Dont Wake Me Up פרק 16

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 16 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אחרי כל התגובות שקיבלתי, שהרוב היו איומים על חיי...
החלטתי לשנות את כל הפיק...חחח סתאאאםםםם! בקיצור לפני שתהרגו אותי אני ארצה לפרסם עוד כמה פרקים ואז תחליטו אם להרוג אותי או לא...XDDD פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131791328 שורות אחרונות: "אל תעשה לי את זה! דאגי! אל תשאיר אותי פה לבד, אני אוהבת אותך! דאגי!" אבל זה היה מאוחר מידי, עיניו נסגרו. אני לא יודעת כמה זמן הייתי שם, תקועה במכונית. הצד השמאלי תקוע בגדר והצד הימני, איפה שדאגי היה נמחץ ע"י המכונית, אבל אני יודעת שבכל אותו הזמן בכיתי וקראתי לו-התחננתי שיחזור אליי, וכשכבר לא יכולתי להתמודד עם הכאב- התעלפתי. פרק 16, קריאה נעימה
*ג'יין* "ג'יין!" שמעתי קול מוכר קורא לי אך לא יכולתי לזוז, הייתי משותקת "ג'יין!!" הוא קרא יותר חזק ניסיתי לפקוח את עיניי אך לא יכולתי גופי התחיל לרעוד כשנזכרתי בכאב, כשנזכרתי בפניו של דאגי, פניו המתות. ולפתע התעוררתי בבהלה, התיישבתי על המיטה ונאבקתי לאוויר, כמעט שנחנקתי. "ג'יין?" הרמתי את ראשי ודני ישב על המיטה, פניו מודאגות. התחלתי לבכות. "מה קרה?" הוא שאל וישר חיבק אותי "דאגי...הוא...איפה הוא?..." ניסיתי לנשום בין מילה למילה "מה?" הוא הביט בי בפליאה ולרגע קצר הבנתי. הבטתי מסביב וראיתי שאני בחדר שלי "ג'יין, את חלמת. ניסיתי להעיר אותך 10 דקות. לא הפסקת לצרוח..." הוא תפס את פניי עם שתי ידיו ונשק לראשי "זה היה...חלום?" שאלתי את עצמי יותר מאשר אותו אך הוא בכל זאת ענה "כן..." "זה הרגיש כ"כ אמיתי..." "את רוצה לספר לי על מה חלמת?" הוא שאל ואז נד בראשו והוסיף "אני אביא לך קודם שתייה, תרגעי כמה דקות טוב?" הנהנתי והוא קם ויצא מהחדר. *דני* אחרי שיצאתי מהדירה שלה, נזכרתי ששכחתי את המפתחות של האוטו אז...נכנסתי בחזרה. היא הייתה נראית כ"כ עייפה...למרות שאחרי הסרט היא ישנה טוב, כמו בול עץ...חה חה...ממש כמו בול עץ... התחלתי לחפש את המפתחות של המכונית ושמעתי אותה ממלמלת, צחקתי בלחש ואת האמת ניסיתי לשמוע מה היא אומרת. אחרי חמש דקות שמעתי אותה נאנקת, כאילו היא לא יכולה לנשום אז עזבתי את החיפושים אחרי המפתח וניגשתי אליה. במשך עשר דקות ניסיתי להעיר אותה, אני חייב לומר שממש נלחצתי. היא הזיעה כולה ולא הפסיקה לבכות. כשלבסוף התעוררה היא שאלה אותי על דאגי...מה שמזכיר שהיא לחשה את שמו. אמרתי לה שהיא חלמה על הכול, היא נראתה כ"כ לחוצה ומבוהלת. רציתי לדעת מה היא חלמה, במיוחד בגלל שדאגי היה שם...בכל מקרה יצאתי מהחדר וירדתי למטבח כדי להכין לה שתייה חמה, שהיא תהיה רגועה קצת. מה שזה לא יהיה, החלום יכול לחכות. "דן..." הסתובבתי וראיתי שהיא נראית יותר טוב, חיכיתי לה 10 דקות היא שטפה את עצמה ונרגעה. כמובן ששלחתי הודעה לטום שאני לא אגיע לחזרות היום, הוא שאל אותי למה ופשוט כתבתי לו שזה קשור לג'יין ברוקס, הוא שלח לי סמיילי מחייך ובהצלחה. כן, אני באמת אצטרך את זה. "איך את מרגישה עכשיו?" שאלתי אותה והיא התיישבה ליד השולחן. *ג'יין* נאנחתי והוא צחק "מה?" השפלתי את מבטי בזמן ששאלתי אותו, הרגשתי מוזר. "החלום התיש אותך מה...?" הוא חייך והניח את השתייה מולי "כן...משהו" הסתכלתי על הכוס ועלתה בי בחילה קלה "נשבע לך שהוא יצא טוב" דני שבחן אותי וכנראה ששם לב לפניי אמר, הוא חשב שהייתה לי בחילה בגלל השתייה, חמוד... "אני מאמינה לך, דן. פשוט...החלום הזה היה..." חיפשתי את המילה הנכונה שתגדיר אותו אך לא מצאתי הוא חיכה דקה וחייך "תקשיבי...זה רק חלום, מה שלא חלמת אני בטוח שהוא לא היה כ"כ גרוע..." "רוצה לשמוע כמה הוא היה גרוע?" "אני אשמח" העיניים שלו היו כ"כ רגועות, הייתי חייבת לנשק אותו. זה היה מרגיע, בצורה משונה. זה הפתיע אותו כי הוא נהיה כ"כ אדום שזה הלחיץ אותי במקצת... "רואה? אני בטוח שהוא לא כ"כ גרוע" הוא התחיל לצחוק ושתה מהכוס שלי, בטח בשביל להירגע בעצמו... בכל מקרה, סיפרתי לו הכול, גם מה שלא רציתי לספר...כי ידעתי שהוא יבין וכמו שהוא אמר זה רק חלום. הוא הנהנן מידי פעם, עשה פרצופים מידי פעם, ונהיה אדום כשסיפרתי לו על הקטעים שלי איתו ועם דאגי. הוא השפיל את מבטו כשסיפרתי לו שהפסקנו לאהוב אחד את השני בחלום, זה כאב לו. "אוקיי..." הוא אמר ונאנח אחרי שסיפרתי לו את הכול "בהחלט לא ציפיתי לכך..." הוא גיחך "דן, אני לא מרגישה כלום כלפיו פשו-" "ג'יין אני בכלל לא הולך לדבר על זה עכשיו..." "מזאת אומרת?" שאלתי אותו, לא האמנתי שהוא נפגע ככה. "כי...אני לא רוצה להיכנס לזה" הוא ליטף את פניי ויכולתי להרגיש את הכאב שלו, אולי בכל זאת לא הייתי צריכה לספר לו הכול, הייתי פשוט צריכה להשמיט את העניין של דאגי. "אני חייבת לדבר איתך על זה, דן...בבקשה" איך אני יכולה לחזור להתנהג כרגיל אחרי החלום הלא מציאותי הזה? "אוקיי...דברי" הוא ניסה להתיישב בצורה יותר נוחה על הכיסא ופשוט הביט בי מחכה לתגובה "היה לי קשה להבין שזה חלום, קשה לי להבין שבחלום אתה לא אוהב אותי... הכול הרגיש לי כל-כך אמיתי... היית מוותר עליי אם זה היה קורה במציאות?" יכולתי לראות שהשאלה הזו הפילה אותו חזק, הוא לא היה מוכן לזה. "אני לא יודע ג'יין, אני לא הייתי רוצה להיות בינך לבין דאגי אם זה מה שאת מתכוונת...את יודעת שאני אוהב אותך, אני מקווה שאת יודעת את זה כי זו האמת וזה לא הולך להשתנות. זה רק חלום אהובה, ואם את מתכוונת שאני אקח משהו מהחלום הזה למציאות אז לא... אני אטפס על הירח רק בשביל להיות איתך. אני מבטיח לך שבשבילך אני לא אוותר עלייך, וכמובן שגם בשבילי. זה רק מוזר לי שאת היית בחלום שלך טום, הארי, דאגי, ג'יו ואני ! זה ממש מגניב !!" הוא צחק ואני פשוט לא יכולתי להפסיק לבהות בו, כשהוא מדבר אליי ככה, אין גבול למה שהוא מוכן לעשות בשבילי ולמה שהוא גורם לי להרגיש... "היי" הוא נופף מול פניי עם ידיו כדי להוציא אותי מהבהייה בו "הודעתי להם שאני לא אגיע היום, את רוצה לעשות משהו?" "אני אשמח" חייכתי וקמתי להניח את הכוס בכיור. "אז מה בא לך לעשות?" הוא שאל "מממ...שאלה קשה" הסתובבתי אליו וחייכתי "אבל יש משהו שאפשר לעשות" "תפתיעי אותי" בזמן שהתארגנו לא הפסקתי לחשוב על החלום שהיה לי. בחלום הייתי טום, דני, דאגי, ג'יו והארי וזה היה מפחיד. לראות את הבטן שלי גדלה ולהתנשק עם דאגי בזמן שבמציאות אני אוהבת את דני, זה היה מוזר ומפחיד. מה שהלחיץ אותי זה שגם הייתי מאוהבת באייזי ובג'יו- כי הרי הייתי גם טום והארי. אני כ"כ מוזרה...מי חולם בצורה כזו? אולי אני צריכה לקחת כדורים או משהו...חה חה נזכרתי בדאגי...כאב לי עליו, כמובן אבל יותר כאבה לי המחשבה שבחלום אני עוזבת את דני, איך יכולתי להיות בחלום ככה? אחרי שיצאנו המשכתי להגיד לעצמי שהכול היה חלום, ושאני בחיים לא אעזוב את דני. והתחלתי להבין...אני אוהבת אותו. החלום גרם לי להבין שאני מתאהבת בו. מה שדני רצה שיקרה לא? אם אני אגיד לו שאני אוהבת אותו הוא ישמח לא? אני רק צריכה למצוא את הזמן המתאים. במכונית דיברנו הרבה ושרנו שירים ודני הביט עליי מידי פעם להשגיח שהכול בסדר והחלום לא גרם לי לשנות את דעתי בנוגע אליו, אבל ראיתי שהוא היה מאושר, הפחדתי אותו בבוקר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 17 ../images/Emo214.gif

*דני* היא בהחלט הפתיעה אותי. עמדתי מול ה"לונדון איי" ולא הפסקתי לצחוק היא הביטה בי ודרשה לדעת למה אני צוחק. "אמממ...בפעם הראשונה שהייתי פה צילמנו את הקליפ של Friday night ו...בואי נגיד שאני ממש פחדתי לעלות... לקח להם לשכנע אותי שעה, שעה וחצי" היא חייכה ואז החיוך הפך לצחוק מתגלגל, אם לא הייתי מאוהב בחיוך שלה הייתי נעלב... "אבל זה עבר לך, נכון?" היא שאלה ואחזה בידי הנהנתי אבל מה שבאמת רציתי לעשות זה לברוח... היא הלכה לקנות את הכרטיסים ואני בינתיים הלכתי לקנות גלידה. חבל שעשיתי את זה... "דני?" קול מוכר, יותר מידי מוכר שאל אותי הסתובבתי וראיתי אותה...את לאורה. "היי" היא חייכה ונעמדה מולי "היי" עניתי בקצת יובש...בכל זאת יצאנו רק חודש, ותאמינו לי טוב שזה נגמר. יותר לא מתכוון להתעסק עם דוגמניות. "מה?...למי הגלידה השנייה?" היא הביטה בגלידה וזה היה נראה כאילו העיניים שלה יוצאות מהחורים, וחבל היא די יפה... "לחברה שלי" עניתי וניסיתי שזה ישמע כמה שפחות...קשה. "עולים עוד עשר דקות דן" ג'יין נעמדה לידי ואז הביטה בלאורה. "ג'יין?!" לאורה החלה לצחוק וג'יין פשוט הייתה המומה. "מה את עושה פה?!" ג'יין חייכה אבל ראיתי איך האגרופים שלה מתכווצים, היא לא חיבבה את לאורה. "חזרתי...לפני שבוע בערך, התקשורת עדיין לא מודעת לכך" לאורה הביטה בג'יין ואז בי ושוב פעם בג'יין ומבטה האחרון היה עליי. כנראה רק עכשיו היא הבינה שאני וג'יין יוצאים... רואים למה התכוונתי כשאמרתי דוגמניות? חה חה. טוב לא כולן...אבל בכל זאת... "אתם?..." היא שאלה את ג'יין, וג'יין האדימה וחייכה אליי. יופי לאורה...כישרון. "שמעתי שמגיע לך מזל טוב...על האוסקר" "תודה" ג'יין אחזה בידי וידעתי שהיא סובלת, וגם אני. "איך שהגלגל מסתובב, אה ג'יין?" היא זרקה מבט מזלזל לג'יין ואז הוסיפה "נראה אתכם, וג'יין את חייבת לי" כשהיא הלכה ג'יין נראתה כאילו היא ראתה רוח- רפאים "קרה משהו?" שאלתי אותה כשהיינו בתוך התא של הלונדון איי "זה סתם, משהו שקרה ממזמן" "בטוחה? זה נראה כמו משהו שצץ שוב" היא הביטה בי ברצינות ונראתה כמו אחת שקיבלה סטירה. "אני לא רוצה לדבר על זה" "אוקיי..." התיישבתי בתוך התא, הפחד לעלות על האיי כבר נשכח. ג'יין התיישבה לידי והשעינה את ראשה על כתפי, זה הרגיש טוב ונכון. מזל שג'ושוע, המפעיל של האיי, זכר אותי. הוא נתן לנו לעלות על תא בנפרד. היא הרימה את הראש והסתכלה עליי "אני מצטערת" "על מה?" ליטפתי את פניה והיא השעינה את ראשה עליי שוב. "על איך שהתנהגתי מקודם, אני מבטיחה שאני אספר לך כשאני אהיה מוכנה" "אני אחכה לזה, תעמדי בהבטחה שלך?" "תמיד" "אז אני סומך עלייך, בלי לחץ" *ג'יין* בלי לחץ. הוא התחיל לשיר לי את השיר the way you make me feel וכמו טיפשה התחלתי לבכות. הוא כ"כ נבהל כשראה שאני בוכה, חצי שעה הסברתי לו שהוא לא עשה כלום והשיר הזה פשוט מושלם ומרגש. "את בטוחה שלא עשיתי כלום? כי ככה אני אוכל לבקש סליחה וככה תוכלי לסלוח לי ולא לבכות" הוא חייך וליטף את לחיי. נשמע צלצול בפלאפון שלי. הודעה התקבלה- מלאורה. "את מתקדמת יפה, לא ידעתי שתצליחי לעשות את זה. תמיד היית כלבה, עליי לא תצליחי לעבוד.ל' " ישר כשקיבלתי את ההודעה מחקתי אותה, דני לא חיכה שאני אגיד לו מה קרה, הוא ראה שלא רציתי לענות אז הוא פשוט עזב את זה. הפלאפון שלו הפעם צלצל והוא נאנח. "זה דאגי...מה הוא רוצה?..." הוא מלמל ולא יכולתי שלהתאפק וחייכתי "הלו?" הוא ענה עם חיוך "אתה רציני??" הוא אחז בידי ועיניו נצצו "ברור שכן!! זה מעולה...מה?" "זה רעיון עצום, רק שלא יב-" "חה חה חה, כן...זה מה שחסר!" "טוב...אתה מפריע לי" "אח שלו, נדבר!" חיכיתי עד שיסיים לדבר. "מה?" שאלתי אותו כשהוא הניח את הפלאפון בכיסו "אנחנו משתתפים ב-BBC-children in need!!!" "באמת?!" כמעט שצעקתי מרוב התרגשות "כן...בפעם שנייה! גדול!" הוא חייך וחיבק אותי "אההה...וגם זה שונה הפעם, הם עושים סוג של תחרות...לא כ"כ הבנתי את דאגי..." "תחרות? מגניב..." חייכתי ואז הפלאפון שלי צלצל, הפעם זו לא הייתה הודעה מלאורה... "היי פרנק!" עניתי לפלאפון ודני חייך "איפה את?" הוא שאל "בלונדון איי, עם דני" חייכתי והבטתי על דני שנזכר בטח שהוא בלונדון איי כי הוא לא הפסיק להביט בפחד סביבו, וכמובן שלתפוס במעקה...כאילו שזה יעזור אם... "תקשיבי, התקשרו אליי וה-BBC רוצים שתשתתפי ב children in need, אמרתי להם שאת מעוניינת בסדר?" לקח לי שנייה להבין מה הוא אומר והתחלתי לצרוח דני תפס את המעקה יותר חזק ואז הבין שזה לא בגלל זה... "מה קרה?" הוא שאל אחרי שניתקתי את הפלאפון "אני גם משתתפת!!!" "באמת?!" הוא עזב את המעקה ולא הפסקתי לצחוק "כן" הוא התקרב אליי וחיבק אותי "יופי, יהיה לנו יותר זמן ביחד" הוא עצם את עיניו והתקרב אליי יותר. כמו בכל פעם הלב שלי הפסיק לפעום והתחלתי לרעוד. הנשיקות איתו אף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו סתם נשיקות, בחיים לא. ידעתי כבר שעם דאגי לא יהיה כלום, גם לא רציתי. החלום זה סתם חלום. אבל משהו אחר הפריע לי, לאורה. לא יכולתי להיות רגועה כשידעתי שהיא חזרה ויש משהו שהיא יודעת ואני לא בדיוק רוצה לספר, משהו שכבר לא נכון הרבה זמן. "דני בוי?" שאלתי אותו והוא ליטף את ידיי והביט בי בשאלה "אני אוהבת אותך" אמרתי לו, העיניים שלו ברקו וזה היה נראה כאילו הוא עומד לבכות...וגם הן היו קצת אדומות. הנמשים שעל פניו קפצו ממקומם והחיוך שלו היה החיוך הכי יפה שראיתי, באמת. "אני אוהב אותך גם, ג'יין" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום ראשון
אז יש עדיין בנות שרוצות להרוג אותי? בטח קרן תרצה לרצוח אותי, אבל לא נוראאא חחחחחחחחחחחח תגובות
מקווה שלא אכזבתי אתכן יותר מידי ואני מקווה שתאהבו את הפרקים
תפציצווווווו :))))

McLife135

New member
../images/Emo55.gifקרן לא מעניינת ../images/Emo11.gif חחח סתאם ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

העיקר שדני לא סובל
חחחח עד שקלטתי שזה היה חלום .. אני כולי רגע למה היא מנשקת את דני?! היא עם דאגי! חחחח
ואוו איך חשבת עלזה את גאווןןן
XD ומה הלאורה התקועה הזאת עכשיו
חחחחח איזה חמוד דני שהוא מפחד .. הוא מזה הזכיר לי את דאגי בקטעים האלה
קיצר .. פרקים ממש יפים! קצת היה קשה *לי* להבין אותם בגלל שקלטתי רק אחרי חצי שעה של בהייה במסך שזה היה סתם חלום

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

שמחה שהבנת שזה חלום מוחעחעחעחע
חחחח אני באמת גאון !! לא...חחחחחחחחחחח לאורה...תמיד תהיה לאורה... שמחה שאהבתתת

../images/Emo175.gifואיי עמית הסבר ועכשיו!

לא הבנתי כלום!! כל הפיק הזה זה חלום!? ואייי אני מרגישה מזה מתוסבכת.. אוופפפ אני שונאת את הלאורה הנדחפת הזאת!
"את חייבת לי ג'יין" בקול הפרחי שלה!! חח איזה חמוד דני כשהוא פוחד! כמו דאגי!
יש לי הרגשה שהלאורה המטומטמת הזאת תהרוס להם את הקשר!!
אווו איזה חמוד דני שהוא שר לה אתthe way you make me feel! אני מאוהבת בשיר הזה!
לא הבנתי מה קורה עם השאר? כאילו דאגי על פרנקי?! ואייי עמית עזרה ודחוףף!!! אהבתי את הפרקים מאוד למרות שאני יוצאת אוטיסטית
ואל תדאגי עכשיו כבר לא בא לי לרצוח אותך!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהסבר ../images/Emo9.gif

לא כל הפיק היה חלום... זוכרת בפרקים הממש ראשונים שדני הלך לג'יין? והיא ביקשה ממנו להישאר לישון איתה? אז אחרי שהיא נרדמה הכל נהיה חלום...מקווה שהבנת
אל תרגישי מתוסבכת, חבל שלא הסברתי את זה בפיק, מצטערת
חחחח לאורה...כן...XDD תצטרכי לחכות לפרקים הבאים כדי לדעת מה עם השאר
חחח לא יצאת אוטיסטית!! זו אני שלא כתבתי את זה נכון...סורי... ואני שמחה שכבר לא באלך לרצוח אותי חחחחחח

../images/Emo175.gifיאאא הבנתי!!

ואיי איזה מגניב זה!! איך חשבת על זה?! ואיי את גאון!!
עכשיו אני יכולה להיות רגועה שאני לא אוטיסטית!
ואני מקווה שפרנקי לא עם דאגי כי אם כן זה בידיוק הזמן לשנות את זה! את יכולה לכתוב למשל.. אממ.. שאני איתו! זה יכול להיות סיפור מדהים! לא!?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח באמת יכול להיות סיפור מגניב

אבל אז אני אצטרך לשנות את הכול ואני עצלנית מידי בשביל זה חחחחח

DannyMcFly

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifמשו אחד רק לא הבנתי

או שפשוט שכחתי לא יודעת.. מי זאת לאורה??

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif הסבר:

לאורה היא מלכת היופי של בריטניה. היא ודני נפגשו נראלי בגמר של התחרות שבו מקפליי הופיעו עם לייז. דני בגד באוליביה איתה והם נפרדו אחרי חודש בערך..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתתפלאי, היא עדיין לא מעוניינת בכך ../images/Emo11.gif

בוחעחעחעח. אבל ברגע שאני אראה "פראנקי" HELL YE I WILL. מוחעחעחע. רגע בכלל אמרתי שאני לא קוראת. שאני שובטת. XD אין תגובה היום. ביי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDD

יפה מצידך להגיב למרות שאת לא קוראת!! חעחעחעח שמחה שאת עדיין לא רוצה להרוג אותי
מקווה שאהבת!!!!!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo62.gif ../images/Emo6.gif

דאגי לא מת D: ~למרותשזההיהיכוללהיותמשעשע~ כל אוהבי דאגי, לא לרצוח אותי XD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני שמחה שזה מצחיק אותך!!

כולם רצו לרצוח אותי ואת צוחקת...וואלה איזה יופי חעחעחעחעחע סתאאםםםם
רגע...זה אומר שאהבת את הפרקים??...חחחחחחח

DannyMcFly

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifובדני!! חח../images/Emo8.gif

חח נכון הוא וטום חמודים בתמונה??!?

למעלה