Dont Wake Me Up פרק 56

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 56 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

ממממ...מריחים את זה?? האקשן כבר ממש בפינהה
;) פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=135545657 שורות אחרונות: (דאגי) ג'יין עשתה מסיבה בבית של דני והופתענו לגלות שהסיבה למסיבה היא...שג'יו וקארי קיבלו את התפקידים שהן רצו בסדרה של ג'יין, אז חגגנו איתן. כמה ימים אחרי ג'יו וג'יין כבר נסעו ביחד לצילומים של הסדרה וקארי הייתה מצטרפת אליהן אחרי הבית ספר. הבנות היו נפגשות פעם בשבוע בערך מתעדכנות ומדברות שעות על גבי שעות וזה מוזר כי כמה הן יכולות לדבר? זה לא שהן לא מדברות גם בפלאפון שעות... בכל מקרה עברו כבר שלושה חודשים. אנחנו בסוף ספטמבר מה שאומר ש...ערב ההתרמה הוא עוד שלושה ימים וכולנו מתרגשים מאוד לקראתו. פרק 56, קריאה מהנה
*ג'יין* "אוי לא...אוי לא..." קמתי מהמיטה במהירות ורצתי לשירותים בעוד שאני מחזיקה את שתי ידיי על הפה. "ג'יין?" דני התעורר והלך אחריי במהירות. נכנסתי לשירותים וסגרתי את הדלת לפני שהוא הספיק לאחוז בה. "את בסדר?" הוא שאל אחרי שהקאתי את כל תכולת הקיבה שלי לתוך האסלה, זה היה דוחה. "בבקשה תבטיח לי שיותר לא תכין לי אוכל..." צחקתי "תפתחי את הדלת ג'יין..." "לא עזוב, אני נראית זוועה..." "אולי תישארי היום בבית? אני אטפל בך" יכולתי לראות אותו מחייך "אני לא יכולה...זה הצילומים האחרונים לעונה הזאת, אני חייבת ללכת..." "אוקיי, אז שאני אכין לך תה?" "טוב...תודה" אמרתי ושמעתי אותו הולך. קמתי לאט אוחזת בבטן, אני חייבת להפסיק לאכול שטויות...הקיבה שלי רגישה לכל הדברים המשונים האלו שהוא מכין... אבל פשוט קשה לסרב לו. שטפתי את הפנים וצחצחתי את השיניים, שמתי עליי מסה כזאת של איפור שלא יכלו לראות כמה חיוורת אני נראית. אבל אז החלטתי שלא מתאים לי ללבוש מסכה אז שטפתי את הפנים והתלבשתי כרגיל. ירדתי למטבח וברוס ישר קפץ עליי, הוא צורך תשומת לב גדולה בזמן האחרון...במיוחד ממני. "זה מרגיש לי מוזר" אמרתי לדני בעודי מתיישבת מול כוס התה החם שהוא הכין לי. הוא הסתובב אליי עדיין מחזיק במחבת עם החביתה, שכנראה הכין לעצמו. "מה?" הוא שאל ואז הרים את המחבת כדי להראות לי שהוא מכין אוכל, נדתי לשלילה והוא צחק "את הראשונה שסובלת מהאוכל שאני מכין, זה לא פייר...תמשיכי" הוא חייך "זה מוזר שויקי לא פה" "אה?" הוא הביט בי במבט מלוכסן לא מבין למה בדיוק זה מוזר שהיא לא פה. "היא הייתה פה כמעט חודש והייתי מדברת איתה הרבה וברוס תמיד היה צמוד אליה ועכשיו הוא לא מתרחק ממני..." ואז מיד הוספתי להגנתי "לא שזה דבר רע! פשוט זה מוזר" "אני לא יודע מה איתך אבל אני שמח שהיא ובן חזרו להיות ביחד. וזה שברוס נצמד אלייך זה בגלל שויקי התייחסה אליו הרבה בזמן שהיא שהתה פה ועכשיו היא לא נמצאת אז...הוא נדבק אלייך" "למה הוא לא נדבק אלייך?" אמרתי את זה קצת כדי להתגרות בו והוא שם לב לכך וחייך "כי אני לא מספיק נשית בשבילו" קמתי ונישקתי אותו נשיקה קצרה בפה. "אתה מספיק נשי בשבילי, דני-בוי" "אני יודעת" הוא חייך בקול צפצפני של בנות והניח את המחבת. "זה די מלחיץ כשאתה מדבר ככה" "זה סקסי." ברגע שהוא אמר את זה ברוס יצא מהמטבח כשהוא נובח. "אפילו הכלב שלך מפחד ממך!" צחקתי וחזרתי להתיישב. "הוא יתגבר על זה" דני חייך והתיישב מולי עם ארוחת הבוקר שלו. "אז את בטוחה שאת לא רוצה לאכול? אני יכול להכין לך משהו נורמלי..." "אני אקנה איזה כריך או משהו בקפיטריה, אני גם ככה צריכה לזוז" קמתי ואחרי שהוא סיים לבלוע את מה שהיה לו בפה נתתי לו עוד נשיקה, קצרה. "אל תחזרי מאוחר, אה" הוא חייך "בתיאבון" כשיצאתי מהדירה פתאום הרגשתי רעבה אבל מיד שמחתי על שסירבתי שדני יכין לי ארוחה, לא בא לי להיות עם קלקולי קיבה שלושה ימים לפני ערב ההתרמה...ממש לא בא לי.

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 57../images/Emo214.gif

*ג'יו* טום יצא מוקדם מהרגיל, לעשות את הריצה הקבועה שלו. התארגנתי והייתי מוכנה בדיוק שג'יין צלצלה להודיע לי שהיא מחכה לי בחוץ. "גדלת!" ג'יין צחקה ברגע שסגרתי את הדלת של המכונית. צחקתי "כן...מטורף..." שמתי חגורה והתחלנו לנסוע. "אז את מתרגשת?" היא שאלה ואני באמת שלא ידעתי איך לענות על זה. "אני לא יודעת איך לענות לך..." מלמלתי "מה זאת אומרת?..." "אני מאוד מאוד מאוד מתרגשת אבל גם...מפוחדת בטירוף. אין לי ניסיון בזה, בלהיות אמא. נכון שיש לי אחיינים וטיפלתי בהם כאילו הם שלי, אבל הם לא באמת היו שלי...וזה מלחיץ אותי...אני לא יודעת אם אני אהיה אמא טובה, ואם אני בכלל מוכנה להיות אמא" "ג'יו אני חייבת להגיד לך שאני יודעת בוודאות שאת תהיי אמא טובה. תמיד נשים כשהן בהיריון והן מודאגות בנוגע לזה, בנוגע לכך שהן יהיו אמהות טובות הן יוצאות האמהות הכי טובות והכי חזקות. ואת תמיד יכולה לסמוך על זה שאני אהיה לצידך, מתי שרק תרצי, אני במרחק של שיחת טלפון" "את מדהימה ג'יין. באמת" "את יודעת מה מדהים אותי?!" "מה?" צחקתי "איך זה שלא העלית אפילו קילוגרם אחד?!" "העלתי שניים" חייכתי והתחלנו לצחוק. "את רוב האוכל טום אוכל..." "אה! זה מסביר הכול!" היא צחקה ואז ראיתי שמשהו לא בסדר, הפנים שלה התעוותו. "ג'יין??" שאלתי בלחץ והיא עצרה במהירות בצד הדרך. היא יצאה מהמכונית ויצאתי אחריה אבל נרתעתי לאחור ברגע שראיתי מה קרה. "קיבינימט!" היא צעקה אחרי שהוצאתי מהתיק שלי מים והבאתי לה. "את בסדר?" שאלתי בדאגה. "אוף...את לא מבינה איזה כאבי בטן יש לי עכשיו" "את רעבה?" שאלתי ולפני שהיא ענתה לי הוצאתי גם כריך מהתיק שלי והבאתי לה. חזרנו למכונית והיא אכלה עד שהייתה נראית יותר טוב. "למה לא אכלת? מה יש לך...?" "דני אתמול הכין אוכל שכנראה לא טוב לבטן שלי, אני ממש רגישה למאכלים מסוימים. והיום בבוקר לא רציתי כ"כ אז התכוונתי לקנות מהקפיטריה אוכל" "אה...אוקיי, את רוצה שאני אנהג?" שאלתי, אני לא בדיוק יכולה לקחת צ'אנסים במצבי. "לא, אני אהיה בסדר פשוט הייתי צריכה להרגיע את הבטן שלי ככה. מצטערת שהלחצתי אותך" "זה בסדר, אל תתנצלי" חייכתי והמשכנו לנסוע. "דיברתי עם טום..." אמרתי לה אחרי כמה דקות של שקט. "באמת? מה הוא אמר?" "זה היה קשה...הוא התאכזב אבל הוא הבין אותי. אמרתי לו מה שסיפרתי לך, שאני רוצה לדחות את החתונה לכמה חודשים, רק עד שאני אחלים מההיריון. אני לא רציתי להיות בהיריון בחתונה שלי" "איך הוא הגיב?..." "אתמול זה היה נראה כאילו הכל בסדר וממש לא אכפת לו העיקר שאני ארגיש בנוח, אבל הבוקר הוא יצא לריצה מוקדם יותר ולא הספקתי לדבר איתו" "הוא צריך את הזמן שלו, הוא חיכה לחתונה הזו שבע שנים אז זה קצת קשה לו לדחות אותה בעוד כמה חודשים, אבל הוא יבין. טום תמיד היה בוגר, ומתחשב. תאמיני לי הוא יתקשר אלייך עד סוף היום" היא אמרה והרגשתי הרבה יותר טוב. אמן. הרגשתי רטט מהכיס השמאלי של הג'קט שלי. "מדברים על החמור" היא גלגלה את עיניה וצחקתי. "הלו?" עניתי "ג'יו..." הקול השבור היה של טום. "כן?" "אני מצטער על אתמול, לא התכוונתי להתעצבן ככה. אני יודע כמה היום הזה חשוב לך ובאמת שלא אכפת לי להזיז את התאריך של החתונה, העיקר שתהיי מאושרת ותהיי בריאה. אני אוהב אותך." "אני אוהבת אותך גם, ובבקשה אם משהו מפריע לך תדבר איתי. אל תהיה סגור אוקיי?" עניתי ושמעתי אותו נאנח בהקלה. "כן, שיהיה לך יום מעולה ג'י" "גם לך מותק" חייכתי וסגרתי את הפלאפון. "מה אמרתי לך?!" ג'יין חייכה והגבירה את המוזיקה, היום הזה יכול להיות רק יותר טוב. *פרנקי* "דאגי...אין מים חמים" אמרתי לו כשהוא התיישב לידי על הספה. "הדלקת את הדוד?" הוא שאל וכנראה שהוא היה עייף, כי...מזו השאלה הזו?! "כן" צחקתי "אבל לא נראה לי שהוא עובד..." "אני אעלה לבדוק" הוא קם מהספה. "תודה" חייכתי ופרסלי קפץ והתיישב עליי. "תיקנתי, יהיו מים חמים עוד חצי שעה בערך אוקיי?" הוא נישק את המצח שלי והלך למטבח. "מה אתה מתכוון לעשות היום?" שאלתי אותו "לא יודע...עדיין לא חשבתי על האפשרויות, רק קמתי" הוא צעק מהמטבח. "כי אני יוצאת עם מולי לקנות מתנה ליום ההולדת של ונסה, אוקיי?" "אין בעיה" חייגתי למולי כדי להיות בטוחה שהיא לא תבריז לי אבל כרגיל היא לא יכולה לעמוד בהבטחות שלה ואמרה לי שהיא תאחר בחצי שעה ואפילו שעה. דאגי ירד במדרגות וצחק כשרה אותי מכורבלת עם פוך מול הטלוויזיה "היא מאחרת?" הוא שאל, אבל זה די היה ברור שהשאלה הייתה רטורית. "מצחיק. חכה שזה ייקרה לך!" אמרתי לו וחזרתי להביט בטלוויזיה "הבעיה היא שעם דני טום והארי אין דברים כאלו...אנחנו בדרך כלל עומדים בזמנים, או שפשוט כולנו מבריזים" הוא צחק והתקדם אליי כדי לנשק אותי. "שיהיה לך יום טוב, אם תצטרכי משהו תתקשרי אליי" "טוב" חייכתי לבסוף והוא יצא. אז מה אני עושה עכשיו? שאלתי את עצמי ופרסלי הביט בי בעיניו הגדולות ופרצופו המעוך שאני כה אוהבת. "סיבוב?" שאלתי אותו והוא נבח. "אוקיי. פליי!!" צעקתי גם לכלבו של דאגי והוא ירד במהירות כבר עם הקולר. חייכתי וידעתי שלפחות משהו אחד טוב ייצא מהיום הזה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בעזרת ה' יום חמישי
תגובות, חפירות, משו
חחחח מקווה שאהבתן
בפרקים הבאים כל הדרמה תתחיל ו...חה חה חה תגלו על...טוב תצטרכו לחכות מעט חחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

אהבתי! ואין לי כ"כ מה לומר חוץ מזה,אבל הגעתי למסקנה שעדיף להגיב מילה אחת מאשר בכלל לא ולחברה שלי יש כלב שנראה בדיוק כמו פרסלי,וזה פשוט קורע מצחוק כי הוא שמן מכוער ומעוך,אה,ופוזל

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD הכלבים האלו פשוט מכוערייםםםם XDDD

ותודהה כמובן חחח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif כל כך XD

ואהבתי כרגיל
אבל פשוט אין לי מה להגיד שמצריך תגובה בפני עצמה XD מחכה כבר לאקשן
__

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה פרקים מושים../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה!!!!!!
כתבתי והחרא ה-^#!&^)@%^%!#&*%@@ המטומטם מחק לי הכל!!!!!סתם!!!! לא משנה....אני אנסה לשכתב אתזה מחדש.....אוף!!!!יצא לי ממש יפה....
זהירות! שימוש מוגזם במילה "מושי" לפנייך...
איזה מושים טום וג'יו!!!!!
באיזה חודש היא כבר
ודני הכי מושמושון בעולםםםםםםם!!!!!!!!!
זו רק אני או שג'יין בטעות בהיריון
או שהיא סתם מקיאה....
אני עדיין בעד מוות מסתורי על ידי עקיצה של סנאי או נפילת פסנתר על פראנקי....אבל מה שבאלך
ודאגי אפילו עוד יותר מושמושון!!!!!
קשה לי לתאר את דאגי מתקן משו.... אולי הורס עוד יותר, אבל מתקן?!?! חחחח.....סתם....כפרעליו
שמחה שאנחנו מתקרבים לאקשן...אני ממש יכולה לטעום אותו
בקיצור, ממש ממש אהבתי ת'פרקים
מחכה להמשך
~שולחת מהר לפני שתפוזבל יחליט שוב למחוק הכל
~

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifוואווווו בחיים שלא לא ראיתי כמות כזו

של "מושי" בתגובה אחת!!! חחחחחחחחחחח אז אני שמחה שאהבתתת
ג'יו כבר בחודש חמישי!!! :)))))))))))) אולי בהיריון, אולי היא מקיאה בגלל האוכל הזוועתי שדני מכין- מי יודע? (אני!! *מוחעחעחעחע*) חחחחחחחחח אממממ אני לא בטוחה שאני בעד להרוג את פרנקי...חחחחחח כאילו...מסכן דאג :) מי יחרפן לו את השכל אם לא היא? (אני!!! *מוחעחעחעחעחעחעחעחעחע*) XDDDD זו העייפות שכותבת חחח תודה ושמחה שאהבתתת

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif"מושי" שליטעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אם הבעיה היא שאין מי שישעשע את דאגי יש לי פיתרון*גבות*
סתם.........חחחחחחחחחח...... זה לא הוגן שאת יודעת ואני לא
אולי כדאי שתשלחי לי ת'המשך ואז גמאני אדע?! נכון שזה רעיון גאוני?!?!
אני יודעת לחרפן כמו שצריך....תשאלי את ליאור...חיחיחיחי

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifחחח הרבה זמן לא הגבתי...../images/Emo9.gif

יש לי מלא מבחנים וכל החרא הזה.... הפרקים ממש חמודים
.....יש סיכוי שג'יין בהיריון? או שאני מחפשת דרמה בסיפור...?
מה שהצחיק אותי היה שכתבת "...שאני רוצה לדחות את החתונה לכמה חודשים, רק עד שאני אחלים מההיריון."חחחחחחחחחחחחחחחח... דני ממש חמוד
......צד לא מוכר אצלו...XD ועדיין לא הגענו לחלק שבו ג'יין מספרת לו על ההתערבות...או שהוא יגלה את זה בדרך אחרת...? בכל מקרה, הפרקים מדהימים [ומושיים כמו שמור טרחה להזכיר....
] ואני ממש מקווה שיהיה לי זמן להגיב על השאר....

../images/Emo73.gifייאאא איזה פרקים חמודים!../images/Emo99.gif

כאלה אני אוהבת! טום וג'יו כאלה חמודים יחד! 45#%&#%^#%#&E$^#
מתי ג'יו אמורה ללדת?:O איזה חמוד דני והחוסר כישרון שלו במטבח
חחח ממש כמוני ..
דאגי יכול לתקן משהו?
חחחחחחח איזה נושנשון הוא! ^.^
בקיצור, פרקיןם מדהימים וכאלה מתוקים , אני אהבתי!
^^

למעלה