Dont Wake Me Up פרק 36

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 36 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אז הנה אני מפרסמת בזמן *מוחעחעחע* הרגע חזרתי מ"שבע ברכות" - איזשהו טקס שעושים אחרי חתונה (דוד שלי התחתן אתמול- היה כ"כ מצחיקקקק!! בחיים שלי לא ראיתי את המשפחה שלי כ"כ שיכורה, ואני? XDD וואיי יש לי כ"כ הרבה ציטוטים למקוויקנד, מקווה שאני אזכור את זה עד אז...) טוב אז בלי הרבה בלבולי שכל ישר לעניין ! XD פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133222897 שורות אחרונות: (פרנקי) הוא התקרב וחייך "ג'יין נהיית קומיקאית מאז שהלכת אה?" "האמת שלא, אני הייתי רק אביזר בהופעה" היא הסבירה לו ושוב אני וג'יו צחקנו "טוב אנשים!" ג'יין צעקה "אני בדיוק הייתי בדרך למקלחת, וזה ממש לא מגניב שכולכם רואים אותי ככה, אז אני אדבר עם כולכם אחרי שאני אסיים סבבה?" היא שאלה את כולנו. "סבבה" ענינו כולנו וניתקתי את הפלאפון. פרק 36, קריאה מהנה
*טום* אחרי ההופעה המדהימה שהייתה אני ודני נכנסנו לבית בחזרה. "אז עם מי אתה נוסע למסיבה?" "אני לא יודע אם אני אבוא..." הוא אמר והתיישב בספה והניח את הרגליים שלו על השולחן. "נו אתה לא עושה את הקטע הזה עכשיו שעתיים לפני שצריך לצאת!" כעסתי והתיישבתי לידו. "בסדר, אני אסע איתך ועם ג'יו. אלא אם כן זה לא מתאים" "מתאים מתאים, העיקר שתבוא. טוב אני עולה להתארגן, כדאי שגם אתה תזוז להתארגן אנחנו נבוא לאסוף אותך עוד שעתיים בערך" "אוקיי, נראה אותך עוד מעט ביי" הוא קם, לקח את המפתחות סימן לפרנקי ולג'יו ויצא. "ג'יו את נכנסת ראשונה למקלחת או שאני?" עמדתי בכניסה לבית מכיוון החצר וחיכיתי שהן יסתכלו אליי ויגיבו. "אה טום?" היא שאלה אחרי כמה רגעים "את נכנסת למקלחת או אני?" צחקתי "אמממ..." היא הביטה בפרנקי וזו משכה את כתפיה וקמה. "מה את הולכת?" ג'יו שאלה את פרן "כן, גם אני צריכה להתארגן, שיט! דני כבר הלך?" היא שאלה אותי בדאגה "הוא עכשיו יצא, והוא סימן לכן שהוא הולך...את אמרת לו ביי!" התחלתי לצחוק והיא מלמלה משהו לא ברור ורצה אחריו. "אי אפשר להבין אותה..." צחקתי וג'יו הכניסה את החתולים, כמובן שעזרתי לה עם מרווין שקצת מתחיל להראות סימנים של גיל ההתבגרות. *פרנקי* אני מרחפת. רצתי אחרי דני וכשראיתי אותו צעקתי לו אך הוא לא הסתובב. "דני!!" צעקתי לו יותר חזק אבל אז נזכרתי שיש עוד אנשים בשכונה אז לא נעים, המשכתי לרוץ. כשכבר הייתי במרחק של מטר ממנו הוא הסתובב ונעצר. "טוב שנזכרת שאין לך את המכונית פה" הוא צחק והמשיך ללכת "שמעת שקראתי לך?!" הרמתי את הקול בצורה מוזרה, זה די הבהיל אותי. "כן, רציתי להריץ אותך קצת. את מתנהגת מוזר" הוא הביט בי וניסה לקרוא את מחשבותיי. אני בטוחה שלא הלך לו כי הוא פשוט גלגל את העיניים שלו והתקדם קצת יותר מהר. "מצטערת על זה, אני קמה הפוכה בימים האחרונים" "דאגי משגע אותך?" "לא...פרסלי, הוא לא מרגיש טוב אתה יודע...כל שני וחמישי אצל הווטרינר" "אה רציתי להתקשר לדאג אבל שכחתי. לא עניתם לי אם אני נוסע איתכם" "דבר ראשון ברור שאתה יכול אתה בכלל לא צריך לשאול דבר שני, איתי אי אפשר לדבר בבוקר...אז מצטערת" חייכתי "בכל מקרה, תיסע איתנו אין לי בעיה ובטוח שגם לא לדאגי" "עד שאתם עונים תשובה...אני כבר נוסע עם טום וג'יו" נכנסנו למכונית והוא התניע "אז אפשר לדעת למה הסתכלת עליי היום בצורה מוזרה? אני מקווה שאין לך משהו אליי אה?" הוא קרץ לי וצחקתי "אני בוחנת אותך" עניתי לו והוא הביט עם גבה אחת מורמת. "בוחנת אותי? ומדוע זה?" "כי זה היה היום הראשון שלך בלי ג'יין" צחקתי "וזה לא נראה טוב!" "להזכיר לך איך את היית כשיצאנו לסיבוב ההופעות?? כל שעה מתקשרת לברר אם הבן אדם חי!" הוא צחק "כן, אני תלותית באנשים שאני אוהבת. קשה לי להיות רחוקה מהם" "אז את יכולה להבין אותי" "יאפ. בכל מקרה...מה קנית למארק?" "כרטיסים למשחק של בולטון וונדררס נגד ליברפול" "זה מה שקנית לו?!" שאלתי אותו בהלם. "כן, האמת היא שהוא רמז לי על זה לפני חודשיים ככה" הוא צחק "או יותר נכון אמר לי את זה בפירוש..." "נחמד, העיקר שהוא יאהב את זה" "העיקר שהוא ייקח אותי איתו" דני מלמל וצחקתי. כשהגענו לבית שלי ושל דאגי האור היה דלוק במקלחת. הוא בטח מתארגן למסיבה. "ביי דני, תודה" נישקתי אותו בלחי ויצאתי משם. הסתובבתי והוא הביט בי עד שנכנסתי הביתה. הוא תמיד ככה, דאגן שכזה. *דני* אחרי שהורדתי את פרנקינשטיין בבית נסעתי הביתה כדי להתארגן למסיבה. חשבתי על מה שג'יין עושה, בטח עם המשפחה שלה או משהו. כשנכנסתי לדירה וברוס קפץ עליי נזכרתי שאני צריך להוציא אותו לסיבוב. אני אשכור מישהו או מישהי כדי שיעשו את זה כשאני לא יכול. יצאתי איתו לסיבוב של עשר דקות ככה, הוא ישר עשה את הצרכים שלו. בדרך יצא לי לחשוב על אמא שלי אז התקשרתי אליה. "אה?" שמעתי את קולה מהצד השני "אמא?" "דני...?" שיט. כנראה שהערתי אותה משינה, בכלל לא חשבתי על השעה. "היי אמא...לא התכוונתי להעיר אותך, אני אתקשר מחר..." "מה אתה מדבר שטויות? כבר התקשרת, כבר התעוררתי. מה שלומך?" כשהיא ענתה לי ככה חייכתי. זו אמא שלי. "אני בסדר, מתגעגע. מה איתך ועם ויקי?" "אתה יודע שאתה לא צריך לדאוג לי, וויקי? ויקי גם בסדר. כל הזמן חזרות עם הלהקה שלה, היא ניסתה להתקשר אלייך היום" "וואלה? לא ראיתי...אני אתקשר אליה יותר מאוחר" הרגעתי אותה. היא תמיד אהבה את זה שאני וויקי קרובים, אפילו אם אנחנו יורדים אחד על השנייה ומקללים זה לא ליד אמא שלי וזה לא ברצינות... "יופי. ומה ראיתי התקדמת עם ג'יין?" כשהיא שאלה את זה ידעתי שהיא מאושרת, הקול שלה זה הקול הכי יפה בעולם כשהיא מאושרת. רק חבל שרוב הזמן זה לא ככה. "כן, היא גרה איתי עכשיו" "ומתי תבואו לבקר? שניכם? אני רוצה להכיר אותה" "האמת שהיא היום ומחר אצל ההורים שלה, מחר אני הולך להכיר אותם. אז את רוצה שנבוא יום שישי?" "זה מעולה! כי אני גם רוצה שתכיר מישהו...והזמנתי גם את ויקי, אז גם היא תכיר את ג'יין" אוקיי. זה רק אני או שהיא אמרה שהיא רוצה שאני אכיר מישהו? "אמא? שמעתי נכון, אמרת מישהו?" שאלתי אותה "כן דן...אבל אני לא יכולה עכשיו לדבר בפלאפון, תבואו יום שישי ונדבר טוב מותק?" יכולתי לשמוע שהיא מאושרת, זה מה שהכי חשוב. לא? "טוב, לילה טוב. אוהב אותך" "גם אני" אחרי שהיא ניתקה התקשרתי גם לויקי, היא סתם תתעצבן אם אני אתקשר אליה מחר. "אה אחות שלו?" שאלתי אותה כשהיא ענתה. "למה אתה לא עונה?! אפשר לחשוב שאתה "הבוס"" היא צחקה. "אני בהחלט רוצה להיות כמוהו. מה רצית?" "רציתי לשאול אם אתה בא יום שישי, אמא הזמינה אותי" "כן דיברתי איתה עכשיו, אני בא עם חברה שלי" "עם ג'יין?" היא שאלה בהפתעה "כן" "פשש, מתקדם אתה אה?. בכל מקרה אני עכשיו בלונדון ישנה אצל בן, אז יום שישי אני אוכל להצטרף?" "אמממ זו די בעיה כי ג'יין ישנה אצל ההורים שלה באסקס ואני נוסע לשם מחר" "אוה...טוב תודה בכל מקרה, יאללה נדבר" ולפני שהספקתי להגיד ביי היא ניתקה. אחלה של אחות מה?. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 37../images/Emo214.gif

*דאגי* "פרן? את מוכנה?" נקשתי על הדלת של המקלחת ברגע ששמעתי שהמים מפסיקים לזרום. "כן אני רק מתלבשת" "רק מתלבשת? מה עם איפור ושיער? זריז אנחנו נאחר" הבטתי בשעון והשעה הייתה כבר תשע, ונסיעה לשם לוקחת שעה. "זה שתי שניות, אין לי כוח להשקיע יותר מידי" הבטתי במראה והייתי מוכן והפלאפון צלצל. "הלו" שאלתי כי השיחה הייתה חסומה. "איפה פרנקי?" זה היה קול של בת, קול מוכר. "במקלחת, מי זו?" "לאורה. תגיד לפרנקי שתתקשר אליי ברגע שתסיים זה דחוף" היא ענתה וישר ניתקה. אחרי חמש דקות פרנקי יצאה מהמקלחת, ולהפתעתי היא באמת הייתה מוכנה. "מה לא עושים בשביל להיות בזמן במסיבת הפתעה" היא צחקה והתיישבה על המיטה כדי לנעול נעליים. "לאורה ביקשה שתתקשרי אליה" אמרתי לה, וההבעה על פניה הייתה שילוב של הלם וכעס. "מה היא רוצה..." פרן מלמלה. "פרן, אני מקווה שאת לא התערבת בכל מה שהיה בין ג'יין ללאורה" הזהרתי אותה כבר בנוגע לזה. "לא ברור שלא! אני לא מחפשת צרות...האמת שג'יין סיפרה לי מה קרה, אתה לא תאמין" "מה קרה?" שאלתי אותה והיא נדה בראשה. "מה?" "אני לא יכולה לספר לך...הבטחתי לג'יין" היא קמה אחרי שנעלה את הנעליים ונישקה אותי. "נוותר לך הפעם" חייכתי. לקחנו את המתנה ויצאנו למכונית. *ג'יין* אחרי שהתקלחתי ג'יימי נקש בדלת ונתתי לו להיכנס. "מה את עושה היום?" הוא שאל ונאנחתי. "כלום? לא דיברת עם חברות שלך שאת באה או עם מישהו?" "לא, זה די היה ברגע האחרון. חוץ מזה אני לא בקשר עם...אף אחד..." האמת כואבת. "מה עם טיילור, ג'ייסון, סאם, ג'וש, ברוק, מולי וכל החבורה שלך?" הוא שאל מזכיר את כל מי שהיו החברים הכי טובים שלי כל השנים הללו, עד שעברתי ללונדון כדי להיות שחקנית... נדתי בראשי על כל שם שהוא הזכיר, נזכרת בכל הרגעים היפים שהיו לנו ביחד. "אז תצאי איתי ועם...חברה שלי" הוא חייך אליי בנחמדות, אולי באמת כדאי שאם אני כבר פה אז אני אצא לבלות קצת. אי אפשר לדעת את מי נראה, או את מי לא נראה. "אוקיי, אני אצא איתך ועם חברה שלך שקוראים לה...?" "לוסי" הוא ענה ונעמד ליד הדלת "עוד עשר דקות תהיי למטה". התארגנתי קלות, אין צורך להשקיע יותר מידי במקום הזה. כולם פה שווים לא משנה מה הם לובשים. וגם הייתי בטוחה ששום צלמי פפראצי יעקבו אחרי עד לפה. ירדתי למטה והוריי צפו בטלוויזיה, בתוכנית האופרת סבון האהובה עליהם "איסטאנדרס" אף פעם לא הבנתי מה הם מוצאים בה...שיהיה. מוזר שאמא שלי הבחינה בי. "את יוצאת עם ג'יימי היום?" היא שאלה בחיוך, היא אהבה שאנחנו מבלים ביחד, תמיד הסתדרנו. "כן. איתו ועם לוסי" עניתי ואז שמעתי את צופר המכונית. התקדמתי כדי לנשק אותם. "אני לא אחזור מאוחר" צחקתי ויצאתי. במכונית ג'יימי ולוסי כבר היו, ברגע שהיא ראתה אותי היא הסתובבה אליו והתלחששה איתו, צחקתי ונכנסתי למכונית. ברגע שסגרתי את הדלת לוסי שישבה במושב הקדמי הסתובבה אליי עם חיוך מאוזן לאוזן. "היי ג'יין! כ"כ נחמד לפגוש אותך, ג'יימי סיפר לי הרבה עלייך. אני מעריצה ענקית שלך!" "תודה..." חייכתי במבוכה. אני מכירה את ג'יימי הוא באמת מדבר הרבה. "זה נחמד לפגוש גם אותך" "אז לאן ניסע ג'יימי?" לוסי חזרה להתיישב כרגיל. "אמרתי לך כבר בטלפון, יש את היריד הזה שעושים כל שנה לפני פתיחת שנת הלימודים" הוא כבר התחיל לרטון?. "אבל כל המתבגרים הולכים לשם!" "נו באמת...את יודעת טוב מאוד שלא, את פשוט לא רוצה לראות את מיליסנט" ג'וש נאנח ואז הביט במראה כדי לראות מה התגובה שלי. הוא חייך אליי והחזרתי לו נדנוד בראש, הוא השפיל את מבטו ואז צחקתי. "מה מצחיק?" לוסי שאלה את ג'יימי ואז אותי. "זו בדיחה פרטית שלי ושל ג'יין. לוס אל תיקחי הכול קשה טוב?" כנראה שהיא נכנעה, היה קשה לריב עם ג'יימי. הוא באמת היה בחור שנראה טוב. אני לא יכולה להגיד שהוא חתיך...הוא אח שלי, זה תמיד לא נשמע טוב בסופו של דבר. אבל...כן הוא חתיך. כשהגענו ליריד התפלאתי לראות שכמעט כל מי שאני מכירה היה שם. יצאתי מהמכונית ולוסי וג'יימי כבר נעלמו מעיניי, הסתובבתי כדי לראות מה השתנה. ובכן, התאורה הייתה עמומה במקצת, הם בחרנו השנה לעשות יריד האהבה? הכל היה בצבעים חמים. צלצול הודעה נכנסה הוציא אותי קצת מהריכוז. הוצאתי מהתיק את הפלאפון וחייכתי כשקראתי את ההודעה. "מ-ת-ג-ע-ג-ע, לא יכול לחכות למחר. בדרך למסיבה...חושב רק עלייך." "הודעה מהחבר?" השאלה הייתה בהחלט מופנית אליי. הרמתי את מבטי וראיתי את ג'ייסון "ג'ייסון!" צעקתי אני חושבת יותר מידי חזק. הוא צחק והתחבקנו במהירות. "למה את לא אומרת שאת באה??" הוא שאל. הוא בהחלט היה מופתע לראות אותי. "זה היה ברגע האחרון, ולא דיברנו כל כך הרבה זמן...!" "ואשמת מי זה?" הוא צחק "איך החיים יפיופה?" הוא שאל ומיד נאנחתי. התחלנו להתקדם לפנים היריד, איפה שבדרך כלל כל הבוגרים יותר היו תמיד נמצאים. "לא בדיוק יודעת איך לענות על השאלה הזו" חייכתי והצבעתי לכיוון שאליו אנחנו הולכים. הוא הנהן כתשובה ואז הוסיף "כולם שם" נעצרתי לרגע, מנהג שתמיד הייתי עושה והוא צחק "כן, את נראית טוב!" אחזתי בידו והתקדמנו. "לפני זה אני חושב שאת צריכה להשיב להודעה, לא?" "כן, חכה שנייה" הוצאתי את הפלאפון והשבתי לדני "דני בוי, אני אוהבת אותך. ולא יכולה לחכות למחר גם! מקווה שתהנה היום ותשמור על עצמך" הוספתי סמיילי חמוד כזה ולחצתי על "שליחה". התחלתי לראות פרצופים מוכרים מתקדמים לעברי, כולם השתנו במהלך השנים האחרונות. התחלנו לפטפט כולנו, להשלים פערים. זה היה כ"כ נחמד לראות את כולם. *דני* כשיצאתי מהמכונית של ג'יו ושל טום לקחתי נשימה עמוקה. ג'יו נאחזה בי וחייכה אליי "יהיה בסדר" היא הבטיחה לי "פשוט תתעלם מכל המבטים שהיא תשלח אלייך, כל המבטים האלו שמנסים להפשיט אותך מול כולם" היא צחקה. "אלא אם כן אני אתפשט לבד, ואז לא יהיה לה כ"כ הרבה מה לעשות" צחקתי ונכנסנו לבית של מארק. האורות היו עמומים, והבית בהחלט היה נראה טוב. דאגי, פרנקי, אייזי והארי כבר היו שם, כולם החזיקו בירות ושמפניות. אבל לא היה לי חשק לכל זה. הסתובבתי בין האנשים אמרתי שלום, ברנט היה שם כרגיל עשה שטויות. "מה קורה גבר?" הוא שאל אותי כשעמדתי במטבח. "אחרי שזרקת אותי מהדירה כבר לא מתאים לך להרים טלפון?" צחקנו שנינו ואז ראיתי את לאורה, משכתי אותו כדי שיהיה מולי. הוא הסתובב וראה אותה. "האקסית המטורפת?" הוא שאל והתחיל לצחוק. לצערי היא שמעה אותו והתקרבה אלינו "אידיוט" סיננתי מבין שיני. והוא הביט בי במבט מלוכסן "מצטער..." "דני...מה קורה?" היא שאלה עם חיוך "מסיבה נהדרת, הוא צריך להגיע נכון?" שאלתי אותה בעוקצנות. "כן עוד חמש דקות" היא ענתה והייתה שתיקה. צבטתי את ברנט כדי שיעזור לי אבל הוא צעק ולא בדיוק מבין רמזים אז וויתרתי לו. "חברה שלך בבית?" היא שאלה ואני נדתי לשלילה. "נכון, ראיתי שהסעת אותה לתחנת הרכבת. נסעה הביתה..." "טוב אני הולך להשיג לי שתייה, דני אתה בא?" סוף כל סוף ברנט הבין. "כן" עניתי והלכתי אחריו. "מצטער אחי, אבל אתה יודע שאסור לך לצבוט אותי!" ברנט הביא לי בירה ואז כמה בנים החלו לשרוק, סימן לכך שמארק הגיע. כולם כיבו את האורות ונעמדו מאחורי דברים שיכלו בערך להחביא אותם, ואני מדגיש את המילה בערך. בקושי יכולתי לראות משהו, מזלי שברנט תפס אותי. בדיוק ברגע שהדלת נפתחה וכולם צעקו "הפתעה" מישהי התנפלה עליי ונישקה אותי, הפלאשים של המצלמות לא איחרו להגיע. אתם יכולים לנחש בעצמכם מי זו הייתה. ~~~~~~ פרק הבא יום חמישי
(אני בכוונה מדגישה,הימים החדשים הם שני וחמישי
) אז מה אתן חושבות?? :) מקווה שאהבתן
תגיבו כמובןן D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif אדיר ../images/Emo6.gif

ג'יו הכניסה את החתולים, כמובן שעזרתי לה עם מרווין שקצת מתחיל להראות סימנים של גיל ההתבגרות. גיל ההתבגרות XD הרגת אותי XDDDDDD יכולתי לשמוע שהיא מאושרת, זה מה שהכי חשוב. לא? ס'חמוד
בדיוק ברגע שהדלת נפתחה וכולם צעקו "הפתעה" מישהי התנפלה עליי ונישקה אותי, הפלאשים של המצלמות לא איחרו להגיע. אתם יכולים לנחש בעצמכם מי זו הייתה. יוואוו איזה זונה לאורה! שונאת אותה! מתעבת אותה! עבעבעבעבעבעבע !! XD זונה
פרקים יפים כרגיל
מחכה להמשך

../images/Emo73.gifארררררררגגגג'!!!

לאוורהההה!!!
:[
אני מתעבת אותהה!!!!!!! יואואואואואואוווו@
כמובן שעזרתי לה עם מרווין שקצת מתחיל להראות סימנים של גיל ההתבגרות. חחחחחחחחחחחחחחחח ואיי הרגת אותי!, גיל ההתבגרות XD "אוקיי, אני אצא איתך ועם חברה שלך שקוראים לה...?" "לוסי" הוא ענה ונעמד ליד הדלת "עוד עשר דקות תהיי למטה". ואיי לא יודעת למה הייתי בלחץ שזאת תיהיה לאורה >< בדיוק ברגע שהדלת נפתחה וכולם צעקו "הפתעה" מישהי התנפלה עליי ונישקה אותי, הפלאשים של המצלמות לא איחרו להגיע. אתם יכולים לנחש בעצמכם מי זו הייתה. ואייייייייייייייייי לאווווורהההההההההההההההה היא כזאת זונהההה!!!!!!!! יואואו אני כזאת עצבנית!!! מסכן דנייי1!!!!!!! אווווווופפפ בן אדם מגעיל הלאורה הזאת!!>< ----------------------------------------- אווקייי עמית ממש ממש אהבתי את הפרקים ואת כותבת ממש יפה ומכל פרק לפרק אני פשוט יותר אוהבת את הפרקים ואת הסגנון כתיבה שלך! זה מדהים! אני כל כך מחכה כבר לפרקים הבאים! אני רוצה לראות מה דני יעשה לה!, אני מתה שהוא יוציא אקדח וירה בהה!!!!!! אאאארררררררררגג''''''!
בקיצור אהבתי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifהתגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זה רק אני או שעבר הרבה זמן מאז פעם אחרונה שפרסמת?!
הפרקים היו ממש ממש ממש יפים!!!
העאהאעהאהעאעה!!!!! אני כלכך שמחה שכבר הגענו למסיבה!!!!! כמו שחשדתי לאורה ממלאה[או ממלאת
] את תפקידה ככלבה
והיא מנסה להרוס לדני וג'יין...אבל אני בטוחה שאת לא תהרסי ביניהם שומדבר לתמיד...רק לבנתיים...נכון?
הרעיון יפה...לאורה חשבה הרבה איך להרוס לדני וג'יין...לפחות היא לא מטומטמת...בערך
אני מזה מחכה לפרקים הבאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב על החתונה
גם אני הייתי בשוק כשחלק מהמשפחה שלי השתכרה בליל הסדר בשנה שעברה...זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif אמג!!../images/Emo2.gif

סופסוף הגיע החלק של המסיבה!! חיכיתי הרבה זמן.... אני לא מאמינה שאת ככה הורסת לדני וג'יין!!
ועוד לאורה הכלבה הזאת שנכנסת לכל מקום!! אני טוענת שאת צריכה לרצוח אותה בסיפור-אוכל מורעל או שג'יין תרצח אותה או משהו אופטימי בסגנון...זה לא שהיא תחסר למישהו... ודני המסכן.....הוא בטח ידפק בצורה קשה בגלל כל הפפראצי האלו....ועוד דבר שקשור לזה...למה יש פפראצי בחלק הזה? מארק[או איך שלא קוראים לו] מפורסם או משהו? בכל מקרה, ג'יימי נשמע מזה חמוד
את תספרי בהמשך מה קרה לו עם לאורה? הפרקים מעולים[כמו תמיד..] ואני מחכה ליום חמישי[?]!!!

למעלה