה הבעיות הפעם דאג?" שאלתי אותו והתיישבתי בספה "אין לי כוח לזה ג'יו, באמת. לא הפעם" הוא נאנח ושתה מהבירה. "אולי תגיד לי מה קרה?" התעקשתי "כלום! אני אוהב את ג'יין, היא בהריון דני אוהב את ג'יין והיא אוהבת אותו. זו הבעיה!" קולו נשמע צרוד "ידעתי" אמרתי לו וחייכתי "דאג, אתה לא מבין שזה לא נכון?..." "מה לא נכון?" "תקשיב, באותו היום שחזרתם מצרפת...דני נישק את ג'יין ושניהם הבינו שהם לא מתאימים אחד לשני, הם לא אוהבים אחד את השני!" "איך את יודעת שזה מה שקרה??" הוא קם עם אנרגיות חדשות "טיפש" צחקתי "אפשר להוציא מהארי הכול! לך להתארגן יש לך שעה!" "אוקיי" הוא אמר ורץ במעלה המדרגות. *דני* "ג'יין?" עמדתי בסוף המדרגות וחיכיתי לג'יין. היא ירדה עם שמלה לבנה עד הברכיים, ושיערה הארוך היה פזור. האיפור הדגיש את העיניים היפות שלה והחיוך הוא שעשה הכול, רק חבל שלא ראיתי אותו "את נראית פשוט מדהים" חייכתי אליה בתקווה שתחזיר לי חיוך "תודה" היא אמרה, ללא חיוך "תקשיבי, דאגי יצא קצת מפרופורציות אבל הוא יחזור לעצמו. בבקשה תהיי שמחה הערב." ביקשתי ממנה ולשמחתי הרבה היא חייכה "אבל רק בגלל שאתה ביקשת ממני" היא אמרה ויצאנו מהבית שלה. בדרך העלנו שמות של ילדים, בנים ובנות. ועד שהגענו אליי לא מצאנו אפילו שם אחד ששנינו אהבנו, משום מה היה חשוב לה שאני יאהב את השם של התינוק ויותר מזה אני לא יכול להיות מאושר. עזרתי לה לרדת מהמכונית וראיתי שכולם כבר הגיעו, הצצתי בשעון וראיתי שהשעה הייתה תשע, הייתי בטוח שנגיע לפני כולם. נכנסנו לבית ולא ראיתי את דאגי, אין מצב שהוא הבריז לי...שהוא הבריז לה... "הוא לא יבוא?" היא שאלה אותי וסגרתי את הדלת "אני לא יודע" אמרתי לה וכולם התקרבו לברך אותנו בברכת חג שמח ולג'יין על כך שהיא בהריון. התחלתי להסתובב בכל הבית ולא ראיתי אותו, ועם טום והארי לא יכולתי לדבר אז חיפשתי את ג'יו, היא בטוח יודעת איפה הוא היא עמדה ליד האח כשכוסית של יין מוחזקת בידה והחיוך החמוד שלה, כשהיא הסתובבה היא ראתה אותי והתקרבה אליי. "דני!" "היי! לא חשבתי שתגיעי, מה קורה? הרבה זמן לא ראיתי אותך...השתנת!" אמרתי במהירות וקריסטין צחקה "תמיד ידעת לדבר יפה...הגעתי כי ג'יו התקשרה ואמרה שהיו לכם הרבה בעיות ושאולי תצטרך כתף לבכות עליה" היא חייכה ואז הרצינה "הכול בסדר?" היא שאלה ואז הביטה על ג'יין "כן, פשוט את מכירה אותי...מתאהב בכל הבחורות הלא נכונות" "דני ג'ונס עדיין לא מצא את האחת בשבילו?" היא הביטה בי וחקרה אותי. וכתגובה אינסטינקטית הסטתי את מבטי לעבר ג'יין, בפעם השנייה. "אוי...אל תגיד לי, ג'יין ברוקס?" "כן, אבל זה יעבור לי" צחקתי. זה חייב לעבור לי, אחרת... "יש לי מישהי בשבילך דני, היא מצחיקה וחכמה והיא יכולה לתפוס אותך בביצים על כל השטויות שאתה יכול לעשות. והיא מכירה אותך מספיק טוב כדי לדעת מה טוב בשבילך" "באמת? מי זו?" התפלאתי לשמוע על אחת כזו שבאמת קיימת "אני, טיפשון" היא חייכה ואז השפילה את מבטה. לפני שיכולתי להגיב היא הסתובבה והלכה, ואז ראיתי את ג'יו והיא אותי. "דני..." היא לחשה "ג'יין פה?" "כן, האמת שחיפשתי אותך...איפה דאג?" שאלתי והיא חייכה "שכנעתי אותו לבוא, אבל אני לא מוצאת אותו. אולי הוא ראה שהיא נכנסה וברח? אין לו אומץ לאידיוט הזה...והוא חשב שאתה אוהב אותה, אמרתי לו שלא..." היא ענתה והביטה בי "דני...אני יודעת שזה קשה לך...אם תרצה לדבר אני פה בשבילך" היא חייכה ולא יכולתי שלא לחבק אותה "אני יודע, תודה" נישקתי אותה והסתובבתי לחפש את קריסטין, מחשבה עלתה בראשי שאולי באמת אני צריך לנסות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום ראשון
העיניינים מתחילים להתלהט פהההה XD אתן יודעות מה לעשות
מקווה שאהבתןן !!

../images/Emo175.gifמדהים כרגיל!../images/Emo99.gif

קמתי והרמתי אותו כדי שיתארגן ונצא מהחור הזה שהוא קורא לו "דירתי נסיכתי" למה דאגי קורא לדירה שלו ככה!?טוב, אי אפשר לדעת זה דאגי השרוט הזה!
"טוב, חכה פה","די! תשבע!" התחלתי לצחוק והתיישבתי שוב לראות בינתיים סרט או משהו עד שהוא יסיים להתארגן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק הדאגי הזה!
"ג'יין!" ג'יו צעקה ורצנו כולנו לראות מה קרה, כמעט והתעלפתי שם על המקום אילולא טום תפס אותי ומשך אותי לכיוון המכונית. המכונית שלה התנגשה במכונית אחרת, ראינו שהאיש שבו היא התנגשה היה בסדר כי הוא פשוט יצא מהמכונית וצעק לג'יין על החלון, היא לא הגיבה לו. אומיגאאדד עמית את לא מבינה איך הלחצת אותי!! חשבתי שהיא עומדת למות, ונכנסתי כבר לסרטים שדאגי מסכן ועד שהם יכולים להיות ביחד! חחח איזה סתומה אני!
"כן...גם אני חושב ככה" דאגי חייך "אני לא מאמין, אתה מאמין?! כי אני לא מצליח להאמין!!" התחלנו שנינו לצחוק והארי טום וג'יו התקדמו אלינו חחחח חמוד
, אבל עדיין לא הבנתי את כל עיניין ההריון כי היא עשתה בדיקות וזה יצא שלילי לא!?
לא משנה העיקר שזה מדאגי, אני מקווה שזה ממנו, זה ממנו נכון!? "אני יודע, תודה" נישקתי אותה והסתובבתי לחפש את קריסטין, מחשבה עלתה בראשי שאולי באמת אני צריך לנסות. מי זאת קריסטין לעזאזאל!? אני מקווה שהיא חמודה!סנוב1
------------------------------------------------------------- עמית אני ימשיך להגיד לך את זה הרבה פעמים הכתיבה שלך פשוט כלכך יפה
איזה חמוד דני!
עדיין לא הבנתי מי זאת קריסטין..
אני מקווה שהכל יסתדר בין דאגי לג'יין!
ואני כל כך מחכה כבר לפרקים הבאים!
חח כשראיתי את ההודעה אני כזה ואיי כבר החופש הזה גורם לי לבלבול רציני אני אפילו לא יודעת איזה יום היום
בקיצור פרקים מדהימים כרגיל!
מספיק חפרתי לא? חחח

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודההה ../images/Emo9.gif

חחח קריסטין היא ידידה של דני, וכמעט כולן התבלבלו כשהן ראו שפרסמתי את הפיק חחחחחחחח שמחה שאהבת ואת תביני הכול בהמשך *מוחעחעחע* וכמובןן תודהה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifברור שאהבנו ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מדהייייים
יאייייי דאגי אבא
אם את מחזירה אותו עכשיו לפראנקי, YOU ARE SO DEAD ואני רצינית
אני יכוון לך אקדח לראש
אוווו שאת תהרגי את התינוק
אסור לך להרוג את התינוק
אני כבר ממציאה המשך לעצמי, חחחחחח D: דניי כ"כ חמוד
תפסיקי לגרום לו להיות משו שהוא לא! ><" באמת, פחחחח. מי זאת קריסטין?
ג'יו הכי חמודה בת'כלס.
היא צריכה להיות היחידה שהיא זוג של מישו בלהקה - וזה חייב להיות טום -
הארי ודאנגי לא צריכים נשים... הם צריכים גברים.
הם צריכים את דאגי
*גבות* מקווה שזה חופר מפסיק XP פשוט אחרי 4 בבוקר... ואני בבית של חברה... אז לא נעים
חיחיחי
אז בוקר טוב
אוהבת אותך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח איך ידעתי שתהיי

מאוווושרת
דני חמווווווווווווד !! חחחח מוזר לשמוע את זה ממך, איזה יופי שאני משפיעה עלייך !!
*מוחעחעחעחע* חחחחחח להרוג את התינוק?? התלהבת!! XDDDD קריסטין זו ידידה של דני
חחחחחח כן אולי תהיה תפנית של 360 מעלות וכל הלהקה חוץ מטומי יהיו הומואים, מסתדר? XDD חחח חפרת מספיק תודה

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifOMG!!../images/Emo23.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

"המכונית שלה התנגשה במכונית אחרת, ראינו שהאיש שבו היא התנגשה היה בסדר כי הוא פשוט יצא מהמכונית וצעק לג'יין על החלון, היא לא הגיבה לו. התקרבתי וראיתי שראשה שמוט לקדימה על ההגה, והיא לא ענתה לי.." וואי..ממש הפחדת אותי! חשבתי שהרגת אותה או שהיא נכנסה לקומה....
"דבר ראשון היא בסדר, פחדנו מאוד שיקרה לה ולתינוק משהו, אבל שניהם בסדר. יהיה בסדר" לאאא!! למה?! היריון תמיד מסבך הכל..... "אני חושב שאת זה אני צריך לספר לחבר שלה" הרופא אמר ודני כחכח בגרונו וחייך במבוכה "הוא החבר שלה, אני מצטער פשוט זה נפלט לי ודאגתי לה" דני אמר והרופא הבין וחייך." חחח...יש סיכוי שדני עדיין אוהב את ג'יין והוא פשוט מתכחש לזה? "אני..." רציתי לסיים את המשפט שהתחלתי אך לא יכולתי, לרגע נזכרתי בדני...ואמרתי שאני לא יכול להיות תקוע ביניהם, אם הילד שלי אני רוצה להיות חלק בחיים שלו, אבל אני לא אהיה בין דני לג'יין... אוי דאגי....מסכן....
----------------------------- פרקים מדהימים[כמו תמיד!] אהבתי שהבאת לדני מישהי חדשה ושיש סיכוי שדאגי וג'יין יחזרו
כשראיתי את הפרקים חשבתי שהתבלבלתי בימים
מחכה ליום ראשון

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח כןן...כמעט כולן

התבלבלו בימים, זו הייתה הכוונה שלי
*מוחעחעחעחעח* חחח סתם
וואי..ממש הפחדת אותי! חשבתי שהרגת אותה או שהיא נכנסה לקומה.... אחלה רעיון !! להיכנס לקומה...חחחחח לאאא!! למה?! היריון תמיד מסבך הכל..... לא תמיד
חחח...יש סיכוי שדני עדיין אוהב את ג'יין והוא פשוט מתכחש לזה? אולי, הכול יכול לקרות פה
אוי דאגי....מסכן.... חמוווד
אהבתי שהבאת לדני מישהי חדשה ושיש סיכוי שדאגי וג'יין יחזרו כהה...חחח
שמחה שאהבתת

../images/Emo84.gifמהממם מהממם מהממם ../images/Emo70.gif

אהאעה אוף אני שונאת שהכל מסובך ודאגי לא יודע שדני כבר לא אוהב אותה
, הלוואי שיהיו ביחד !
קריסטין נשמע כמו שם של פוסטמה בלונידנית פרחה
LOL את כותבת מדהים!! , ואני מתה על העלילה :]
מתה לדעת מה יקרה בהמשך
*__*

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

מי יודע, אולי היא לא באמת פוסטמה בלונדינית פרחה, אולי היא רק פוסטמה בלונדינית או רק פרחה בלונדינית או פוסטמה פרחה למרות שהיא צ'כה להיות בלונדינית XDDDDDDDDDDDD חסרות לי שעות שינה חעחעח יהיה טובבבב DDDD: תודההה שמחה שאהבתת

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיך אפשר שלא לאהוב?!?!../images/Emo23.gif

בדבר אחד הייתי בטוחה - היום יום שלישי....עד שסופסוף אני יודעת מה היום [לשם שינוי
] ואז ראיתי ת'פרקים ואני כזה "אופס..." ואז הבנתי שצדקתי בכל זאת [לא קורה לעיתים קרובות מדיי...
] אני אומר שוב -היריון יאיי!!!
הפלה-עוד יותר טוב!!!
לפי מה שאני הבנתי לפי השורות האחרונות דני כן אוהב את ג'יין ומוכן להקריב את אהבתו אליה בשביל שהיא ודאגי יוכלו להתאחד שוב [יצאתי סתומה וקיצ'ית
] עד שקלטתי שהיא עברה תאונה כבר היה כתוב שהיא יצאה מזה...חחח :] אני לא מאמינה שדאגי שמח להיות אבא....אפחד מהם לא מסוגל נפשית להיות אבא...[אולי אמא האמטוםהאמ...
] איזה חמודים דאגי וג'יין
...למרות שגם דני וג'יין....[עזבי אני מפוצלת
] בקיצור, נהנתי כמו תמיד והפרקים ממש ממש ממש יפים!!!
מחכה ליום ראשון...[למרות שאם את מרגישה צורך לפרסם לפני זה בסדר...
]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהההה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

בדבר אחד הייתי בטוחה - היום יום שלישי....עד שסופסוף אני יודעת מה היום [לשם שינוי] ואז ראיתי ת'פרקים ואני כזה "אופס..." ואז הבנתי שצדקתי בכל זאת [לא קורה לעיתים קרובות מדיי...] חחחחחחח אני אומר שוב -היריון יאיי!!! הפלה-עוד יותר טוב!!! הכל יסתדר, dont worry ! חח
לפי מה שאני הבנתי לפי השורות האחרונות דני כן אוהב את ג'יין ומוכן להקריב את אהבתו אליה בשביל שהיא ודאגי יוכלו להתאחד שוב [יצאתי סתומה וקיצ'ית] הבנת די נכון, וממש לא סתומה וקיצ'ית!! זו הדרך הטובה ביותר להסביר מה קורה חחח עד שקלטתי שהיא עברה תאונה כבר היה כתוב שהיא יצאה מזה...חחח :] חחחחחחח שטויות D: אני לא מאמינה שדאגי שמח להיות אבא....אפחד מהם לא מסוגל נפשית להיות אבא...[אולי אמא האמטוםהאמ...] חחחחחח לגמריייי !!! XDD איזה חמודים דאגי וג'יין...למרות שגם דני וג'יין....[עזבי אני מפוצלת] צודקת! גם לי קשה אני אוהבת את השילוב בין כולם חחח
[למרות שאם את מרגישה צורך לפרסם לפני זה בסדר...] לא בטוחה שמותר לי חחחחחח אבל אני אוהבת ליצור מתח שכזה, למרות שהפעם יצא קצת יותר מידי חחחחחח שמחה שאהבת ושמחה שנהנת מהפרקים

למעלה