Dont Wake Me Up פרק 62

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 62 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

איזה שנה מחורבנת נראלי שתהיה...כבר ביום הראשון רבתי עם חבר שלי ועכשיו הוא מחרפן אותי ואני אוהבת אותו אבל...אוףףףף
אני מקווה שתהיה לכם שנה טובה ומקווה שנהנתן ביום חמישי-שישי... אז...משהו שירומם קצת את הרוח שלי ואני מקווה שגם שלכן
פרקים אחרונים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=137043053 שורות אחרונות: (ג'יין) "הנה רופרט גרינט!" פרנקי צייצה והצביעה על הטלוויזיה. "קצת מזייף..." "הוא כזה חמוד" אמרתי וראינו את כל שאר המתמודדים. "רגע איפה הבנים?" ג'יו שאלה "עכשיו נזכרת לשאול?" פרנקי צחקה וחייכתי "מסתובבים, יש פה הרבה אנשים שהם מכירים ולא ראו שנים..." "כן..." דני נכנס לחדר והעיניים שלו היו עם דמעות בעיניים. "ג'יין?..." פרק 62, קריאה מהנה
*ג'יין* קמתי במהירות והתקרבתי אליו "מה קרה??" "ג'יו, פרנקי?..." הוא הביט עליהן והן הבינו את הרמז ויצאו מהחדר. דני התיישב על הספה והתיישבתי לידו. "זוכרת את ליז?" הוא שאל והנהנתי. ליז הייתה אחת הילדות הכי יפות שפגשתי, והיא גם הייתה חולה בסרטן. דני ואני התאהבנו בה ישר כשהגענו לשם. למרות כל מה שעבר עליה היא הייתה כ"כ מאושרת, היא תמיד צחקה ושיחקה עם הילדים היותר קטנים ממנה סיפרה בדיחות ו...פשוט ילדה מדהימה. "מה?" התחלתי להבין מעט. והוא נד לשלילה. "לא..." לחשתי והדמעות ללא שליטה החלו לזלוג. חיבקתי אותו ושנינו בכינו. ברקע הייתה המוזיקה, הטלוויזיה עוד דלקה, והשירים שבחרו לשיר עוד יותר הכאיבו. הייתה נקישה בדלת וטום נכנס "דני? צריך להתכונן הם עומדים להודיע על אלו שזכו..." "אני בא..." הוא אמר לו וחזר להביט בי. "נעשה את זה בשבילה" לפתע עלה חיוך על שפתיו והוא נישק אותי קצרות. "כן..." נאנחתי והוא קם. "תצאי כשאת מוכנה" "דני?" קראתי לו שנייה לפני שהוא יצא מהחדר, הוא הסתובב והביט בי "אני אוהבת אותך" הוא חייך ויצא מהחדר. התחלתי להתארגן, רק לסדר קצת את האיפור, את העיניים האדומות לא יכולתי להסתיר. *דני* סיימון פג התקרב אלינו וחייך. "זכיתם, תתכוננו לעלות" כולנו חייכנו, ושמחנו, כמה שיכולנו. הלכנו לכוון את הגיטרות לשיר הבא שהתכוונו לבצע, the last song. "דני?" לא יכול להיות, חשבתי ברגע ששמעתי את הקול הזה. הסתובבתי ושם היא עמדה, לאורה. "אין לי זמן בשביל הדרמות שלך בסדר לאורה? אני צריך להתארגן פה" אמרתי לה והתרחקתי. היא תפסה את ידי והסתובבתי אליה, עצבני. היא בכתה. "מה את רוצה?" שאלתי בחוסר סבלנות. "יש משהו שאני צריכה לספר לך..." היא אמרה ונדתי בראשי. "לאורה, ממש אין לי זמן לזה עכשיו טוב?" "זה בקשר לג'יין" "אין שום דבר שאני רוצה לדעת טוב? המשכתי הלאה, גם את צריכה לעשות את זה" "דני...הייתה לי ולג'יין התערבות" שתקתי. מה? הסתובבתי אליה באיטיות וחייכתי בזלזול "באמת? הקטע זה שלא אכפת לי שהיא הייתה חברה שלך, זה היה מזמן וגם החברות שלי ושלך הייתה ממזמן אז בבקשה אל תנסי להרוס לנו" "דני, התערבנו על זה שהיא תשכב איתך" לרגע זה לא נקלט לי. עמדתי משותק לכמה שניות בוהה בכלום. היא דיברה ודיברה ודיברה ובכתה אבל... "דני?" טום קרא לי והסתובבתי אליו. לאורה עוד עמדה לידי והתרחקתי ממנה. "הכל בסדר?" הוא שאל והנהנתי. "אכפת לך אם נבצע שיר אחר?" שאלתי אותו והוא הביט בי בהלם. "שאני אבין...אתה רוצה לנגן שיר אחר עכשיו??" "טום, אני צריך את זה" אמרתי לו והוא הנהן. "איפה ג'יין?" הוא שאל והרגשתי דקירה בלב. "היא לא עולה לשיר איתנו". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 63../images/Emo214.gif

*טום* כשראיתי את דני ואוליביה מדברים, או יותר נכון את לאורה מדברת ודני לא מגיב דאגתי. מיד קראתי לו ולאורה הלכה, בוכה. מה שהכי הדהים אותי זה שהוא רצה לבצע שיר אחר, ללא ג'יין. "למה היא לא עולה לשיר איתנו?" שאלתי אותו והוא מיד הסיט את מבטו לכיוונה של לאורה, אולי במודע ואולי לא, בכל מקרה אני הבנתי שמשהו קרה, משהו רע. "איזה שיר?" שאלתי והוא הרים את הגיטרה ושם אותה עליו. "bubble wrap" הוא ענה בפשטות והתקרב לכיוון של הבמה. "דני, למה אתה רוצה לשיר אותו?" אני ודני הסתובבנו כששמענו את דאגי. "זה לא משנה עכשיו" הוא ענה בקול שלא היה שייך לו. "זה משנה הכול, דבר" הארי הגיע אחרי שניות מספר ואז... דני סיפר לנו מה לאורה אמרה לו. "דני...אולי-" "אין אולי דאג, הכל מסתדר לי פתאום אתה לא מבין? אני לא חושב שהיא משקרת הפעם. הלוואי והיא הייתה משקרת!" הוא נהיה אדום כולו, אז שתקנו. לא רצינו שהוא יתפרק לנו עכשיו. "בנים אתם מוכנים?" סיימון, שהופיע משום מקום, שאל אותנו וחיכה לתשובה. "בערך כן" "אוקיי יש לכם חמש דקות להירגע" הוא אמר והביט בדני "ואז אני אקרא לכם, בהצלחה" הוא חייך ועלה לבמה. "טום!" ג'יו ופרנקי הגיעו וחייכו אלינו. "מה...אתם עולים?" פרנקי שאלה כשראתה את כולנו מוכנים. "כן" הארי ענה ודני הסתובב כדי שלא יראו את פניו. "אז נלך לקרוא לג'יין" פרנקי חייכה ותפסה בידה של ג'יו אך דאגי תפס את ידה ועצר אותה. "לא..." "מה לא?..." היא הביטה בו בשאלה וכך גם ג'יו, עליי. "אתם מוכנים לספר לנו מה קורה פה?!" הן שתיהן הרימו את קולן "בבקשה קבלו את מקפליי!!!" כולנו שתקנו ושמענו את סיימון. דני מיד עלה ואנחנו אחריו.
http://www.youtube.com/watch?v=h6OhzwkBAEc (מי שרוצה)
*פרנקי* אחרי שסיימון קרא לבנים לעלות אני וג'יו הבטנו אחת בשנייה וניסינו להבין ואז ג'יו הסתכלה מאחוריי וסובבתי את ראשי וראינו את לאורה. לאורה!! "אוי לא..." אמרנו ביחד. "אני אלך לראות איפה ג'יין". *ג'יין* שמעתי את סיימון קורא ללהקה...אבל לא לי. זה לא משנה, רצתי במהירות לכיוון הבמה ושמעתי אותם מנגנים. הם לא חיכו לי?... חשבתי באכזבה ואז אמרתי שחייבת להיות פה טעות כי הם לא מנגנים את השיר הנכון.. לרגע אחד נעצרתי והסתובבתי, הייתה לי הרגשה שמישהו הסתכל עליי אבל מיד המשכתי ואז ראיתי את פרנקי שכנראה חיפשה אחריי. היא נאנחה כשראתה אותי והתקדמה כדי לחבק אותי. "מה קורה?..." שאלתי, עברה בי צמרמורת. "את...?" היא הביטה בי בבלבול ואז אחזה בידי "בואי נלך מפה..." "מה קורה פרנקי??" שאלתי אותה כשזיהיתי את השיר שהם מנגנים. ג'יו אחזה בתיק שלי ונעמדה מולי משותקת. "אתן מוכנות לומר לי מה קורה? למה הם לא חיכו לי? למה הם מנגנים את השיר הזה?" שאלתי ואז הצצתי לבמה. טום שר והקול שלו הרגיע אותי אבל משהו בעמידה של דני הצליח לשבור אותי. העיניים שלו, החיוך שלו שלא היה על פניו. ואז ראיתי את הניצוץ בעיניים וכשהבנתי שהניצוץ זה הדמעות התחלתי לרעוד. "למה הוא ככה?" הבטתי בשתיהן חסרת אונים. פרנקי שעמדה לידי ועוד אחזה בידי משכה אותי חלש, היא רצתה שאני לא אראה משהו. היא לא רצתה שאראה את לאורה, שעמדה מהצד השני של הבמה מסתכלת על דני ובוכה. רציתי ללכת אליה ולהתעמת איתה. "מה היא עושה פה??" כמעט שצעקתי, ואז... ואז שמעתי את הקול של דני. שבור ופגוע. התקדמתי לעבר הבמה והסתכלתי עליו, הוא בכה בשלב הזה. כל מילה מהשיר חדרה למוחי ודקרה את ליבי. הבנתי כבר מה קרה, הבנתי שהוא יודע. לא ידעתי מה לחשוב, איך להגיב, מה לעשות. בכיתי. נדתי בראשי לכל משפט שהוא אמר, כל מילה, כל הברה. לא יכולתי להתרכז בדבר חוץ מדני. תפסתי עם ידי את הבטן שלי ורציתי לצרוח, אך לא יכולתי. התמוטטתי מבפנים. פרנקי וג'יו תפסו אותי אבל התרחקתי מהן והתקרבתי למקום שבו אוכל להביט עליו, ושהוא יוכל לראות אותי, להגיד לו שאני מצטערת. לקח לו זמן לקלוט אותי אבל...הוא הפנה את מבטו והמשיך לשיר, בצד השני של הבמה. "זו הפעם האחרונה שאני מוותר על הלב שלי, אני אומר לך שאני איש שבור שסוף סוף הבין...את שחורה מבפנים...מי את חושבת שאת...זה להתראות..." זה קרע אותי, הרגשתי את פעימות הלב שלי בכל הגוף, זועקות מכאב. "ג'יין...בואי ניקח אותך מפה..." פרן הציעה ונדתי לשלילה. "ג'יין...אני לא חושבת שזה יהיה טוב אם תלכי לדבר איתו עכשיו הוא כועס ופגוע..." "ומה איתי??" צעקתי וג'יו חיבקה אותי ונשברתי שם, מול כולם. מאחורי הקלעים. "אני לא התכוונתי לזה, אני...אני לא בגדתי בו בכלל!" "ג'יין מאמי אנחנו יודעות...אבל זה פשוט לא הזמן עכשיו" ג'יו ניגבה את דמעותיי וניסתה להרגיע אותי. "אני חייבת לדבר איתו, אני לא יכולה בלעדיו..." בכיתי השיר הסתיים וחיכינו שהם יירדו מהבמה. טום ירד ראשון והתקרב אלינו, מסתיר את דני שהלך מהר לכיוון היציאה. "דני!!" צעקתי לו בעודי בוכה. "דני!!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מקווה שאהבתן ושלא אכזבתי, תגובות
:) בבקשה תעשו לי את השבוע הזה ותגיבו...אתן לא מבינות כמה זה משמח...באמת..:]

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא.

זה פשוט רוע.רוע טהור. ואני כבר חשבתי שיהיה סוף שמח ויפה... דני

שונאת אותך \=

למהההההההההההה!?!??! אוף אוף אוף!! לאורה +גורגיה מגעילות! אוף אוף אוף בכול מקרה היהה ממש יפה \= אולי תתני לנו פרק הבא ממש ממש קרוב? אני מצטערת על חבר שלך אי בטוחה שתסתדרו [=

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מ-מ-מ-מ-מ-ממה?!????????????????????????

את פשוט רוצה להרוג אותי נכון
אעעעעעעעעעעעעעעעע לאאאאאאאאאאאאאא לא יכול להיותתתת רועעעע רשעעעעעעע פשעעעעעעעעעעעעעע
פרק פרק פרק פרק פרק

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifאמרתי לכן../images/Emo98.gif

אני גאוןןן חח
ועכשיו בחזרה לסיפורינו- אז מה עם צדקתיי אני פשוט לא מאמינה! את רוע טהור אבל גם גאון במובן כלשהוא
לא הבנתי אבל למה אוליביה בכתה הזבל\כלבה\זונה\עוד מלאן דברים שלא נראה לי שמותר לכתוב פה אז פשוט נכתוב %&#$^*$%&^&*#^*&%@^&$%&)&)(&**#%$#@)*&^%$#*&^%$#*&^%$#&^%$#*&^%$#@! אהבתי מאוד וד"א לא אמורה לפחות עכשיו להתחיל לגדול לג'יין קצת בטן או שהיא תתחיל לאכול מלא? בכל זאת האישה בהריון
והיא לא חייזר צריך לקרות לה משו אלא אם כן היא כן חייזר ולא גילית לנו עדיין?
[נא להתעלם אני צריכה להשלים שות שינה מרובות
]

../images/Emo73.gif עמית!!!!! ^$#*^#%@$^&@^@&*^*^@#%#%*#&

את פשוט רשעית!!! מה הוא עשה לך !?!?!? יואו והיא עוד הייתה בהריון!!!1!!! העאהעאהעאהעאהעאה אני לא מאמינהה!!!!!!! עמית אני ירצח אותך
יואו עמית את לא מבינה איך בכיתי ... רק שמעתי את השיר ודמיינתי אותו בוכה ואני כבר התחלתי לבכות כמו ילדה בת שנה
בכל זאת אני חייבת לציין שהפרקים היו ממש ממש יפים.. אבל זה לא אומר שאני חוזרת לאהוב אותך כמו פעם
בקיצור פרקים מדהימים, ואני כ"כ כ"כ כ"כ מחכה לפרק!! כ"כ!! וחסר לך שהם לא יחזרו!! $%@$&%@$%#&

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif חכי חכי אם הם לא יחזרו חחח

יואוו רציני והיא בהיריון ממנו. יואוווווווווווווווווווווווווווווו

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifכןן ועכשיו בטח אם היא תגיד לו

את זה הוא לא יאמין לה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif וואי לא חשבתי על זה...

ואוו העלילה יכולה להתפתח לכל כך הרבה כיוונים
צל''ש לכותבת

../images/Emo73.gif כן %&@$^@$ ../images/Emo7.gif

אוחחח עמית אני רוצחת אותך אם הם לא חוזרים..
והיא בטח תגיד לו שהיא אוהבת אותו וזאת סתם הייתה התערבות טיפשית ושהיא לא בתוקף והוא לא יאמין לה
$@#&^ יואו עמית מוות אם הם לא חוזרים .. מוות

למעלה