Dont Wake Me Up פרק 46

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 46 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

אזזז...פרק בזמן! כמה מפתיע חחחח
תודה לכל הבננות שהגיבו, ולכל אלה שאיחלו לי בהצלחה בפסיכו
אין עליכןן
אז אני לא אחפור לכן שוב, פשוט נגיע לעניין XD פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=134345506 שורות אחרונות: (דני) "עוד ארבע שעות, והנסיעה לוקחת שלוש בערך. אם נצליח להגיע אליה בזמן" הבטתי בה קצת בכעס. "נו מה?...אתה יודע שאמא שלי מדברת הרבה" היא צחקה ואז ג'יימי צחק גם ואמר שהיא צודקת. "אתן זה עם מיוחד, אי אפשר להבין אתכן..." חיבקתי אותה וניסיתי לשכוח מזה. "גם אותך אי אפשר תמיד להבין" היא הביטה בי ואז חייכה "אולי זה בגלל המבטא שלך". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק 46, קריאה מהנה
*פרנקי* התיישבנו שלושתנו ומהר מאוד כל אחד עבר לעיסוקיו. דאגי ואני שלחנו אסמסים אחד לשני, הוא סיפר לי שהוא אחראי על המוזיקה. צחקתי כי ידעתי שבחיים לא היו שמים אותו כאחראי על האוכל, זו תהיה טעות! הוא צילם כמה תמונות מהבית של טום להראות לי איך הוא והארי קישטו ואני חייבת לומר שזה היה נראה מדהים! הכול היה ורוד או כחול בייבי, זה בגלל שהם עדיין לא יודעים אם התינוק הוא בעצם תינוקת. ובדרך גם עזרתי לו ונתתי לו עצות מה לעשות ואיך. התכתבנו הרבה, וזה בזמן שדני וג'יין ישנו. אני יודעת ששניהם יהרגו אותי אם הם יראו את זה אבל צילמתי את שניהם ישנים, זה היה מחזה נדיר. אפילו כשהם ישנים רואים כמה אכפת להם אחד מהשני. כל אחד ישב בתנוחה לא נוחה כדי שהשני ירגיש בנוח...והם חייכו מתוך שינה. שלחתי את התמונה לדאגי והוא כמובן הציע לי לעשות להם משהו, להציק להם אבל נתתי לו על הראש שגם הוא צריך להתנהג ככה. אז הוא ביקש סליחה והתחילה שיחה של התחנפות מצידו. "את יודעת שאני אוהב אותך!" הוא צעק לבסוף לפלאפון אחרי הויכוח. "כן..." נכנעתי לבסוף, כי לא יכולתי להמשיך להתווכח איתו. גם אני אוהבת אותו. "טוב אז נראה אותך פה עוד מעט..." שמעתי איך קולו התרכך. "אני אוהב אותך פרן...באמת" ראיתי שג'יין מחייכת אליי, אפילו לא שמתי לב שהיא התעוררה. "גם אני אוהבת אותך" חייכתי אליה בחזרה. כשניתקתי ג'יין חיכתה שאני אסביר לה מה בדיוק קרה. "פשוט אני רואה איך אתם מתייחסים אחד לשני, ודי התעצבנתי עליו שהוא לא ככה..." הסמקתי וג'יין חייכה. "אולי את לא רואה את זה, אבל הוא משוגע עלייך" היא אמרה לבסוף. "זה לא שאני לא רואה...פשוט הוא לא מקרין את זה גם כשאנחנו עם אנשים אחרים..." ניסיתי להסביר לה והיא הנהנה. "אולי הוא פשוט אוהב לאהוב אותך רק כששניכם ביחד, אולי מפריע לו שיש מסביבו מלא אנשים אחרים...תנסי להבין גם אותו" "זה קשה...לפעמים אני בכלל חושבת שהוא כבר לא אוהב אותי" אמרתי את זה, וכאב לי כ"כ הגרון... היא אחזה בידי אך לא זזה, היא לא יכלה לזוז כי דני נשען עליה... "מאמי, תאמיני לי שהוא אוהב אותך. את פשוט צריכה לדבר איתו על זה להסביר לו איך את מרגישה" "אני מנסה!" ואז היא חייכה שוב "אבל כשאת מנסה את מרימה את הקול שלך וכך גם הוא ובסופו של דבר אתם מתווכחים על זה... במקום לנסות להסתדר ולהבין אחד את השני" הנהנתי ונשענתי חזרה על המושב, דני התעורר לאט. "איך ישנת?" היא שאלה אותו עם חיוך והרגשתי צביטה קטנה בלב. "טוב...ובטח את לא ישנת בכלל, מצטער" הוא ליטף את שערה ונשק לה ופשוט רציתי לקבור את עצמי. "הגענו" הודעתי לשניהם. *טום* הנחתי את הנרות בתוך העוגה וחשבתי לעצמי "זהו, אני מוכן". דאגי נכנס עם חיוך ענקי על הפרצוף "נחש מה?!" הוא שאל אותי. "מה?" כבר הייתי מיואש, כל שתי שניות הוא בא אליי ושואל אותי מה לעשות ואיך, הארי למזלי לפחות עושה משהו מועיל. "סיימתי!" הוא התקרב והרים את כף ידו, החלקתי כיף והוא צחק. "נו?" "מה נו? אני אומר לך שסיימתי" הוא חזר על דבריו. "זהו? בגלל זה אתה מאושר?!" הוא מרחף...אולי הוא לוקח באנגים או משהו? "כן נו...לקח לי הרבה זמן עד שסיימתי לסדר, גם התקשרתי לפרנקי והתייעצתי איתה. קשה לך להגיד תודה?" אוקיי...הוא צודק אולי לא הייתי צריך להגיב ככה. "סליחה דאג, פשוט אני הייתי בלחץ ודי שיגעת אותי היום...תודה" חייכתי אליו בתקווה שהוא ישיב לי חיוך. "טוב בוא תראה..." הוא יצא והוביל אותי לגינה הקידמית. עיניי פשוט נפקחו לרווחה. "וואווו!" הסתכלתי על כל פרט, על העצים היו תלויות נורות בצורות של לבבות וכוכבים, מזל טוב בעברית, על השביל שמוביל לבית היו מונחות שקיות עם חול בתוכן ונרות גבוהים, מלא עלים ריחניים בצבעים כחול וורוד, וזה פשוט היה נראה מדהים! "אתה עשית את זה?!" שאלתי אותו בהפתעה והוא חייך. "דאג, אתה בהחלט החבר הכי טוב שאני יכולתי אי פעם לבקש!" חיבקתי אותו וכמעט שהתחלתי לבכות. הסתובבנו והלכנו לגינה האחורית כדי לבדוק מה עם הבנות ועם הארי. כולם היו עסוקים בהכנות האחרונות אז אני ודאגי הצטרפנו כדי לעזור להם. הצצתי בשעון והשעה הייתה שבע, עוד שעתיים וג'יו מגיעה...איפה פרן, דני וג'יין?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 47../images/Emo214.gif

*ג'יין* לקחנו אני ופרן כל אחת מוודה אחת, ודני...שתיים. כמובן שרצנו למכונית של פרן ודני היה מאחורינו. התיישבתי מקדימה ליד פרנקי וחיכינו שדני יסגור את הדלת ונתחיל לנסוע. הגענו לבית של טום בשעה שבע וחצי. "זה..." נעמדנו שלושתנו בכניסה לבית של טום, המומים. "מדהים!" השלמתי את דני. "הכול בזכותי" פרנקי צחקה ונכנסנו לבית של טום, ניסינו שלא להרוס את כל הכניסה המושקעת עם הנרות והעלים הריחניים. זה באמת היה משהו לא ייאמן. אף אחד לא היה בבית כשנכנסנו אליו, אבל היינו בשוק כשראינו איך הכול היה כ"כ מושקע ומסודר, ללא רבב. "הנה אתם!" טום נכנס מהדלת של החצר האחורית. "טום!!" פרנקי קפצה עליו וחיבקה אותו, כולנו צחקנו. "מזל טוב! אתה תהיה אבא!! אני לא מאמינה!! איזה קטע!! אני כ"כ שמחה בשבילכם!!" אחרי זה היא קפצה על דאגי ונתנה לנו לברך את טום. "אחי מזל טוב, אני אהיה דוד...אין דברים כאלה!" דני חיבק אותו, אבל לא חיבוק של "גברים" אלא חיבוק של חברים, של משפחה, של אחים. זה גרם לי לבכות. "ג'יין! למה את בוכה??" טום התקדם אליי וחיבק אותי. "אני כ"כ שמחה בשבילכם, זה פשוט מדהים! מזל טוב..." כבר כמעט שלא יכולתי לנשום. "בקרוב אצלך מותק" הוא לחש לי וצחקנו שנינו. "מה אמרת לה?" דני שאל אחרי שראה שחייכתי וחיבק אותי. "זה משהו ביני לבינה" הוא קרץ לי ויצאנו לבחוץ. "ג'יין!" שמעתי את אייזי קוראת לי והיא קפצה עליי וחיבקה אותי. "שלא תעזי לעשות דבר כזה שוב!!" "אני מצטערת..." לחשתי לה בזמן שהיא עוד מחבקת אותי. "זה שטויות, העיקר שזה עבר" היא חייכה אליי ואז הארי התקרב. "את עושה לו חיים קשים את, אה?!" הוא חיבק אותי גם ואז הרגשתי טפיחה קטנה על הכתף. הסתובבתי וראיתי פנים כ"כ מוכרות. "היי ג'יין..." ברגע ששמעתי את הקול שלה ידעתי שזו אחותו של טום. "אני לא יודעת אם את מכירה אותי...אבל אני מעריצה ענקית שלך!" קארי חייכה אליי והשבתי לה בחיוך. "אני מכירה אותך! שמעתי עלייך כ"כ הרבה דברים טובים, אני חושבת שעכשיו אני אהיה מעריצה שלך!" באמת, כל הדברים ששמעתי עליה, זו בהחלט מישהי מוכשרת. "באמת? דברים טובים?" היא הייתה נראית מופתעת ואז הביטה בטום וחייכה "בעצם זה מתאים לו" "האמת שכולם אמרו עלייך דברים טובים" "רק חבל שחבר שלך קרצייה" היא צחקה ושתינו הבטנו בדני, משועשעות. "מתי היא אמורה להגיע?" שאלתי אותה והיא הביטה בשעון "עוד שעה וחצי בערך, אבל מלא אנשים מאחרים...אני מקווה שכולם יגיעו בזמן" היא עשתה פרצוף עקום וניסיתי להרגיע אותה, "אל תדאגי, כולם יהיו פה בזמן בשביל זה" "אני לא רוצה להיות עלוקה או משהו כזה..." היא הפעם לחשה זאת ואני מיד נדתי לשלילה "את לא עלוקה, אל תחשבי ככה בכלל!" אמרתי לה מיד והיא חייכה במבוכה. "פשוט...אני מנסה כבר כמה חודשים לברר מתי האודישנים של העונה החדשה שלך ואף אחד לא יודע כלום על זה..." "באמת? את רוצה לנסות להתקבל?!" שאלתי אותה עם חיוך ענקי על הפרצוף ושוב פעם עלה סומק על לחייה. "כן...אני כ"כ אוהבת את הסדרה שלך, היא מצחיקה ושנונה ו...באמת שאני מתחברת לכל הדמויות, במיוחד לשלך" "למה לא אמרת קודם?! האודישנים שבוע הבא! יש לי רעיון" חייכתי והיא מיד שאלה מה, בהתרגשות. "אני גם הרי הולכת לאודישנים שבוע הבא, לראות איך הכימיה ביני לבין אלה שיעברו...אז את רוצה אולי שאני אאסוף אותך וניסע ביחד? גם ג'יו תבוא, היא גם רצתה לנסות להתקבל" "באמת?? את תעשי את זה בשבילי??" "בטח! בשמחה, ראיתי כמה קטעים שלך משחקת בטלוויזיה ואני אוהבת איך שאת עושה את זה אמיתי כזה..." הרבה אנשים התחילו להגיע עכשיו. קארי המשיכה לדבר אך מזווית העין שלי ראיתי משהו אחר...מישהי אחרת, מוכרת. כנראה שקארי שמה לב על מי הסתכלתי ושתקה. כשהחזרתי את מבטי אליה היא ענתה לי בפשטות, "אוליביה" שאלתי אותה במבטי מי זו והיא כיוונה לי עם ראשה על דני, והבנתי... "תודה..." אמרתי לה בחלש והיא הנהנה והוסיפה "אבל אין לך מה לדאוג, זה נגמר ביניהם מזמן..." "אני לא דואגת..." שיקרתי, ברור שתמיד תהיה את ההרגשה הזו שאת לא מספיק טובה בשביל חבר שלך, או שהאקסית שלך עדיין נמצאת אצלו בלב, זה...זה יהיה שקר להגיד אם זה לא מציק לך, כי זה כן. הסתכלתי על דני, לראות איך הוא יגיב שהוא יראה אותה. כשהמבטים של שניהם נפגשו היא מיד השפילה את מבטה ושיחקה אותה מדברת עם אייזי, ודני הסתובב ודיבר עם פרן ועם דאגי, ואז חיפש מישהו במבטו. עד שמצא אותי... קארי התרחקה ממני והוא נעמד מולי עם חיוך מדהים. "מה בחורה יפיפייה כמוך עושה פה לבד?" "אז אני לבד עכשיו?" שאלתי בעוקצנות והחיוך שעל פניו נמחק. "סליחה..." אמרתי מיד והוא לא אמר כלום. "את תתחילי שוב עם כל הקטעים האלו ג'יין? נמאס לי שאת לא סומכת עליי" הוא אמר אחרי שתיקה ארוכה. "דני..." הנמכתי את קולי, אני די בטוחה שכולם שמעו אותו. "אני נכנס לשתות...את רוצה משהו?" "לא" למה אני לא יכולה להתנהג נורמלי כשיש אנשים לידי? למה אני חייבת לפגוע בו ככה?... הסתכלתי על גבו, איך שהוא הולך ומתרחק, נעלם בין האנשים. ואז אייזי הופיעה מולי, עם אוליביה. "ג'יין, הייתי רוצה שתכירי מישהי" היא חייכה אליי, שתיהן חייכו אליי. "אוליביה נכון?" הפעם החזרתי את קולי לקדמותו, והגבתי בצורה רגילה לגמרי...בכל זאת, אני שחקנית. "כן...אני מעריצה שרופה שלך! ראיתי את כל הסדרה שלך ואני מכורה" היא חייכה אליי בחמימות והרגשתי מגעילה, למה קיוויתי שהיא תהיה כלבה? "ואני ראיתי מלא צילומים שלך בתערוכות ואת ממש מוכשרת!" הפעם הרשתי לעצמי לשכוח מיהי...זה לא באמת חשוב. "אני יכולה לדבר איתך לרגע?" היא שאלה אותי ואז הביטה באייזי וזו הלכה. "בפרטיות?" "כן בטח" חייכתי אליה והיא הוליכה אותי לצד, התיישבנו על אחד הספסלים. "אוקיי, אין לי דרך פשוטה יותר לומר לך את זה אז אני פשוט אשפוך את זה..." "אמממ...אוקיי..." "אני הייתי במסיבה של מארק, אף אחד לא ראה אותי כי עמדתי רחוק מכולם, לא רציתי שיחשבו שיש עוד סיכוי שאני ודני חזרנו ואני יודעת שאתם שניכם ביחד ואני באמת אבל באמת שמחה בשבילכם! אבל הקטע הוא ש...אחת מהחברות של לאורה, שצילמה את זה שלאורה נישקה את דני, פלטה שמה שקרה באותה המסיבה זה כלום לעומת מה שהיא מתכננת..." באותו הרגע לא ידעתי מה לחשוב...היא עוד מתכננת משהו? אחרי מה שהיה איתי ועם דני? אחרי הנשיקה המגעילה ביניהם? "את מבינה מה שאני אומרת לך?...היא תעשה הכול בשביל להשיג אותו" "אבל הוא לא אוהב אותה" לחשתי והיא הנהנה. "החשיבה שלה שונה, היא מסוג האנשים שאם הם לא יקבלו את מה שהם רוצים הם לא ייתנו לאף אחד ליהנות מהם..." "ולמה את אומרת לי את כל זה? אני לא רוצה להישמע כלבה או משהו אבל...אני מרגישה שאת עדיין אוהבת אותו" היא חייכה אליי בחמימות ורציתי להרוג את עצמי באותה השנייה... "קצת כן...אבל זה נגמר, זה בחיים לא יחזור להיות מה שהיה...ומה שיש ביניכם זה בהרבה יותר מאהבה. בתמונות שמפרסמים באינטרנט, ואני מרשה לעצמי להודות בזה, רואים שיש ביניכם סוג של התחייבות אחד כלפי השנייה, זה כאילו מהרגע הראשון שנפגשתם הגורל שלכם זה להיות ביחד. את פשוט צריכה לשמור עליו וככה גם ההפך... ושלא תביני אותי לא נכון, אני שמחה שהוא עבר הלאה, זה מגיע לו" "וואוו...לא הרבה אנשים היו מודים בזה" הערכתי אותה עכשיו "אני לא הרבה אנשים" היא קרצה לי וקמה "פשוט אל תתני לכל הדברים הקטנים האלו שמציקים לשניכם להרוס לכם... תתפשרו" "אוליביה...תודה" חייכתי אליה והיא חיבקה אותי בהפתעה ולחשה לי "שמרי עליו" ~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום שני
(בעזרת ה'
) אז, איך היו הפרקים? התשובה שהכי מעניינת אותי היא- מה אתן חושבות על אוליביה??? תגובות, הערות וסתם אם באלכן לחפור-- תחפרווו, אני מתחננת
אזז...מקווה שאהבתן ושיהיה חג סוכות (שני) שמחחחח לכולןן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifD:

אוליביה מותתתק :] טוב זה עדיף על פני לאורהXD דאגי ופראנקי - לא מאמינה למה שאני כותבת - ממש חמודים ביחד D: ~ טוב אבל כמובן שזה -רק- בפיק שלך!
~ וג'יין ממש כלבה :| איך שהיא מתייחסת לדני? לא הייתי מוותרת
איזה חמודה קארי
תמיד אהבתי אותה
*גבות* פרקים יפים, כרגיל D:
והייתי חופרת לך עכשיו, אבל אין לי כוח לחפור *שוק*, התסלחי לי?
אבל באמת, פרקים מדהימים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח קרןןן ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

רק לראות שהגבת זה משהוו
תרשי לי לצטט... "אוליביה מותק :]" אה?!? XDDDDDDDDD לזה לא ציפיתיי !! :O אבל האמת שברור שהיא עדיפה על פני לאורה...חחח מממ...ג'יין כלבה?...חחח עד כדי כך? היא פשוט חסרת ביטחון...! XD כןןןןן מזה התלהבתי שאני הוספתי אותה לפיק! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ^^ תודה תודה תודה העיקר שהגבת וענית לי מה את חושבת על אוליביה, זה מספיק וכמובן עלזה שאהבת אותםם!! וברור שאני אסלח לך!! לילה טובב וחג שמייייייח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלמה לא ציפית לזה?

היא הייתה חמודה XD מה לא? D: לא ג'יין פשוט כלבהD: מה את הולכת לעשות כבר עמית?! את גורמת לאוליביה גם כן להיות זנותית? XD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיש לי תוכניות זדוניות, ממש אבל !! ^^

חחח אני גורמת לה להיות זנותית?!?! היא גם ככה זנותית PPP: חחח ג'יין פשוט חסרת ביטחון! כי יש לה חבר חתיךךךך חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif>.>

את לאיכולה להגיד לי דבר כזה, ולא להגיד לי מה יקרה, באמת עמיתXD למה היא זנותית? מי שמע עליה בכלל XD זה מה שטוב כ"כ בזה שהיא הייתה עם דני, בקושי שמעו עליה D:

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifלאורה דה ביטצ'../images/Emo69.gif

היא מתכננת משו ואני כל כך מתה לדעת מזה!!! יש הוספת את אוליביה לפיק
אני כל כך אוהבת אותה
היא ממש חמודה ג'יין מעצבנת אותי כל כך אבל אני מתה עליה
חח אנשים בלי ביטחון עצמי זה דבר כזה מעצבן! אבל תלוי גם באיזה מידה.. פרקים מושלמים אז אולוויז אני מתה לקרוא כבר איך ג'יו תגיב לזה יש לי הרגשה שקרה לה משו עם התינוק הפילה אותו או משו[שמע ישראל,טפו טפו טפו, שמן מים שמן מים!]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifוואייי...חס וחסהה!!

מזה ג'יו הפילה את התינוק?!?! חחחח לא רוצההה XDD לאורה תמיד תיכננה משו גדול... ;) כן, אני אוהבת אותה. אבל האם היא תהיה כלבה או נשמה טובה בפיק? אה?! נקודה למחשבה XD חחח ג'יין מעצבנת הרבה בזמן האחרון...אבל אני חושבת שזה קשה שיש לך חבר שכולן רוצות להתחרמן איתו, לא?XDDDD כ"כ תודההההה ושמחה שאהבתתת
^^

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifלא יודעת יש לי הרגשה כזאת../images/Emo9.gif

לא יודעת יש מצב.. זה גם משמח כי כאילו את זאת שזכית בבחור שכולם רוצות אבל מעצצבן כי כולם רוצות אותו!
חחח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifג'יין הטיפשה ../images/Emo11.gif

איזה רעה איך היא מתייחסת לדני...
לראשונה כותבים את אוליביה חמודה XD אולי תהרגי את לאורה ונסגור עניין?
מחכה לפרקים הבאים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח לא, אני חייבת להשאיר אותה עוד

קצת, שתכניס קצת אקשן, בכי, דם יזע ודמעות חחחחחחחחחחחחחחח חחח פעם ראשונה? אני לא חושבת שמישהו בכלל כתב פיק עם לאורה, כמעט אפחד לא אוהב אותה.. חוץ ממני
חחח שמחה שאהבתת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifעמיתתתתתתתתת

אני רק רוצה שתדעי שהתחלתי לקרוא את הפיק כשהתחלת לפרסם אותו, אבל אז טסתי לחו"ל וכשחזרתי כבר לא הספקתי לעמוד בקצב
בקיצור, רציתי לדעת כמה פרקים יש לפיק בסך הכל? ואם תוכלי להעלות אותו בשלמותו כשתסיימי לפרסם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifשירההההההה ^^

אממ אני עדיין כותבת את הפיק
בינתיים זה 88 עמודים בוורד! חחח ואני אעלה אותו, את כולו, כשאני אסיים לפרסם

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאוווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

יש סיכוי שזה הסוף של דאגי ופראנקי
לפחות בסיפור אם לא במציאות....
האמת שאני אוהבת את אוליביה גם במציאות...מזה התעצבנתי כששמעתי מה דני ה-$!@#&*$%~&^ עשה לה
דפוק!
וכמובן שגם בסיפור שלך היא חמודה
לאורה עדיין כלבה
מפתיע...
היא עדיין לא מתה מאיזו מחלה נדירה שנכחדה
נו טוב אני אמשיך לקוות.... למה יש לי תחושה שלג'יו יוולדו תאומים?!?!
מצד אחד, אני מקווה שלא כי זה יזכיר לי את הסיפור-שאת-שמו-אסור-להזכיר
מצד שני, זה יהיה כלכך חמוד ואני בטוחה שאת לא תעשי מה שהיא עשתה ככה שזה יהיה סוג של חוויה מתקנת
הפרקים היו ממש יפים
מחכה להמשך...בעיקר לחלק שבו דני מגלה על ההתערבות
חג סוכות שני שמח גם לך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכן, דני יצא ממש מניאק... =//

למרות שאי אפשר באמת לדעת מה קרה... חחח הסוף של דאגי ופרנקי?!?! אני חושבת שאני אשאיר את לאורה לעוד הרבה פרקים, היא מכניסה אקשן, אבל אל תשכחי....!! אני לא אוהבת סוף רע, לא מאמינה בזה!
חחח אני שמחה שאהבתת ותודה רבהה
שבוע טובב

למעלה