Dont Wake Me Up פרק 42

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 42 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

וואו
באמת שאני בשוק שלא היה לי זמן בזמן האחרון בכלל בקושי לפתוח את המחשב... אל תדאגו יום חמישי הזה זה הולך להסתיים! (ביום חמישי יהיה את המבחן...סופסוף!!! מתה לסיים עם זה כבר, ולחזור לנשום!) אז...אני באמת מצטערת...אני רואה שאיבדתי כבר מלא בנות שהיו קוראות את הפיק :( ואני יכולה להאשים רק את עצמי...אוחח...באסה.. טוב בכל מקרה, אני פה בשביל הבנות שעדיין רוצות לדעת מה קורה בהמשך
אז הנה עוד פרק שאני מקווה בכל ליבי שתאהבו ושתגיבו
פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133701050 שורות אחרונות: (ג'יין) התחלתי לבכות ושמעתי איך הוא קם, כנראה מהמושב של האסלה...וזה אני חייבת לומר קצת הצחיק אותי. "אל תתקרב!" צעקתי עליו "ג'יין, את מוכנה לתת לי להסביר לך מה קרה?" הוא שאל אבל אני רק הגברתי את העוצמה של המים. "אני אצעק את זה, אבל את לא באמת רוצה שכל השכנים שלך יישמעו שאני במקלחת איתך נכון?" "יש לך חמש דקות, ואז אני מתחילה לצרוח" אמרתי ~~~~~~~~~ פרק 42, קריאה מהנה
*דני* הסברתי לה מה קרה, וזה לא היה ארוך. וזה גם לא היה מסובך. אבל השארתי אותה ללא מילים. חיכיתי עד שהיא תעכל את הדברים ועד שהיא תגיב ותירגע קצת "ג'יין?" שאלתי אחרי הרבה זמן שלא קיבלתי תשובה. התשובה שקיבלתי הייתה בכי. כמעט ששכחתי שאנחנו במקלחת וכמעט שנכנסתי למקלחת איתה. "אני יכול להיכנס?" שאלתי אותה "לא! אני עירומה!" היא צעקה ושמעתי שהיה קצת צחוק בקולה. הורדתי את החולצה שלי והכנסתי את היד שלי מאחורי הוילון. "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא שאלה ואני צחקתי "פשוט תלבשי את זה, אני סופר עד 10 ונכנס" התחלתי לספור וכשהגעתי לעשר עדיין לא נכנסתי. "נו?" היא שאלה וצחקתי. הזזתי את הוילון והיא עמדה מתחת לטוש הענק של המים, אפילו שהמים היו על כולה ראיתי שהיא בכתה הרבה, לא רק עכשיו. אחזתי בפניה ונישקתי אותה כמו שבחיים שלי לא נישקתי אף אחת. היא רעדה כולה, למרות שהמים עשו אותי בוודאות אדום, באמת שאני לא מבין איך אפשר להתקלח בטמפרטורה כזו. חיבקתי אותה חזק ועמדנו שם די הרבה זמן. ואז כמובן ג'יין נזכרה בפרסומת שהיא עשתה לפני חצי שנה על חיסכון במים אז יצאנו מהמקלחת... *ג'יין* כשיצאנו מהמקלחת ואמרתי לו להסתובב בזמן שאני מתלבשת, הוא צחק ואמר שחבל על הזמן כי ברגע שאנחנו נצא מהמקלחת הבגדים ירדו שוב...כמובן שהרבצתי לו קצת אבל זה היה כיף, להרגיש אותו. אחרי שהתלבשתי הוא נדבק אליי שוב ובקיצור בילינו שם נראה לי חצי יום עם הנשיקות שלו...אבל אני לא יכולה לומר שלא נהניתי. הוא לא הפסיק להגיד לי שהוא אוהב אותי ושזו הפעם האחרונה שהוא הולך לאיזשהו מקום לבד. והוא השביע אותי להקשיב לו בפעם הבאה ולא לסנן אותו... נכנסנו לחדר שלי ונעלתי אותו כי אמא שלי ואבא שלי די מעוצבנים עליו וידעתי שזה לא יהיה טוב אם הם יראו אותנו ביחד לפני שהסברתי להם מה קרה. התיישבתי על המיטה ודני ששם לב לאחת הגיטרות שלי לקח אותה והתיישב לידי על המיטה. "איזה שיר את רוצה?" הוא שאל ואני נשכבתי על הגב. "זה לא משנה לי, כל עוד אתה שר" הוא קם והציץ במעמד הדיסקים שלי ושם דיסק במערכת. השיר היה "גו גו דולס- אייריש". עצמתי את העיניים והרגשתי איך דני שוב מתיישב על המיטה. הוא התחיל לנגן עם הגיטרה ולשיר. פקחתי את העיניים והבטתי בו, הוא חייך אליי והצטרפתי אליו בשירה. אני די בטוחה שזייפתי הרבה אבל הוא פשוט המשיך לחייך, והרגשתי מספיק בטוחה בעצמי. הרמתי את הראש והסתכלתי מחוץ לחלון, וכבר התחיל להחשיך. קמתי מהמיטה ודני הביט בי ולא הבין לאן אני הולכת. "בוא" חייכתי שהוא לא הבין. הוא קם ויצא אחריי למרפסת. השמיים היו כ"כ יפים. השמש הראתה אותות אחרונים, שניות לפני שהיא תיעלם בין שאר הבתים והיער שהיה הנוף מהחדר שלי. דני שתק והביט בהערצה בנוף, בדיוק כמוני. וכשהשמש שקעה הוא אחז בידי והצמיד אותי אליו. "ג'יין..." הוא לחש ואני ידעתי מה הוא רצה, האמת שגם אני רציתי... "לאהוב אותך זה הדבר הכי קשה אבל הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון. לא האמנתי שאני יכול להיות קשור למישהי בצורה כזו. לאהוב בצורה כזו..." הוא תפס את פניי עם שתי ידיו וחייך אליי. "אני אוהבת אותך" זה כל מה שהצלחתי לומר, זה מה שרציתי שהוא ידע. הוא התקרב אליי ונישק אותי, וכמו כל הנשיקות עד כה היא הייתה כ"כ חמה ומתוקה. השפתיים שלו זה דבר שלא יימאס לי לעולם. המבטים שלו והחיוך שלו... שנינו נגררנו לחדר בחזרה ובגלל שלא שמתי לב לחפצים שהיו על הריצפה, מעדתי על הדובי ונחתתי ישר על המיטה והוא נפל עליי. התחלנו שנינו לצחוק, אבל הרגשתי לפתע נבוכה. "את מסמיקה" הוא חייך וליטף את לחיי, כנראה במקום שבו הופיע הסומק. "כן...אני לא בדיוק רגילה למצבים האלו" "שכחתי" הוא נישק אותי נשיקה קצרה בפה ואז קם מעליי במהירות. "לאן אתה הולך??" שאלתי לפתע, אולי קצת בהלם. הוא הסתובב וצחק "רק כדי להשים את השיר שלנו שוב..." הוא הפעיל את הדיסק שוב על אותו השיר שהיה לפני דקות אחדות וחזר לשכב לידי. "אז...את מוכנה?" הוא שאל בהיסוס וצחקתי "יותר ממה שאתה חושב..." התקרבתי אליו והפעם אני זו שהתחלתי את הכול, והצלחתי לגרום לו להסמיק, בדיוק כמו שהוא משפיע עליי. זה היה הלילה הכי מושלם בחיים שלי. זו הייתה הפעם הראשונה שלי, עם הבן אדם היחידי שאיתו אני רוצה להיות, עם אהבת חיי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 43../images/Emo214.gif

*דני* אני לא חושב שזה יהיה בסדר אם נפרט את כל מה שהיה אתמול בלילה, זה לא רציני. בכל זאת צריך לשמור על משהו פרטי ואישי. בבוקר קמתי והדבר הראשון שראיתי היה את הפרצוף של ג'יין, אני לא יודע כמה זמן היא הייתה ערה או כמה זמן היא חיכתה שאתעורר אבל היא פשוט הביטה בי. "מה את עושה?" צחקתי "סתם, אני חושבת שאני חולמת..." היא חייכה והצמידה את ראשה לראשי. "את לא חולמת, אם היית חולמת לא הייתי מעז להעיר אותך" נישקתי אותה. "דני?" "כן?" "אני אוהבת אותך" "אני יודע" צחקתי והיא התרוממה ונתנה לי פרצוף שבחיים לא אשכח. "גם אני אוהב אותך" צחקתי שוב ועליתי מעליה, התחלתי לדגדג אותה כי אני חושב שהיא לקחה את זה קצת קשה. "די!! דני!!" היא צעקה אך לא הפסקתי, עד שהגענו למצב ממש מוזר. נפלנו על הריצפה ו...מישהו נקש על הדלת. ג'יין סימנה לי לשתוק בכך שהניחה את ידה על שפתיי. "מי?" היא שאלה "ג'יין הכול בסדר?" שמענו את קולה של אליס. "כן אמא, מצטערת...פשוט היה לי סיוט ונפלתי מהמיטה" ג'יין חייכה אליי "ארוחת בוקר עוד חצי שעה..." היה נשמע כאילו היא לא האמינה לג'יין, והאמת היא שגם אני לא הייתי מאמין לה. "סיוט? נפלת מהמיטה?" הבטתי בה ושאלתי אותה והיא צחקה "זה הדבר הראשון שעלה לי..." התחלנו שנינו להתארגן ומזל שאליס יצאה לקניות ככה שהשטח היה פנוי לקצת זמן. אחרי שסיימנו לאכול נפרדתי מג'יין שהבטיחה שהיא תסביר להורים שלה מה באמת קרה, וחזרתי לבית של ההורים של פרנקי, לא הודעתי לה איפה אני למרות שאני בטוח שהיא כבר יודעת... "דני!" שמעתי את פרנקי צועקת וחיפשתי אחריה, הבטתי לאחד החלונות והיא עמדה שם ונופפה לי ואחרי שנייה נעלמה. כשעמדתי בדלת הכניסה היא פתחה ושילבה ידיים. "כן?!" "מצטער שלא עניתי אני בטוח שדאגת" חייכתי והיא שינתה את הפוזה שלה וחייכה אליי בחזרה "מה? דיברת איתה?" "כן" חיבקתי אותה חזק והיא התחילה לצחוק "די!! איזה כיף!!!!" התחלנו שנינו להתפרע ואז אמא של פרנקי הגיעה "אז אני מבינה שהכול חזר למצבו הקודם" היא חייכה וחיבקה אותי "תיכנסו הכנתי ארוחת בוקר" שלחתי הודעה לג'יין שאני אגיע יותר מאוחר ושלא תשכח לדבר עם ההורים שלה. פרנקי ואני עזרנו לערוך את השולחן וחיכינו שאחים שלה ואבא שלה יתעוררו. בינתיים יצאנו לגינה ואני דיברתי עם אמא שלה על כדורגל, תאמינו או לא... *פרנקי* כשראיתי את דני ישר הבנתי שהכול טוב, טוב לא ישר על ההתחלה...כי הוא שחקן! בכל מקרה אחרי שאני והוא ערכנו את השולחן והוא דיבר עם אמא שלי על כדורגל ניצלתי את ההזדמנות והתקשרתי לדאג כדי לעדכן אותו, כולם ניסו להתקשר לדני אתמול. נלחצתי כשהוא לא ענה...מה הייתי אמורה לחשוב?... "אז איפה הוא עכשיו?" דאג שאל כשכבר סיפרתי לו עליו ועל ג'יין "הוא מדבר עם אמא שלי" צחקתי. "יופי, אז מתי אתם חוזרים?" הוא שאל והבטתי בשעון, השעה הייתה תשע "האמת היא שאני לא יודעת...דני הולך יותר מאוחר לדבר עם ההורים של ג'יין ואני משערת שזה ייקח הרבה זמן... אבל אני די בטוחה שנחזור היום" "תני לי התרעה של חצי שעה בערך למקרה שאני לא אהיה בבית טוב?" "אין בעיה" "אוהב אותך" "גם אני, ביי" כשאחים שלי התעוררו התיישבנו כולנו לאכול, יכולתי לראות איך דני לחוץ מהעובדה שעוד מעט הוא יישאל כ"כ הרבה שאלות מאנשים שלא בדיוק סומכים עליו. חייכתי אליו כמה פעמים בשביל שיירגע מעט, כי באמת הוא עבר הרבה בזמן האחרון. *טום* התעוררתי היום עם חיוך ענקי על הפרצוף. זה בוודאות בגלל מה שג'יו סיפרה לי לפני חודשיים. אבל זה בגלל מה שעשיתי אתמול...אני מת כבר לספר להם. נכנסתי לאולפן והארי ודאגי כבר ישבו במקומותיהם. "עם מי הוא מדבר?" שאלתי את הארי והבטתי בדאגי. "עם פרנקי, דני בסדר והוא וג'יין כנראה חזרו" "יופי..." חייכתי ולקחתי את הגיטרה החדשה שלי. דאגי ניתק את הפלאפון. "נו?" הארי שאל "הם חזרו" הוא חייך והניח את האוזניות על האוזניים שלו. "ומתי הם חוזרים הביתה?" שאלתי "היום, אבל מאוחר" "אוקיי...תקשיבו אני צריך לספר לכם משהו" הנחתי שוב את הגיטרה במעמד שלה והכנסתי את הידיים לכיסים, אני לא רגיל לזה... "אני וג'יו מתחתנים" התגובה של הארי הייתה טיפוף מטורף על התופים ושל דאגי פשוט צחוק מתגלגל. "מזל טוב!" הם אמרו את זה בעברית וזה נשמע בהחלט מצחיק. "אבל זה לא הכול..." צחקתי. "מה? אתה בהיריון?!" דאגי הניח את הבאס והניח את הראש שלו על הבטן שלי. "מצחיק!" נתתי לו אגרוף קטן. "אבל קרוב..." "די!" הארי הביט בי וחייך. "אתה תהיה אבא?!" "מסכנים הילדים שלך..." דאגי צחק וחיבק אותי "אם הם ירצו אני אוכל לאמץ אותם" "כן אני רואה איך אתה מטפל בפרסלי..." "בשביל זה יש את פרנקי" הוא צחק הארי קם מעמדת הטיפוף שלו וחיבק אותי גם. "זה כבד, אחי!" "רגע ספר לנו איך הכול התחיל..." התיישבנו בספה והתחלתי לספר להם. "לפני ארבעה בערך ג'יו התחילה להקיא מידי פעם, חשבנו זה קלקולי קיבה או משהו...בכל מקרה זה עבר לה. אבל אז לפני חודשיים זה חזר שוב. היא הלכה לבדיקות והרופא אמר לה שהיא בהיריון בחודש שלישי וכבר עוד מעט בחודש הרביעי. זה די הלחיץ אותנו כי בכלל לא ראינו את זה בא. ועזבו שבכלל לא רואים את זה עליה. כשהיא סיפרה לי זה הפתיע אותי ואני חושב שהיא די כעסה שלא הצעתי לה נישואין ישר אחרי ששמעתי את זה, הייתי יותר מידי בשוק... בכל מקרה בכל הזמן שכולם היו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם אמרתי לעצמי שאנחנו ביחד כבר 6 ומשהו שנים אז הגיע הזמן לעבור עוד שלב, או יותר נכון כמה שלבים ועכשיו אנחנו נשואים" "באמת הייתם שניכם סגורים בזמן האחרון, אני רגיל לראות את ג'יו כל הזמן בחוץ או איתנו פה בחזרות" הארי חייך "אנחנו הולכים להיות דודים!" דאגי צעק והוא והארי החליקו כאפה ביניהם. "לצערי..." צחקתי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום שני
(אחרי הצום יהיה משהו מרענן בשבילכן לקרוא!
) אז...תגובות
מקווה שבאמת יהיו תגובות...ושוב מצטערת! אוהבת אתכןן

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif הסדרה שאת כותבת

נראית ממשממש יפה אבל לא קראתי מהתחלה.. ואולי נזכרתי קצת מאוחר.. אבל רציתי לשאול איך אני אוכל לקרוא את הפרקים הראשונים? ~תודה

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifסופסוףף את לא מבינה איך התמכרתי לסיפור

הזהה! טוב אז כרגיל פרק מעולה!
ממש אהבתי במיוחד עם הקטע של דני וג'יין החמודים האלה
הם כל כך מתאימים אחד לשני
וגם הטומקעע המחמדמד שלי הופך להיות אבא את לא מבינה כמה בכיתיי לא יודעת למה חח בכללי אבל כל היום בכיתי (אני בוכה מכל דבר קטן חח) אהה ושאלה קטנה לא שזה כל כך מעניין אותי אבל לא הבנתי ואני יודעת שזה יטריף אותי
זאת הייתה בכלל הפעם הראשונה של ג'יין או שזאת הייתה הפעם הראשונה שלה עם מישהו שהיא אוהבת?? טוב עשיתי לך מזה חפירה חחחחחח דונט קיל מי
ושובב ממש אהבתי את הפרקים האלו מחכה כבר ליום שני!!:-\

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמצטערת שזה באיחור../images/Emo70.gif

אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ;) אמממ זו הפעם הראשונה שלה!!
שמחה לדעת שאהבת את הפרקים ואני בשוק שבכית !! חחח איזו חמודהה *-* ואני שמחה לחפירות, ישר כוח XD
וכמובן תודהה!

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחח תודה../images/Emo9.gif

אל דאגה מהיום כל פרק אני יעשה לך חפירה ענקיתתתתתת
חחח כמו שרק אני יכולה

../images/Emo73.gifעמיתת!!! העאהעאהעהאהעהאהעהאע

אהעאהעאהאעהא איזה חמודייםםםםםםםםםם!!
אוקיי אני לא יכולה עכשיו להדגיש את כל הפרקים
הם כל כך מושלמים!! כאילו הפרקים.. וגם דני וג'ין! יואואיואו הם כאלה חמודים!! דני כזה חמוד! ומתוק! העאהעאהע
יואו אני מאוהבת בפיק שלך! יואו כמה זמן חיכיתי לפרקים
העיקר שהם הגיעו והם פשוט יפים!
אני כל כך מחכה כבר לפרקים הבאים! עהאהע אהבתי כל כך!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifעאעאעאעא!!! ../images/Emo99.gif

אאעאעאע
טום וג'יו מתחתנים, ג'יו בהריון, דני וג'יין חזרו !!!
יש יותר מושלם מזה??!?! *ריר* "אבל זה לא הכול..." צחקתי. "מה? אתה בהיריון?!" דאגי הניח את הבאס והניח את הראש שלו על הבטן שלי. זה פשוט הרג אותי XD את כותבת מושלםם
אני חולה על הפיק שלך! D:D:D:D: לטום וג'יו יוולד הילד הכי סקסי בעולם! - חוץ מהילד של דני וטום
-
אעאעאעאעע

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

לטום וג'יו יוולד הילד הכי סקסי בעולם! - חוץ מהילד של דני וטום חחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוקק עדיין

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני עדיין לא התייאשתי../images/Emo9.gif

ולא נראלי שאני אתייאש באיזשהו שלב
הפיק יפה מדיי מכדי להפסיק באמצע
הפרקים היו מהממים!!!!!!!!!! אני יודעת שאני אומרת אתזה כל הזמן, אבל הם פשוט מדהימים!!!!!
אני לא זוכרת פרק שלא היה מושלם....
איזה חמודים דני וג'יין!!!!!!
אני קוראת אתזה וחיוך מטומטם מרוח לי על הפרצוף....הכל כלכך טוב ויפה
הכי טוב
ואני לא מאמינה שטום וג'יו מתחתנים והיא בהיריון!!! אני מקווה שזה לא אומר שזה הסוף....כי הכל פתאום טוב ויפה.....אני עוד לא מוכנה שזה ייגמר....
בהצלחה במבחן הגדול[מה שזה לא יהיה...
]
צום קל לצמות...
~
~

למעלה