Dont Wake Me Up פרק 34

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 34 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אז...בזמן! חחח
ניגש לעיניינים
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133099645 שורות אחרונות: (טום) "זה השיר הראשון שדני כותב שלא צריך שינויים או משהו, לא?" היא שאלה אותי וצחקתי "כן" "אני מקווה ששום דבר לא יהרוס להם" היא הביטה בו כשהוא פוסע הלוך ושוב במרפסת "למה שמשהו יהרוס להם?" הבטתי בה ואז בדני "זה תמיד ככה, זה בדרך-כלל ככה..." "לא הפעם, אנחנו לא ניתן לזה לקרות" חייכתי אליה ונישקתי אותה. אני יודע מה קרה. אני חושב... פרק 34, קריאה מהנה
*דני* חייגתי את המספר שלה וחיכיתי שהיא תענה. "דני-בוי!"היא צעקה לפלאפון וצחקתי "אני חושב שאני לא יכול לשמוע יותר" אמרתי לה ושמעתי את הצחוק המתגלגל שאני כ"כ אוהב. "מצטערת, אני פשוט מתגעגעת אלייך" "גם אני..." אם היא הייתה רואה אותי עכשיו היא הייתה צוחקת כי הבטתי על ההשתקפות שלי בדלת של המרפסת וראיתי איך אני מסמיק "הגעת בשלום?" שאלתי "בשלום? אני רק חצי בנאדם עכשיו, זה נחשב?" "כן, כי החצי השני שלך בסדר" צחקתי "אז כן. אני מגיעה עכשיו הביתה, נדבר יותר מאוחר?" היא שאלה ונאנחתי "מצטערת..." "זה בסדר, זו לא אשמתך שאני כ"כ תלותי באנשים" צחקתי וגם היא. "דני-בוי?" היא שאלה, ואני יודע כבר מה היא רוצה להגיד "אני אוהב אותך" "גם אני אוהבת אותך" ניתקתי את הפלאפון ונכנסתי בחדרה לסלון. טום וג'יו נעלמו... "דני אתה רעב?" ג'יו הציצה מהמטבח ודי הבהילה אותי "אממ...כן" עניתי והלכתי לעבר המטבח טום ישב בשולחן עם הלפטופ שלו, אז רציתי להציץ במה שהוא עושה. "מה זה "טוויטר" אח שלו?" שאלתי אותו כשקראתי את שם האתר שהוא נכנס אליו "אמממ...זה פשוט לכתוב מה אתה עושה כל הזמן, מה אתה חושב, מה אתה מרגיש, איך עבר היום וזה...בקיצור לחפור כזה" "מגניב" התיישבתי לידו וראיתי מה הוא כותב "גם לך יש את זה ג'יו?" שאלתי אותה והיא הנהנה "מי יכול לראות את מה שאתה כותב?" "כולם, וזה מה שטוב. גם המעריצים יוכלו לראות מה קורה איתנו" "מתי פתחת את החשבון הזה?" שאלתי והוא צחק, וגם ג'יו "אתמול" "מה?? וכבר יש לך 300...אממ...טוויטים??" צחקתי "אתה באמת חופר!" "רוצה שנפתח גם לך?" הוא שאל והנהנתי, למה לא? לקח לו בערך עשר דקות לפתוח לי את החשבון, האינטרנט היה איטי ברמות. ועוד איזה עשר דקות עד שהתמונה עלתה, זאת עם הכובע שאני אוהב. אני מזכיר קצת את ג'ייסון מארז לא? טום המשיך להסביר לי עוד כמה דברים על הטוויטר הזה, וטוב שאני מהיר קליטה. "אחי יש לך כבר 1000 אנשים שעוקבים אחרייך!" "יפה יפה..." התחלתי להתלהב מהעניין "אולי תכתוב משהו להתחלה?" "אמממ..." התחלתי לחשוב, מה אני יכול לכתוב להתחלה?... למרות שהייתי מת לכתוב "ג'יין אני אוהב אותך" או "ג'יין אני מתגעגע" ידעתי שעדיף שאני לא אכתוב את זה...אז המשכתי לחשוב. "טוב פשוט תכתוב, שלום לכולם אני עדיין צריך להבין איך הכול עובד...וזהו אח"כ תרשום דברים מעניינים" טום אמר והפריע לי להתרכז ואז ג'יו הניחה את האוכל מולנו, אז...פשוט כתבתי את זה (פעמיים...בגלל המחשב המוגבל של טום) והתיישבנו לאכול. "וואו ג'יו! זה יותר טעים מהעוף בתנור שלי!" "אני שמחה לדעת, כי טום אמר לי שהעוף בתנור שלך זוועה...מעניין איפה זה ממקם את השניצלים והאורז שלי..." היא צחקה "ככה אתה מלכלך טום?" המשכתי לאכול, והאוכל של ג'יו באמת טעים. בסביבות השעה ארבע פרנקי הגיעה והיא התנהגה בצורה מוזרה, היא הסתכלה עליי כל הזמן עם מבטים כאלו של... וואלה אני לא יודע איך להסביר, אולי מבטים מודאגים או...לא יודע. אני וטום שיחקנו ב-ווי, אני תותח בדברים האלו, וג'יו ופרנקי יצאו לגינה בחוץ. "אז מה עם ג'יין?" טום שאל "היא בסדר, היא הגיעה הביתה בדיוק שהתקשרתי אליה אז אני אתקשר אליה יותר מאוחר" "ומה בבית? מסתדרים?" הוא חייך "האמת שכן, חשבתי שכל הדברים הנשיים שלה ירגיזו אותי, לראות בכל מקום איפור ובשמים וקרמים וכל זה אבל האמת שלא אכפת לי, הכול מזכיר לי אותה. הריח טוב" "שמח בשבילך, אח שלי" "תודה" *ג'יין* כשהגענו ג'יימי צפר והסתכלתי עליו במבט מוזר. "למה אתה צופר?" "ההורים רצו לדעת מתי את מגיעה, ועכשיו הם יודעים" הוא צחק ובאמת...שניות אחרי שסגרתי את הדלת של המכונית אמא שלי רצה אליי "ג'ייני!!" היא חיבקה אותי בחוזקה "היי אמא" הסמקתי, טוב שהיא עושה את זה ברחוב, מול אנשים שחולפים, אנשים שמכירים אותי... ואנשים שלא מכירים אותי... "זה נראה כאילו לא ראיתי אותך שנים!!" היא התרחקה ממני, בדיוק כמו שג'יימי עשה, כדי להסתכל עליי. "החבר החדש שלך מרעיב אותך??" היא הביטה בי בכעס וצחקתי, רק כדי לגרום לאווירה להשתפר. "אמא...אכפת לך אם נדבר על זה בבית?..." לחשתי, כי זה מה שקורה שאת מכירה את כל העיירה שלך. ג'יימי הרים את המזוודה שלי ונכנסנו כולנו הביתה. אבא שלי קם מהכורסא וחיבק אותי "מה שלומך ג'יי-ג'יי?" כמה התגעגעתי אליהם. "מעולה אבא, מה איתך? אמא משגעת אותך, אה?" צחקתי "כן, אבל אני אוהב את החיים האלו. כל יום הרפתקה..." הוא צחק "טוב ג'יי, אני אשים את המזוודה שלך בחדר...שלך" ג'יימי חייך ועלה במדרגות. "תודה..." אמרתי לו, אבל לא נראה לי שהוא שמע... "את רעבה? כי את נראית לי רעבה" אמא שלי הלכה במהירות למטבח ואפילו לא חיכתה לתגובה שלי. אבא שלי נאנח וחזר להתיישב בכורסא. הלכתי אחריה למטבח והתיישבתי בשולחן האוכל. "אמא, מה קורה עם ג'יימי? איך הוא?" שאלתי אותה. ג'יימי הוא מסוג הגברים שלא מוצאים בנות בקלות. זאת אומרת, הרבה בנות אהבו את ג'יימי אבל אף אחת לא באמת אהבה את מי שהוא באמת, למרות שלדעתי הוא בן אדם מושלם. האמת היא שאני חשדתי שהיה קטע בינו לבין לאורה, בגלל זה אני משתדלת שלא לדבר איתו על נושאים שקשורים אליה ובכלל אני כבר בקושי בקשר עם המשפחה שלי ועם החברים...זה קשה לגור רחוק מהבית. "הוא בסדר, יש לו מישהי חדשה. אני מקווה שיש לה שכל ושלא תעזוב אותו כמו החברה האחרונה שלו, כזו חצופה" "מה היה?" שאלתי "היא יצאה איתו כי...היא מעריצה שרופה שלך והיא רצתה להתקרב למשפחה ואל תשאלי מה היה פה..." כן, וגם כל הקטע שהרבה אנשים מכירים אותנו גם משפיע – על כולם. ג'יימי ירד והתיישב מולי עם חיוך ענקי על הפרצוף. "למה אתה מחייך ככה?" שאלתי אותו "אני פשוט מחכה שאת ואמא תגיעו לעיניינים יותר מעניינים, כמו החבר החדש שלך" כבר ציינתי שאין לו טאקט? לא? אז עכשיו אני מציינת זאת. "ג'יימי!" צעקתי עליו "זה לא עניינך עם מי אני יוצאת, כמו שאני לא מתערבת בחיים שלך" "אבל את זה משהו שונה, את מפורסמת וחבל שאמא צריכה לגלות את זה מאיזה צהובון" אמא שלי, או בשמה הפרטי אמילי, הניחה מולי צלחת מלאה בפסטה, שניצלים וסלט. "אמא...זה הרבה" צחקתי, הכמות באמת הייתה מעל ומעבר למה שאני אוכלת בארוחה אחת. דני אוכל כמות כזאת! "אין לי בעיה לאכול איתך" ג'יימי חייך ולקח שניצל אחד ואז הסתובב לאמא "ולמה לי את לא מכינה אוכל כזה? בהגשה כזו?" "לך לא אמורות להיות טענות, אתה בקושי בבית! וחוצמזה ג'יין היא אורחת עכשיו" אמא שלי חייכה והתיישבה לידו, מולי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 35../images/Emo214.gif

"אז ג'יין, את מתכוונת לספר לי מה הולך בינך לבין הדני הזה?" היא פשוט זרקה את זה לאוויר. "את זוכרת שסיפרתי לך שאני הולכת להופעה של ברוס ספרינגסטין?" "כן..." למרות שהיא ענתה שהיא זוכרת ידעתי שייקח לה איזה דקה שתיים באמת להיזכר אז אכלתי כמה ביסים גדולים. "אז הוא מעריץ ענק שלו. ונפגשנו מאחורי הקלעים, התחלנו לדבר ונתקעתי עם ההסעה הוא הציע להחזיר אותי החלפנו מספרי טלפון ומאז אנחנו בקשר" "יש תמונות שלך בשעה מוקדמת יוצאת מהדירה שלו, יש עוד משהו שאת צריכה לספר לי?" "אני..." איך אני אומרת לאמא שלי שאני גרה אצלו עכשיו?...בצורה קלילה כזו... "היא גרה איתו" ג'יימי התערב וחטף לי עוד שניצל מהצלחת "תודה ג'יימי..." "אין בעד מה" הוא חייך בין ביס לביס. "אז אתם רציניים..." אמא שלי הביטה בי והופתעתי לגלות חיוך קטן שצץ לו מבעד לשפתיה, כאילו היא מאושרת באיזשהו מקום. "כן..." ברגע זה הייתי בטוחה שהעיניים שלי יוצאות מחוריהן ובדרך לוקחות את הלב שלי, ברגע שאמרתי את זה הרגשתי הכי טוב שבעולם. "אז מתי אני אזכה להכיר אותו?" "מחר, הוא יבוא לאסוף אותי" "והוא נתן לך ללכת לבד היום? מה הוא עושה היום?" אמא שלי בטח יודעת שהיום זה יום ההולדת של מארק, והיינו מדברים בערך. אני יודעת שאם לאורה לא הייתה מארגנת לו את המסיבה הייתי הולכת, ואם היא כמובן לא הייתה שם. "לאורה עושה למארק היום מסיבת הפתעה, אני לא מוזמנת, דני מוזמן..." "הלאורה הזאת! אני מקבלת חררה כשאני שומעת את השם שלה" אמא שלי נאנחה והסתכלתי על ג'יימי שהיה נראה כאילו לא מרגיש בנוח. "זה בסדר אמא, אם כדי למנוע מריבה כל מה שצריך לעשות זה לא ללכת למסיבה אין לי בעיה" "ג'יין חמודה, אני יודעת שאת בקלות סומכת על אנשים אבל...תראי מה לאורה עשתה לך, את לא דיברת איתי על מה שהיה אני ידעתי לבד על הכול. אפילו לפני שזה קרה ידעתי איכשהו שיקרה משהו, איך אומרים? אפשר להסתכל לבן אדם בעיניים ולראות את הנשמה שלו ולה יש עיניים רעות. אני לא חושבת שהיית צריכה לתת לו ללכת לבד, גם אם את סומכת עליו. את סמכת על מאט ותראי מה קרה" שמעתי את החריקה של הכורסא של אבא שלי, את העיניים הנעוצות של ג'יימי עליי והייתי על סף קריסה. דני בחיים לא יעשה לי את זה, הוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו... "אמא, אני אוהבת אותו" הדמעות החלו לשטוף את פניי ואמא שלי חייכה וליטפה אותי "אני יודעת, ואני בטוחה שהוא אוהב אותך. אבל זה לא העניין, את יודעת למה אני מתכוונת" נכון, אני ידעתי. ישבנו שם עוד כמה דקות ואז צלצל הפלאפון של ג'יימי והוא קם ויצא לדבר כנראה עם חברה שלו. "אמא אני עולה להתקלח" "הכול נשאר אותו הדבר" היא חייכה ונישקתי אותה. *פרנקי* כשיצאנו לבחוץ התיישבנו על הדשא ושחקנו מעט עם כל החתולים שלהם. ואז ג'יו הביטה בי וצחקה "מה?" עשיתי פרצוף חמוץ "את לא כ"כ אוהבת חתולים נכון?" "מה?..." שאלתי והתחלתי לצחוק גם אני "מזה קשור??" "לא יודעת...בכל מקרה, עם מי דני נוסע?" "וואלה! בסוף דאגי לא התקשר אליו..." חייכתי במבוכה, זה תמיד קורה שאנחנו שוכחים דברים... "זה היה צפוי" ג'יו חייכה "ובכל מקרה, עם מי הוא ייסע? אין לי בעיה שייסע איתנו" "נשאל אותו, או שהוא פשוט יקבע עובדה וזהו" צחקתי "בואי נתקשר לג'יין נשאל אותה איך שם!" ג'יו הציעה והבטתי בה בהערצה "את! יש לך שכל!" חייכתי וחייגנו. "פרן!!" ג'יין צעקה לפלאפון וג'יו התפרצה "וגם ג'יו!!" "ג'יו!!" היא צעקה שוב ושלושתנו צחקנו. "היי פרן תעשי על שיחת וידאו!" ג'יו הציעה "איזה וידאו אני חצי ערומה בדך למקלחת" ג'יין צחקה "נו?! עוד יותר טוב!" צעקתי לפלאפון. (שמתם לב שהכול פתאום נהיה בצעקות?...) "טוב נו...אז שניה אני רק אשים משהו עליי" היא צחקה וחיכינו כמה שניות. הפעלנו את המצלמה וראינו אותה, ובאמת באותה השנייה הבנתי איך דני התאהב בה, וגם ג'יו הביטה בה באותה צורה שגם אני. היה לה חיוך כ"כ מדהים! ויכולים לראות שהיא באמת פשוט מושלמת. האמת שכאב לי קצת הלב לכמה רגעים, כי נזכרתי עם מה היא צריכה להתמודד... "אז מה אתן מתגעגעות אליי?" "ברור!" "את עושה צחוק?!" "אממ...איפה דני" היא החלישה את הווליום וצחקנו "בפנים משחק ב-ווי עם טום" הרגעתי אותה ויכולנו לראות איך היא באמת נרגעה בחזרה "ג'יין, יש לך חבר מדהים! הוא כתב שיר כ"כ רומנטי, את לא מבינה כמעט בכיתי!" "באמת?" היא שאלה והקול שלה נהיה צרוד לרגע. "כן..." אני וג'יו הבטנו אחת על השנייה וחייכנו. שמענו נקישה בדלת ואז לא ראינו את ג'יין במסך. "ג'יין?" "ג'יין??" שאלנו שתינו לפתע הופיע מולנו פרצוף של דוגמן! ואני לא צוחקת! עיניים כחולות מדהימות, חיוך עם שיניים לבנות- וחיוך מדהים!, שיער בלונדי-שטני. וצחוק מתגלגל "ג'יימי!!" שמענו את ג'יין צועקת "זו פרנקי סנדפורד!" הוא הביט בי ואז בג'יו "והנה חברה של טום!" "ג'יימי, תחזיר את הפלאפון! בן כמה אתה?!" "בן 24, ועדיין בן חמש בנשמה!" הוא צחק וגם אני וג'יו. "אתן אמורות לעזור לי, לא לו!" ג'יין נאנחה והוא קרץ לנו והחזיר לה את הפלאפון. "אני מצטערת, פשוט יש אנשים בעולם שלעולם לא יתבגרו" וכשג'יין סיימה להגיד את זה, ג'יימי החטיף לה כאפה בראש. אני וג'יין היינו על הרצפה, תרתי משמע! פשוט לא יכולנו להפסיק לצחוק. דני וטום יצאו לבחוץ והביטו בנו בתדהמה. "זה מה שקורה שמשאירים אותן לבד לכמה דקות, ועם שלושה חתולים" טום הביט בדני והסביר לו על התופעה. "אנחנו מדברות עם ג'יין..." הסברתי להם ולדני נדלקו העיניים. לפני שהוא שאל סובבתי אליו את הפלאפון והראתי לו אותה. הוא התקרב וחייך "ג'יין נהיית קומיקאית מאז שהלכת אה?" "האמת שלא, אני הייתי רק אביזר בהופעה" היא הסבירה לו ושוב אני וג'יו צחקנו "טוב אנשים!" ג'יין צעקה "אני בדיוק הייתי בדרך למקלחת, וזה ממש לא מגניב שכולכם רואים אותי ככה, אז אני אדבר עם כולכם אחרי שאני אסיים סבבה?" היא שאלה את כולנו. "סבבה" ענינו כולנו וניתקתי את הפלאפון. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
אז עוד ממש אבל ממש קצת יהיה את הקטע של המסיבה, אני יודעת שכמה מכן ממש מחכות לראות מה יקרה...חחח אז...כבר יש לי כ"כ הרבה רעיונות להמשך של הפיק שזה מטורף XD אני באמת רוצה לנצל את ההזדמנות (בעצם כל הזדמנות!) ולהגיד שאני באמת מצטערת שאני לא מתמידה עם פרסום הפרקים בזמן... הייתי צריכה לחשוב על זה לפני שפירסמתי את הפיק...אני מקווה שאתן סבלניות, בנתיים אתן ככה ואני באמת אסירת תודה!! אל תתייאשו ממני! תמשיכו להגיב כי זה באמת ממש כיף לחזור הביתה אחרי יום מפרך ולראות שיש מישהו שאוהב את מה שאני כותבת
וזה מעלה עליי חיוכים מאוזן לאוזן!! DD: אז תודה לכולןןןןןןןןןןןן ואני באמת שמחה שאתן ככה מקבלות את הכול באהבה, כי הכול באמת מאהבה
ותהנו היום לראות את כוכב נולד (למרות שהעיפו את לירן דנינו...~טיפשים~) שיהיה לכולם בהצלחה יום שלישי חוזרים ללימודים!!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifגורג'ס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ואוי רציני יפה! אני באמת כבר רוצה לדעת מה יהיה במסיבה עם הלאורה ה*צונזר* הזאת
ואוי הג'יימי הזה נשמע אחד המהממים *-* כשאני חושבת עליו אני ישר מדמיינת את הבלונדיני החתיך משוב בן 17 למי שראתה *-* הוא היה ממההממםםם
ודדיייי !! איזה חמודדד דני כמה הוא אוהב את ג'יין
תעשי את הרעיון הכי מטורף שהיה לך למסיבה! חחחחח לאדעת משו כמו לסמם את לאורה, לגלות שדאגי בוגד בפרנקי עם מרווין, להרוג מישו ... שיהיה אקשן! חחחחחחחחח קיצר .. כבר רוצה המשך :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif וווואאאאאההוו

לא הגזמת קצת? XD לגלות שדאגי בוגד בפרנקי עם מרווין?! אבל מרווין סקסי T-T לאורה צריכה לסמם את דני D: מוכעכעכעכעכ D:<

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

לבגוד במישו עם חתול? הכי סטייל!
חחחחחחחחחחחחח מרווין הכי סקסי
חחחחחחחחחחחחחח ההפך! דני צריך לסמם את לאורה לקחת אותה לבית חולים לשינוי מין להפוך אותה לבן ואז לגרום למישי מגעילה שתיכנס בהמשך הסיפור לשכב איתה .. חחחחחחחחחחחחחחחח או משו כזה XDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDDDD

דאגי בוגד בפרנקי עם מרווין?!?!?! איזה דמיון מטורף יש לך!!, אבל רעיון מגניב ! XDDDD אני מקווה שיהיה מספיק אקשן ושתאהבו את הפרקים הבאים חחח
מי זה הבלונדיני מ"שוב בן 17", זה זאק אפרון לא?... אם כן הוא חתיך אם לא תזכירי לי מי זה !! חח כמובןןןן ששמחה שאהבת ותודהה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלאלא לא זאק ..

נו המופרע הזה זה שחבר של המגי הזאת (נראלי שקוראים לה מגי O.ם) רגע אני אחפש תמונה אוך נו אני לא מוצאת תמונה >< חחחחח קיצר מישו בלונדיני חתיך משוב בן 17 והוא לא זאק אפרון והוא לא הילד של מת'יו פרי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני חושבת שאני יודעת למי את מתכוונת

XDDDD זה או חבר של מתיו פרי או זה שהיה חבר של הבת של מת'יו פרי...נכון?..חחחח

McLife135

New member
../images/Emo55.gifנראלך חבר של מת'יו פרי חתיך?!?!?! חחחח

איכ המכוער הזה עם האוזני טרול שלו XDDDD התכוונתי לחבר של מגי הבת של מת'יו פרי :) הוא מההממםםםםםםם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD לרגע נלחצתי!!

כהה זה היה ברור שזה חבר של מגי...חחחחחח אבל האמת שפול וולקר וכריס אוונס יותר חתיכים!!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif מושלם DD:

"זה מה שקורה שמשאירים אותן לבד לכמה דקות, ועם שלושה חתולים" טום הביט בדני והסביר לו על התופעה. חחח תופעה עאלק XD נווו, מתי לאורה כבר מסממת את דני?! XD מחכה לפרקים הבאיםםם D:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD לסמם את דני../images/Emo35.gif נדוש קצת לא../images/Emo35.gif

אבל נראה כבר, יש לי כמה רעיונות שצצים כל כמה דקות XDDDD שמחה שאהבתתתת DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ג'יימי נשמע כזה חמוד!![וחתיך...
], ואת מוציאה צד חדש ומצחיק בג'יין שלא ראיתי עדיין...ממש אהבתי! אבל אני חושבת שהבנתי לא נכון.....התכוונת שג'יימי יצא פעם עם לאורה ואז מה...?הם נפרדו בגלל ג'יין או משהו כי נדמה לי שפספסתי חלק.... ג'יו ופרנקי ממש חמודות ודי התאכזבתי שדאגי לא הופיע בפרק....אבל דני מילא את החסר
אני ממש מחכה לקטע של המסיבה, למרות שאני קצת פוחדת ודי בטוחה שלאורה תנסה לעשות משהו שיהרוס לדני וג'יין.....אני מקווה מאוד שאני טועה.... בכל מקרה, אהבתי מאוד את הפרקים, מחכה לפרקים הבאים ושיהיה לך בהצלחה ב-1 בספטמבר!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח יאפ, ג'יימי חמודד :)

חחחח ג'יין מצחיקה כשהיא בסביבה מתאימה, כשהיא עם דני הם נמרחים אחד על השנייה, XDDD אמממ....לא פספסת שום דבר זה בכוונה ככה (כן אני יודעת זה לא הגיוני XD) אמממ...ג'יין לא בדיוק יודעת מה היה בין לאורה לג'יימי, היא רק חושדת שהיה ביניהם משהו
כןןןן גם לי דאגי היה חסר...חחח אבל אל תדאגי תראי מה יהיה במסיבה
מה שלאורה תעשה או לא תעשה זה...תצטרכי לחכות מעט
שמחה שאהבת את הפרקים ותודההה
בהצלחה גם לךך

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה פרקים מושלמים!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי!!! כמה רומנטיקה וכמה אהבה!!![אני קיצ'ית ברמות מדאיגות
] דני וג'יין כלכך חמודים!!!! והם אפילו לא באותו מקום...
אני מתה לדעת מה קורה במסיבה ומקווה מאוד שזה יהיה בפרקים הבאים כי אני לא בנאדם סבלני בכלל!!!למרות שנראלי יש למה לחכות
אני לגמרי בעד תאונה מצערת של פראנקי כמו נשיכה ארסית של סנאי או נפילה מחלון של מטוס שנשאר בטעות פתוח...תשקלי אתזה
טום וג'יו כלכך מאושרים [וגם החתולים
]
ג'יימי נשמע כמו הגבר המושלם
מקווה לשמוע יותר על מה שקרה וג'יין לא יודעת
לאורה כמובן תהרוס ותהיה כלבה
אבל אני סומכת עלייך שדני וג'יין ישארו ביחד באושר ועושר עד עצם היום הזה
בקיצור מחכה לפרקים הבאים[בתקווה שאלה פרקי המסיבה]
~בנושא כוכב נולד - אני ממש לא מבינה מה כולם מוצאים בלירן הזה...הוא גם מכוער, גם שר כמו שהוא נראה וגם מטומטם!!!~ בהצלחה בשנה הבאה, בתקווה שהשנה הזאת תעבור עוד יותר מהר מהקודמת

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאת הורגת אותי!! כאילו ברצינות...XD

נשיכה ארסית של סנאי?? נפילה מחלון של מטוס שנשאר בטעות פתוח?? XDDD אולי PP: גם אני קיצ'ית ברמות, אני חושבת שאפשר לראות את זה מוחעחעחעחע
שטויות אם את לא סבלנית, בכל מקרה את תקראי לא? חחח ואת באמת צריכה לסמוך עליי :))))))) כ"כ שמחה שאהבתת!! והפרקים של המסיבה אכן קרובים מאוד וכמובן תודהה
~כוכב נולד~ חחחחחח אתמול ראיתי את הגמר (חלק ממנו כי וולדי היה שם XDDD) ולירן זייף ברמות...:SS והקול שלו קצת מתחיל לעצבן אותי, כמו פאולה. יש להם קול יפה אבל אחרי ששומעים אותו הרבה זמן זה כבר מטריף...XDDD ובהצלחה גם לך!!!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifחחח...סורי, יש לי נטייה להרוג אנשיםXDD

ברור שאני אקרא גם אם זה לא יהיה בפרקים הבאים...את תצטרכי לסבול אותי עד סוף הפיק[זה בטח יוריד פרק או שניים
] קיצ'יות שליטה!!!
פרקים קרובים מאוד זה לא הפרקים הבאים...אבל לא משנה אני פשוט במתח... ~כוכב נולד~ לא ראיתי הרבה פרקים[אולי 3 כולל הגמר] אבל כבר מהפרק הראשון לירן עצבן...הוא כלכך חש ת'עצמו בגלל שאנשים חושבים שהוא שר יפה וגם נראה טוב...לא!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח לסבול אותך? לא חושבתת ../images/Emo9.gif

חחחחחחחח אל תדאגי זה לא יוריד פרק או שניים XDDD כןן...חברות שלי ראו אותו בפתח תקווה ואמרו שהוא ממש חש מעצמו...חבל XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif אני לא קשורה אבל הייתי חייבת XD

אני מסכימה איתך ב200000% אני לא מוצאת בו כ-ל-ו-ם ולא מבינה מה אחרים כן מוצאים בו. הוא מכוער, לא יודע לשיר והוא הגיע לשלבים האלה רק בגלל שהתוכנית מכורה והוא הביא להם הרבה רייטינג. סורי על החפירה
אוי עמית עמית עמית, את ידעת שלאחד החתולים של טום קוראים מיה? D: אהמ שמי השני אהמXD אגב, יש לו גם חתולה שקוראים לה לאורה XD מיה לאורה ומרווין
חח משפחה קטנה וסקסית XD

למעלה