Dont Wake Me Up פרק 28

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 28 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אוקיי אני חושבת שאני אמורה להתחיל בהתנצלות ע-נ-ק-י-ת!! אז התירוץ של הפעם הזאת יהיה- המחשב שלי החליט (על דעת עצמו) לבטל את שירותי האינטרנט XD ככה שמצאתי את עצמי יושבת מול המחשב ובוהה במסך הריק, מתפללת כל פע שאני עושה רענן שזה יעבוד, וזה לא עבד... אז אני מצטערת, וכפיצוי אני מפרסמת היום (זה חד פעמי שאני מפרסמת היום...) פרקים ארוכים
וסליחה שוב! פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=132517798 שורות אחרונות: (ג'יין) "תודה פרנק" קמתי מהכיסא ולקחתי את התיק. "מסרי ד"ש לאמא ולאבא ושלחי לי הודעה שהגעת לשם בשלום מחר" "אין בעיה" חייכתי ומסרתי לו נשיקה באוויר. אין על פרנק, באמת שלא. טוב אולי דני... פרק 28, קריאה מהנה
הארי* הלך לי הגב. אייזי נפלה על הרצפה ושנינו התחלנו לצחוק אתמול בלילה, בסוף וויתרנו על הרעיון לישון בספה. זה לא היה רעיון פשוט היינו כ"כ עייפים שלא היה לנו כוח לזוז, וזה מה שקיבלנו... היא העירה אותי בשעה תשע בערך והתחילה להתארגן. "יש לך תוכניות להיום?" שאלתי אותה כי היא התארגנה ממש מהר "בערך...אני רוצה ללכת לעיר לקנות חולצה או מכנס למחר, למסיבה של מארק..." "וואלה...המסיבה מחר" נזכרתי שדני אמר לנו על זה אתמול באולפן "אתה רוצה לבוא איתי היום?" היא שאלה "אני אתקשר לטום נראה אם הם באמת צריכים אותי..." אמרתי בעודי כבר מחייג לטום. "אה אח שלו?" קולו של טום מהצד השני "צריכים אותי היום?" "אמממ...לא חושב, היום נקליט רק את הבאס ואת הקול של דני ודאגי או אפילו לא את זה. יש את המסיבה מחר אז אנחנו רוצים לסיים מוקדם, אבל אתה יכול שלא לבו-" "חופר!! הבנתי, תודה. תהנו בייייי" התחלנו לצחוק וניתקתי. "אני מבינה שלא צריכים אותך" אייזי חייכה "אני אחכה לך למטה" "אחלה" התחלתי להתארגן גם זריז, למרות שיש לנו את כל היום. *פרנקי* "אני הולכת!" צעקתי לדאגי מהדלת כניסה "לאן??" הוא שאל במה שנראה לי כפאניקה "אמרתי לך כבר לג'יין!" צחקתי הוא הציץ מהמדרגות וצחק גם. "איך אני אמור ללכת לאולפן?" "עם המכונית שלך...?" לגלגתי ואז הוא כבר ירד במדרגות. "אין לי דלק..." "טוב...אז לך להתארגן. אני אכין בינתיים פנקייקים טוב?" "בבקשה אל תשרפי אותם..." הוא חייך בערמומיות ועלה שוב במדרגות לפני שהתחלתי להחזיר לו. כ"כ משעמם לי בתקופה הזו. דאגי כל הזמן באולפן ואני...בבית או אצל ג'יו. הבנות מחכות לסיבוב ההופעות שלנו שיתחיל עוד חודשיים, וסיימנו להקליט את כל השירים אז אין הרבה מה לעשות, רק מידי פעם אנחנו מקדמות את סיבוב ההופעות בתוכניות אירוח ודברים כאלה. יופי עכשיו כשאני מכירה את ג'יין ואת אייזי אני יכולה להתנחל גם בבית שלהן. אחרי שהכנתי את הפנקייקים- ולא שרפתי אותם חיכיתי עוד חצי שעה. לוקח לו מלא זמן להתארגן, אפילו יותר ממני! כשהוא ירד אני כבר צחקתי "מה?" הוא שאל במבוכה והתיישב מולי בוחן את הפנקייקים, מחפש את אלו שהכי פחות שרפתי. למרות שלא שרפתי בכלל! "סתם, שמתי לב שלוקח לך להתארגן הרבה זמן..." "אז מה עכשיו אני נקבה?" הוא צחק ושפך סירופ שוקולד על הפנקייקים שלו. בצורה של חייזר "יאא איזה מוכשר..." חייכתי והתקרבתי כדי לנשק אותו. "אמממ...זה טעים" "כן, הפעם לא שרפתי אותם" צחקתי והוא נד בראשו "מה?" שאלתי "לא התכוונתי לפנקייקים" התחלנו שנינו לצחוק וקמתי "אין זמן...סיים כבר" הוא הכניס לפה שלו בשלוש חתיכות ענקיות את הפנקייקים וקם "זהו!" "אה תקשיבי...מחר המסיבה של חבר שלי מארק...מסיבת הפתעה" הוא נזכר להגיד "מארק?" שאלתי מנסה להיזכר מיהו מבין כל החברים של דאגי "אחיה של לאורה" הפה שלי נפער לרווחה, ולא בלעתי את הרוק "מה קרה?" הוא שאל "לאורה??" "כן...אל תשאלי מה היא ניסתה לעשות לדני" "אני הולכת לסיים עם כל זה" אמרתי יותר לעצמי מאשר לדאגי "עזבי, פרן אל תכניסי את עצמך לזה..." הוא חייך ואחז בידי "אנחנו לא צריכים בלגאנים בחיים שלנו..." "לא אכפת לך שהיא מנסה לפגוע ביחסים של דני עם ג'יין?" "מה?" "אמממ..." שיט. שכחתי שלא דיברתי איתו על זה בכלל... "אמממ...?" הוא חזר אחרי בשאלה "טוב אני אעשה את זה קצר. לאורה וג'יין היו חברות טובות וזה נגמר. לאורה הייתה חברה של דני וגם זה נגמר ועכשיו... ג'יין חברה שלו. לאורה עדיין רוצה את דני. ברור?" שאלתי הוא חייך "כמה שזה מוזר אבל כן..." "מה מוזר?" "שהבנתי מה שאמרת" הוא התחיל לצחוק וקם. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 29../images/Emo214.gif

*ג'יין* אחרי שחזרתי מפרנק נסעתי הביתה. הפלאפון צלצל, זה היה דני "היי" "איך היה?" הוא שאל "אני מתה על הבנאדם הזה...אתה פשוט לא מבין" חייכתי "מה איתך? איך הולך שם?" "נמאס לי!!!!!" הוא צעק והתחיל לצחוק "עד כדי כך אתה נהנה?" חייכתי והוא צחק שוב "כן...משהו מטורף" "מה...?" "אנחנו מקליטים את הקטעים שלי ועוד מעט את הבאס של דאג" "את הקול שלך?" שאלתי אותו בקול שמתלווה ל"פאפי פייס" "כן...זוועה" "בטח!" צחקתי "אמממ...אם כבר מדברים אז רציתי להגיד לך שמחר אני נוסעת הביתה" "אה?" "להורים שלי...אתה גם ככה תהיה במסיבה...הרבה זמן לא ראיתי אותם" "את לא מתכוונת להכיר לי אותם מתישהו?" "דן! אין לי מה לעשות מחר, אני לא רוצה להיות לבד כל היום...חוצמזה..." עלה לי רעיון "אתה תוכל לאסוף אותי בבוקר או בעצם מתי שאתה רוצה" צחקתי "טוב תקשיבי אני מעדיף שנדבר על זה בבית סבבה?" "אוקיי..." "אוהב אותך, ביי" "גם אני" אחרי שהוא ניתק לא הבנתי מה הייתה הבעיה שלו עם זה שאני נוסעת להורים שלי...אני יודעת שאני מתישהו אצטרך להכיר לו אותם, אבל זה די ברור שאחרי שהצלם הזה צילם אותי היום ההורים שלי יתקשרו אליי מחר ויבקשו להכיר אותו וכאלה... החנתי את המכונית ויצאתי. נחשו מי היה שם? הצלם הזה...שוב! "לא נמאס לך אה?" שאלתי בחיוך "תראי איזו יפה את היום לא חבל?" "חבל על מי שמת..." "מי מת?!" "פתגם אתה יודע" גלגלתי את עיניי והוא צחק "מה איפה דני?" הוא שאל והסתובבתי לאחור כאילו אני מחפשת אותו "הוא היה מאחורי! נשבעת לך!" הוא התחיל לצחוק ו...לצלם. "היחסים בינינו היו טובים, לא חבל?" שאלתי "חבל על מי שמת" הוא צחק כי יכל להשתמש בזה נגדי. אני צריכה להתחיל לחשוב על משפטי מחץ... "שאני אבין...אתה פה מהבוקר?" "כן..." הוא ענה בדיכאון "רוצה אוכל? שתייה?" חייכתי ופתחתי את הדלת של הדירה "רק תעשה לי טובה אל תגזים טוב?" "אין בעיה, זזתי ותודה!" "כן..." גמגמתי ונעלתי את הדלת. שמעתי רעש של עקבים וידעתי שזה לא יכול להיות דני...או הצלם... "ג'יין!!" פרנקי צרחה מבחוץ רצתי לפתוח לה את הדלת כדי שהצלם לא יספיק לצלם אותה. היא נכנסה במהירות וסגרה את הדלת באותה המהירות. "נחמד..." היא ניסתה לנשום בצורה מסודרת "הוא באמת נחמד" צחקתי והלכנו למטבח "מה, הגעת עכשיו?" היא שאלה אותי והנהנתי "אז אני אחזור יותר מאוחר" "אל תדברי שטויות. את כבר פה וחוצמזה משעמם לי" חייכתי ומזגתי לנו לשתות. היא התיישבה ליד הדלפק ועדיין ניסתה להסדיר את הנשימות שלה. "אז למה אני זוכה לביקור שכזה?" חייכתי והנחתי את הכוסות על הדלפק, היא ישר התנפלה וסיימה בלגימה, נשבעת! הבטתי בה בהלם והיא צחקה "אל תראי כ"כ מופתעת, חכי עוד קצת וגם את תהיי ככה" "אבוי לי..." חייכתי וששתיתי...לאט... "את באה מחר למסיבה של מארק?" היא שאלה אותי ונדתי לשלילה "אני לא בקשר עם לאורה, בעצם זה קצת יותר גרוע מזה..." "רגע...אני חייבת להגיד לך משהו לפני שאת מספרת לי מה קרה" "אוקיי..." חיכיתי "לאורה התקשרה אליי באותו היום שהיינו אצלכם בדירה. היא רצתה לספר לי מה קרה ביניכן אבל קטעתי אותה. היא אמרה שהיא ראתה אותך ואת דני ביחד..." נאנחתי "זהו...עכשיו את יכולה לספר לי" היא שילבה את ידיה והביטה בי בציפייה "לפני שנה וחצי בערך היינו החברות הכי טובות, כפי שאת בטח יודעת...היה לי חבר, מאט, והייתי מאוהבת בו בטירוף. באותו הזמן צילמנו לעונה הראשונה של הסדרה וחזרתי ממש מאוחר, נזכרתי שהשארתי את המפתחות שלי אצל לאורה כי הייתי מתנחלת שם הרבה בבוקר. בכל מקרה, נכנסתי לדירה שלה ושמעתי רעשים...וידעתי שהיא לא אמורה להיות באותו היום בדירה שלה, היא אמרה לי שהיא צריכה להצטלם איפשהו בגרמניה אז חשבתי שנכנס פורץ או משהו עד שהבנתי מה הרעשים היו... עליתי וראיתי אותה שוכבת...עם מאט" פרנקי הביטה בי והדמעות כבר הציפו את עיניה, באותה הדרך שהן הציפו את עיניי. יכולתי להרגיש את הלחץ בחזה ברגע שהזיכרונות החלו להופיע מולי, כ"כ חדים וכואבים. "ובכן...את בטח מתארת לעצמך איך הרגשתי. אבל לא סיפרתי לה שראיתי אותה...לא צעקתי עליה לא צרחתי עליה ולמרות שכ"כ רציתי לא הרבצתי לה, כי תאמיני לי באותו הרגע הייתי יכולה לעשות את זה. לא רציתי לעשות מהומה כי פחדתי מהעיתונים ואם זה יתפרסם אז איכשהו תמיד מגלים את האמת...היית חייבת לראות אותה, כשסיפרתי לה שנפרדתי ממנו איך היא שיחקה אותה כאילו באמת כאב לה...התחלתי להתרחק ממנה לאט לאט ואז לפני ארבעה חודשים היא התקשרה אליי וסיפרה לי שהיא נפרדה ממאט ושהיא מצטערת והיא לא התכוונה ובלה בלה בלה וסיפרה לי על מישהו חדש שהיא שמה לב אליו..." "דני" פרנקי ענתה "כן..." נאנחתי ושתיתי עוד כמה לגימות "אחרי שהיא סיפרה לי שהיא יוצאת איתו היא החלה לספר לי דברים מגעילים עליו ולא האמנתי שהיא עושה את זה שוב...ופתאום צץ לה רעיון, היא רצתה בצורה מעוותת שאני אחזיר לה על כל מה שהיא עשתה, את יודעת...היא...הציעה לעשות התערבות." ברגע זה פניה של פרנקי היו ממש מזועזעות, וגם אני הרגשתי ככה בפנים... והמשכתי לספר לה... "היא רצתה לראות אם אני יכולה להשיג אותו בזמן שהוא יוצא איתה, אז בתור אחת ששברו לה את הלב, בתור אחת שהחברה הכי טובה שלה שברה לה את הלב ונעצה לה סכין בגב וסובבה אותו...הסכמתי. אבל היא לא החזיקה מעמד איתו בקושי חודש. וההתערבות הייתה כבר מאחוריי. גם ביום שבו הכרתי אותו, בהופעה של ברוס ספרינגסטין. לא ידעתי שאני אפול כ"כ חזק" "שאני אבין...עשית התערבות על כך שתצליחי לצאת איתו בזמן שהוא עם לאורה?" פרנקי שאלה "לא..." התחלתי לרעוד מעט... "לא לצאת איתו...לשכב איתו" פרנקי מיד הניחה את היד שלה על הפה והדמעות שלי כבר ממזמן זלגו "אם דני ידע על זה..." פרנקי התחילה להילחץ, בשבילי "אבל את חייבת להבין! מהרגע שפגשתי אותו ההתערבות כבר הייתה מאחוריי, לא האמנתי איך אני יכולה להתאהב במישהו שרק פגשתי! אני לא יכולה לאבד אותו..." "ג'יין..." פרנקי לחשה וקמה כדי להתיישב לידי "יהיה בסדר, את רק צריכה לספר לו לפני שלאורה תספר... ואת כמובן שצריכה להסביר לו את הכול, אני בטוחה שהוא יבין!" היא ניגבה את הדמעות שלי וחייכה אליי "אני לא חושבת שגם הוא יהיה מוכן לאבד אותך..." חיבקתי אותה ופשוט התחלתי לבכות, לא יכולתי לשאת במחשבה שאני יכולה לאבד אותו. לאורה לא תשבור לי את הלב בפעם השנייה, עם האחד שאני הכי אוהבת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 30../images/Emo214.gif

*פרנקי* ובכן...באמת שאין לי הרבה מה לומר על כל זה, או שכן פשוט אני לא יודעת איך. פחדתי, ברגע ששמעתי את כל האמת פחדתי בשביל ג'יין. הרי אני מכירה את דני, אני יודעת מה הוא חושב על אנשים שמשקרים לו, אני יודעת מה הוא חושב על אנשים שהוא סומך והם שמשקרים לו... פחדתי שאולי האהבה שלהם לא תגרום לו לסלוח לה, אבל בכל זאת אמרתי לג'יין שהוא יסלח לה... "רגע אבל לא הבנתי למה אוליביה רצתה שתעשי את זה?" שאלתי אותה "אני לא יודעת...יש לה מוח מעוות לחלוטין היא בטח חשבה שאני אסלח לה אם נהיה שוות, את יודעת... אם אני הייתי מחזירה לה" היא נאנחה ואז הביטה בי בכאב "את חייבת להאמין לי! את חייבת להאמין שאני בחיים לא הייתי עושה את זה. גם אם זה לא היה הוא, גם אם לא הייתי מתאהבת בו. זה לא משנה לי, אני לא הייתי עושה את זה לאף אחד. אני יודעת מה ההרגשה שבוגדים בך, אני לא הייתי מאחלת את זה לאף אחד אפילו לא לאנשים שאני הכי שונאת, אפילו לא ללאורה..." היא החלה לבכות שוב ואני האמנתי לה. אבל להסביר שוב...הבעיה זה דני, איך נגרום לו להאמין לה? "אז...מתי את מתכוונת לספר לו?" לא רציתי להלחיץ אותה אבל בכל מקרה...אם לאורה רוצה שמשהו יקרה, הוא יקרה. "אני צריכה קצת זמן, אני מפחדת. אני לא יכולה בכלל לדמיין איך הוא יגיב כשאני אספר לו, בבקשה אל תספרי לו..." "מה פתאום?! את זו שצריכה לספר לו ובלי כל קשר דאג אמר שעדיף שאני אהיה מחוץ לעניין" הסברתי לה "הוא צודק, יש לך בטח את הבעיות שלך את לא צריכה גם את שלי על הראש שלך..." "אני פה לצידך ג'יין, תמיד." חייכתי אליה וחיבקתי אותה. מי היה מאמין שאני אתקרב אליה כ"כ. אבל דני... *דני* אחרי שסיימנו להקליט את הקטע שלי פלטצ' קרא לנו למשרד שלו. הוא ישב מאחורי השולחן השחור שלו עם הכיסא השחור הענקי ונראה ממש קטן...חייכתי, כמו כל פעם כשאני נכנס למשרד שלו, והוא תמיד עושה לי פרצוף כזה... טום התיישב לשמאלי ודאג לימיני, ולאלו שלא הבינו אני הייתי באמצע... בכל מקרה...פלטצ' הביט בנו וחייך "תקשיבו אין לי הרבה זמן אז אני אגש לעניין. המפיקים התקשרו והם רוצים לדעת עם מי אתם שרים. הם שלחו לי בפקס כמה שמות אז תגידו לי כן או לא אוקיי?" "טוב" דאגי ענה. פלטצ' הוציא מאחת המגירות שלו דף לבן והתחיל להקריא את השמות. רוב השמות הכרנו, חלק ידענו שהן לא יודעות לשיר אז אמרנו לא. חלק ידענו שהן סנוביות וממש לא נסתדר איתן אז גם סירבנו. ואז הוא הגיע לשם שאני תמיד נתקף בחילה כשאני שומע אותו, "לאורה קולמן?" "לא!" דאג וטום צעקו ישר ואז הביטו בי וצחקנו "אוקיי...אני רואה שיש לכם בעיות איתה..." פלטצ' חייך והחזיר את עיניו ההמומות לדף "אל תשאל אפילו..." דאגי צחק שוב "בוני רייט?" "השם מוכר לי..." טום התחיל לחשוב על השם שפלטצ' נתן וצחקתי "אידיוט...זו ג'יני וויסלי מהארי פוטר!" אמרתי לו- כי הוא מכיר אותה, הוא הרי סחב אותי לפרימיירה של הסרט האחרון והוא לא הפסיק לדבר עם כל השחקנים ובמיוחד איתה! "וכמו שאני תמיד אומר, זכרון לטווח קצר בדיוק כמו לדג!" צחקתי. "לא" דאגי אמר ואני וטום הבטנו בו "למה לא?" הוא לא ענה הוא פשוט משך בכתפיו וחייך "טוב..." לא הבנו את התגובה אבל שיהיה, זה דאגי... "ג'יין ברוקס?" כשפלטצ' אמר את השם שלה הוא הביט בי עם חיוך "כן" טום ודאגי ענו, אפילו אני לא הספקתי להגיב. "האמת שהם סימנו אותה עם כוכב, הם ממש רוצים לראות אותך ואותה על אותה הבמה" הוא הביט בי ולא הבנתי, איך הוא יודע על זה? אני סיפרתי את זה רק לבנים... "העורך של הסאן התקשר אליי, הוא שאל אותי מה אני חושב על זה שאתם ביחד, אמרתי לו שאין לי תגובה והוא שלח לי תמונות. תראה" הוא סובב את המסך של המחשב וראינו שם את התמונות של ג'יין יוצאת ונכנסת מהדירה שלי וגם את פרנקי אז דאגי חייך כמו אידיוט "אז היא יודעת לשיר?" פלטצ' שאל וחייכתי "אני לא שמעתי אותה שרה, היא רק ממלמלת לידי כי אני חושב שהיא די מתביישת" "מתביישת?" טום הביט בי בשאלה "אני חושב שאתה שר חזק מידי שאתה לא יכול לשמוע אותה!" פלטצ' ודאגי היו על הריצפה ואני כמו מטומטם הרמתי גבה "אני לא שר חזק מידי..." "האמת שכן דן..." דאגי חייך "שיהיה" הביסו אותי. "טוב בנים אז סגרנו על ג'יין, אם יהיו שינויים למרות שלא יהיו כי אני לא אתן לכם לשגע אותי! אז...יש לכם שבועיים לבחור שיר וכמובן להתחיל לעבוד עליו אה?" "אוקיי" "אחלה" "סבבה" ענינו שלושתנו ופלטצ' קם ואנחנו אחריו "נראה אתכם יום חמישי?" הוא שאל "אני לא חושב שזה טוב...כי יום רביעי יש את המסיבה של מארק" טום ענה "טוב...אז יום שישי" *אייזי* אין לי רגליים! חרשנו על כל רחוב דאונינג ובעצם על כל לונדון! טוב העיקר שמצאנו בגדים נחמדים ככה למחר בערב. ישבתי במכונית וחיכיתי להארי, הוא הלך לקנות לנו אוכל. בינתיים שמעתי קצת מוזיקה. כשראיתי שהוא יוצא פתחתי את הדלת ואחזתי בשקית והוא נכנס למושב של הנהג. "בתיאבון" הוא אמר במהירות ופתח את השקית צחקתי "בתיאבון גם לך" "מצטער אני באמת רעב..." הוא חייך ונגס בביס הראשון, זה היה תענוג לראות אותו מתענג על ההמבורגר "כן גם אני..." לא באמת הייתי ככה רעבה, לא כמו שהוא היה.. אכלנו עם המוזיקה ברקע ומידי פעם הבטנו אחד על השני, אני הסתכלתי עליו רק כדי לוודא שהוא לא נחנק או משהו, כי הוא אכל באמת שיותר מידי מהר. אחרי שסיימנו שנינו, הוא חיכה עשר דקות עד שאני אסיים, הוא לקח את השקיות וזרק אותן בפח ושוב נכנס למכונית. "זה היה טוב!" הוא חייך וליטף את הבטן שלו במעגלים "כן..." צחקתי ולקחתי את השתייה מידו "אני לא מאמין שהסתובבנו כל היום!" הוא התניע את המכונית והיינו בדרכנו לדירה הפלאפון שלו ניגן את המוזיקה של הלהקה שלי הסתכלתי עליו וחייכתי והוא השיב לי חיוך וענה לטלפון "היי דני...את מי בחרתם?...יפה לך...כן אנחנו עכשיו חוזרים...כן! גם אני הלכו לי הרגליים! בפעם הבאה נלך אני ואתה- עם בנות זה בלתי אפשרי...חה חה...כן! טוב אח שלו נדבר...ביי" "עם בנות זה בלתי אפשרי?" הרמתי את אחת מהגבות שלי וחייכתי "לא תמיד..." "אין בעיה, נראה איזה בגדים תקנה שתלך עם דני! כמו בפעם הקודמת שאמרת לו לקנות את הנעליים של הערסים..." התחלנו לצחוק שנינו "אני חושב שזה לא בסדר שג'יין לא תבוא" הוא אמר אחרי כמה דקות של שתיקה "בכל זאת...היא ולאורה לא מדברות, ואני די בטוחה שג'יין היא זו שלא רוצה ללכת, זה עדיף ככה" "צודקת" "אני כ"כ עייפה..." השענתי את ראשי על מושב הכיסא "או תראו מי שמדברת...טוב תנוחי אני אעיר אותך כשנגיע" "אין עלייך" התחנפתי אליו "אני יודע" הוא צחק *ג'יין* אני ופרנקי היינו כל היום בדירה, לא הפסקנו לדבר- על הכול. כשהיה ערב היא פרשה. הרגשתי רע אז הלכתי להתקלח. כשירדתי לסלון התיישבתי על הספה וברוס התיישב לידי, ליטפתי אותו ובכיתי קצת. הוא ליקק את הדמעות שלי ובזכותו יכולתי לצחוק "ברוסי, איך זה שאתה אוהב אותי אם שמעת כל מה שסיפרתי לפרנקי היום?" הדמעות זלגו שוב והוא פשוט הביט בי, הרגשתי צמרמורת וחיבקתי אותו. הדלקתי את הטלוויזיה ונשכבתי לנוח, קצת. ברוס חימם אותי מעט והיה כיף להרגיש אותו לידי. איכשהו, אפילו רק אם הוא כלב ידעתי שהוא אוהב אותי ושהוא סולח לי. זה נשמע מטומטם מעט אבל זה היה חשוב לי, מאוד. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא ואחרון להיום- בהודעה הבאה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי D: ובהצלחה בפסיכו-מה שזה לא יהיה
XD "אין בעיה, נראה איזה בגדים תקנה שתלך עם דני! כמו בפעם הקודמת שאמרת לו לקנות את הנעליים של הערסים..." התחלנו לצחוק שנינו אז הארי אחראי לזוועות שדני נועל?!?! :OO

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 31../images/Emo214.gif

*דני* נכנסתי לדירה בשקט והדבר הראשון שראיתי היה את ג'יין, שכובה על הספה כשהיא מחבקת את ברוס. ברוס הרים רק את ראשו והביט בי איך אני מתקדם בשקט. חייכתי אליו והוא הרכין את ראשו שוב על הספה. התיישבתי על הברכיים וליטפתי אותו ובעודי עושה זאת הסתכלתי עליה. ראיתי שהיא בכתה, הדמעות בקושי התייבשו. הזזתי את ידה וברוס, לבד, ירד מהספה והלך להתיישב במקום שלו. ליטפתי אותה במקומות שהדמעות זלגו עליהן והיא התעוררה "ש...תחזרי לישון, לא התכוונתי להעיר אותך" חייכתי אליה והיא רק הביטה בי אחרי כמה שניות היא קמה מעט אז ישר אמרתי "לא...לא...תחזרי לישון ג'יין" אבל היא לא הקשיבה, היא חיבקה אותי. הרגשתי איך הנשימות שלה עולות ויורדות בקצב לא מסודר וידעתי שהיא בוכה שוב חיבקתי אותה חזק וניסיתי להרגיע אותה. "ג'יין את רוצה לספר לי מה קרה?" שאלתי אותה והרגשתי איך היא נדה לשלילה בינתיים ברוס חזר להתיישב לידינו והביט בג'יין הכלב הזה הוא משהו מיוחד... לאט לאט היא נרגעה עד שלבסוף היא נרדמה, ולא היה לי לב לקום ולהעיר אותה שוב אז ניסיתי להישכב על הספה בצורה שלא תעיר אותה, זה היה קשה כי היא עוד חיבקה אותי. כאב לי לראות אותה ככה...אבל גם כאב לי שהיא לא מספרת לי מה קורה. מה אני אמור לעשות כשהיא בוכה ככה? רק להביט בה? רק לקוות שהיא תגיד לי מה עובר עליה, כי אני לא יכול לעשות את זה. "ג'יין אני אוהב אותך" אמרתי לה, למרות שהיא ישנה. עצמתי את עיניי והרגשתי איך היא רועדת והיה לי פתרון טוב... "ברוסי איפה השמיכה של אבא??" ברוס רץ ועלה במדרגות ואחרי כמה דקות ראיתי שהוא יורד עם השמיכה שלי צחקתי וניסיתי לצחוק בלי קול, לא כ"כ הלך לי...אבל היא ישנה ממש חזק. הוא התקדם אליי עם השמיכה והצלחתי לתפוס אותה וכמובן שגם לכסות את ג'יין, ובערך גם אותי. "דני..." שמעתי את ג'יין לוחשת "אה?" "דני..." היא שוב לחשה והרמתי את ראשי להביט בה. היא עדיין ישנה... "אני פה ג'יין" אחזתי את ידה ונאנחתי, לפחות אני יודע שהיא אוהבת אותי זה מה שבאמת חשוב. "דני..." *פרנקי* כבר הייתי חצי רדומה כשדאגי נכנס לחדר "פרן?" הוא לחש בחושך "יאפ..." "אוי...הערתי אותך?" הוא שאל ונכנס למיטה "אם לא הערת אותי מקודם אז עכשיו כן" חייכתי הוא צחק "מצטער" "שטויות" חייכתי למרות שהוא לא ראה "איך היה היום באולפן?" "אה...נחמד, הקלטנו את הקטעים של דאגי ואת הבאס. קרעו אותי..." הוא התחיל לפהק "כן, שומעים" חייכתי לעצמי כי הוא לא ראה. "ואנחנו הולכים לשיר עם ג'יין במופע ההתרמה בסוף, את לא תאמיני איזה שמות הציעו לנו" "את מי?" אני יכולה לדמיין "לאורה..." הוא עשה פרצוף חמוץ וצחקתי. "למה את צוחקת?" "כי זה היה ברור..." "כן...נקווה שלא יהיו עוד דרמות" הוא לחש ועצם את עיניו "אתה יודע שיהיו דרמות אם לאורה קשורה לזה" "טוב עזבי לא רוצה לדבר על זה, לאורה מעלה לי את העצבים לרמות שאת לא מדמיינת בכלל... אז ראיתי תמונות שלך ושל ג'יין היום...יצאת יפה" הוא צחק "תודה...כן הלכתי לדבר איתה, והיא כ"כ נשמה באמת..." "היא נראית בת אדם, זאת אומרת...לא יודע...נורמלית כזו, לא אחת שמחפשת תשומת לב ופרסום יותר משיש לה" "יש לה לב טוב, ואני עכשיו בטוחה בזה שהיא אוהבת את דני יותר מכל דבר בעולם, אפילו יותר מהחיים שלה" נזכרתי באיך שהיא הייתה נראית כשהיא סיפרה לי את הכול, איך היא הייתה נראית שבורה. לאורה צריכה לשלם על כל זה. "היא לא באה מחר אה? מעניין מה לאורה תעשה כשהיא תראה את דני לבד במסיבה" "דבר ראשון היא לא תעשה כלום, דבר שני דני לא יהיה לבד. אני לא אתן לה להתקרב אליו אפילו לא עם קצה הציפורן שלה. בעע..." דאגי צחק ונישק אותי ואז...פרסלי התחיל לנבוח "לא ייתנו לי לישון בשקט היום אה?" הוא הביט בי בייאוש "אני אקום" חייכתי והלכתי להשתיק את פרסלי, שבטח היה רעב או משהו. שמן. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי (בעזרת ה' חחחחח)
ואני מצטערת אם הפרקים לא תמיד יהיו בשעות נוחות או לא תמיד יפורסמו באותו היום כי אני מתחילה תקופה די עמוסה... פסיכומטרי עוד חודש וקצת...וכיתה יב' ...
אז...חחח אני מקווה שלא תכעסו עליי ושתמשיכו לקרוא ולהגיב
ורציתי גם להגיד תודה למי שהגיבה שבוע שעבר ולא הגבתי בחזרה! אוהבת ושתהיה לכולם שנה טובה ומוצלחתת

../images/Emo73.gifעמיתי :) זה מדהים../images/Emo70.gif

ואייי איזה כיף ארבעה פרקים ברצף!!
ואיי אני מזה מפחדת שדני יכעס על ג'ין! "אמממ...לא חושב, היום נקליט רק את הבאס ואת הקול של דני ודאגי או אפילו לא את זה. יש את המסיבה מחר אז אנחנו רוצים לסיים מוקדם, אבל אתה יכול שלא לבו-" "חופר!! הבנתי, תודה. תהנו בייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחLOL ואיי הרגת אותי!
טומי החופר הזה
ואי דני וג'ין כל כך חמודים ביחד אני כל כך מפחדת שיקרה שם משהו!
אוקייי אז אני חייבת ללכת אבל הפרקים היו מושלמים כמו תמיד והם היו ממש מרגשים כזה
בקיצור אהבתי
מחכה לפרקים הבאים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

מדהיםםם !#@$^&%$&$#!@ לאורה זונה
אפילו פראנקי יותר חמודה ממנה
איכס, אבל ג'יין הטיפשה הזאת
דאגי סקסי 8) גם דני. (
) אינלי כוח לכתוב תגובה XDDD סלחי לי. אני סובלת לאחרונה מעצלות. גמאני עוברת תקופה קשה - מלאה במת'
תגידי, סתם שאלה, את התחלת ללמוד כבר פסיכומטרי? O: או שעוד לא...? ~ כן. אני קשת קליטה
~ ולמקרה שלא הבנת, ממש אהבתי את הפרקים
וכשלא שמת כבר חשבתי להטריד אותך בפייס או במסן.XD זהרי, פעם הבאה אני יעשה את זה. אני בסוף עוד יגיע לבית שלך!
כאילו, כמה זמן את חושבת שבחורה יכולה לחכות?
XD

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifסופסוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא הכניס לפה שלו בשלוש חתיכות ענקיות את הפנקייקים וקם "זהו!" שמן....
"לפני שנה וחצי בערך היינו החברות הכי טובות, כפי שאת בטח יודעת...היה לי חבר, מאט, והייתי מאוהבת בו בטירוף. באותו הזמן צילמנו לעונה הראשונה של הסדרה וחזרתי ממש מאוחר, נזכרתי שהשארתי את המפתחות שלי אצל לאורה כי הייתי מתנחלת שם הרבה בבוקר. בכל מקרה, נכנסתי לדירה שלה ושמעתי רעשים...וידעתי שהיא לא אמורה להיות באותו היום בדירה שלה,היא אמרה לי שהיא צריכה להצטלם איפשהו בגרמניה אז חשבתי שנכנס פורץ או משהו עד שהבנתי מה הרעשים היו... עליתי וראיתי אותה שוכבת...עם מאט" לאורה הכלבה הזאת...
....מי עושה דברים כאלה?! "שאני אבין...עשית התערבות על כך שתצליחי לצאת איתו בזמן שהוא עם לאורה?" פרנקי שאלה "לא..." התחלתי לרעוד מעט... "לא לצאת איתו...לשכב איתו" אני לא מאמינה שזה קורה.....למה להרוס את זה...? אכלנו עם המוזיקה ברקע ומידי פעם הבטנו אחד על השני, אני הסתכלתי עליו רק כדי לוודא שהוא לא נחנק או משהו, כי הוא אכל באמת שיותר מידי מהר. חמודים...
"ברוסי איפה השמיכה של אבא??" ברוס רץ ועלה במדרגות ואחרי כמה דקות ראיתי שהוא יורד עם השמיכה שלי.צחקתי. XDDD ---------------------------------------- איזה פרקים חמודים!!
גם אתמול וגם ביום רביעי חיכיתי לפרקים והתאכזבתי שלא העלת אותם....אבל היה שווה לחכות כי הם היו יפים! אני שמחה שסופסוף גילינו מה קרה עם לאורה וג'יין.....לאורה יותר כלבה ממה שחשבתי, אם זה בכלל אפשרי...
אני מקווה שדני יסלח לג'יין למרות שזה בטח ייגמר לא כ"כ טוב.... הארי ואייזי כאלו חמודים, ודאגי שמן...XDDD בכל מקרה, אני מחכה ליום רביעי ושיהיה לך בהצלחה בפסיכומטרי!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifהעאהאעהאעאהעה!!!../images/Emo13.gif

איזה כיף זה 4 פרקים ברצף!!!
איזה פרקים יפים!!!!
מדהימים...אולי הכי יפים!!!!
הרעיון של מה שקרה בין לאורה לג'יין פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזו מדליקה ההתערבות שהיא עשתה עם לאורה, כאילו היא בדיוק מה שהיה צריך לקרות
רעיון ממש יפה!!!!
בדיוק הסיפור שאני אוהבת....[יש לי איזו שריטה
] דני, דני, דני.....הוא כלכך חמוד!!!
עכשיו השאלה היחידה היא איך דני יגלה???
הארי ואיזי עדיין חמודים ביחד....טום וג'יו לא הופיעו אבל הם גם חמודים...
פראנקי צריכה לטבוע ומהר!!!!היא ממש מיותרת
בקיצור מחכה ליום....רביעי?או כל יום אחר בו תעלי ת'פרקים
דרך אגב התמונות ששמת ממקודם של דני ממש יפות...תודה
ואיזה קעקוע הוא עשה...כאילו בגב...לא מספיקה כל הרגל?!
[עד הברך...
] ובהצלחה בפסיכומטרי
למרות שלא ידעתי שעושים לפני כיתה יב'....זה לא מוקדם מדיי?
הבטחתי חפירה וקיימתי

../images/Emo146.gifמדהים מדהים מדהים ../images/Emo99.gif

אמגגגגג אני ידעתי כל הזמן זה
אוףאוףאףו לאורה הזונ הזאת , שונאת אותה !#@%#$^ :( רק שדני וג'יין לא ייפרדו אמד שלא יכעס עליה
חחחחחח עמית הרגת אותי " הנעלים של הערסים " חחחחחחחח ואיי איך נקרעתי XDD הפרקים היו מדהימים, והקטע של ג'יין ודני היה מדיהם, זה היה ממש מרגש :( . ואנ מתה לדעת מה יקרה, רק שלאורה הזונה הזאת לא תעשה כלום
כמו תמיד, את כותבת מדהים, מחכה לפרקים הבאים*_*

למעלה