Dont Wake Me Up פרק 44

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 44 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

בננות
הפסיכומטרי נגמר סופסוףףף ומעכשיו אני אוכל להתמיד בפרסום הפרקים, מקווה שעדיין לא התייאשתן ממני
.... אז כמו שהבטחתי 2 פרקים, אני מקווה שאני אספיק להעלות לפני שיהיה יום שלישי XDD אמממ...חחח רק רציתי להגיד תודה לכל אלו שממשיכות להגיב ולספר לי מה עובר עליהן שהן קוראות את הפרקים, לראות איך אתן רואות את זה מנקודת המבט שלכן, ורק שתדעו שזה מאוד חשוב לי, אז באמת תודה מעריכה את זה !!
טוב אני לא אבלבל לכן ת'מוח עכשיו עם כל השטויות הרגשניות שלי, פשוט מקווה שתמשיכו לאהוב את הפרקים ושתמשיכו להגיד איך שאני אוהבת חח (עם חפירות...כן! XD) פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=133996255 שורות אחרונות: (טום) "באמת הייתם שניכם סגורים בזמן האחרון, אני רגיל לראות את ג'יו כל הזמן בחוץ או איתנו פה בחזרות" הארי חייך "אנחנו הולכים להיות דודים!" דאגי צעק והוא והארי החליקו כאפה ביניהם. "לצערי..." צחקתי. פרק 44, קריאה מהנה: *ג'יין* לקחתי נשימה עמוקה וספרתי עד עשר. אמא ,אבא וג'יימי יישבו סביב השולחן כולם מביטים בי בתמיהה חוץ מג'יימי אולי, שהיה נראה נינוח למדי. חשבתי על התגובות שלהם שאני אספר להם בסופו של דבר מה באמת קרה, אולי הם יכעסו בהתחלה, אולי לא יבינו, אי אפשר באמת לדעת איך הם ייקחו את זה ולכן לא נתתי שהות לשאלות שלהם ועניתי מהר. הם שאלו אותי מה קרה ופשוט הסברתי להם הכול, בקצב שלי ובדרך שלי. ידעתי שג'יימי הבין כי הוא חייך אליי. אמא ואבא לקחו את המידע ונתנו לעצמם כמה רגעים לספוג את זה, לעכל. אבא שלי התרומם מהשולחן ועיני כולם מופנות אליו. הוא התקרב אליי ופשוט חיבק אותי עם חיוך קטן. "אבא" לחשתי וחיבקתי אותו. "אני מאחל לך בהצלחה, זו בכל זאת החלטה שלך. אני פשוט מקווה שמה שסיפרת באמת קרה..." "אתם מכירים את לאורה" אמרתי לו אבל בכל זאת הוספתי להביט באמא שלי. היא רק הנהנה וקמה לקומקום שאדים החלו לצאת ממנו. "טוב אני הולך למכולת, אמא את רוצה שאני אקנה משהו?" ג'יימי שאל והיא נדה בראשה. "תתקשרי אליי אם את תצטרכי משהו. ואת ג'יין?" הוא הפנה את מבטו אליי. "לא תודה" חייכתי והוא התקדם כדי לחבק אותי. "אני יודע מה עשית הלילה" הוא קרץ לי והתחלנו לצחוק שנינו. אני ממבוכה... "מה הוא אמר?" אמא שאלה כשג'יימי יצא. "אמממ...סתם משהו שקשור ללאורה, אני מעדיפה שלא לדבר על זה" ניסיתי להתחכם, אבל התשובות שעולות לי לא משביעות רצון... "את יודעת, את נראית שונה" אליס בחנה את פניי ואני קמתי מהשולחן. "כן, ישנתי טוב הלילה לשם שינוי" "האוכל יהיה מוכן עוד שעתיים, אז תגידי לחבר שלך שלא יאחר" היא פלטה, אבל הפעם ראיתי שמץ של חיוך עובר בשפתיה, ויצאתי מהמטבח עם מצב רוח הרבה יותר טוב. *טום* כשחזרתי הביתה ג'יו עוד הייתה בעבודה, אז ניסיתי להעסיק את עצמי והכנתי ארוחה גדולה. התקשרתי לדני ודיברנו די הרבה, בדרך סיפרתי לו על החתונה ועל ההיריון הוא היה מאושר לשמוע, אחר כך התקשרתי גם לכל השאר להזמין אותם לארוחת ערב. אמרתי להם שאני רוצה לעשות הפתעה לג'יו. אז הלכתי ביום החופשי לקניות. קניתי כל מה שצריך בשביל התינוק או התינוקת... והרגשתי כ"כ בטוח בעצמי, וכ"כ מאושר. כשחזרתי הביתה והתחלתי לארגן את הבית ידעתי שלחתולים יהיה קשה מעט, מאחר שאת הזמן נצטרך לחלק באופן די שונה, כי בכל זאת...תינוק או תינוקת זה עסק רציני. התקשרתי להורים כדי להזמין אותם אבל אז נזכרתי שהם בחופשה בהולנד, אז הצעתי לקארי שתישן אצלי, איך לא חשבתי על זה קודם? מסכנה היא בטח לבד בבית... היא כמובן תנצל כל הזדמנות להיפגש עם ג'יו ועם החתולים ועם כל המשפחה השנייה שלה אז היא הסכימה ונסעתי לאסוף אותה, גם שתעזור לי בהכנות למסיבה הקטנטנה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 45../images/Emo214.gif

*דני* ג'יין התקשרה ואמרה לי להגיע, כמובן שהיא הרגיעה אותי לפני זה שהיא דיברה עם ההורים שלה והם כמעט ששכחו מכל העניין, לא הייתי בטוח בנוגע לזה עד שהגעתי לבית שלה. הם קיבלו אותי בברכה, ואני חייב לומר שאבן ענקית, בגודל של מטאור נפלה לי מהלב. התיישבנו בשולחן ודיברנו קצת, בכל אותו זמן ג'יין החזיקה את ידי מתחת לשולחן אני חושב שזה היה בשביל שאני לא אחשוב אפילו לרגע לקום ולברוח משם, או פשוט כדי להרגיע אותי. זה עבר בטוב, חשבתי לעצמי כשכולם סיימו לאכול וג'יין קמה ואספה את הצלחות. כמובן שקמתי לעזור לה ושנינו שטפנו ביחד את הכלים. אני לא רגיל לשטוף כלים, זה לא שאני עצלן, פשוט יש לי מדיח כלים... ג'יין צחקה מהדרך בה אני שוטף את הכלים אז היא אמרה לי לתת לה לסיים ושאני רק אביא את כל מה שיש על השולחן לשיש ושהיא כבר תסדר את הכול. אז עשיתי את מה שהיא אמרה ותוך באמת מספר דקות הכול היה מאורגן ועלינו שנינו לחדר שלה. "איך אתה?" היא שאלה ברגע שסגרה את הדלת, אני כבר התיישבתי על המיטה שלה. "וואיי...לרגע חשבתי שהם עומדים לצלות אותי באש ולהגיש אותי על מגש של כסף לארוחה..." חייכתי "מגש של כסף? בוא לא ניסחף" היא צחקה והתיישבה עליי. "שמעת את החדשות הטובות?" שאלתי אותה והזזתי מפניה את השיער. היא הביטה בי בשאלה וחייכתי. "ג'יו בהיריון והיא וטום מתחתנים" "מה??" היא הביטה בי בהלם עם חיוך ענקי על הפרצוף. "כן, הוא התקשר אליי לפני הארוחה וסיפר לי. היום הוא עושה לה מסיבה קטנה...רק אנחנו נהיה שם... זאת אומרת הלהקה והחברות" "איזה קטע" לפתע היא נראתה עצובה, אז הזזתי אותה מעט. "אה?" "מה קרה?" שאלתי והיא חייכה ובאותו הזמן נדה בראשה "כלום" "נו..." התעקשתי "פשוט חשבתי על זה...חתונה וילדים, זה עושה הרגשה טובה" היא חייכה שוב, אבל ידעתי שכמו כל בחורה או אישה גם היא רוצה את זה. "ג'יין, יש לנו את כל הזמן שבעולם כדי להתחתן ולהביא ילדים יפים לעולם" נישקתי אותה. היא נדה בראשה שוב "זה לא זה..." "אז?" שאלתי והיא נאנחה. "זה פשוט...הם היו ביחד כל כך הרבה זמן, וזה היה ברור שהם יתחתנו ויקרה מה שיקרה אבל..." "אבל אנחנו זה משהו שלא ברור לך?" שאלתי בכאב והיא מיד אחזה את פני בשתי ידיה. "לא! שלא תעז לחשוב ככה! פשוט זה מפחיד אותי שאם משהו יקרה...זה הכול" כשהיא ראתה שזה לא בדיוק עזר לי להרגיש יותר טוב היא נישקה אותי שוב, כאילו להבטיח את זה שאנחנו ביחד, ושהיא אוהבת אותי. "דני בוי?" היא שאלה אותי ונכנעתי לחיוך קטן. היא חייכה ישר אחרי שראתה אותו. "את חייבת להפסיק לקרוא לי ככה..." נאנחתי. "אז איך אתה רוצה שאני אקרא לך?" היא שאלה וקמה ממני. "עזבי, אני אוהב שאת קוראת לי ככה. פשוט זה מצחיק ששתי המילים האלו יכולות לגרום לי לחייך תוך שנייה" היא קמה מעליי, וראיתי איך היא מוציאה את המזוודה שלה מתחת למיטה ומניחה אותה מעליה. רוב הבגדים שלה כבר היו בפנים כך שלא היה הרבה מה לעשות. "סיימנו את החלק הזה מהר, אה?" היא חייכה והתיישבה לידי אחרי שסגרה את המזוודה. "וטוב שכך...אני לא יודע אם אני אוכל לעמוד בעוד טלנובלה כזו" אבל איך יכולתי לדעת שהגרוע עוד לא קרה. איך יכולתי לדעת שהגרוע... *טום* כשאני וקארי הגענו לבית היא ישר עלתה והניחה את הדברים שלה בחדר האורחים וירדה לעזור לי לקשט את הקומה התחתונה ואת הגינה בחוץ. "אני לא מאמינה שאני אהיה דודה..." היא חייכה בזמן שהושטתי לה את הנורות כשי שהיא תתלה אותן על העץ. "זו נימה טובה?" שאלתי והיא צחקה. "אתה לא מבין כמה שאני שמחה בשבילך! בשבילכם! רק תעשה לי טובה...אל תקרא לי דודה" התחלנו לצחוק שנינו ואז הפלאפון צלצל. "הלו?" "טום! אתה צריך עזרה?" זיהיתי את קולה של אייזי. "אני לא רוצה לשגע אתכם, אני וקארי פה" סירבתי לה בחביבות, אני חושב... "טוב את האמת שאני לא שואלת אותך!" שמעתי אותה מתחילה לצחוק "אני וג'ורג'י פה...קפצתי לדירה שלה ואספתי אותה, אני רק צריכה שתצא שנייה לחנייה ותעזור לנו, תביא גם את קארי..." "מה?!" שאלתי בהלם וסימנתי לקארי שתבוא אחריי. יצאנו לחנייה ואייזי וג'ורג'י, אחות של ג'יו, עמדו מחוץ למכונית עם עשרות שקיות. "יש עוד במכונית..." ג'ורג'י חייכה "אתן לא נורמליות" קארי צחקה והתקדמה לברך את פניהן. "מה לא עושים בשביל משפחה" ג'ורג'י צחקה והן התחילו לפטפט ביניהן. "טוב יאללה טום, מה אתה עומד כמו בול עץ? י'נקבה תתחיל להרים את השקיות אין זמן!" אייזי החליטה להיות נחמדה אליי היום, איזה יופי. אחרי שהכנסנו את כל 42 השקיות היינו צריכים להוציא מהן את כל הדברים שהן קנו. נרות, מתנות, קישוטים, עוגות, עוגיות, אוכל, צעצועים, ספרים. מה שאתן לא רוצים- הן קנו! "טוב שלא...לא יותר פשוט לקנות את החנות?" צחקתי ואייזי הרימה אליי מבט חד כזה, אז זו הייתה הערה האחרונה שנאמרה בציניות...התחלתי לפחד ממנה. אחרי שעה שעתיים גם דאגי והארי הגיעו והתחילו לעזור לנו עם כל הקישוטים, אבל הם ממש הסתבכו איתם, אז שמנו אותם כאחראים על המוזיקה. אני בטוח שזו עוד טעות שלנו, אבל זה או זה או להיות אחראים על האוכל. הגיוני לא? *דני* "דני, אתם תפספסו את הרכבת..." ג'יימי שהציע להסיע אותנו לתחנת הרכבת אמר. "ג'יין!!" צעקתי לה אחרי שהנחתי את המזוודות במכונית ואחרי שנפרדתי מהמשפחה שלה. "אני באה!" היא הציצה מדלת הבית שלה אך שוב חזרה לבפנים. הצצתי לשעון וראיתי שהשעה כבר באמת מאוחרת. בינתיים התקשרתי לפרנקי ואמרתי לה שתהיה מוכנה ושתוריד כבר את כל הדברים שלה כי לא יהיה זמן. ג'יין הופיעה שוב ורצה לכיוון המכונית, נכנסתי במהירות למכונית סגרתי את הדלת ונסענו משם לבית של פרנקי. "אנחנו מאחרים!!" פרנקי צעקה ישר אחרי שסגרה את הדלת של המכונית. סגרתי את הבגאז' ושוב פעם עשיתי את הכול זריז ו...נסענו במהירות לתחנת הרכבת. שמתם לב שהזכרתי את המילה רכבת יותר מידי פעמים? אוחח.... "מתי המסיבה מתחילה?" ג'יין שאלה אותי. "עוד ארבע שעות, והנסיעה לוקחת שלוש בערך. אם נצליח להגיע אליה בזמן" הבטתי בה קצת בכעס. "נו מה?...אתה יודע שאמא שלי מדברת הרבה" היא צחקה ואז ג'יימי צחק גם ואמר שהיא צודקת. "אתן זה עם מיוחד, אי אפשר להבין אתכן..." חיבקתי אותה וניסיתי לשכוח מזה. "גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום חמישי
וואיי רק אחרי שפירסמתי אני ראיתי איך הפרקים יצאו כ"כ קצרים...! מצטערת על זה, פשוט עד עכשיו כל הפרקים שפירסמתי היו ממש ארוכים...וניסיתי לעשות אותם קצת יותר קצרים והגזמתי...XDD בכל מקרה...תגובות
שיהיה לכן חופש סוכות מדהים ונצלו כל רגע

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifפרקים כל כך טוביםםם!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

"אני יודע מה עשית הלילה" הוא קרץ לי והתחלנו לצחוק שנינו. אני ממבוכה... "מה הוא אמר?" אמא שאלה כשג'יימי יצא. "אמממ...סתם משהו שקשור ללאורה, אני מעדיפה שלא לדבר על זה" ניסיתי להתחכם, אבל התשובות שעולות לי לא משביעות רצון... "את יודעת, את נראית שונה" אליס בחנה את פניי ואני קמתי מהשולחן. "כן, ישנתי טוב הלילה לשם שינוי" חחחחחחחח אם אמא שלה הייתה יודעת מה היא עשתה בלילה
אני לא רגיל לשטוף כלים, זה לא שאני עצלן, פשוט יש לי מדיח כלים... חח שמן
"דני בוי?" היא שאלה אותי ונכנעתי לחיוך קטן. היא חייכה ישר אחרי שראתה אותו. "את חייבת להפסיק לקרוא לי ככה..." נאנחתי. "אז איך אתה רוצה שאני אקרא לך?" היא שאלה וקמה ממני. "עזבי, אני אוהב שאת קוראת לי ככה. פשוט זה מצחיק ששתי המילים האלו יכולות לגרום לי לחייך תוך שנייה" לפני שניה הוא אמר לה להפסיק לקרוא לו ככה ועכשיו הוא אוהב את זה?! בנאדם לא החלטי ביותר!
"אתן זה עם מיוחד, אי אפשר להבין אתכן..." חיבקתי אותה וניסיתי לשכוח מזה. "גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודקת תמיד שאני שומעת אותו מדבר בסרטים וזה אני צריכה לראות את הקטע עוד פעם רק כדי להבין אותו
יש לי הרגשה ממש חזקה שמשהו יקרה בין דני וג'יין במסיבה לא יודעת למה.. הפרקים האלה היו כל כך טוביםחח בול היום אני חשבתי על מתי תעלי עוד פרק [נשבעת לך שאני לא ממציאה] איכשהוא תמיד בימים שאני נזכרת כזה בפיק את שמה פרקים חדשים..חחחח

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחח ../images/Emo9.gif

אפילו שגם אני לא מבינה כמעט כלום ממה שהוא אומר, המבטא הבולטוני שלו פשוט מחרמן XDDDDDD ראיתי את הסרטון שהוא היה בשעשועון עם ההורים שלו וכל פעם עצרתי וראיתי שוב את הקטעים שהם דיברו, לא מבינים כלום ממה שהם אומרים! אפילו המנחה צחק על זה והוא ביקש שדוד של דני יאיית לו את המילה שהוא אמר! XDDD וכדאי שתחשבי יותר על הפיק כדי שאני אעלה אותו
חחחח ואנלא חושבת שאת ממציאה, זה קורה ! :) אז...אני באמת שמחה שאהבתתת ותודה

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחח נכון!../images/Emo9.gif

אני חייבת לראות כבר את הסרטון הזה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אוחח נו תפוזבל ../images/Emo46.gif

"טוב יאללה טום, מה אתה עומד כמו בול עץ? י'נקבה תתחיל להרים את השקיות אין זמן!" אייזי החליטה להיות נחמדה אליי היום, איזה יופי. משום מה זה הצחיק אותי XD "טוב שלא...לא יותר פשוט לקנות את החנות?" צחקתי ואייזי הרימה אליי מבט חד כזה, אז זו הייתה הערה האחרונה שנאמרה בציניות...התחלתי לפחד ממנה. אייזיפלצת! מוכעכעכעכע XD אחרי שעה שעתיים גם דאגי והארי הגיעו והתחילו לעזור לנו עם כל הקישוטים, אבל הם ממש הסתבכו איתם, אז שמנו אותם כאחראים על המוזיקה. אני בטוח שזו עוד טעות שלנו, אבל זה או זה או להיות אחראים על האוכל.הגיוני לא? חחחח שמנים
"אתן זה עם מיוחד, אי אפשר להבין אתכן..." חיבקתי אותה וניסיתי לשכוח מזה. "גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך". המבטא הסקסי של דני
חח קיצור אהבתי
אבל הכל חייב להסתבך שוב, אוף. בגלל לאורה הזונה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח למהה?

אולי היא בסוף תמות, או שתחליט שזה יותר מידי בשבילה? או שהיא תתאהב בפרנקי? או שהיא תתאהב בג'יין! חחח וואיייי איזה גדול זה לעשות אותה לסבית XDDDDDDDDD אייזיפלצת?! XDD לגמרייייייי, אבל זה רק בגלל שהיא לחוצה להספיק לארגן את הכול למסיבהה
בכל מקרה...חחחחחחח שמחה שאהבתתת

../images/Emo73.gif ../images/Emo99.gif #$&^*#^@$

איזה חמודים דני וג'יין ביחד! מתי היא תספר לו על כל עיניין ההתערבות
יאואיואי #$^*@^@ טום וג'יו !! אני כ"כ שמחה!! העאהעאהע איזה חמודיםםםםם! "טוב יאללה טום, מה אתה עומד כמו בול עץ? י'נקבה תתחיל להרים את השקיות אין זמן!" אייזי החליטה להיות נחמדה אליי היום, איזה יופי. חחחחחחחחחחחחחחחח טומי הנקבה
"גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך". המבטא שלו #$&@^*#^@%!%&#%^ העאהע הדבר הזה פשוט מדהים! $@#%&
XDDD ----------------------------------- ואו עמית הפרקים היו כ"כ יפיםם! הם עושים לי כזאת צמרמורת
הם פשוט ממדהימים!
!
!
איזה חמודים דני וג'יין!
$@#^^ בקיצור.. מאוד אהבתי את הפרקים ואני כבר מחכה בקוצר רוח להמשך!
-------------------------- ד"א איך הלך בפסיכומטרי?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח איזו התרגשותת ../images/Emo9.gif

אנלא יכולה לספר לך מתי ג'יין תספר לדני על ההתערבות...זה יהרוס את כל ההפתעה שאני מתכננת (מוחעחעחעח XDD) חחח טום וג'יו הם פשוט נושייים, והם מזה דומים נכון?! XD כאילו...גם באופי וגם ב..יופי XD המבטא של דני...בהחלט דבר מדהים, פשוט
!!!! אני כ"כ שמחה שאהבתתתת והממשך יעלה עוד כמה דקות חחחח
והלך טוב בפסיכו, תודההה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהקיצור בפרק 45 לא דרסטי בכלל

ולא התייאשנו ממך!:) איך היה הפסיכומטרי?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאמממ הלך סבבה לגמריי ../images/Emo9.gif

חחחח ולא הבנתי את התגובה, אהבת את הפרק או לא?...XDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעמיתתתתתת ../images/Emo6.gif

אוקיי קודם כל, סורי סורי סורי שלא הגבתי לפרקים הקודמים, פשוט התעצלתי לקרוא
אבל קראתי, והם ממש יפיםD: והאחרון , הרג אותי XD דני וג'יין D:
אוווווו, טום, ג'יו !$@%$#!
happy for them
' "אני יודע מה עשית הלילה" הוא קרץ לי והתחלנו לצחוק שנינו. אני ממבוכה...' בוחעחעחע XD
איזה סטייל שהוא יודע, *גבות* ' "גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך".' XDDDDDDD , דני דני דני דני
פרקים מדהימים , קרן לייקי לייק איט

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקרן?!?!?! XDDDDD

אני חושבת שעיניי מטעות אותי... כתבת דני ולב באותו המשפט?!? פעמיים?!?!?! XDDDD חחחח אני שמחה שאהבתת וזה מוזר שאת אוהבת את דני עכשיו, הסבר מידי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאפעם לא שנאתי אותי, דיי כבר XD

פשוט אני חושבת שהוא נראה מכוער XD הוא טרול סקסי
והוא חמוד ומצחיק XD פשוט לא חתיך ויפה D: מבינה?XD

../images/Emo73.gif אוחח קרן אני כ"כ לא מבינה אותך../images/Emo6.gif

דני.. לא חתיך ויפה!? אז מה הוא כן!? חחחחחחחחחחחחח
את מוזרה XDDD אבל אני אוהבת אותך ככה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאממ... ><

הוא טרול סקסי
חחח, תראי אני לא אוהבת את היופי שלו, אבל אני אוהבת את האופי שלו, הוא חמוד ומצחיק ^-^ ~ לא כאילו שאני מכירה אותו באמתXD אבל בסירטונים זה מה שקלטתי ממנו
~ מבינה? D: מוזרות שליטע
XD לאב יו טו

למעלה