Dont Wake Me Up- פרק 38

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up- פרק 38 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

ישר לעניין כי אני קצרת זמן כמו תמיד... אבל רק רציתי להגיד תודה לכל מי שמגיבה, זה נותן לי באמת מצב רוח טוב לראות שאתן אוהבות את הפיק ושאני מצליחה להצחיק לפעמים XDD אז אני מצטערת שאין לי זמן תמיד להגיב, אבל אני קוראת את כל התגובות, תודה
פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133484761 שורות אחרונות: (דני) "מצטער אחי, אבל אתה יודע שאסור לך לצבוט אותי!" ברנט הביא לי בירה ואז כמה בנים החלו לשרוק, סימן לכך שמארק הגיע. כולם כיבו את האורות ונעמדו מאחורי דברים שיכלו בערך להחביא אותם, ואני מדגיש את המילה בערך. בקושי יכולתי לראות משהו, מזלי שברנט תפס אותי. בדיוק ברגע שהדלת נפתחה וכולם צעקו "הפתעה" מישהי התנפלה עליי ונישקה אותי, הפלאשים של המצלמות לא איחרו להגיע. אתם יכולים לנחש בעצמכם מי זו הייתה. פרק 38, קריאה מהנה
*דני* "מה לעזאזל...?" שמעתי את דאגי ועוד כמה שהיו חברים קרובים שלי אומרים. התנערתי מלאורה והבטתי בה בהלם. "מה את חושבת שאת עושה?!" צעקתי כמו משוגע. "אתה זה שהתנפלת עליי עכשיו!!" היא צעקה עליי בחזרה. "מה?!?!" הייתי מרביץ לה אם ברנט והארי לא היו תופסים אותי. התחלתי לקלל אותה והחברות שלה לקחו אותה משם כשהיא בוכה. "ז***" מלמלתי. מארק התקרב אליי ונתן לי אגרוף לפרצוף, ברור שהוא יאמין לאחותו... דאגי וטום תפסו אותו ומשכו אותו משם לא לפני שאמר "כל הזמן משחק בבנות! איזה מין חבר אתה?! שלא תעז להתקרב לאחותי! עוף מפה!!" ניערתי את עצמי מידיהם של הארי וברנט ויצאתי משם. לא נסעתי עם המכונית שלי אז התחלתי ללכת ברגל. ניסיתי לתפוס בפלאפון את ג'יין אבל היא לא ענתה. *ג'יין* כשכל החבורה התיישבה לאכול גלידה שמעתי את הפלאפון שלי מצלצל כל כך הרבה פעמים שלא יכולתי להתעלם. ראיתי שפרנקי התקשרה חמש פעמים, ג'יו שבע פעמים, דני פעם אחת. והודעה התקבלה מלאורה. חשבתי שבטח פרנקי וג'יו ובטח גם דני נהנים במסיבה, ואני אתקשר אליהם יותר מאוחר. מה שעניין אותי יותר זו ההודעה מלאורה. פתחתי את ההודעה, אבל זו לא הייתה הודעה רגילה... היא שלחה לי תמונה שלה ושל דני מתנשקים, הקטע שהכאיב לי זה שהתאריך היה מהיום, מלפני עשר דקות. היא כתבה לי "לא חשבת שאני אצא ככה כלבה? הנה ההוכחה לכך שטעית, ו...הוא באמת מנשק מדהים" הרגשתי איך כל הכוחות שלי עוזבים אותי, הרגשתי שעוד שנייה אני מתפרקת. הפלאפון התחיל לצלצל שוב, פרנקי וג'יו והפעם גם דאגי, טום, הארי ואייזי. מה יש להם?! כיביתי את הפלאפון, לא יכולה להתמודד עם זה עכשיו. ג'ייסון התקרב אליי. "ג'יין? הכול בסדר?" הוא שאל בדאגה ואני רק הנהנתי. "את רוצה לצאת מפה?" הוא שאל והתחלתי לרעוד. "כן..." עניתי והוא אחז בידי והתרחקנו משם. הדמעות החלו יורדות מעיניי, מלוחות וצורבות. הרגשתי איך גופי נחלש עם כל צעד שאני עושה. ראיתי מרחוק את ג'יימי ולוסי צוחקים ומתנשקים... עד שראו אותי. ג'יימי אמר משהו ללוסי ואז רץ לקראתנו. "ג'יין?" הוא שאל ללא מילים ונדתי בראשי. "ג'ייסון תודה, אבל אני יכולה ללכת מפה לבד" נעצרתי ואמרתי לו. "את בטוחה?" "כן, תודה רבה על הכול. היה כיף" חייכתי כמה שיכולתי, לא רציתי שהוא יירחם עליי או שהמבטים שלי ירדפו אותו כל הלילה. "ג'יימי אני הולכת הביתה" אמרתי לו והוא הנהן ותפס אותי אבל אני השתחררתי ממנו. "לבד" הוא הביט בי, מנסה לומר משהו אך הוא ידע שלא משנה מה הוא יעשה, זה לא ייגרום לי להרגיש יותר טוב. הוא הנהן והביט בי בעודי יוצאת מהיריד. *דאגי* "היא לא עונה!" פרנקי צעקה במכונית, למרות שישבתי לידה. סגרתי את הפלאפון אחרי השיחה השישית שעשיתי אליה. "היא ניתקה את הפלאפון" "אתה חושב שהיא כבר יודעת?" היא שאלה אותי והנהנתי. ראיתי על הפרצוף של פרנקי שהיא רצתה להרביץ ללאורה, היא בהחלט הייתה מסוגלת לכך, אם מארק לא היה נמצא שם... "כן, את ראית שהחברות של לאורה צילמו את התמונות..." עניתי. "טוב תמשיך לחפש אחריו" היא אמרה בעודה מסתכלת בצדדים. "הוא לא נורמלי! זה כביש ראשי!" "תירגעי, שום דבר לא יקרה לו...הוא יהיה בסדר" ניסיתי להרגיע אותה. האמת היא שבטח דני עדיין לא יודע שג'יין יודעת. הפלאפון שלי צלצל, זה היה טום. "מצאתם אותו כבר?" הוא שאל. "לא...ואנחנו עולים עכשיו על כביש 25 " עניתי והבטתי בשלטים שמצד הכביש. "זה לא הגיוני שעדיין לא מצאנו אותו...הארי ואייזי על הכביש הנגדי ואני וג'יו בכביש 238, ואלו הכבישים היחידים מפה. אולי הוא עוד שם?" הבטתי בפרנקי ובלי לומר מילה היא עשתה פרסה. "אנחנו חוזרים, נתקשר אם נמצא אותו" אמרתי לו וניתקתי. "בא לי להדביק לה כזאת כאפה, שתעבור דרך העור שלה והורידים והעצמות ותרסק את כולה!" "תזכירי לי לא לריב איתך בחיים" חייכתי, רק כדי שהיא תירגע מעט. "תנסה להתקשר אליה שוב..." "אין, היא לא עונה" הגענו לרחוב של מארק והפעם הבטתי יותר בתשומת לב. לפני ששמתי לב לכך מצאתי את עצמי צועק לפרנקי שתעצור. דני עמד מולנו, מסונוור מהאור של המכונית. פרנקי צרחה ואני פשוט רעדתי. יצאתי במהירות מהמכונית. "מה אתה מפגר?! מה אתה עושה באמצע הכביש??" צעקתי על דני, שעדיין לא יצא מההלם. "היא לא עונה לי..." הוא לחש והמשיך ללכת באמצע הכביש. פרנקי רצה אחריו ועצרה אותו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 39../images/Emo214.gif

*פרנקי* תפסתי אותו בידו והוא נעצר. "דני, הכול יהיה בסדר" הוא הביט בי וחייך "את חושבת?" "אני לא חושבת, אני בטוחה" חייכתי אליו בחזרה והעפתי מבט לדאגי, מבט שאמר לו "דני שיכור מהתחת" דאגי גיחך קלות ועזר לי להחזיר את דני למכונית. כשדאגי התניע את המכונית הסתובבתי ודני שכב במכונית, רדום. "אני אנסה להתקשר אליה שוב..." לחשתי וחייגתי את מספר הפלאפון של ג'יין. הפעם הזו היא ענתה. "פרנקי...אין לי מצב רוח לדבר עכשיו, משהו דחוף?" היא ישר אמרה. "אין לך מצב רוח בגלל משהו שקשור לדני וללאורה?" שאלתי אותי "כן, ואל תנסי להסביר לי כי אין לי כוח לזה...אני עייפה..." "אוקיי אני לא אנסה, אבל את צריכה לתת לדני להסביר לך" הסתובבתי ודני לא זז אפילו מילימטר. "פרן, אני הולכת לישון. אני אתקשר אלייך מחר...לילה טוב. אה...ואם את יכולה תדברי גם עם ג'יו ותגידי לכולם שאני בסדר ושהלכתי לישון טוב?..." "אין בעיה...לילה טוב ג'יי" נאנחתי וניתקתי את השיחה. "מה היא אמרה?" דאגי שאל "היא יודעת והיא הולכת לישון עכשיו..." עניתי ואז חייגתי לג'יו לומר לה שמצאנו את דני ושדיברנו עם ג'יין. "כמה בלאגן האישה הזו יכולה לעשות? לא נמאס לה..." ג'יו הייתה נשמעת ממורמרת, כולנו הרגשנו ככה. "מה אני אגיד לך..." באמת שניסיתי להבין איך לאורה נהייתה קנאית שכזו, כשאנחנו היינו חברות זה לא היה ככה... זה לא היה כזה גרוע, היו לה קטעים שלא הבנתי אותה ושהיא יצאה כלבה אבל לא בצורה כזו. טוב אחרי מה שג'יין סיפרה לי עוד מצפות לנו הפתעות רבות... "טוב פרן, נדבר. לילה טוב מותק" ג'יו אמרה וניתקה. הגענו לדירה של דני והופתענו לראות שויקי ישנה על הספה. האמת שהרגשתי הרבה יותר טוב שדני לא יהיה לבד הלילה, כשהוא שיכור בצורה כזו. היא הסבירה לנו שהיא רבה עם בן והיא ידעה איפה דני מניח את המפתח הנוסף שלו אז פשוט הנחנו אותו בספה והלכנו משם. *דני* התעוררתי והרגשתי כאב ראש עצום, כאילו הניחו עליי משקולת של 100 קילוגרמים או יותר. הטלוויזיה הייתה דלוקה, והשעה הייתה שתיים. "דן?" שמעתי את קולה של ויקי. וואי אני באמת מחוק. "אתה ער?" עכשיו ראיתי אותה, מצמצתי כמה פעמים והיא עדיין הייתה שם. "ויקי? מה את עושה פה?" שאלתי והתיישבתי. "רבתי עם בן...שמעתי שפישלת היום..." היא הביטה בי בדאגה. "חכה רגע" היא קמה וניגשה למטבח. שמעתי אותה עושה רעש במטבח, היא חזרה אחרי דקות אחדות. היא הניחה בידי כדור והושיטה לי כוס מים אחרי שבלעתי אותו. "תודה" מלמלתי. "איך את יודעת על היום?" "פרנקי ודאג היו פה. הם סיפרו לי שלאורה נישקה אותך, שחברות שלה צילמו את זה ושג'יין ראתה את זה." "מה??" אם הייתי יכול לצעוק מההלם הייתי צועק. "מה אמרת??" "לא ידעת שהן שלחו את התמונה לג'יין..." היא לחשה לעצמה. "לא, לא ידעתי" תפסתי את הראש, לא רק בגלל הכאב אלא בגלל שאני יודע איך ג'יין תיקח את כל העניין הזה. "אני חייב ללכת אליה" ניסיתי לקום אך ויקי תפסה אותי. "דן אתה לא יכול ללכת עכשיו. דבר ראשון אתה שיכור. דבר שני ג'יין בטח ישנה. דבר שלישי אתה שיכור ואתה לא יכול לנסוע בשעה שתיים בלילה לאסקס. דבר אחרון...אם לא הייתי סובלת מהאנגאובר הייתי לוקחת אותך. כך שאתה פה הלילה..." "אני חייב לדבר איתה..." לחשתי והוצאתי את הפלאפון מהכיס. "היא ישנה עכשיו, תן לה לנוח המסכנה בטח שבורה מכל העניין..." ויקי תפסה את ידי ולקחה את הפלאפון. היא קמה שוב והלכה למטבח. הפעם היא חזרה עם שקית מלאה בקרח. נכון שהיא אחותי, אבל היא יכולה להיות די עדינה. הקטע הוא שהיא לא רוצה... היא הניחה בלי שום רגש את השקית על הלחי השמאלית שלי ונאנחתי מהכאב. "לעזאזל, מארק יודע להכות מישהו אה?" היא עשתה פרצוף חמוץ ואז חייכה כי ראתה שזה לא עובד עליי. "אל תדאג, ג'יין תבין את הכול אחרי שתסביר לה" "אני בהחלט מקווה..." הנחתי את השקית על הספה ואת ראשי על השקית. ויקי קמה מהספה והתיישבה בספה השנייה. "לילה טוב דן" "כן...לילה טוב ויקי" נאנחתי ונרדמתי כשכל מה שהרגשתי היה הקור המקפיא על הלחי שלי והלחץ שהרגשתי בחזה, כשאני יודע מה ג'יין מרגישה. *ג'יין* כשהגעתי הביתה, אמי חיכתה לי. אם זה היה בזמן אחר ואם לא הייתי נראית כמו שנראיתי הייתי שמחה לראות אותה לפני שאני עולה לישון. אבל לא נראיתי טוב...אני בטוחה בזה כי הפרצוף שלה היה מוכה תדהמה. "ג'יין?!" היא קמה מהספה ואני הלכתי במהירות למדרגות, היא הצליחה לעצור אותי בזמן. "מה קרה?" היא שאלה בכעס, היא בטוחה שאיזשהו גבר קשור לעניין, וכמה חבל שהיא צודקת. "כלום. אמא אני ממש לא רוצה לדבר על זה טוב? אני הולכת לישון קצת..." הורדתי את ידה מכתפי ועליתי במדרגות לחדר. פרנקי התקשרה ולא היה לי חשק לשום דבר, רציתי רק לישון ושהכאב והתמונות שרצו לי בראש ייעלמו כלא היו. איך זה שדני התקשר רק פעם אחת? בכל מקרה השיחות פסקו. לא היה לי כוח להיכנס למקלחת אפילו ופשוט נרדמתי, עם הבגדים, האיפור, הנעליים...הכול היה עליי. שמעתי את ג'יימי נכנס הביתה חצי שעה- שעה אחריי. הוא נכנס לחדרי והציץ לראות אם אני בסדר. הוא לחש את שמי אך לא הגבתי, לא הייתי שם. הרגשתי איך הוא חולץ את נעליי ומכסה אותי, וזה הכאיב לי. הוא נישק אותי בלחי שעוד הייתה לחה מהדמעות ולחש לי "לילה טוב" לא היה לי לילה טוב, סיוטים רדפו אחריי חלום אחרי חלום. כל אחד גרוע יותר מהקודם. באיזשהו שלב כבר הכול נשכח, גם הכאב. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום שני
אז תגובות בננות
שיהיה שבת שלוםם לכולן וסופשבוע רגועע בגלגל"צ...רגועעעע XDD

../images/Emo73.gifואוו../images/Emo70.gif

עמייתתת זה מדהייםםםם! אני לא יכולה יותר לסבול את הלאורה הזאתי את לא מבינה אני בכיתי מרוב כעס עליה! "אתה זה שהתנפלת עליי עכשיו!!" היא צעקה עליי בחזרה. יואו יואו השקרנית הזאת! אם אני הייתי שם הייתי מכניסה לה מכות ללא אכפת לי שמארק היה שם! אני שונאאת אותה! ז***!!!!!!!!!
היא שלחה לי תמונה שלה ושל דני מתנשקים, הקטע שהכאיב לי זה שהתאריך היה מהיום, מלפני עשר דקות. עד כמה מגעילה הלאורה הזאת יכולה להיות!?!??!? אאאאאאוחחחחחחחחחח!
והלחץ שהרגשתי בחזה, כשאני יודע מה ג'יין מרגישה. איזהה חמודד!
-------------------------- ואו מדהים
ואיי אני כל כך שונאת את לאורה שכבר בכיתי מרוב עצבים!
ואייי מסכן דני! וגם ג'יין! אני מקווה שהכל יהיה בסדר והיא תבין אותו.. היא תבין אותו נכון? בקיצורר זה כל כך מדהיםם! אני כבר מצפה בקוצר רוח ליום שלישי? יום שלישי נכון?
בקיצור מחכה לפרקים הבאיםם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהה ../images/Emo9.gif

חחחח בכית מרוב עצבים??? זה משהו חדש XDD מצטערת על זה...
חחח אמממ...להבין את דני זה בעיה כי יש לו מבטא בולטוני קשה מידי...זה תלוי עד כמה ג'יין יודעת אנגלית טוב[
] XDDDD אממ זה יום שני !!! חחח שמחה שאהבתת
ושבת שלום כמובן DD:

../images/Emo73.gifחחחחחחחחחחח

וכן גם לי זה היה חדש שבכיתי מעצבים...XDD וזה בסדר זה רק כי הסיפור שלך ממש ממש מדהים ואני מרגישה שהוא אמיתי

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמהההה למה?!??!?../images/Emo7.gif

דני וג'יין הם זוג כל כך יפה אז למה?????! למה???? יאו אני כל כך שונאת את לאורה היא כזאת זונהה וכלבה ועוד מלא דברים אבל לא נראה לי שמותר לכתוב את זה פה! את כותבת מדהים ברמות!! שיאוו כל כך בא לי שיהיה כבר יום שני

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

בגלל זה לא ידעתי אם כדאי שאני אכתוב קללות בפיק...אז פשוט צינזרתי...אבל בכל מקרה תבינו שהוא היה ממש מעוצבן ואם הייתי יכולה הייתי כותבת הרבההההההה קללות! XDD שמחה שאהבת וכ"כ תודההה
שבת שלוםם DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif למה?!?!?!

לאורה הכלבה הזאת!!!!!!! אני שונאת אותה כל כך!!!!!!!!!
והיא עוד מעיזה לשקר ולהגיד שדני נישק אותה?!ולהגיד לחברות שלה לצלם את זה רק בשביל שהיא תוכל לשלוח לג'יין....מי עושה דברים כאלו?! למה הרסת את הסיפור של דני וג'יין? כאילו זה היה די ברור שלאורה תנסה לעשות משהו במסיבה, אבל זו הדרך הכי מגעילה...ועוד רק בשביל להרוס את דני וג'יין... ואני הכי מרחמת על דני......לא רק שלאורה נישקה אותו, ג'יין בטח תאשים אותו בזה ואח"כ את תצטרכי לגרום לג'יין לספר לו את האמת על מה שקרה איתה ועם לאורה.... את לא תהרסי את זה לגמרי, נכון? את לא מהכותבות הסדיסטיות שהורגות את כולם בסוף...או שכן? אני מקווה שלא... ------------------------------ בקיצור, חוץ מהעובדה שאני לגמרי לא מסכימה איתך בנוגע למה שעשית להם, הפרקים היו יפים
מחכה ליום שני[!] בתקווה שלא תרצחי את מערכת היחסים שלהם...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifממממ...

חחחח אוקיי...עכשיו אני פחדת! חחח סתם
בנוגע ללאורה, היה חייב להיות משהו...וכן היא הרסה להם עכשיו....ובאמת זו הייתה הדרך הכי מגעילה לעשות את זה... ולא...חחח אני לא מהבנות הסדיסטיות שהורגות את כולם או שלא מאמינות בסוף טוב. אני מאמינה בסוף טוב!
אני שמחה שאהבת את הפרקים למרות הכול! :) וכמובן שתודה
שבת שלום DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifחחחחחחח.....מצטערת שהפחדתי אותך...XD

ואני שמחה שאת לא מהכותבות שהורגות את כולם....יש לסופים האלו נטייה להרוס את הסיפור

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואווווו!!!!!!!!!!!!!!!WoW
אני בשוק!!!!!!!!!! איזה רעיון יצירתי.....לא חשבתי אפילו בכיוון!!!!
פרקים מהממים אפילו יותר מהרגיל...ממש אהבתי....לרגע הייתי בטוחה שדאגי עומד לדרוס את דני...הייתי כלכך מתעצבנת אם היה קורה משו כזה
זה היה צפוי שיקרה משו שיחבל [זמנית, נכון
] בין דני לג'יין ושהגורם יהיה לאורה, עכשיו אני רק מקווה שאת תתקני הכל
ג'יימי נראה לי מזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ממש מאוהבת בדמות
מסכנה ג'יין....למרות שגם דני לא ממש מבלה לבנתיים...וזה עוד לפני הסיפור של ג'יין...
מקווה שהכל יסתדר ומהר
מחכה לפרקים הבאים!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח כשראיתי את הכותרת חשבתי

שזו לא תהיה תגובה חיובית XDDD עכשיו אני רגועה
חחח חחחח הכנסתי אותך לשוק
וואוווו זה טוב...
חס וחסה, איך אני יכולה לדרוס את דני?? זה לא אנושי XDD חחחח אל תדאגי לדני ולג'יין...יהיה טוב!! וכן....הכול עוד צריך לחכות עד שדני ידע על הסיפור של ג'יין...מסכן... =/ שמחה שאהבת כמובן וכ"כ תודהה
ושבת שלוםם DD:

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifרק מוות גורם לתגובה שלילית...מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

למעלה