Dont Wake Me Up פרק 20

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 20 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אוקיי...הצום התחיל ואני חושבת שזה מעולה שזה ככה, לפחות יהיה לי מה לעשות, זה טוב להעסיק את עצמך כשאתה בצום חעחעחע בכל מקרה הנה עוד פרק, מקווה שתהנו ממנו, ולקחתי את הרעיון משירה ומקודמות לה שאם יהיה הסימן הזה>
אז תפעילו את הקישור לשיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=fni4CfmutIw
צום מועיל לכולן
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=132025627 שורות אחרונות: הוא חייך והתיישב על השמיכה שהייתה פרוסה שם "ידעת שאני אבוא היום?" שאלתי אותו והוא צחק "לא, זה תמיד פה. אני אוהב לשבת פה- לנגן ולכתוב שירים. אני חייב מקום שמעורר בי השראה וזה בהחלט המקום" יכולתי להבין אותו, השמיים נצבעו בצבעים חמים, מחזה באמת שלא רואים כל יום "שבי" הוא אמר וטפח על השמיכה. התיישבתי לידו והנחתי את ראשי על רגליו, הוא ליטף את שערי והתחיל לזמזם שיר שלא הכרתי. "מממ..?" "שיר של ברוס ספרינגסטין" הוא ענה לשאלתי "הברורה" "אה..." פרק 20, קריאה מהנה
*פרנקי* "אתה רוטט!" צעקתי על דאגי והוא צחק "זה הפלאפון שלך!" "אוה..." חייכתי במבוכה והוצאתי אותו מהכיס שלי, על המסך היה את שמה של לאורה. "לא..." "מה קרה?" דאג שאל בדאגה "אממ...אני חייבת לענות מקרה חירום של בנות" זה היה התירוץ הראשון שעלה במוחי קמתי מהספה ורצתי לשירותים "הלו?" "פרנקי! חיפשתי אותך מה קורה מותק?" קולה של לאורה גרם לי לצמרמורות, כמה שאני לא אוהבת אותה... "הכל היה טוב עד שהתקשרת" באמת התכוונתי לכך "מה?" "אני עם דאגי..." "אהה...לרגע חשבתי שזה קשור אליי אישית...יופי" זה באמת קשור אלייך! רציתי לצעוק עליה בפלאפון אבל אז דאגי היה מבין שמשהו הרבה יותר חמור מ"מקרה חירום של בנות" קורה. "תקשיבי, את לא תאמיני במי נתקלתי היום!" היא צעקה בהתרגשות "את מי?..." זה לא באמת עניין אותי "את ג'יין" "אוקיי...?" "והיא הייתה עם דני!" היא הגבירה את קולה במיוחד שאמרה את שמו "ו...?" "את לא זוכרת מה שסיפרתי לך עליה?" "לא. תקשיבי אני לא יכולה לדבר עכשיו אני אתקשר אלייך יותר מאוחר, מצטערת ביי." ניתקתי לה לפני שהיא השמיעה את אי הרצון שלה מההתחמקות שלי ממנה. בכל מקרה דאגי יתחיל לחשוד אם אני נעלמתי לכ"כ הרבה זמן. "מי זו הייתה?" הוא שאל אחרי שהתיישבתי לידו "מולי, סתם רצתה לדבר על חבר שלה...יש להם בעיות בימים האחרונים" "אוה..." הוא תפס את השלט והעביר ערוץ "רוצה לשתות?" "קיי..." "קולה?" הוא שאל "אמממ...מים" "קולה, סבבה" הוא חייך והלך למטבח. הוא הביא לי כוס קולה. "אבל אמרתי מים..." לחשתי והוא צחק "זה יותר בריא" "אתה ממש עצלן!!" "טוב אני אביא לפרנצ'סקה מים! אם בזה היא חושקת!" הוא גרר את הרגליים ובחוסר רצון הלך להביא לי קולה, אמממ מים! אוח, הדאג הזה...חה חה
*ג'יין* "ממממ...." דני זמזם והבטתי בו מלמטה "ממממ מה?" שאלתי והוא צחק "סתם מדמיין דברים" ראיתי איך הוא נהיה אדום והתרוממתי "איזה דברים?" "חסר לך שאת צוחקת!" "אתה מסמיק!!" התחלתי לצחוק והוא נשכב על השמיכה עם הפנים מטה "דן?" חייכתי והתיישבתי על הגב שלו "אם את כבר מעליי, תעשי לי טובה..." "כן הוד רוממותה? דניאלה?" הוא צחק "תעשי לי מסג'" "אווו...ומה אני אקבל בתמורה?" "אני אגיד לך מה דמיינתי" "לחיצת יד ועשינו עסק" הוא התרומם ונישק אותי "אני חושב שזה מספיק, את לא חושבת?" התחלתי לצחוק והוא נשכב שוב על השמיכה התחלתי לעשות לו מסג' בכתפיים והכול היה תפוס "ואוו...אתה תפוס חזק..." "כן, החברה שלי מחזיקה אותי קצר" הוא צחק ונתתי לו כאפה בראש "נו, אז מה דמיינת?" "את לא צוחקת, כן?" "בחיים לא!" "אוקיי...דמיינתי איך הילדים שלנו יראו" כשהוא אמר את זה הוא קבר את הפנים בשמיכה החיוך שלי היה באותו הרגע חיוך מאוזן לאוזן, חיוך כמו בסרטים מצויירים שבמקום עיניים ואף וגבות יש חיוך ענקי שכזה "איך דמיינת אותם?" הוא די אהב את זה שלא צחקתי ודי אהב את זה שבאמת התעניינתי בזה. איך אפשר שלא? הוא ניסה לקום ובגלל שישבתי עליו הוא לא יכל ירדתי מהגב שלו והוא התיישב, התיישבתי בין הרגליים שלו ונשענתי עליו. הוא הניח את הראש שלו על הכתף השמאלית שלי ונאנח. "אוקיי...אמממ...אם זו תהיה ילדה אז יהיו לה את העיניים שלך, כחולות וגדולות כאלה שגורמות לך לחייך כל פעם שאתה רואה אותן. שיער שחור חלק כי אני לא רוצה שהיא תסבול אם יהיה לה את השיער שלי, למרות שהיא תוכל להשתמש במחליק שלי" לא יכולתי שלא לצחוק והוא חייך "אני רוצה שיהיה לה את החיוך שלך ואולי קצת מהנמשים שלך, ובהחלט את הצחוק שלך" אמרתי לו והוא נישק אותי מאחורי הצוואר "אם זה יהיה בן...אני רוצה שיהיה לו את הגובה שלי כי את קצת נמוכה" הוא צחק "את העיניים שלי כי... כבר לילדה יש את העיניים שלך ואני לא יודע אם אני אוכל להישאר בחיים אם כולכם תביטו בי עם העיניים האלו...באמת, קצת התחשבות!" "אני רוצה שיהיה לו את השפתיים שלך, ואת הקול שלך. את הכישרון שלך, את הנאמנות שלך, את האופי שלך בכללי..." "נאמנות?" הוא שאל "כן, שאפשר לסמוך עלייך. אמרתי לך כבר שאתה הבנאדם היחידי שאני סומכת עליו במאה אחוזים" "זה מזכיר לי..." עצב נכנס לעיניו "אבא שלך?" הוא לא הגיב לכך אבל הרגשתי איך גופו מתקשח. "אני בחיים לא ארצה להיות כמוהו, זה מה שמפחיד אותי כ"כ" הסתובבתי אליו והחזקתי בפניו "אתה לא כמוהו! אתה לא יכול להיות כמוהו, דני...אתה נותן כ"כ הרבה מעצמך ואתה תמיד מתחשב באנשים סביבך! זה לא יכול לקרות, ואתה לא צריך לפחד מזה. נאמנות לא עוברת בגנים, אתה שונה ממנו בכ"כ הרבה מובנים..." הוא חייך מעט וחייכתי אליו בחזרה "אתה לא יודע כמה אני מאושרת שהכרתי אותך, אפילו בהופעה של ברוס ספרינגסטין לא הפסקת לחשוב על אמא שלך, בזמן שהיית אמור ליהנות. אתה חושב שלא ראיתי שהתקשרת אליה כל פעם שהייתה הפסקה בין השירים, מי עושה דברים כאלו?" זה שבר אותו...הוא התחיל לבכות ולא האמנתי...תפסתי אותו חזק כ"כ שהתחיל לכאוב לי קצת, אבל הוא פשוט נשבר מזה. וכ"כ כאב לי לראות אותו ככה. "דן, אתה באמת הבן אדם הכי מושלם שהכרתי בחיים שלי." לחשתי לו ונישקתי אותו. כשהרגשתי שהוא נרגע הצעתי לו לשתות והוא הסכים. הלכתי להביא לו שתייה ודאגי ופרנקי עוד ישבו בסלון ודיברו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 21 ../images/Emo214.gif

*פרנקי* ג'יין נכנסה וראיתי שהיא בוכה, גם דאגי שם לב. התרחקנו קצת אחד מהשני כי די חשבנו שהיה בינה לבין דני איזו מריבה או משהו... "הכול בסדר?" שאלתי אותה והיא הנהנה "אתם צריכים משהו?" "לא תודה...את בטוחה שאת בסדר?" דאגי שוב שאל אותה "כן תודה" היא חייכה והלכה למטבח "אני הולכת לראות מה קורה, ואז נזוז טוב?" הבטתי על דאגי והוא הנהן "כן, אני אחכה במכונית" "אוקיי" הוא לקח את המפתחות ויצא מהדירה. הלכתי למטבח וראיתי שהיא מוזגת כוס מים. "ג'יין?" לחשתי והיא הסתובבה "אה?" היא שאלה וניגבה את הדמעות "מה קרה מותק?..." היא נאנחה והתיישבה על הכיסא שבדלפק. "התחלנו לדבר...ודן נזכר באבא שלו וזה פשוט שבר אותו, ואני נשברתי כי אני רואה כמה קשה לו" היא התחילה לבכות שוב "אוייי....מותק" קמתי אליה וחיבקתי אותה "אני יודעת...גם דאגי היה ככה, אנחנו קיבלנו חבילה עם מטען" ג'יין חייכה והוספתי "אבל היא כ"כ שווה את זה, וזה באמת קשה אבל אנחנו פה בשביל לעזור להם, הכול בשביל האהבה" "אני יודעת..." היא הביטה בי וחייכה, רואים שהיא באמת בחורה טובה. "תקשיבי...זה זמן קצת לא טוב להגיד לך אבל אין אף אחד פה...אמממ...לאורה התקשרה אליי, אני חושבת שהיא זוממת משהו לא היה לי כוח לברר מה קורה אבל אני רוצה להזהיר אותך- היא הזכירה לי אותך ואת דני היא סיפרה לי שהיא פגשה אתכם היום..." "כן...אני באמת חושבת שהיא זוממת משהו, היה קטע בינינו לפני שנתיים בערך...ו-" צלצול הפלאפון שלי קטע אותה "שנייה מותק" אמרתי לה ועניתי "פרן?" אויי...דאגי מחכה למטה "אני כבר יורדת, מצטערת!!" "קיי..." הוא נאנח וניתק "אוקיי תקשיבי, אני רוצה שנדבר על זה ונראה מה היא הולכת לעשות ונעצור אותה, אבל לא היום... כ"כ הרבה קרה היום ו-" "ג'יין" דני קטע אותי, הוא היה מאחורינו והוא באמת היה נראה שבור, וגם לי היה קשה לראות אותו ככה. הוא ודאגי עברו כ"כ הרבה... "היי דני, מצטערת לא התכוונתי להחזיק את חברה שלך הרבה זמן, אני הולכת... לילה טוב לשניכם" "אה...לא זה בסדר, אני גם ככה עולה לישון" הוא חייך "תשתה לפניי..." ג'יין הביאה לו את הכוס מים והוא שתה "את נשארת?" הוא שאל והיא הנהנה "טוב אז אני אחכה לך, לילה טוב פרנקינשטיין" הוא חייך ויצא "מצחיק..." אמרתי ולא יכולתי שלא לחייך גם "אני אתקשר אלייך מחר ג'יין" חיבקתי אותה ויצאתי במהירות מהדירה. כשעמדתי מחוץ למכונית לא הפסקתי לצחוק, דאגי נרדם... נקשתי על דלת הנהג והוא התעורר ופתח את החלון "מצטער...כנסי" הוא אמר ונדתי לשלילה "מה?" הוא שאל כשראה שאני לא זזה "אני נוהגת, אתה עייף" "תודה..." הוא עבר למושב השני ונשען על החלון. חשבתי שהוא נרדם ופתאום הוא הסתובב אליי "מי התקשר אלייך?" הוא שאל "מולי, אמרתי לך כבר" "פרן..." הוא נאנח "אני לא יכולה לספר לך דאג..." "מזאת אומרת? אני אמור להיות חבר שלך לא?" ראיתי את הקמט שנוצא לו בין הגבות, הוא כעס "אבל אתה תספר למי שאני לא רוצה שתספר..." "אני לא מבין משפטים ארוכים בשעה כזו" הוא חייך "משהו קורה...ומישהי אחראית לזה..." "מי?" "זהו...שאני לא יכולה לספר לך" "פרנקי את יודעת שזה לא נשמע טוב נכון?" "אתה חייב לסמוך עליי" הסתכלתי עליו והוא שוב פעם נאנח וחייכתי "את יודעת שאני סומך עלייך, אני פשוט רואה שקורה משהו וזה די מעצבן שאני נשאר בחוץ" "טוב רק בגלל שאין לך פה גדול כמוני...אני אספר לך ותבטיח- לא בעצם תישבע, שאתה לא מספר לאף אחד" "נשבע, ובטח אני אשכח מזה בבוקר אז סבבה" צחקתי ואחרי כמה שניות לחשתי "לאורה..." "אוקיי זה לא הולך להיות טוב..." "אתה לא הולך לספר את זה ל-" "דני, מה היא רוצה ממנו עכשיו?" הוא שאל אותי והרמתי את כתפיי "אני לא יודעת..." "בגלל זה ג'יין הייתה ככה?" הוא שאל ונדתי לשלילה "אז למה היא הייתה ככה? קרה משהו בינה לבין דני?" "לא...פשוט..." "מה? גם את זה את לא רוצה לספר לי?" "תפסיק אתה יודע שזה לא ככה... קשה לי לדבר על זה" כשהוא ראה איך הגבתי הוא השתתק "סליחה" הגענו לדירה ועצרתי את המכונית אבל לא הסתכלי עליו "דני סיפר לה על אבא שלו, וקשה לה לראות אותו שבור מזה" "אוה..." הוא לא אמר כלום עד שהלכנו לישון. "פרן?" "מממ...?" שאלתי והייתי כבר חצי רדומה "אני אוהב אותך" חייכתי "גם אני אותך" *דני* אחרי שפרנקי הלכה ג'יין התעכבה במטבח אז ירדתי לבדוק מה קורה. נכנסתי בשקט ושמעתי אותה בוכה, אבל לא ראיתי אותה. "ג'יין?" היא לא ענתה והתקדמתי עוד כמה צעדים וראיתי אותה על הרצפה, נשענת על המדיח כלים וברוס בידיה. היא לא הרימה את מבטה אליי והדמעות זלגו על ברוס. "ג'יין?" התקדמתי אליה והיא לא הגיבה... כרעתי על הברכיים שלי ולקחתי את ברוס ממנה, הנחתי אותו על הרצפה והוא פשוט נשאר שם והביט בה. החזקתי את ידיה והיא נאנחה, יכולתי כמעט להרגיש את מה שהיא הרגישה. היא הוציאה את ידיה מידיי ולפני ששמתי לב היא חיבקה אותי חזק. היא רעדה כולה, והרגשתי את הדמעות על הכתף השמאלית שלי. "ג'יין..." לחשתי וחיבקתי אותה בחזרה "אני מצטערת..." היא התרחקה ממני וניגבה את הדמעות "על מה אהובה?" שאלתי והיא חייכה, אני יודע שהיא אהבה שאני קורא לה ככה, זה היה גורם לה להרגיש יותר טוב. "אני לא יודעת, אני מרגישה שאני לא יכולה לעשות בשבילך כלום, רק לראות אותך שבור ואני לא יכולה לעשות כלום! וכשאני על הקרשים אתה תמיד עושה בשבילי הכול, הכול! ואני לא יכולה...אני כ"כ מצטערת" ואז הבנתי, כל העניין עם אבא שלי... "ג'יין, את עושה כל-כך הרבה דברים שאת אפילו לא יודעת. כשאת מחייכת, מסתכלת עליי, צוחקת, בוכה, נושמת, מחבקת, אוהבת – זה כל מה שאני יכול לבקש!! את עושה בשבילי מה שבחיים לא עשו בשבילי...את בוכה כשאני בוכה, את צוחקת כשאני צוחק את מבינה איך אני מרגיש ואת תמיד מנסה לשפר את המצב, ג'יין...רק העובדה שאת איתי זה משהו שאני בחיים לא אקח כמובן מאליו. לא הרבה אנשים זוכים לאהבה כזו. אהבה שתומכת. בחיים לא הרגשתי ככה כלפי אף אחת. אני לא יכול לראות אותך ככה, בוכה על מה שאני כבר כמעט שכחתי. נכון שזה קשה, זה לא יהיה יותר קל אבל כשאת איתי אני יכול לסבול את זה" חיבקתי אותה שוב והרגעתי אותה. היא עדיין בכתה, אבל הבנתי אותה. אם זו הייתה היא גם אני הייתי מגיב ככה ואם לא זה היה יותר גרוע. עזרתי לה לקום ולקחתי איתי גם את ברוס. כשעלינו לישון ברוס ישן לידה, באמת שזה היה רעיון מעולה לקחת אותו. "אני אוהבת אותך, דן" "אני יותר" אחרי כמה שניות הכול התערפל וכבר שקעתי בחלום מתוק. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום ראשון
איך היה התוספת של השיר? אני לא הייתי בטוחה אם כדאי להשים קישורים של שירים כי למשל כשאני קוראת אנלא יכולה גם שיהיה רעש מסביבי וגם לקרוא XDDD בכל מקרה, תגידו לי כי זה ממש חשוב
וכמובן תגיבו בכלליות
מקווה שאהבתן

../images/Emo73.gifמ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif

וואוו! "טוב אני אביא לפרנצ'סקה מים! אם בזה היא חושקת!" הוא גרר את הרגליים ובחוסר רצון הלך להביא לי קולה, אווו דאגי!
איזה דפקט מושלם הואא!!
"אוקיי...דמיינתי איך הילדים שלנו יראו" כשהוא אמר את זה הוא קבר את הפנים בשמיכה החיוך שלי היה באותו הרגע חיוך מאוזן לאוזן, אווווווו, אויזה חמודד!!
אני רק מתארת לעצמי את זה עם החיוך המדהים שלוו!!! אהעאהאעהע
"אוייי....מותק" קמתי אליה וחיבקתי אותה "אני יודעת...גם דאגי היה ככה, אנחנו קיבלנו חבילה עם מטען" ואייי היא נשמעת כמו איזה דודה זקנה עם המותק שלה!
,ואם היא לא רוצה את החבילה עם המטען הזאת היא יכולה לקום וללכת!*סנוב1* "אני אוהב אותך" חייכתי "גם אני אותך" הוא לא באמת אוהב אותה! נכון!? *בוכה* "על מה אהובה?" שאלתי והיא חייכה, אוווו הוא כזה חמודד!!!!
"אני אוהבת אותך, דן" "אני יותר" אוווו הם כל כך חמודיים ביחדד!!!
---------------------------------------------------- דני וג'יין כל כך חמודים ביחד!! הם כל כך מתאימים!!!
ומזה לעזאזל הטעם הזה של דאגי בבנות הא!? פרנקי!? ארגג'
לא נורא אני יסלח לו כי הוא כל כך חמודד!!
תגידי עמית איפה הארי וטום?! מה קרה להם!?:O הפרקים היו ממש יפים ממש אהבתי! ולדעתי השיר ממש הוסיף! אני אישית מאוד אוהבת שמוסיפים שירים כי זה מכניס לאווירה
בקיצור אהבתי ואני מחכה לפרקים הבאים
וצום קלל!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהה ../images/Emo9.gif

אווו דאגי! איזה דפקט מושלם הואא!! XDDDDD כן... אווווווו, אויזה חמודד!! אני רק מתארת לעצמי את זה עם החיוך המדהים שלוו!!! אהעאהאעהע חחחח האמת שזה החיוך של ג'יין XDDD ואייי היא נשמעת כמו איזה דודה זקנה עם המותק שלה!,ואם היא לא רוצה את החבילה עם המטען הזאת היא יכולה לקום וללכת!*סנוב1* היא אמרה אח"כ שהיא אוהבת אותו וזה...חחח כמו דודה?! XD אוווו הוא כזה חמודד!!!! כןןן..
אוווו הם כל כך חמודיים ביחדד!!! מסכימה איתך חע
ומזה לעזאזל הטעם הזה של דאגי בבנות הא!? פרנקי!? ארגג' לא נורא אני יסלח לו כי הוא כל כך חמודד!! חחחחחחחחחחחח לפחות את תסלחי לו על זה חח תגידי עמית איפה הארי וטום?! מה קרה להם!?:O חחחח לא קרה להם כלום, אל תדאגי
אני כ"כ שמחה שאהבת וגם שאת חושבת שהשיר הוסיף חחח ותודהה (גם על המחמאות וגם על הצום
)

../images/Emo73.gifחחח אני התכוונתי

לחיוך של דני שהוא קבר את הפנים שלו בשמיכה וחייך חיוך ענקי
חחחח ופרנקי?!, כן דודה! מי אומר מותק? דודות! איככסס!

../images/Emo146.gifאמגג ../images/Emo99.gif

חח כל כותרת שלי זה אמג
אבל רציני אמגג !
אני פשוט מאוהבת בפיק הזה
יאו הכתיבה כ"כ יפה, יאו עמית את לא מבינה אבל לא מבינה איך ריגשת אותי בפרק האחרון
אהעאהאעה יאווו הם כאלה חמודים ה' ! ~$%^ DDDD:
את כותבת אחד היפים !! , השיר הוסיף המון, וממש אהבתי תבחירה שלך :] , אהעהעאה הילדים שהם דיימנו גאד,
הבן
!@#^%$ פרנקי ודאגי חמודים כמו תמיד :] ^^ , וג'יין ודני , הוווו
כ"כ חמודים ביחד ! הפיק עד עכשיו מדהים ! , ארר אבל לאורה הביטצ' הזאת רק שלא תהרוס הכל עכשיו
!@$#% מתה לדעת מה יקרה בהמשך, פרקים מדהימים !! :}

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח וכל פעם שאני רואה את הכותרת

אנלא מפסיקה לצחוק חחחחחח איזה כיף שהצלחתי לרגששש
זה הכי חשוב בשבילי, שתאהבו את הפיק ושתתחברו אליו
אני שמחה שאהבת את השיר
אחד השירים שאני הכי אוהבת..חח את הראשונה שחושבת שפרנקי ודאגי חמודים!! חחח גדוולל
לאורה תהיה חייבת לעשות משהו...חחח
שמחה שאהבתתת

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

"טוב אני אביא לפרנצ'סקה מים! אם בזה היא חושקת!" הוא גרר את הרגליים ובחוסר רצון הלך להביא לי קולה. דאגי העצלן....שום סיפור לא יהיה שלם אם דאגי לא ייצא אידיוט!
זה שבר אותו...הוא התחיל לבכות ולא האמנתי... איזה חמוד
"תקשיבי...זה זמן קצת לא טוב להגיד לך אבל אין אף אחד פה...אמממ...לאורה התקשרה אליי, אני חושבת שהיא זוממת משהו לא היה לי כוח לברר מה קורה אבל אני רוצה להזהיר אותך- היא הזכירה לי אותך ואת דני היא סיפרה לי שהיא פגשה אתכם היום..." לאורה הכלבה הזו
.....אני כ"כ שונאת אותה!
"לילה טוב פרנקינשטיין" חחחח "כשעמדתי מחוץ למכונית לא הפסקתי לצחוק, דאגי נרדם..." חחחחח...דאגי הטיפש...
----------------------------- הפרקים היו כ"כ חמודים!!! דני וג'יין ממש חמודים ביחד
ואני מקווה שלאורה לא תהרוס את זה.....
התוספת של השיר הייתה ממש טובה, מקווה שתעשי את זה גם בפרקים הבאים! בקיצור, מחכה ליום ראשון, גם בגלל המפגש!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifנכוןןןן חחחחחח

שכחתי לגמרי בגלל המפגש חעחעחע אני שמחה שאהבת!! ושמחה שאהבת גם את התוספת של השיר, אני אמשיך עם זה

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה חמודים!!!../images/Emo23.gif

דני וג'יין כלכך מתאימים אחד לשני....
את כבר יודעת מה אני חושבת על פראנקי...
נראה שלאורה ממשיכה להיות כלבה...
דאגי מתוק וחתיך...ויש לו טעם גרוע שרק מתדרדר עם השנים...אבל אפחד לא מושלם
הפרקים ממש יפים!!!! אהבתי הכל
אני אישית לא שמעתי ת'שיר כי גמאני לא יכולה לשמוע שירים ולקרוא בו זמנית....אבל עם באלך תמשיכי...זה לא מפריע
רציתי לבקש כבר מעכשיו אם לא אכפת לך כשהפיק ייגמר לשים הכל מהתחלה ברצף בקובץ מסודר כי אתמול סיימתי לקרוא את "יא בייבי" [שזה עוד פיק על מקפליי...] ואני לגמריי מבולבלת...למרות שאני מקווה שהפיק שלך לא יהיה דומה לשלה...
אהבתי ומחכה לפרקים הבאים!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

כולן כתבו שלדאגי יש טעם גרוע...חחחחח שטויות אנחנו נמשיך לאהוב אותו בלי כל קשר
חחח כן אני יודעת מה את חושבת על פרנקי ולאורה...XDD גמאני קראתי את "יא בייבי" - מבטיחה לך שזה לא אותו הדבר חחחחחח אממ כשהפיק יסתיים אני אעלה את כל הפיק
ושמחה שאהבתת

למעלה