Dont Wake Me Up פרק 9

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 9 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

מצטערת על השעה למדתי כל היום למועד ב' במתמטיקה
בהצלחה לכל מי שעושה !!!
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131395245 שורות אחרונות: "נראה אתכם כשהכול ייסתדר, בוא דאגי" קמתי ודאגי אחריי "דני...אני באמת מצטער, אתה יודע שאני אוהב אותך ואני מקווה שהכול יסתדר בסופו של דבר" דני קם אליו וחיבק אותו, ובעיניו היו דמעות "אני גם מקווה שהכול יסתדר, אני לא רוצה שזה יהרוס כלום, אני ואתה עדיין אחים כן?" "ברור" דאגי חייך ואני והארי היינו מודאגים. למה הם הכניסו את עצמם?... קריאה מהנה, פרק 9
*דאגי* אחרי השיחה שהייתה עם דני הרגשתי הקלה עצומה, טום הסיע אותי לבית והתארגנתי מהר. סידרתי את המזוודה ונסעתי לשדה התעופה, זו לא בעיה בשבילי להשיג כרטיס לצרפת, וטוב שכך אני באמת פצצת זמן, אני חייב לדעת של מי התינוק, אני חייב לדעת אם הוא שלי... ואני חייב לדעת מה יקרה עם ג'יין. חיכיתי שעה עד שעליתי על המטוס, פחדתי מוות מהטיסה ומזל שהייתה בטיסה נערה מתבגרת שבמקרה מעריצה שלי כי היא החזיקה לי את היד ועזרה לי לנשום, כי באמת שאני לא יודע לנשום... הגעתי לצרפת והגעתי לבית המלון של ג'יין. זו לא הייתה בעיה להשיג את המפתח לחדר שלה... בכל זאת...דאגי פוינטר...חה חה חה... *ג'יין* אחרי שכולם היו בטוחים שאני בהריון, שלא ידעתי עליו אפילו... החלטתי לעשות בדיקת הריון. הלכתי לקנות חבילות של בדיקות הריון, ואני אומרת חבילות בכוונה...רק כדי להיות בטוחה. נכנסתי לחדר ולמקלחת ופיזרתי את כל הבדיקות בכל עבר. חיכיתי כמה דקות וכשראיתי את התוצאה התחלתי לבכות, אני לא מאמינה... הייתי חייבת להתקשר לדני כדי לספר לו, כי הוא בטח כבר יודע על כך וכשפתחתי את הדלת של המקלחת הוא עמד מולי. *דאגי* היא התחילה לבכות וחיבקתי אותה. הרמתי את ראשה כדי לראות מה התשובה והיא נדה לשלילה "מה?..." שאלתי "אני לא בהריון" היא התחילה לבכות שוב ואני בטוח שהיא הרגישה הקלה, וגם אני. אחרי כמה דקות היא אמרה לי לשבת ולחכות כי היא צריכה לסדר את כל הבלאגן שהיא עשתה במקלחת, חייכתי והתיישבתי במרפסת בחוץ. היא יצאה אחריי ועמדה. קמתי גם אני ונשענתי על המעקה של המרפסת, הנוף היה משגע. השמש החלה לשקוע והשמיים נצבעו בצבעים חמים. התקרבתי אליה והיא הביטה בי "למה עשית את זה? היה לנו כ"כ טוב..." "ג'יין, אני יודע מה את חושבת...אבל זה לא הייתי אני" התחלתי להסביר לה, והיא התחילה לבכות "אז דמיינתי אותך? דמיינתי אותה?" היא שאלה ועיניה הכחולות היו כ"כ יפות שהסתנוורתי מהן "תקשיבי...פרנקי הייתה באותו הזמן בסיבוב הופעות באמריקה, וזה לא הייתי אני...בכל הזמן שהייתי איתך הייתי תקוע או באולפן ההקלטות או בבית...או איתך. לא הייתה לי אף אחת, ואני גם לא רוצה אף אחת חוץ ממך..." "אני..." היא עמדה שם מבולבלת לחלוטין וללא מילים. רציתי רק לחבק אותה ולנשק אותה אבל ידעתי כי המעשה הנכון הוא להתרחק, היא של דני עכשיו. "ומה עם דני? זה מה שהוא עשה לך כשהוא חשב שאני בהריון ממך?" היא שאלה וליטפה את לחיי חייכתי "כן, אבל אם זה היה מישהו אחר ממזמן לא הייתי עומד פה." "אני כ"כ מצטערת על כל הבלגאנים שעשיתי..." "זה בסדר..." *ג'יין* אני שמחה על זה שלא נישקתי אותו, אני צריכה קודם להסדיר את העניינים עם דני... כשראיתי אותו חשתי הקלה ש...אף אחד לא יוכל להבין, הקלה כזאת מקבלים רק בגן עדן...אני בטוחה בזה. החלטנו לצאת למגדל אייפל אם אנחנו כבר בפריז...למה לא... עלינו על המגדל והבטנו על העיר הכי יפה בעולם, העיר הכי רומנטית. הגנבתי מבטים אליו בלי שישים לב...אם הוא היה יכול לדעת כמה אני אוהבת אותו...אם הוא היה יכול לדעת איך הוא נראה באורות האלו... החזקתי את ידו, זה המעט שאני יכולה לעשות, זה הרבה בשביל שנינו. הוא חייך והמשיך להביט על העיר היפה, וזאת תמונה שאני לא אשכח. רק שלושה ימים וחצי היינו בפריז. דאגי נשאר איתי בימים האלו. ולא, לא עשינו דבר. הם עברו כ"כ מהר כי נהניתי ועבדתי קשה בזמן שהוא הסתובב לו בעיר וקנה בגדים ומזכרות לכולם. חזרנו ללונדון וחיכינו בשדה התעופה לדני. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 10../images/Emo214.gif

*דני* כשהגעתי לשם עם הארי הייתי בטוח שנראה אותם מתנשקים או משהו, אבל הם עמדו מרוחקים אחד מהשני, לא פיזית...אבל... בכל מקרה התקרבתי אליה וחיבקתי אותה והרגשתי שונה. אני לא יודע... אחרי שידעתי שהיא לא בהריון הרגשתי הקלה עצומה, כמו כולם אני מתאר לעצמי אבל משהו בי השתנה. אפילו כשחיבקתי אותה זה לא היה אותו חיבוק כמו שתמיד הייתי מחבק אותה. מה עובר עליי? *דאגי* כשהוא חיבק אותה רציתי לקבור את עצמי איפשהו, רק לא לסבול את זה... אבל אמרתי לעצמי שמגיע לדני קצת טוב, ואם הוא אוהב אותה שיהיה להם בהצלחה, אבל הפעם באמת מכול הלב. כי היא כבר לא תהיה שלי... כשהם הורידו אותי בבית, דני הזכיר את מסיבת חג המולד שהיא למעשה למחרת ואמרתי לו שנראה כבר...הוא לא אמר כלום והם נסעו משם. נכנסתי לדירה ופרקתי את המזוודה, שמתי מוזיקה בפול ווליום ובכיתי, כן אני מודה שבכיתי... לא האמנתי שאיבדתי אותה שוב, בפעם השנייה, לחבר הכי טוב שלי... ושוב הזכרתי לעצמי שזה דני, ושזה מגיע לו אבל... הלב שלי רוצה אחרת, הלב שלי רוצה אותה. *דני* כשהגענו לבית שלה עזרתי לה להוריד את המזוודות והחלטתי שאני חייב לברר מה אני מרגיש. התקרבתי אליה במהירות ונישקתי אותה, וזה הרגיש לא טוב. "ג'יין...אני..." הבטתי בה והיא הייתה נראית לי אחרת "זה לא נכון...מה שיש בינינו, אנחנו צריכים להיות חברים לא מעבר לזה...נכון?" היא הביטה בי ושאלה "כן, ואני חושב שאת יודעת וגם אני יודע את מי את אוהבת ועם מי את רוצה להיות" חייכתי והרגשתי הכי טוב, לא כאב לי. באמת שלא! צחקתי וחיבקתי אותה "את באה מחר?" שאלתי בהתרגשות "אני לא יודעת...אחרי כל מה שהיה?" "דווקא בגלל זה! המסיבה מחר תהיה בדיוק מה שכולנו צריכים, את חייבת לבוא" "אוקיי" היא חייכה ושוב חיבקתי אותה "אז נראה אותך מחר בתשע! אני חייב לזוז, הארי יהרוג אותי. לילה טוב ותשני טוב!" צחקתי ויצאתי במהירות. הארי שחיכה לי במכונית גלגל את עיניו "אל תגיד לי שאתה לא אוהב אותה..." "אני לא אוהב אותה!" צחקתי מהתרגשות והוא חייך "יופי, עכשיו אחרי שהרבצת לדאגי אני מקווה שאתה מרוצה" הארי הביט בי והתביישתי "תזכיר לי בפעם הבאה לא לעשות כלום לפני שאני מברר..." "נו ברור!" הוא החטיף לי כאפה בעורף והתחיל לנסוע. למחרת בבוקר קמתי מצלצול הפלאפון "הלו?" שאלתי "היי דני!" שמעתי את קולה של ג'יו וחייכתי "מה קורה?" שאלתי אותה וידעתי שהיא מתרגשת בנוגע להיום בערב. "מעולה, אז את תבואי לעזור לי עם הדברים פה?" "נו ברור! אבל התקשרתי בשביל לשאול מה שלומך...אתה יודע אחרי אתמול...לא בדיוק סיפרתם הכול לטום, והוא ממש פגוע" "אני לא פגוע!! ג'יו למה את עושה לי את זה?! אם הם לא רוצים לספר לי לא צריך!!" שמעתי את טום מהצד השני של הפלאפון "תגידי לו שאני אבוא היום להסביר לו הכול, בסדר?" אמרתי לג'יו רק בשביל שטום לא ייפגע, הוא באמת נשאר קצת מאחור... "שמעת? אידיוט! עלאק לא אכפת לך!" ג'יו צחקה "אבל מה איתך דני? איך אתה מרגיש?" "אני מרגיש מעולה כמו שאמרתי לך..." חייכתי "אולי אני אעשה שיחה איתך ועם טום ואסביר לכם הכול?" שאלתי אותה "מעולה, מה חשבת שאני לא אהיה ליד טום כשתספר לו הכול?" היא צחקה "טוב תקשיבי, אני חייב ללכת לעשות קניות מתי תהיי פה?" "אני לא יודעת, מתי שנוח לך...אולי נלך לעשות קניות כולנו?" ג'יו שאלה ושוב קולו של טום ברקע "ג'יו! תגידי לו שנלך כולנו לעשות קניות, יהיה כיף!" "טוב בסדר... מי זה כולנו?" שאלתי אותה "אתה טום דאגי הארי ואני...וג'יין?" היא שאלה בהיסוס וצחקתי "אין לי בעיה עם זה, אבל אני חושב שיש בינה לבין דאגי סוג של מבוכה. ואני לא רוצה להוסיף על המבוכה ביניהם..." עניתי לה "צודק, אז נלך רק אני ואתה" "אוקיי, אני אבוא לאסוף אותך עוד חצי שעה?" "קבענו,ביי" "ביי" ניתקתי את הפלאפון וחייכתי, למה לא? העולם יפה! קמתי להתארגן ולא האמנתי שהשעה רק שמונה, ג'יו הזאת... *דאגי* לא היה לי כוח לקום מהמיטה, כל הלילה התהפכתי מצד לצד בידיעה ש...מה אני מבלבל במוח?! אני לא יודע למה אבל אני מרגיש נורא.באמת...בזמן שאני אמור לתמוך בדני על כך שהוא יהיה עם ג'יין אני מסתגר בבית ולא יודע מה לעשות עם עצמי. אני לא רוצה לוותר עליה...אני אוהב אותה... החלטתי להתקשר לדני להודיע לו על כך שאני לא אגיע למסיבה בערב "דאגי, גבר! בדיוק רציתי להתקשר אלייך" שמעתי את קולו המאושר של דני וחייכתי "באמת? וואלה, אני מהיר" אני לא רוצה לגרום לו להרגיש אשם על מה שהוא וג'יין מרגישים "תקשיב, אני וג'יו פה עורכים קניות, יש משהו ספציפי שאתה רוצה? איזו בירה אתה רוצה לשתות? אולי נקנה וודקה? לא נכון?...אני לא יודע ג'יו לא רוצה לקנות כלום חוץ מבירה כי היא לא רוצה שנהיה מסטולים יותר מידי מה אתה אומר?" "וואווו בן אדם ! כמה אתה יכול לדבר?" צחקתי לפלאפון ודני שתק "תקשיב...אני לא מרגיש טוב ואני לא חושב שאני אוכל לבוא היום בערב" "אין מצב!!" שמעתי אותו ואת ג'יו צועקים "אני על רמקול?!" "נו מה חשבת??" ג'יו צחקה והוסיפה "חסר לך שאתה לא בא! טום כבר הכין את הלזניה שאתה אוהב!" "ג'יו...אני באמת לא מרג-" "תבלבל במוח למישהו אחר טוב? אני ואתה ובעצם כולם יודעים מה הסיבה האמיתית לכך שאתה לא רוצה לבוא" דני התערב "אז אתה מבין מה אני מרגיש? יופי...אני לא צריך להסביר" "דאג...אני לא יכול לדבר איתך על זה בפלאפון אבל באמת שאתה חייב לבוא היום" "דני..." "לא! אל תגיד לי 'דני...' אל תתבכיין, אתה חייב לבוא כי יש משהו שאני צריך להסביר לך ואתה חייב לי את זה!" דני ממש התעצבן ולא באמת הייתה לי ברירה "טוב" "יופי!" ג'יו אמרה "אז איזו בירה אתה רוצה?" "זה לא משנה לי" עניתי "אוקיי, נדבר איתך היום בערב, תהיה אצלי בתשע ביי אח שלי" "ביי" ניתקתי את הפלאפון וקמתי בלית ברירה מהמיטה, מה אני כבר אעשה פה כל היום? *ג'יין* קמתי די מהורהרת, לא מאמינה במה שעבר עליי השבוע הזה. ומה עכשיו? אחרי שדני ואני קבענו להישאר חברים ומה יהיה איתי ועם דאגי? אני בכלל לא בטוחה שהוא עדיין מרגיש כמו פעם, הוא יבוא היום בערב?...על מי אני עובדת אני יודעת שהוא יבוא היום בערב... אני צריכה לדבר איתו, אבל איך אני אגיד לו מה אני מרגישה כלפיו, איך אני אסביר לו את החודשים האחרונים עם דני, איך אני בכלל אדבר איתו ואם הוא בכלל ירצה לדבר איתי... אוקיי יצאתי ממש מתוסבכת... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
אני כ"כ עייייפהההההההההה חחחח איזהה מדהייים אלחי רפואה וחובי סטאר שרו?!?!
חחח לעניינינו...תגובות
תלונות
הערות
חשדות
אשמח לכל סוג של תגובה
מקווה שאהבתן וכמו שאני תמיד אומרת שימו לב לפרטייייים
לילה טוב לכןן, מצטערת על האיחור! ותחפרו ליייייייי :] נייייייט

../images/Emo175.gifמ-ד-ה-י-ם!../images/Emo23.gif

רציתי רק לחבק אותה ולנשק אותה אבל ידעתי כי המעשה הנכון הוא להתרחק,היא של דני עכשיו. איזה מתוק הוא!!! "אני לא פגוע!! ג'יו למה את עושה לי את זה?! אם הם לא רוצים לספר לי לא צריך!!" שמעתי את טום מהצד השני של הפלאפון"תגידי לו שאני אבוא היום להסביר לו הכול, בסדר?" אמרתי לג'יו רק בשביל שטום לא ייפגע, הוא באמת נשאר קצת מאחור... "שמעת? אידיוט! עלאק לא אכפת לך!" ג'יו צחקה "אבל מה איתך דני? איך אתה מרגיש?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL ואייי עמית את לא מבינה אני כולי דמעות מרוב צחוק!!! כבר כואבת לי הבטן!!!! זה כל כך טום.!
"אני לא יודעת, מתי שנוח לך...אולי נלך לעשות קניות כולנו?" ג'יו שאלה ושוב קולו של טום ברקע "ג'יו! תגידי לו שנלך כולנו לעשות קניות, יהיה כיף!" חחחחחחחח טומי החופר הזה!
אני צריכה לדבר איתו, אבל איך אני אגיד לו מה אני מרגישה כלפיו, איך אני אסביר לו את החודשים האחרונים עם דני,איך אני בכלל אדבר איתו ואם הוא בכלל ירצה לדבר איתי... אוקיי יצאתי ממש מתוסבכת... חחח היא באמת יצאה מתוסבכת!
אבל היא נשמעת ממש חמודה! ואיזה כיף לה שדני ודאגי שניהם אוהבים אותה!
---------------------------------------------------------------------------- ואוווווו עמית זה מדהיייםםםם!!!!! את כותבת פשוט מהממם! אני ממש ממש אהבתי את הפרקים! ואני מתה כבר לדעת מה יהיה, אבל זה כבר ברור שג'יין ודאגי יהיו ביחד,חמודים! חח איזה חמודים ג'יו וטומי חחח
הביצוע של חובי ואלחי באמת היה יפה
אני כל כך מחכה להמשך!
וממש ממש ממש ממש אהבתי!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifדאגי מדהיםםםם ../images/Emo99.gif

חחח אני ממש מאוהבת בוו ! חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL ואייי עמית את לא מבינה אני כולי דמעות מרוב צחוק!!! כבר כואבת לי הבטן!!!! זה כל כך טום.! XDDDDDD לגמריייי!! חחח היא באמת יצאה מתוסבכת! אבל היא נשמעת ממש חמודה! ואיזה כיף לה שדני ודאגי שניהם אוהבים אותה! ~כלבה~ חחחחח אני שונאת אותה בגלל זהה
ואני מתה כבר לדעת מה יהיה, אבל זה כבר ברור שג'יין ודאגי יהיו ביחד,חמודים! אני לא אגיב על זה מוחעחעחעחעחעחע
חח איזה חמודים ג'יו וטומי חחח כפרעליהםםם
חחחחח אני כ"כ שמחה שאהבתתת ואמרתי לך כבר שכיף לקרוא את התגובות שלך???
וכמובן תודהההה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעמיתתתתתת D:

דאגי וג'יין?! DD: לפחות זה לא דאגי ופראנקי!
יאוווווווווו
אוקיי זה קשה לי מידי. יותר מידי דברים על מוח קטן ובלונדיני ( *סנוב* ) חיחי
ג'יין בהריון?
או שלא...? XD מה לעשות אינלי מוח מפותח במיוחד! XD הווו, איזה חמוד דני D: סוףסוף הוא הבין שהוא לא צריך את ג'יין.
הוא צריך את דאגי
אוף, אבל עכשיו ג'יין תפסה את דאגי ~.~ באלי להמשיך תגובה, אבל אבא שלי מכריח אותי לרדת מהמחשב
אז לקצר פרקים מדהיימים - כמה זה שונה מתמיד
- חיחיחי
ממש אהבתי
לא יכולה לחכות D: ד"א חובי סטאר שולט!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקרןןןןןןןןןןן DD:

חחחחחחחח דאגי וג'יין?! DD: לפחות זה לא דאגי ופראנקי! רואה?!?! אני באמת משתדלת
לבינתיים מוחעחעחעחעחע
ג'יין בהריון? או שלא...? XD מה לעשות אינלי מוח מפותח במיוחד! חחחחחחח אל תדאגי בנוגע למוח שלך, הוא בסדר גמור !!
הווו, איזה חמוד דני D: סוףסוף הוא הבין שהוא לא צריך את ג'יין. הוא צריך את דאגי אוף, אבל עכשיו ג'יין תפסה את דאגי ~.~ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עצוב באמת... אז לקצר פרקים מדהיימים - כמה זה שונה מתמיד - חיחיחי ממש אהבתי לא יכולה לחכות D: תודההההה
ושמחה שאהבתתתת מנסה לרצות אותךך כמה שיותר
חחחחחחח את תופתעי לגלות מה יקרה בהמשךך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה יש בהמשך?

מה הולך להפתיעה אותי?
פראנקי ודאגי יהיו ביחד?! O_______O

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה פרקים יפים...שוב!!!../images/Emo23.gif

כבר חשבתי שלא תעלי היום....מהבוקר אני מרעננת את הפורום... עכשיו דאגי וג'יין יהיו ביחד? אני מקווה שזה יילך מהר וחלק כי הם ממש חמודים ביחד
איך אני מקנאה בה...גם דני וגם דאגי....גמאני רוצה
מזל שבסוף היא לא בהיריון....זה סתם מסבך הכל... ואיזה מזל שדאגי לא מספיק מטומטם כדי לבגוד בג'יין עם פראנקי
...למרות שהוא מספיק מטומטם כדי לצאת איתה במציאות...
אני היחידה שלא מוצאת את פריז כעיר הכי יפה ורומנטית...בכללי אני שונאת צרפתים...אבל היורו דיסני סבבה...
בקיצור פרקים יפים מאוד
ומחכה לפרקים הבאים שיהיו אחרי הבגרות המטומטמת... מתמטיקה זה חרא....הכי חרא שיש...מקצוע מטומטם
בהצלחה גמלך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifלא להעלות?! ולאכזב אותךךך???

חחח בחיים לא!
מהבוקר אני מרעננת את הפורום... חחח חמודהה
עכשיו דאגי וג'יין יהיו ביחד? אני מקווה שזה יילך מהר וחלק כי הם ממש חמודים ביחד לגמריייי
איך אני מקנאה בה...גם דני וגם דאגי....גמאני רוצה גמאני רוצההההההה XDD איזה מזל שדאגי לא מספיק מטומטם כדי לבגוד בג'יין עם פראנקי...למרות שהוא מספיק מטומטם כדי לצאת איתה במציאות... חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותייי !!! אני היחידה שלא מוצאת את פריז כעיר הכי יפה ורומנטית...בכללי אני שונאת צרפתים...אבל היורו דיסני סבבה... היורודיסני כיפיייייי חחח מקום מדהים !!
בקיצור פרקים יפים מאוד ומחכה לפרקים הבאים שיהיו אחרי הבגרות המטומטמת... מתמטיקה זה חרא....הכי חרא שיש...מקצוע מטומטם בהצלחה גמלך כ"כ תודהההה
נעבור את הבחינה בסבבה, יש מלאא מועדי ב' בשביל זה חחחחחחחח

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif וואו!!../images/Emo2.gif

אתמול ריעננתי את הפורום כל היום ורק היום בבוקר ראיתי את הפרקים.. "...מזל שהייתה בטיסה נערה מתבגרת שבמקרה מעריצה שלי כי היא החזיקה לי את היד ועזרה לי לנשום, כי באמת שאני לא יודע לנשום..." חחח..דאגי האידיוט
...הלוואי שהייתי הנערה הזאת
"...כשראיתי אותו חשתי הקלה ש...אף אחד לא יוכל להבין, הקלה כזאת מקבלים רק בגן עדן...אני בטוחה בזה." למרות שהיא ודני זוג ממש חמוד, היא מתאימה יותר לדאגי.. "...לא האמנתי שאיבדתי אותה שוב, בפעם השנייה, לחבר הכי טוב שלי... ושוב הזכרתי לעצמי שזה דני, ושזה מגיע לו אבל... הלב שלי רוצה אחרת, הלב שלי רוצה אותה." איזה מסכן דאגי
..אני ממש מרחמת עליו..
הפרקים היו מדהימים, שמחתי שג'יין לא בהיריון..זה תמיד מסבך דברים.. אני מתחילה לשנות את דעתי בנוגע לדני וג'יין, אני חושבת שהיא ודאגי יותר מתאימים...הם כאלו חמודים ביחד
בקיצור, מחכה לפרקים הבאים ביום רביעי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח ../images/Emo9.gif

איך אני שמחה מהתגובות שלכןן, זה מטורףףף
אתמול ריעננתי את הפורום כל היום ורק היום בבוקר ראיתי את הפרקים.. אני כ"כ מצטערת שהעלתי מאוחרר...אני אשתדל בפעם הבאה להעלות מוקדם יותר
חחח..דאגי האידיוט ...הלוואי שהייתי הנערה הזאת חחחחחח לגמרייי !! למרות שהיא ודני זוג ממש חמוד, היא מתאימה יותר לדאגי.. באמת??
קשה לי לומר מי מתאים לה יותר...גם דני וגם דאגי הם סוג של...לא יודעת חחח אבל הם מתאימים לה
איזה מסכן דאגי ..אני ממש מרחמת עליו.. כפרעליו...כמה הוא סובל פה
נושנוש הבנאדם
הפרקים היו מדהימים, שמחתי שג'יין לא בהיריון..זה תמיד מסבך דברים.. אני מתחילה לשנות את דעתי בנוגע לדני וג'יין, אני חושבת שהיא ודאגי יותר מתאימים...הם כאלו חמודים ביחד בקיצור, מחכה לפרקים הבאים ביום רביעי חחח כולן שמחו שהיא לא בהיריון...מעניין למה
כהה דאגי&ג'יין באמת חמודים ביחד
שמחה שאהבתתת

למעלה