Dont Wake Me Up פרק 36

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 36 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אז הנה היום אני מספיקה לפרסם, לא הלכתי היום לביצפר בשביל להשלים את כל השיעורים של הפסיכומטרי. לא היה קל!
אבל טוב שלא הלכתי היום לביצפר, בעצם לא חושבת שהייתי היחידה שלא הלכה XD בכל מקרה תודה על התגובות שלכם! תמיד שמחה לדעת שאהבתן וגם את הערות והחששות שאני זורעת בכם XDDD אזז לעניין....
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133574961 שורות אחרונות: (ג'יין) איך זה שדני התקשר רק פעם אחת? בכל מקרה השיחות פסקו. לא היה לי כוח להיכנס למקלחת אפילו ופשוט נרדמתי, עם הבגדים, האיפור, הנעליים...הכול היה עליי. שמעתי את ג'יימי נכנס הביתה חצי שעה- שעה אחריי. הוא נכנס לחדרי והציץ לראות אם אני בסדר. הוא לחש את שמי אך לא הגבתי, לא הייתי שם. הרגשתי איך הוא חולץ את נעליי ומכסה אותי, וזה הכאיב לי. הוא נישק אותי בלחי שעוד הייתה לחה מהדמעות ולחש לי "לילה טוב" לא היה לי לילה טוב, סיוטים רדפו אחריי חלום אחרי חלום. כל אחד גרוע יותר מהקודם. באיזשהו שלב כבר הכול נשכח, גם הכאב. ~~~~~ פרק 40, קריאה מהנה
*פרנקי* התעוררתי ממש מוקדם, אני לא רגילה להיות על הרגליים כבר בשעה שבע... הערתי את דאגי והודעתי לו שאני נוסעת לאסקס, לג'יין. כמובן שהוא שוב אמר שעדיף שאני לא אתערב אבל הסברתי לו שג'יין צריכה אותי. אחרי שגיליתי שהוריה של ג'יין גרים במרחק של כמה מאות מטרים מההורים שלי חשבתי על ההזדמנות לבקר אותם בדרך. חשבתי גם על לקחת את דני איתי. הרי ג'יין תתחיל להיכנס לסרטים אם דני לא ידבר איתה ויסביר לה מה באמת קרה, ואני בטוחה שאם גם אני אהיה שם היא תאמין, היא חייבת להאמין. "מתי את תחזרי?" דאגי שאל אחרי שסגרתי את הדלת של המכונית והוא נשען על החלון. "הכול תלוי בג'יין, אבל יש לי הרגשה טובה. אולי היום" נישקתי אותו והוא איחל לי נסיעה שקטה ונסעתי לבית של דני. צלצלתי בפעמון וויקי עמדה בדלת. "פרנקי?" "היי, אני נוסעת לאסקס אז אני חושבת שאני אקח את דני איתי..." הסברתי לה במהירות. "אוקיי זה ממש נהיה אופרת סבון...דני בדיוק סיים להתארגן" היא חייכה ונכנסתי. דני ירד במדרגות עם תיק על גבו והוא הרים גבה אחת כשראה אותי. "מה את עושה פה?" הוא שאל ולפני שעניתי הוא המשיך. "אין מצב שאת באה איתי פרנקי, אם היא תראה את שנינו זה ילחיץ אותה עוד יותר והיא תתחיל לחשוב עוד שיש משהו ביני לבינך. את לא באה איתי." "תקשיב לי רגע!" הרמתי את קולי. "אני חושבת שאתה מכיר את ג'יין...ותאמין לי אולי לא שמת לב לכך אבל אנחנו חברות טובות-מאוד! היא סומכת עליי, ואולי היא סומכת עליי יותר כרגע..." "דן, אני חושבת שזה באמת רעיון טוב שפרנק תיסע איתך..." ויקי התערבה וכשהסתובבתי אליה היא קרצה לי והחזרתי לה חיוך. "אם משהו משתבש, זו אשמתך!" דני נכנע ויצא מהדירה. "תודה ויקי, נראה יותר מאוחר" חיבקתי אותה ויצאתי למכונית שלי. "אני חושב שיהיה יותר מהיר אם נסע ברכבת, יש פקקים בשעות האלו" הוא אמר לי ואני פניתי לכיוון תחנת הרכבת. אחרי שעלינו על הרכבת שמענו כל אחד מוזיקה וכמובן שכמה אנשים זיהו אותנו והצטלמנו איתם. הערכתי את דני, שמסוגל לשמור לעצמו את הכאב הזה. יכולתי להרגיש את המתח שעובר דרכו אבל אנשים שלא באמת מכירים אותו יחשבו שהכול בסדר איתו. הוא חייך כשהצטלמנו עם מעריצים אבל ידעתי שזה חיוך מזויף, החיוך האמיתי שלו זה כשהוא עם ג'יין. כשהוא עם ג'יין רואים שהוא באמת מאושר. נכנסתי לטוויטר, וכן השיגעון הזה הגיע גם אליי, וראיתי שדני כתב ממש לפני כמה דקות משפטים מצחיקים. ואז התחלתי לחשוב שהעולם הזה שאנחנו נמצאים בו קצת צבוע. לא שדני צבוע...פשוט יש דרישות מאנשים שמעריצים אותם, תמיד זה נראה כאילו כולם חיים בבועה כזו של אושר ושאף אחד לא יכול להיות במקומנו. אבל זה לא נכון, זה ממש לא נכון. הסתכלתי על דני והרגשתי רע על מה שהוא עובר ועל מה שג'יין צריכה לספר לו. התחלתי לחשוב על זה שאולי עדיף שהיא לא תספר לו...כי את זה הוא לא יוכל לסבול... "דאג שואל למה את לא עונה לו" דני הרים את מבטו אליי מהאייפון שלו. "אה?" ירדתי מהעננים ודני חזר על מה שאמר. הסתכלתי על הפלאפון וראיתי באמת שדאגי התקשר... התקשרתי אליו בחזרה, הוא רק שאל איפה אנחנו ומתי בערך נגיע. אמרתי לו שהנסיעה לוקחת זמן אז הוא פשוט נאנח ואמרתי לו שנדבר יותר מאוחר. ידעתי שדני מת לעקוץ את דאגי, על כל הקטע שהוא תלותי אבל הוא פשוט שתק, דבר שלא אופייני לו. אחרי נסיעה ארוכה, שברובה ישנתי דני העיר אותי. "הגענו" הוא אמר וראיתי איך הוא כבר נהיה יותר רגוע. זה מוזר מה שמרחק יכול לגרום לבן אדם להרגיש... "אה אה" הנהנתי ואספתי את הדברים. כשירדנו מהרכבת הבנו שאנחנו די תקועים שם, כי אנחנו לא בדיוק יודעים איזה אוטובוסים עוברים ואיפה. עלה לי רעיון, קצת מבין אבל עדיין זה היה עדיף מאשר להישאר לישון שם. ביקשתי מדני דף ממחברת הטיוטה של השירים שלו וכתבתי בכתב גדול, ואני חייבת לציין יפה, אסקס. איזו זקנה נחמדה שזיהתה את דני, כי הנכדה שלה מעריצה של מקפליי, הציעה לנו לנסוע איתה. היא הייתה כ"כ נחמדה שהיא הסיעה אותנו עד לבית של ההורים שלי. כשהגענו לבית לא היה אף אחד, כולם היו בעבודה- חוץ מאח שלי שבדיוק קיבל את הרישיון שלו ואת המכונית החדשה שלו אז "בלי הרבה" בעיות לקחתי לו אותה ואני ודני נסענו לבית של ההורים של ג'יין. כל הדרך דני מלמל דברים שלא הבנתי, כנראה הוא חשב על מה להגיד לה...שמעתי הרבה את המשפט "אני אוהב אותך" ובשלב הזה התגעגעתי לדאגי. התקשרתי אליו ואמרתי לו שהגענו והוא נרגע במקצת, הוא שאל מה הולך עם דני וג'יין ואמרתי לו שאנחנו עדיין בדרך אליה ושהוא לא ידאג אני אעדכן אותו בהכל ברגע שמשהו יהיה בטוח. הוא אמר שהוא אוהב אותי, וגם אני וניתקתי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 41../images/Emo214.gif

*ג'יין* התעוררתי מאוחר, ממש מאוחר אבל הייתי יכולה להמשיך לישון אם היו נותנים לי. זה היה בגלל אבא שלי...משום מה הוא ואימא שלי רבו למטה. אחרי שהתארגנתי מעט ירדתי לבדוק מה קורה. "לא מעניין אותי מה היא תחשוב! הוא לא ייכנס אליי הביתה!" אמא שלי צעקה על אבא שלי שעמד ליד המקרר וגלגל את עיניו. "את לא יכולה להתערב, אלו הם החיים שלה. לא שלך" הוא דיבר קצת יותר ברוגע. "הדבר הזה לא נכנס אליי!" היא הרימה את העיתון והניחה אותו או יותר נכון- זרקה אותו על הדלפק. "מה קורה פה??" שאלתי בכעס את שניהם. אבא שלי הסתובב במהירות אליי ואימא שלי הביטה בי...בכעס. "אני יוצאת להשקות את הגינה" היא אמרה בהפגנתיות ויצאה מהדלת האחורית. "ג'יין...אל תתייחסי אליה, פשוט קשה לה" הוא אמר והתיישב על הדלפק כשהעיתון מונח מולו. התקרבתי והרמתי אותו. ברור, זה היה די צפוי. "את רוצה לדבר על זה? אני לא חושב שאני יכול לתת לזה לעבור לסדר היום. לראות את מי שאמור להיות החבר של הבת שלי מתנשק עם...כן. זה פשוט לא לעניין ג'יין" "אבא...אם הייתה לי תשובה למה הוא עשה את זה או...אני לא יודעת מה, הייתי אומרת לכם. אבל אני באמת לא יודעת מה קורה. וזה מוזר כי אני יודעת שהוא אוהב אותי..." "הוא אוהב אותך?" אבא שלי, או ג'ון- ככה עדיף שאני אקרא לו עכשיו, הרים את העיתון אל מול הפרצוף שלי ושאל בכאב. "אני לא יכול לראות עוד מישהו פוגע ככה בבת שלי ג'יין. את חייבת להפסיק להאמין לכל מה שאומרים לך, את חייבת להפסיק להיות תמי-" "אבא!" ג'יימי התפרץ למטבח וכשראה את שנינו השתתק מההלם. "בוקר טוב...ג'יין" "בוקר..." נאנחתי והתיישבתי מול ג'ון. "מה רצית?" הוא שאל את ג'יימי שהביט בי ואז הציץ לכיוון העיתון, ובעיניים מושפלות ענה "יש לנו אורחים..." "מי?" ג'ון שאל "פרנקי סנדפורד..." הוא ענה ואז הביט בי "ודני ג'ונס..." קמתי מהר ורצתי לכיוון החלון, הזזתי את הוילון כדי להציץ לבחוץ. ואכן, פרנקי ודני היו שם. הם שניהם נשענו על מכונית שלא זיהיתי... ומידי פעם הם הסתכלו לכיוון הבית. לא יכולתי להפסיק להסתכל על דני...הוא היה נראה שבור. ואז נזכרתי שהוא הביא את זה על עצמו וחזרתי למטבח. "ג'יימי תגיד לו שאין לי מה לדבר איתו" פניתי לג'יימי שהיה ברור שהוא כבר עשה את זה. "הם מסרבים ללכת...במיוחד פרנקי" חייכתי לדקה, כי בכל זאת...זו פרנקי. אז עלה לי רעיון. הצצתי שוב מהוילון וחייגתי אליה. ראיתי איך היא מרימה את הפלאפון מידה ועונה. "ג'יין..." שמעתי אותה אומרת, וקראתי את שפתיה. דני נעמד מולה. "פרן, אני לא יכולה לעשות את זה עכשיו...אין לי מה לדבר איתו" ראיתי איך דני לוקח את הפלאפון מידה ונושם עמוקות, גם שמעתי אותו מתנשם בכבדות וזה כאב. "ג'יין תני לי להסביר" "דני בבקשה אל תעשה את זה עכשיו, אמא שלי מתה להרביץ לך ובאמת שאין לי כוח..." "את בעצמך אמרת שלאורה תחפש אותי במסיבה! את יודעת שבחיים לא הייתי עושה לך את זה. בחיים!" שמעתי אותו גם מהפלאפון וגם מבחוץ. "אני אדבר איתך ועם פרן יותר מאוחר...ביי..." ניתקתי וראיתי איך הוא נכנס בעצבים למכונית, ואיך פרנקי מנסה להרגיע אותו. *דני* כ"כ התעצבנתי, למה היא לא נותנת לי בכלל להסביר לה מה קרה? נכנסתי למכונית ופרנקי ניסתה להרגיע אותי ולהסביר לי שלבנות זה יותר קשה וכל מיני שטויות כאלו. מה עם הלב שלי? היא חושבת שלי זה לא קשה? בכל מקרה נסענו משם לבית של ההורים של פרנקי. הם ישר הבינו מה קרה, כי זו עיירה קטנה וכולם מכירים את כולם ועיתונים ורכילויות פה זה ממש טרנד. נכנסתי לחדר והתחלתי לחשוב על מה אני יכול לעשות, לא מתאים לי עכשיו להעביר יום שלם, לדעת שג'יין ממש כמה מאות מטרים לידי ואני לא איתה. אז אחרי שעתיים של התארגנות יצאתי מהבית של פרן, לא לפני שכמובן הבטחתי לה שאני לא אעשה כלום ושאני רק יוצא להסתובב, ממש. הגעתי לבית של ג'יין וג'יימי בדיוק שטף את המכונית שלו. "דני" הוא אמר והתקדם לעברי. "אני יכול להסביר לך רגע מה קרה לפני שאתה שופט אותי? אתה יודע מי זו לאורה נכון?" שאלתי אותו את המשפט הזה ללא רווחי נשימה, וזה היה ממש קשה. הוא הנהן והסברתי לו מה קרה. כשהוא קלט הוא היה בהלם...אבל לא בדיוק היה לי זמן לזה. הוא רק הזהיר אותי שאמא שלו, אליס, נמצאת כבר שעתיים בחצר האחורית עצבנית. הוא אמר לי שג'יין במקלחת, אז זה עוד יותר עזר לי. התחבאתי בזמן שהוא ביקש מג'ון לעזור לו לתקן משהו במכונית וברגע שהייתה לי ההזדמנות נכנסתי במהירות לבית. לקח לי ממש כמה דקות להבין איפה המקלחת, הרעש של המים הנחה אותי. וגם הקול של ג'יין. כשהבנתי מה היא שרה כמעט שקיבלתי פיק ברכיים. "לא יודע למה" היה השיר שהיא שרה, והשיר הזה נכתב בתקופה הכי קשה שעברתי בחיים שלי. מצאתי את המקלחת, נעמדתי מול הדלת הנעולה והנחתי עליה את ידי ואת ראשי וחשבתי מה אני יכול לעשות עכשיו. ג'יימי הסביר לי איך בקלות אני יכול לפתוח את הדלת, אבל האמת שפחדתי. לא רציתי לעשות את זה... זה לא לעניין, במיוחד לאור העובדה שאני והיא עדיין לא... הכנסתי את הסיכה לחור של המנעול ושיחקתי עם זה עד שזה נפתח, בשקט. נכנסתי למקלחת בעיניים עצומות, רק ליתר ביטחון, ונעלתי שוב את הדלת. ג'יין הפסיקה לשיר. *ג'יין* אני לא יודעת, כבר לא יכולתי לשיר. המילים נעצרו בגרוני והמים שטפו את כל העייפות מתוכי. אבל הרגשתי משהו אחר. פתאום שמעתי קול מוכר, את הקול של דני. הייתי בטוחה שבגלל האדים של המים החמים אני כבר מדמיינת אבל הוא שר את השיר שאני שרתי לפני כמה שניות, ושמעתי צעדים במקלחת. אבל לא צרחתי, ולא צעקתי. אני לא זזתי. כשהוא סיים לשיר שמעתי אותו מתיישב. "ג'יין?" התחלתי לבכות ושמעתי איך הוא קם, כנראה מהמושב של האסלה...וזה אני חייבת לומר קצת הצחיק אותי. "אל תתקרב!" צעקתי עליו "ג'יין, את מוכנה לתת לי להסביר לך מה קרה?" הוא שאל אבל אני רק הגברתי את העוצמה של המים. "אני אצעק את זה, אבל את לא באמת רוצה שכל השכנים שלך יישמעו שאני במקלחת איתך נכון?" "יש לך חמש דקות, ואז אני מתחילה לצרוח" אמרתי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום חמישי
מצטערת על הכותרת של הפרק הקודם. תפוזבל מבלבל לפעמים XD בכל מקרה אני רוצה לשמוע תגובות ולמה אתן מצפות בפרק הבא!! מקווה שאהבתן ולילה טובב
נ.ב: אין על יוסי בניון !!!!
ומחר מכבי חיפה נגד באיירן מינכן!!! אעאעאעאע ^*^#%)$&$%^

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifוואוו פרקים ממש יפים! אהבתי

אבל מזה ככה את מפסיקה בול במטח זה ממש לא בסדר!!!!!!!
חח סתם זה עושה את הסיפור יותר מעניין מממממממשששששששששששששששששששששש אהבתי

../images/Emo73.gifאוקייי... ממדדדהיייםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקייי עמית זה היה אחד הפרקים הכי יפים! אני ממש לא יכולתי להוריד את העיינים שלי מהמחשב! ובדיוק שאמרת שהיא שרה את "אי דונט נו ואי" שמתי את זהיר ועברו בי מין צמרמורות כאלה
לא יכולתי להפסיק להסתכל על דני...הוא היה נראה שבור. ואז נזכרתי שהוא הביא את זה על עצמו וחזרתי למטבח. אופ! דיי כבר איזה מסכן דני! הוא כל כך אוהב אותה!אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא לראות מה יקרה ביניהם! "לא יודע למה" היה השיר שהיא שרה, והשיר הזה נכתב בתקופה הכי קשה שעברתי בחיים שלי. מפה התחילו לי צמרמורות כאלה! אני כל כך מפחדת שהם יפרדו! ואיי הסיפור שלך נראה לי כזה מציאותי!
"אני אצעק את זה, אבל את לא באמת רוצה שכל השכנים שלך יישמעו שאני במקלחת איתך נכון?" חחח איזה חמוד! -------------------------------------------------- ואו עמית מדהים! הסיפור שלך נראה כל כך מציאותי ואני כזה נלחצת ללחץ אמיתי וזה.. ואיי אני כל כך מקווה שהכל יסתדר בין ג'יין לדני אבל אני מאמינה שהכל יהיה טוב כי כאילו פרנקי שם כדי לעזור לדני וזהה.. ואייי אבל אם ג'יין תספר לו עליה ועל לאורה דני יהיה שבוורר!! אופ! ואיי אני אשכרה חושבת שזה במציאות
טוב פרקים מדהימים! ואני כל כך מצפה כבר לפרקים הבאים!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיוסי בניון RULLZ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רק בגללו ליברפול היא הקבוצה האהובה עליי
מחכה לראות את מכבי חיפה מנצחת מחר [אמן]...למרות שאני לא אוהדת שלה....
~בחזרה לנושא~ איך יכולת לעשות לי אתזה
להפסיק ככה בקטע הכי מותח
אני אתחיל לכסוס ציפורניים בגללך!!!!!! ~נרגעת~ הפרקים היו ממש יפים...כמו תמיד...ודני היה חמוד כמו תמיד [וסוטה
] אני בטוחה שג'יין תבין את ההסבר....הבעיה היא שדני עדיין לא יודע על ההתערבות
אני מקווה שאין לך עוד תוכניות להרוס להם ת'זוגיות...
בקיצור מחכה לפרקים הבאים
אני לא מאמינה!!!איזה חמוד!!!!
דייי!!!!!!!!!!!!!!באלי להתחתן עם זה!!!!! ~
....
~

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif וואו!!../images/Emo2.gif

הפרקים כאלו מדהימים!!! זו ממש תפנית חדה כזאת מהפרקים בשבועות האחרונים שהכל היה כזה מושלם ועכשיו הכל מתוסבך...וזה עוד לפני שג'יין תצטרך לגלות לו את הסיפור עם לאורה... למרות שאני לא אוהבת שהורסים מערכות יחסים עשית את זה באופן מושלם...ממש הרגשתי כאילו אני נמצאת שם! והקטע עם המקלחת....בחיים לא הייתי חושבת על דבר כזה!!...ממש הפתעת אותי...
בקיצור, פרקים מדהימים ואני לא יכולה לחכות להמשך...השארת אותי במתח..XDD

למעלה