Dont Wake Me Up פרק 26

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 26 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אזזז...מוכנות לעוד פרק
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=132392661 שורות אחרונות: (הארי) היא חייכה ונישקה אותי "נראה אותך יותר מאוחר" "תהני" "תודה" היא נישקה אותי שוב "אני אוהבת אותך" "גם אני" חיכיתי עוד דקה-שתיים והסתכלתי עליה, איך שהיא יצאה מהמכונית והלכה לעבר הבנות. שמחתי שזה לא נגמר, ושהיא בכלל לא חשבה ככה. התנעתי את האוטו ולא הפסקתי לצחוק כשראיתי איך ג'יו רצה לאייזי. בנות... פרק 26, קריאה מהנה
*ג'יין* כשאייזי יצאה מהמכונית והתקדמה לעברנו ג'יו רצה אליה והתחילה לצרוח כמו משוגעת. פרנקי הביטה עליי והתחלנו לצחוק ביחד. "חכי, זה עוד יקרה גם לך" היא חייכה אליי וקמנו שתינו כדי לברך את אייזי. ג'יו ממש התרגשה, היא מיוחדת. היא לא כמו בנות צבועות אחרות שאני מכירה. האמת שגם פרנקי כזו. זה קצת כואב שאני כבר לא בקשר עם כל החברים שלי מהתיכון...אבל כולם עסוקים ותמיד אם יש מסיבה או משהו יוצא שכמה אנשים תמיד לא באים והאנשים האלו זה דווקא מי שאני הכי בקשר איתם. ואז אני נדפקת...אוףף... "אייזי איזה כיף שחזרת!! את לא מבינה איך הארי היה נראה כשאת לא היית פה, ממש אומלל" פרנקי חיבקה אותה ואז אייזי הביטה בי "היי" פלטתי, למה אני תמיד זאת שיוצאת כמו ילדה בכיתה א'? "ג'יין נכון?" היא שאלה "כן..." בקושי הספקתי לנשום והיא חיבקה אותי. פרנקי וג'יו חייכו במבוכה, ואני חיבקתי אותה בחזרה "תודה לאל! עכשיו הוא לא ישגע את הארי לבוא איתו לפאבים להשתכר עד אובדן חושים!" היא שיחררה אותי והתחלנו כולנו לצחוק. פרנקי ואני לקחנו את פרסלי וברוס לכמה סיבובים בפארק ואייזי וג'יו התיישבו ודיברו. *ג'יו* כשפרנקי וג'יין היו מחוץ לטווח הראייה שלנו אייזי הביטה בי ברצינות "מה?" שאלתי אותה, לא מבינה מה היא תוקעת מבטים כאלו בי "מה מה?! מה לעזאזל לאורה הזאת תקועה כל הזמן? איך זה שתמיד היא חוזרת ותמיד רואים אותה בכל מקום?!" "אייזי, תירגעי. דני וג'יין חכמים מה שלאורה תנסה לעשות הם יבינו את זה" ניסיתי להרגיע אותה למרות שאם גם היא יודעת על זה אז זה ממש לא הולך להסתיים בצורה יפה. "איך את בכלל יודעת על כל זה?" שאלתי אותה אחרי שנייה "כשהארי החזיר אותי התחלנו לדבר והוא אמר לי שדני וג'יין יוצאים. את ג'יין אני מכירה בערך, כולם מכירים אותה מהסדרה שלה. ואני זוכרת שראיתי את לאורה מסתובבת שם כל הזמן, הן היו חברות טובות" "את חושבת שאולי ג'יין ולאורה משתפות פעולה ביחד?" שאלתי את מה שחששנו מכל "ממש לא! אני יש לי תחושות בנוגע לאנשים, היא לא רעה כמו לאורה. כשאוליביה תגלה על כל זה היא תהיה שבורה..." "אוליביה? מה היא קשורה?" שאלתי את אייזי שנראתה פתאום עצובה "כשדני נפרד ממנה אחרי שהוא התנשק עם לאורה זה כאב לה. כי היא ידעה שלאורה זה היה סתם חד פעמי. היא אהבה אותו. ואם היא תגלה שלאורה מנסה שוב לזכות בליבו זה יהרוס אותה" "היא עדיין אוהבת אותו?" "אני לא יודעת. את מכירה אותה היא תמיד מתחמקת ואומרת שלא אבל אני מרגישה שכן...בכל מקרה אם לאורה חושבת אפילו לשנייה שהיא תהיה חלק בסיפור הזה היא טועה ובגדול, וצריך לעצור אותה" "איפה את ישנה היום?" ניסיתי לדעת מה קורה איתה ועם הארי, אני יודעת שהמצב ביניהם לא הכי הכי... "אני חושבת שאני אשן היום אצלו, אוליביה תסתדר היום" היא חייכה "הכול בסדר ביניכם נכון? אין סיבה לדאגה" רציתי שהיא תרגיע אותי, אני כ"כ אוהבת אותם. "הכול מעולה, דיברנו ממש קצת היום אבל נסדר את הכול בערב" היא חייכה ואז ראינו שפרנקי וג'יין מתקרבות. ישבנו שם שעתיים בערך, הזמן טס וראינו שכבר מחשיך. אספנו את עצמנו ונכנסנו למכונית. השירים היו שקטים ורגועים. ג'יין ופרנקי נרדמו מאחורה שנייה אחרי שהתנעתי את המכונית – של פרנקי! והכלבים בידיהן. כשהגענו לדירה של הארי אייזי הביטה בי וחייכה, לא היה צורך לדבר. התחבקנו והיא יצאה בשקט מהמכונית. התחנה הבאה הייתה הדירה של דני, לא רציתי להעיר את ג'יין אז התקשרתי לדני. "הלו?" שמעתי שהוא חצי רדום "דני...אני מצטערת להעיר אותך אבל ג'יין פה" "איפה??" הוא נלחץ "תירגע..." צחקתי בשקט "היא ישנה במכונית, לא נעים לי להעיר אותה..." "אני כבר יורד" הוא ענה וניתק. חיכיתי בדיוק שתי דקות והוא עמד מחוץ למכונית. פתחתי את החלון והוא חייך "תודה ג'יו" "אין בעד מה" "היא נהנתה?" הוא שאל וצחקתי "אם היא איתי סמוך עליי שהיא תהנה" הוא הלך למושב האחורי וכשראה שגם פרנקי שם הוא נד בראשו וצחק. עזרתי לו לפתוח את הדלת והוא תפס את ג'יין והרים אותה, היא הייתה מעולפת. "ברוס, הביתה!" הוא צחק כשברוס בקושי ירד מהמכונית. הבטנו בו איך הוא רץ לעבר הדירה. "מה אתה עושה לה שהיא עייפה ככה?" הסתכלתי על ג'יין וצחקתי "יש לי הרבה טריקים במיטה" הוא הביט בי וצחק "סתם נו...אני לא יודע, יש לי השפעה כזו על בנות. אם כבר מדברים גם את היית ככה כשרק הכרתי אותך, מה לא?" נתתי לו חבטה בכתף והוא חייך "תודה" הוא נישק אותי בלחי והלך איתה. "איך אני לא רגילה לראות אותו ככה" פרנקי שהתעוררה אמרה. הסתכלתי מחוץ לחלון וחייכתי "אנשים משתנים" "אני עוברת לשבת מקדימה חכי שנייה" היא אמרה ויצאה מהמכונית וכשהתיישבה שאלה מה השעה "אחת...איך הזמן טס" הפלאפון של פרנקי צלצל והיא ענתה "אנחנו בדרך" "שלוש דקות" "כן..." "גם אני" היא ניתקה ונשענה על המושב בחזרה. *דני* איך היא נראית שלווה כשהיא ישנה. "דני?" היא פקחה את עיניה ולא הבינה למה אני מחזיק אותה "תמשיכי לישון" חייכתי ונישקתי אותה במצח "אני יכולה ללכת..." "אני נהנה מזה, זה בסדר" היא חייכה והניחה את ראשה שוב על כתפי. כשעמדתי מול הדלת של הדירה ניסיתי לפתוח את הדלת ולא הלך לי, היא צחקה ועזרה לי. "תודה" "בכיף" עלינו לחדר וכבר התחילו לכאוב לי הידיים, היא שמה לב לזה וירדה. היא התנדנדה לשירותים ואחרי כמה דקות נשכבה לידי על המיטה. "נהנת היום?" שאלתי אותה והיא הנהנה "איך ברוס היה? הסתדרתן איתו?" היא לא ענתה לשאלה הזו וכשהסתכלתי עליה, עינייה היו עצומות. חייכתי וכיביתי את האור. היא הושיטה לי את ידה בחושך וליטפה את השיער שלי, תפסתי את היד שלה והנחתי אותה על הלב שלי. היא התקרבה אליי וחיבקה אותי. אני חייב להגיד שזה לא היה הכי נוח שבעולם...אבל זה כיף להרגיש אותה קרוב אליי. "לילה טוב" לחשתי והיא זימזמה משהו לא ברור. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 27../images/Emo214.gif

*אייזי* כשנקשתי על הדלת והוא לא ענה חשבתי לשנייה שאולי זה לא רעיון טוב, אני לא רוצה להעיר אותו... אבל ידעתי שאם אני אלך הוא ייפגע, וגם לא רציתי להיות לבד הלילה. חיכיתי כמה דקות והוא לא פתח את הדלת אז הצצתי דרך החלון וראיתי שהוא שוכב על הספה, ישן. חייכתי ופתחתי את הדלת, הוא אף פעם לא נועל אותה. הנחתי את הדברים שלי בצד והלכתי להחליף לבגדים יותר נוחים, בלי לעשות הרבה רעש. לקחתי איתי שמיכה דקה והתיישבתי לידו. הוא הרגיש אותי מיד וכמעט שקפץ מרוב הבהלה. "מצטערת" לחשתי והוא הצמיד אותי אליו. כיסיתי את שנינו ופשוט נרדמנו ככה, מחובקים. *ג'יו* התקשרתי לדאגי כדי שייצא כי אני לא יכולה להשאיר את פרנקי לבד במכונית... ראיתי כמה הוא היה עייף אז לא רציתי לעכב אותו חייכתי והלכתי הביתה. פתחתי את הדלת והרחתי שוקו. "מממממ...זה מריח טוב" אמרתי כשנכנסתי למטבח. טום הסתובב "כן, דני אמר לי שאני צריך לשנות את הכמויות של הקקאו..." הוא צחק וחיבקתי אותו "איך היה היום?" "נחמד...ואצלך? איך הבנות היו, ג'יין הסתדרה איתכן?" הוא חייך "איתי כולם מסתדרים!" "אני צוחק" הוא נישק אותי ולקחתי את השוקו. שתיתי כמה לגימות ואני חייבת לומר שהדני הזה יודע איך להכין שוקו! "היה ממש כיף, דיברנו הרבה" "מה עם אייזי?" הוא הביט בי וחייכתי אליו "היא בסדר, היא ישנה אצלו היום" "יופי...טוב אז נעלה לישון? או שנראה מלחמת הכוכבים?" הוא צחק "אני חושבת שאתה יודע מה אני מעדיפה..." חייכתי והוא עשה פרצוף חמוץ "מלחמת הכוכבים...נשמע טוב" העיניים שלו ברקו מאושר אבל חבל שהייתי ערה למשך בדיוק שש דקות... *דני* כשקמתי בבוקר התפלאתי לראות שג'יין כבר ערה. התארגנתי וירדתי למטבח, גם שם היא לא הייתה... "ג'יין?" קראתי לה ברחבי הבית, לא שהוא כזה גדול אבל בכל זאת... יצאתי לחצר האחורית והיא ישבה על הנדנדה שתליתי בחורף שעבר. "חיפשתי אותך" אמרתי לה אחרי שכבר הייתי קרוב אליה. היא הביטה בי וראיתי שהיא מתוסכלת משום מה... "מה קרה?" שאלתי "היום בבוקר לאורה התקשרה אלייך...היא רצתה לדעת אם אתה הולך למסיבה של מארק ואם אתה מתכוון לקנות לו משהו בנפרד או שאם אתה רוצה לקנות איתה משהו..." שיט. שכחתי לשאול אותה על המסיבה... "ג'יין...היא התקשרה אליי אתמול וסיפרה לי שהיא עושה מסיבת הפתעה למארק, אח שלה..." "אני יודעת...והיא גם אמרה לך בטח שאני לא מוזמנת, נכון?" "בערך..." "למה לא סיפרת לי שאתה חבר טוב של מארק?" "אני לא יודע...זה לא כזה סיפור גדול...אבל את תבואי איתי נכון?" "לא..." היא השפילה את מבטה וקמה "אני לא בדיוק בקשר טוב עם לאורה אתה יודע... אולי בגלל זה העדפת שלא לשאול אותי" "מה? ממש לא! תקשיבי...אני –" "אני הולכת לשתות משהו..." היא אמרה במהירות והלכה. היא ישבה במטבח וכשנכנסתי היא קמה והניחה את הכוס בכיור. "ג'יין, מה העניין?" שאלתי אותה והיא הסתובבה והביטה בי "את לא בוטחת בי? אם את לא רוצה שאני אלך למסיבה? אז אני לא אלך." "לא!" היא תפסה ביד אחת בראשה "אתה לא מבין שזה לא אתה? אני בוטחת בך יותר מכל אחד אחר...אני פשוט..." "לא בוטחת בלאורה" המשכתי את המשפט שלה היא נאנחה והתיישבה שוב "כן..." "מה את חושבת שיקרה אם אני אלך?" התיישבתי גם אני מולה "אני לא יודעת" "אז אני אגיד לך מה יקרה. אני אלך לשם, בלעדייך... ואני אהיה עם הבנים ועם מארק. אני אחשוב עלייך כל שנייה, ואדאג לך בטירוף. אני אתקשר אלייך כל חצי שעה רק כדי לדעת אם גם את חושבת עליי. אני לא אפזול ולא אסתכל על בנות אחרות כי בטח גם ג'יו תהיה שם כדי להרביץ לי אפילו אם אני לא באמת אסתכל על בנות אחרות" ראיתי שבב של חיוך בפניה והתקרבתי כדי לנשק אותה. "אבל אני חושב שאת צריכה לפתור את כל העניין עם לאורה" "דני, אתה לא יודע מה...לא חשוב" "אני לא יודע כי את לא מספרת לי, וזה מתחיל קצת לכאוב" "הבטחתי לך שאני אספר לך, רק לא עכשיו..." "טוב..." קמתי כדי להכין לי לשתות "מה את עושה היום?" שאלתי אותה "אני הולכת להיפגש עם פרנק יותר מאוחר, בינתיים אני אסדר את הדברים שלי פה..." היא חייכה במבוכה וצחקתי "מה?" היא הביטה בי, בטח פגועה בגלל שצחקתי "סתם, איך זה שאת עדיין מתביישת?" עניתי "אני אענה לך כמו שאתה עונה לכולם "יש לי השפעה כזו על בנות" אז...כן יש לך השפעה מתמשכת אליי" היא צחקה והלכה לסלון. אני לא יודע מה הסיפור עם לאורה אבל כשאני חושב על זה...לאורה היא האקסית שלי וג'יין היא החברה הנוכחית שלי... זה לא מסתדר. בכל מקרה, אני לא יודע כמה זמן אני אוכל לסבול את זה שהיא לא סומכת עליי. *ג'יין* התיישבתי בסלון והדלקתי את הטלוויזיה. אני חייבת לספר לדני מה קרה...אבל איך? אני יודעת שהוא לא ישפוט אותי על זה, אני מקווה שזה לא ישנה לו אחרי שאני אסביר לו למה עשיתי את זה... אני רק צריכה לקוות שלאורה לא תספר לו את זה...הוא צריך לשמוע על זה ממני. רפרפתי בערוצים בעודי חושבת מתי לספר לו. חושבת איך הוא יגיב. הוא בא והתיישב לידי וראינו ביחד, חצי שעה בערך טלוויזיה עד שהוא נסע לאולפן. ברוס התיישב על הספה הקטנה שלו, מביט מי מידי פעם, הרגל שזה מפחיד אותי. התיישבתי לידו ושיחקתי איתו מעט, מנסה להעביר את הזמן. פרנק התקשר וביקש להקדים את הפגישה אז התחלתי להתארגן. נעלתי את הדלת והסתובבתי כשמולי עמד מישהו לא מוכר – ומצלמה בידו. שיט. "ג'יין!" הוא צעק והתחיל לצלם אותי בדרך למכונית. "זו הסגת גבול אתה יודע..." "תני חיוך, נו...תהיי נחמדה" צחקתי בזלזול "צודק..." "אז את עם דני ג'ונס?" הוא שאל "מזה משנה אם אני אענה לך או לא? אתה בכל זאת תכתוב מה שיתחשק לך, וכמובן שתנסה לעשות את זה בצורה מגעילה" "אני לא כמו האחרים" "זה בדיוק מה שכולם אמרו לי..." חייכתי אליו ונכנסתי למכונית. הוא חייך בחזרה והוריד את המצלמה. הנהנתי לאות תודה והוא הלך. נקשתי בדלת של פרנק ושמעתי אותו מבפנים צועק בטלפון, אז נכנסתי. הוא חייך וסימן לי להתיישב ואז התחיל לצעוק שוב... "אז לאן נעלמה זוכת האוסקר שלי בזמן האחרון?" הוא שאל אותי אחרי שניתק את הטלפון ואחרי שנרגע מספר דקות. חייכתי. "מתחילות שמועות שאת יוצאת עם דני ג'ונס, זה נכון?" "כן..." אני לא יכולה לשקר לסוכן שלי, ולאבא השני שלי... "נחמד, אחלה יחסי ציבור את עושה בלי שנבקש בכלל" הוא חייך "פרנק! אתה יודע שממש לא מעניין אותי כל מה שמסביב לעבודה שלי!" כעסתי עליו. אפילו שידעתי שהוא צוחק. אני לא אוהבת את כל מי שחושב רק על הכסף שנכנס לחשבון הבנק, אנשים כבר עושים הכול בשביל הכסף. איפה ההנאה שבדבר? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
אזז...כרגיל מקווה שאהבתן
מקווה שתגיבו חעחע וזהו
ד"א- הקטע של ג'יין יצא סוווופר ארוך, אז ההמשך שלו יהיה יום רביעי :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 27.5 ../images/Emo9.gif

"סליחה, צודקת...אז כמו שאמרתי לך רוצים אותך השנה להיות במופע ההתרמה" "כן...אתה רוצה להסביר לי אולי איך זה הולך? שמעתי שזה השתנה השנה" "האמת שכן...טוב אני אסביר לך את זה ממש בקצרה- רוצים שאת תשירי עם להקה או עם אומן כלשהו" "אני? לשיר?" התחלתי לצחוק והוא הנהן "אבל אני לא יודעת לשיר!" "זה כל העניין...בשביל זה את הולכת להיות עם אנשים עם ניסיון והם צריכים לעזור לך לבחור שיר טוב שאת יכולה לשיר אותו הכי טוב שאת יכולה" "נחמד...כאילו בשבילי לא כ"כ אבל בשביל שחקנים אחרים שיודעים לשיר זה יכול לעזור..." "טוב בקיצור יש להקה מסוימת שאת רוצה לעבוד איתה? אני נותן לך אפשרות בחירה אני יכול להפעיל קשרים וזה..." "אתה יודע עם מי..." חייכתי "יאפ...דני ג'ונס ממקפליי זכה" כשהוא אמר את זה זה נשמע בדיוק כמו שסיפרתי בפעם הראשונה לאבא שלי שיש לי חבר. קמתי אליו וחיבקתי אותו. "את באמת אוהבת אותו, אה ג'י?" הוא שאל כשעוד המשכתי לחבק אותו והנהנתי "אנחנו צריכים לחשוב על כינוי חדש..." חייכתי "מה הבעיה עם ג'י?" "כי חברה של טום? גם הכינוי שלה זה ג'י..." צחקתי "טוב...זו באמת בעיה מה אני אגיד לך!" הוא התחיל לצחוק עליי ומזגתי לעצמי מים "רוצה?" שאלתי והוא נד לשלילה. "לא צריך!" הוא התחיל לצחוק שוב "מה עם ההורים שלך? סיפרתם להם על דני?" הוא שאל ובחן אותי "לא...אם כבר מדברים אני חושבת שאני אסע מחר אליהם, גם ככה דני יהיה במסיבה של לאורה..." "לאורה? לאורה קולמן?" פרנק הרים את גבותיו וחייכתי "כן..." "הוא לא האקס שלה במקרה?" הנהנתי "היא עושה מסיבת הפתעה לאח שלה, מארק, והוא והבנים חברים טובים..." "ותני לי לנחש, את לא מוזמנת?" "האמת שגם היא הייתה מזמינה אותי לא הייתי הולכת" "כן...אחרי כל מה שהיא עשתה לך לפני שנתיים" הוא הביט בי בדאגה "עזוב לא רוצה לדבר על זה..." "רגע! אל תגידי לי שלא סיפרת ל-" "לא" קטעתי אותו. אני לא רוצה לדבר על זה... "ג'יין...את חייבת לדבר איתו, לאורה היא...היא...איך אומרים את זה?" "כלבה?" שאלתי אותו והוא צחק "כן" "אני אומר לך, היא עוד תספר לדני הכול במסיבה" "אבל פרנק...אני מפחדת..." "מה הבעיה? תסבירי לו שזה היה לפני שהכרת אותו בכלל, וזה נכון...הוא אוהב אותך?" "כן..." "אז אם הוא אוהב אותך תאמיני לי שהוא לא יוותר עלייך בקלות, הוא יבין אותך אם תספרי לו את כל מה שקרה" "אתה חושב?" "כן, אני חושב שיש לו ראש על הכתפיים" נאנחתי והמשכתי לשתות. "טוב אז אני כותב שאת רוצה להופיע עם מקפליי, כמובן שהם יצטרכו לשאול את הבנים אם הם רוצים לשיר איתך..." "כן...פאדיחות" חייכתי ופרנק קרץ לי "זה שטויות, הם בטוח ירצו לשיר איתך" "תודה פרנק" קמתי מהכיסא ולקחתי את התיק. "מסרי ד"ש לאמא ולאבא ושלחי לי הודעה שהגעת לשם בשלום מחר" "אין בעיה" חייכתי ומסרתי לו נשיקה באוויר. אין על פרנק, באמת שלא. טוב אולי דני... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אין לי לב להרוס לכן...חחח

../images/Emo73.gifואיי עמית זה מדהים../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אווחחחח דני וג'ין כאלה חמודים אני לא יכולה איתם יותר! העאהע אם לאורה ה**** הזאת תהרוס להם משהו אני לא יודעת מה אני יעשה
אוופפפ ג'ין תספר לדני על הסיפור שלה עם לאורה נכון? אסור שלאורה תיהיה זאת שתספר לו! ואני מתה כבר לדעת מה הסיפור שלהן!
ישש ג'ין הולכת לשיר עם מקפלי? זה יהיה מזה חמודד!!
ואיי הארי ואייזי מזה חמודיםםםם!!!
ומסכנה אוליביה כאילו במציאות,דני יצא מזה כלב!
טוב נחזור לעניננו הפרקים היו ממש מדהימים,משולמים
אני ממש מחכה כבר לפרקים הבאים!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהה ../images/Emo9.gif

חחחחח אני לא יודעת מי תספר לדני (אני כן יודעת פשוט אני לא יכולה לספר חחחחח ~יצאתי מוגבלת, נא להתעלם!~) כן...במציאות באמת הייתי בשוק שדני עשה את זה, למרות שאי אפשר באמת לדעת אם ככה זה באמת קרה.... התקשורת היום נוטה הכול לכיוון הבגידה והשקרים שהולכים ב"עולם הזה"
אם זה באמת מה שקרה אני מזה מאוכזבת מדני...כאילו...זה קשה לעכל שהוא עשה את זה =// חחח תודה ושמחה שאהבתתת

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifאיזה חמודים....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

"היי" פלטתי, למה אני תמיד זאת שיוצאת כמו ילדה בכיתה א'? חחח...מכירה את הרגשה שלה....
"מה לעזאזל לאורה הזאת תקועה כל הזמן? איך זה שתמיד היא חוזרת ותמיד רואים אותה בכל מקום?!" זה גם מה שאני שואלת..... היא הושיטה לי את ידה בחושך וליטפה את השיער שלי, תפסתי את היד שלה והנחתי אותה על הלב שלי. הם הזוג הכי חמוד שיש...
....אני חולה על דני...
"יופי...טוב אז נעלה לישון? או שנראה מלחמת הכוכבים?" הוא צחק "אני חושבת שאתה יודע מה אני מעדיפה..." חייכתי והוא עשה פרצוף חמוץ "מלחמת הכוכבים...נשמע טוב" חחחחחח...
-------------------------- הפרקים מדהימים וחמודים מאוד.....והארי ואייזי כ"כ חמודים ביחד..
אם את לא רוצה להרוס לנו אז אל תהרסי!!! זה סיפור חמוד ויפה שלא צריך את לאורה הכלבה שתקועה באמצע!
את תכתבי בפרק הבא מה קרה לפני שנתיים בין ג'יין ולאורה, נכון? אני שונאת להיות במתח.... מחכה ליום רביעי!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

לכולם זה קורה...שיוצאים כמו ילדה בכיתה א'...פשוט לי זה קרה יותר מידי פעמים XDD חחחח אני מצטערת על המתח פשוט אני חושבת שזה די טוב, צריך לגרור את העלילה וזה...חחח (אני סתם מחפשת תירוץ XDD) אני אשתדל שלא להרוס! וכמובן תודהה וכמובןןןןן ששמחה שאהבת !!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo205.gif אוחחח נווווו :OO

שעתיים אני מנסה לפענח מה קרה בין לאורה (ביטצ') לג'יין XD לא הולך לי :O אבל הפרקים יפים כרגיל 3> רגב, מזתומרת הארי משאיר את הדלת של הבית שלו פתוחה?!XD מילא היית כותבת שהיא לקחה את המפתח מתחת לעציץ XDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני חייבת לציין שהכותרת שלך די

מלחיצהההההההההה XDDDD אמממ...את תביני בהמשך מה היה ביניהן, את די לא אמורה להבין את זה עכשיו כי לא כתבתי את זה...(מנסה להשאיר אתכן קצת אבל ממש קצת במתח...) חחחחחחחחח הוא פשוט לא נועל אותה, זה הכול ! XDD ושמחה שאהבת....חחחחח

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifעדיין אין לי כותרת מתאימה...../images/Emo9.gif

אני אדם לא יצירתי
...אבל אני מאמינה שתוכלי לשרוד את זה.... את לעומתי....הפרקים היו כלכך יפים!!!!
דני וג'יין כלכך מתאימים!!!!
זה הרי כלכך ברור שמשו יקרה וג'יין לא סתם תספר לדני [אם בכלל] ודני לא יגיב כמו שהיא מצפה....צפוי שמשו יהרוס....אבל אני בטוחה שהכל יסתדר בסוף...זה מה שאני אוהבת בקומדיות רומנטיות...צפוי עם סוף וטוב [וכדאי לך שיהיה סוף טוב
] לאורה כלבה מיותרת...היא לגמריי צריכה להידרס או להימחץ למוות על ידי פסנתר...ושתיקח את פראנקי איתה
אוליביה כלכך מסכנה...כאילו במציאות....כלכך התעצבנתי על דני כששמעתי...מילא לבגוד, אבל עם מלכת יופי...אין יותר שפל מזה
טום ילדותי ולא מפותח רגשית...ג'יו כנראה גם אם היא יוצאת איתו...אבל אין לי בעיה עם אנשים כאלה
הארי ואיזי נייטרלים...השפויים היחידים בחבורה...אני אישית אוהבת פסיכים
סורי על החפירה....נהנתי ומחכה ליום ראשון
[למרות שיש מצב שאוכל להגיב רק בשני בלילה...אז סורי מראש
אבל עדיין לא נפטרת ממני...אני אגיב
]

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאבל זו האמת!!!../images/Emo3.gif

מישי קוראת ת'טוויטר שלו?!?!? יש לי בן-דוד בן 4 יותר בוגר ממנו... הוא כתב שג'יו קנתה לו איזה מטוס צעצוע של מיקי מאוס או משו כזה XDDD והוא עדיין לא הבין שלפארק השעשועים באירופה קוראים יורודיסני!!! ולא דיסנילנד!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD

יאווו תודההההה
שמחה שאהבתתת
חחחח אני אשתדל שהפיק יהיה טובב DD: חחחח לאורה היא אכן כלבה מיותרת, לא יודעת מה בנוגע לפרנקי...אני די מחבבת אותה...חחח יאפ...גמאני חושבת שזה היה ממש מגעיל מצידו לעשות דבר כזה...אבל כבר כתבתי את זה פה...שאי אפשר באמת לדעת מה קרה...התקשורה משנה דברים למה שהיא רוצה...אני מקווה לטובתו שזה לא נכון... :S חחח טום לא מפתח רגשית?? מדוע?? חחח שמחה שלפחות אין לך בעה איתם..XDDD חחחחחח פסיכים? לאורה די פסיכית...אז זה אומר שאת אוהבת אותההה??
שמחה שחפרת, למרות שלאאא חפרת !!
וכמובן ששמחה שאהבת
ותודה על המחמאות חחח

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifטום לא מפותח רגשית....זה דיי ברור....../images/Emo6.gif

כמו שכבר כתבתי...הוא הלך ליורודיסני וקנה שם דברים של מיקי מאוסXDD הוא בן 24!!!
ולאורה לא פסיכית...היא סתם כלבה
ואת לא צריכה להשתדל שהפיק יהיה טוב...זה בידיים שלך...תדאגי שהוא יהיה טוב...
ובקשר לדני...בינינו לא כלכך קשה להאמין שהוא יעשה דבר כזה...
לכתוב שאת שמחה שחפרתי לא היה רעיון טוב....זו הייתה רק חפירונת קטנטונת...אני אדם שחופר מאוד...תיזהרי

../images/Emo146.gifמדהים עמיתי :] , פרקים מושלמים

כמו תמיד
אם לאורה הזונה הזאת תהרוס משהו אני מתה :( הם כאלה מושלמים
מחכה לפרקים הבאים;)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודההה../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

חחחח חס וחתולה! מזה למות?? XD שמחה שאהבתת

../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחח חס וחתולה ../images/Emo6.gif LOL

כי הם כאלו חמודים עכשיו
. ואם היא תהרוס זה יהיה כ"כ עצוב

למעלה