DWMU פרק 5

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDWMU פרק 5 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

בזמן הפעם
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131185056 שורות אחרונות: "הוא לא ילד! ואתה חושב שאכפת לי שהוא בכה אחרי מה שהוא עשה??" "אבל מה הוא עשה? למה את לא אומרת כלום?..." "טוב הארי...אני צריכה להתארגן יש לי טיסה לתפוס" אמרתי וקמתי "בבקשה תדברי איתם...עם שניהם, את לא יכולה לשחק על שתי חתונות" הוא אמר ויצא מהדירה. "אני לא משחקת..." לחשתי ומיד הרגשתי בחילה עמוקה...רצתי במהירות לשירותים והקאתי את כל מה שהיה בתוכי. וזה היה מגעיל... פרק 5, קריאה מהנה
*טום* הקפצתי את דאגי הביתה, כל הדרך הוא היה שקט לחלוטין. וזה רמז לי שמשהו לא בסדר איתו. "הלו?" שאלתי והמשכתי להביט על הכביש "אה?" הוא שאל והסתובב "מה קורה? למה אתה שקט היום?" "מה? התפרעתי בחזרות היום, מה יש לך?" הוא אמר וניסה להתחמק ממשהו, הקול שלו היה צרוד כזה. אני לא מאמין...הוא בכה! "אתה התפרעת בחזרות עד שדני סיפר על ג'יין..." אמרתי יותר לעצמי מאשר לו...ואז זה הכה בי, נכון! עד שג'יין הוזכרה דאגי היה נורמלי ואז הוא... "מה?" הוא שאל כשהבין שכנראה עליתי עליו "אתה מכיר את ג'יין, דאגי?" שאלתי ובחנתי אותו. הוא הסיט את השיער מעיניו והמשיך להביט על הדרך מלפנים בעודו עונה "לא" "שקרן" אמרתי ועצרתי בכניסה לבית שלו "טוב נכון, אני מכיר אותה. או יותר נכון הכרתי, היה בינינו משהו שנמשך כמה חודשים וזה נגמר, בגללה. אהבתי אותה וזהו...טוב לך? חסר לך שאתה אומר משהו לדני. אם טוב לו אני שמח בשבילו, כנראה הוא סופסוף מצא את האחת שלו" "אבל אתה חושב שהיא האחת בשבילך, לא?" התחכמתי, אבל בפנים דאגתי. לשניהם היו בעיות עם בנות. ושניהם היו נראים לי מאוהבים לגמרי. "חשבתי ככה... ואני מצטער שלא סיפרתי לכם, פשוט חשבתי שזה עדיף אם אני אשמור משהו לעצמי עד שזה יהיה ודאי, ותאמין לי זה טוב מה שעשיתי...כי אני די בטוח שדני לא היה איתה היום אם הייתי מספר לכם, לפחות מישהו הרוויח" הוא אמר באכזבה ויצא מהמכונית. המשכתי להביט בו בעוד שהוא נכנס לבית שלו ואז נסעתי משם, מהרהר בכל התרחישים האפשריים. אולי אני אלך לדבר עם ג'יין? אני חייב לדבר עם מישהו שמכיר אותה...ג'יו !! *ג'יין* נקישה בדלת הפריעה לי באמצע הכנת חביתה, לארוחת הערב. רצתי מהר לפתוח את הדלת והתפלאתי לראות את ג'יו עומדת שם עם המעיל הענק והחיוך הענקי. "ג'יין!!" היא קפצה עליי וחיבקה אותי "כמה זמן לא ראיתי אותך!" ג'יו התרחקה וסקרה אותי מכף רגל ועד ראש. "מה את עושה פה? רגע! תיכנסי, חסרת נימוסים שכמותי" צחקתי "מזה הריח הזה?" היא שאלה בתמימות והבנתי שהלכה לי ארוחת הערב לטמיון... "חביתה שרופה, לא משנה" חייכתי והלכנו למטבח. היא התיישבה על כיסא הבר והסתכלה עליי בעודי זורקת את החביתה ומתיישבת מולה. "אז..." היא חייכה והחלה לומר "שמעתי שיש לך מישהו חדש" "לא..א.א.." לא ידעתי מה לומר, לא ידעתי איך להגיד לה את זה. לא רציתי שהיא תבין אותי לא נכון...זה מה שחסר לי, שהחברה היחידה שהכי קרובה אליי תחשוב שאני כלבה או משהו כזה... "אני באמת שלא מבינה אותך ג'יין, מה קרה עם דאגי? ולפני שתשאלי אני אספר לך הכול. הוא התקשר אליי וסיפר לי שאת יוצאת עם דני, הוא הרוס מזה והוא לא יודע איך להתמודד עם זה במיוחד לאור העובדה שהוא יודע שדני הזמין אותך למסיבה בחג המולד והוא יפגוש אותך שם...יש לך תירוץ לכך שזרקת אותו?" ג'יו שאלה וידעתי שאין טעם לבלבל את המוח וכדאי להגיע לעיקר "כן ג'יו...את זוכרת באותו היום שקבענו להיפגש בערב לסרט?" שאלתי אותה והיא הביטה בתקרה, מנהג שהייתה עושה מה שסימן לי שהיא מנסה להיזכר, חייכתי "כן...מאותו היום נעלמת לי..." היא עשתה פרצוף חמוץ "כן...אז ראיתי את דאגי ופרנקי יושבים במסעדה. והיא פלרטטה איתו והתקרבה אליו ו...זה הרס אותי" "וזהו?" ג'יו שאלה ונדתי לשלילה "הוא התקרב אליה ונישק אותה" עניתי והרגשתי גוש ענק שעומד בגרוני ומסרב לרדת. ג'יו הביטה בי ברצינות והיה נדמה כאילו היא תקום ברגע זה ממש ותלך להרביץ לו. "לפעמים אני לא מבינה אותו...באמת שלא" ג'יו שוב עשתה פרצוף חמוץ. "זה לא היה רק זה...תמיד היו לו בפלאפון יותר שמות של בנות מאשר של בנים, וזה הרגיש כאילו אני למטה בסולם העדיפויות שלו. ואני לא רוצה להרגיש ככה יותר..." "אני מבינה...ומה עם דני?" "אני לא יודעת, מצד אחד הוא כ"כ מתחשב ואצלו אני באמת בסולם למעלה למעלה, אבל...מלחיץ אותי העניין שהוא גם בערך דיבר איתי על בערך מיליון בנות, אני מפחדת להתאהב בו...ועוד משהו פצפון... התנשקתי איתו אתמול, וזה הרגיש לי טוב כ"כ." "לא נעים לי להגיד לך אבל..." "מה?" "יש מצב שדמיינת את דאגי במקום דני?" היא חייכה במבוכה, והבנתי שהיא רק מנסה לגרום לי להבין את רגשותיי "אני...לא...יודעת..." אמרתי במרווחי זמן עצומים, כמו איזו ילדה קטנה שלא יודעת לדבר, אני לא זוכרת מה עשיתי או מה חשבתי או את מי ראיתי שנישקתי אותו "אני חושבת שכן, שזה מה שעשית. לגיטימי שתרגישי טוב עם זה, במיוחד אם את מדמיינת שדני זה דאגי..." "אבל אני רוצה להיות עם דני, כ"כ אכפת לו ממני, והוא אוהב אותי באמת לא כמו דאגי ואני מרגישה איתו בטוחה והיה לי כ"כ כיף לישון איתו הלילה. את יודעת איך זה לקום ולראות את החיוך שלו והדאגה שלו וכ"כ אכפת לו..." נאנחתי ובפנים קיוויתי שדאגי היה מתנהג כך אליי לפני שנפרדנו. "יפה שלי...אני חושבת שכדאי שתדברי עם דאגי, מצידי תדברו במסיבה! אבל אם אתם אוהבים אחד את השני עדיף שרק מישהו אחד ייפגע ולא כולכם..." ג'יו חייכה וקמה "תקשיבי, אנחנו יוצאות היום בלילה. רוצה להצטרף?" "אני טסה לצרפת..." "אוה..." שוב הפרצוף החמוץ שלה. "טוב לא נורא, כשתחזרי...אממ מתי את חוזרת?" "עוד שלושה ימים בערך" "זה קצת זמן, מזל..." ג'יו חייכה וחיבקה אותי "תיהני לך בצרפת, ותשאירי את הדאגות שלך כאן...כשתחזרי אני אהיה פה לעזור לך" "תודה ג'יו..." חיבקתי אותה וכמעט שבכיתי, כמה הייתי צריכה את התמיכה הזו... *טום* נכנסתי לסט הצילומים של הסרט של ג'יו, הלכתי בין החדרים מנפנף לשלום לאנשים שאני מכיר, ו...לאנשים שאני לא מכיר...בכל מקרה, הגעתי לקרוון שלה ונקשתי בדלת. "כן?" היא שאלה והמשיכה להביט על המחשב, מקלידה דבר מה "את זאת שהכרת לדאגי את ג'יין נכון?" התיישבתי מולה והיא נבהלה. צחקתי והיא המשיכה להביט בי ברצינות. "היי, מה שלומך? איך את מרגישה? אכלת? שתית?" היא התחילה לשאול שאלות, ורמזה לי משהו "מצטער...מה קורה אהובתי?" התרוממתי אל מעבר לשולחן ונישקתי אותה "בסדר..." היא ענתה והפנתה את מבטה שוב לעבר המסך. "שאלתי שאלה" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהמשך פרק 5+פרק 6../images/Emo214.gif

פניה נהפכו לאדומות וחייכתי, מחכה לתגובה "כן...שמעתי את זה...וכן הכרתי ביניהם למה?" "נו אל תשחקי אותה כאילו את לא יודעת מה קורה עכשיו..." השענתי את ידיי על השולחן והיא הביטה בי "כן אני יודעת...ולא ידעתי שזה מה שיקרה...דאגי לפעמים כזה...חמור!" "זאת אשמתה, רוקדת על שתי חתונות!" האשמתי מיד, דאגי לא חמור! לפעמים... "ובכן, אתה יודע מה קרה ביניהם?" היא התיישרה והביטה ישר לתוך העיניים שלי. יש לה מזל שאני שלה והיא שלי...ויש לה מזל שאנחנו בקרוון ואני חייב להתנהג כיאות "לא..." עניתי והיא חייכה. שיט, היא מכירה אותי יותר מידי טוב...היא בטוח הבינה מה רציתי לעשות. "טום...זה לא הזמן והמקום" היא צחקה. ואני השפלתי את ראשי וחייכתי. "ובכן...מה קרה?" "דאגי...החמור! התנשק עם פרנקי באיזושהי מסעדה. לצערו הרב ג'יין ראתה" "מה?!" פרנקי ודאגי?! מה השטויות האלו?... "כן..." ג'יו אמרה באכזבה שכזו, וגם אני הרגשתי מאוכזב ממנו. מה פתאום הוא חזר לפרנקי ולא סיפר לי? לאף אחד הוא לא סיפר... "אוקיי...משהו מסריח פה, וזה לא אני!" קמתי במהירות והיא הרימה את מבטה וגלגלה את עיניה "מה?" שאלתי "אתה בטוח שזה לא אתה שמסריח? מתי התקלחת?" היא שאלה והתחילה לצחוק "חה חה אין את מצחיקה כמו...דוקטור פיל!" שיט, חבל שאמרתי את זה. עכשיו היא תרד עליי כל החיים...יופי טום...יופי!!! פרק 6 *ג'יין* הכנסתי את בגדיי האחרונים למזוודה והרגשתי שוב את הבחילה הנוראה הזו, רצתי לשירותים והפעם לא הקאתי, לא יכולתי... שוב מישהו נקש על הדלת, כמה אנשים כבר יבואו להרצות לי?... *דאגי* מה חשבתי לעצמי אני לא יודע, אבל הייתי חייב לדבר איתה, ולהסביר לה איך אני מרגיש. זה לפחות מה שרציתי לעשות עד שהיא פתחה את הדלת עם החיוך היפה שלה, וכשראתה אותי פניה השתנו מקצה לקצה. "היי" אמרתי והיא הייתה נראית לא טוב פתאום, חיוורת וחלשה. "מה אתה עושה פה?" היא שאלה בתוקפנות "רציתי לדבר איתך, אפשר?" כמעט והושטתי את ידי לתפוס אותה, היא ממש לא נראית טוב... "על מה כבר יש לנו לדבר?" שוב השאלות האלו, ניסיון להתחמק... "על הכול, אני חושב שאת יודעת על מה" "כנס..." היא פתחה את הדלת והתרחקה ממני, זה כאב. היא סגרה את הדלת והלכנו לסלון, הבית היה נראה אותו הדבר, נקי וחמים. "זה יהיה להרבה זמן? יש לי טיסה לתפוס..." היא התיישבה על כורסא מולי "אני לא יודע...תלוי בשנינו" עניתי. "אוקיי...אז על מה רצית לדבר בדיוק?" היא שאלה והביטה בי בעיניה הגדולות, לא ידעתי שיכאב לי ככה, הייתי נמנע מזה, לפחות עד חג המולד. "תקשיבי...בנוגע לדני, אני לא יודע מה התוכניות שלך איתו אבל רציתי להגיד שאני אודה לך אם לא תיפגעי בו, הוא עבר לא מעט בנות ולא הייתי רוצה שייפגעו בו. הפעם הוא ממש מאוהב...בך... אני מקווה שאת מבינה" *ג'יין* אני מטומטמת. לא.. ברצינות אני כ"כ מטומטמת! מה חשבתי לעצמי, איך הכנסתי את עצמי למצב כזה? עניתי לו "לפגוע בו? אתה בטח מתכוון למה שהיה בינינו? שנפרדנו ופגעתי בך?" פניו התלהטו מיד, והתחרטתי. נכון אולי הוא פגע בי גם בצורה כזו אבל זו לא סיבה להגיב ככה. "תקשיבי ג'יין, אני לא מבין מה הבעיה איתך, למה נפרדת ממני. באמת שאני לא מבין אבל אני לא מדבר עליי אני מדבר על דני, מבחינתי הכול כבר עבר ונשכח! אפילו שעברו רק שלושה חודשים מאז, באמת שמה שהיה בינינו היה כלום מבחינתי, פשוט כלום. אכפת לי רק מדני, את שומעת? רק מדני! אז בבקשה אל תנסי באיזושהי צורה להתנקם בי או משהו כזה. אולי את רוצה להתחיל גם עם הארי וטום? ולזרוק אותם אחרי חצי שנה?" הוא קם מיד כשסיים להגיד את הדברים האלו. אני חושבת שאפילו הוא הבין לאיזו רמה הידרדרנו, פוגעים אחד בשני בצורה כזו. אבל הוא הזכיר את הזמן שהיינו ביחד, הוא אמר שכבר לא אכפת לו...וזה כאב לי, מאוד. *דאגי* אוקיי, הגזמתי...אני לא יודע למה אמרתי לה את זה, חשבתי שהיא תיתן לי סטירה או משהו, אני הייתי מביא לעצמי סטירה אם יכולתי, אבל אז הייתי נחשב לחולה נפש... אני כ"כ מעוצבן, הכול הלך טוב בינינו ופתאום היא נעלמה לי, ועכשיו אני מגלה שהיא יוצאת עם דני...לא הייתי צריך להזכיר את הארי וטום, זה היה טיפשי מצידי... אבל למה היא נעלמה? התקשרתי אליה כל יום כמה פעמים ניסיתי להשיג אותה אבל לא יכולתי ועברו חודשיים ואמרתי לעצמי, טוב נמשיך הלאה. ועכשיו זה? אני לא חושב שהיא באמת אוהבת אותו. אני מקווה שהיא לא אוהבת אותו...זה יהרוג אותי. למה כל הדברים האלו קורים לי? לא יכולה להיות לי מערכת יחסים נורמלית עם מישהי פעם אחת? שיהיה... *דני* הגעתי לבית שלה ואני רואה את המכונית של דאגי, מה לעזאזל?... עליתי במהירות לדירה שלה וניסיתי לשמוע על מה הם מדברים, ולא יכולתי...אז נקשתי בדלת, מה דאגי קשור? מה הולך פה? *ג'יין* זה מה שהיה חסר לי...הבית שלי ממש נהיה אטרקציה... פתחתי את הדלת ועמדתי בהלם מול דני. ש-י-ט ! הוא נכנס, ודאגי שכבר עמד נהיה אדום כולו. למה הם חייבים להסגיר את עצמם ככה? טוב גם בטח אני הייתי אדומה אם לא בגלל מה שדאגי אמר אז בגלל דני... הוא הביט בדאגי ושאל אותו מה הוא עושה פה "באתי לאחל לה בהצלחה, ידעת שהיא טסה?" יופי דאגי...יופי... "כן אידיוט...אבל מה אתה עושה פה? אין טלפון כדי לאחל לה בהצלחה? אתה יכול אולי להגיד לי את הסיבה האמיתית לכך שאתה פה?" "תקשיבו...שניכם...אני חייבת לצאת עוד כמה דקות ואני בכלל לא מוכנה..." לחשתי אבל הם המשיכו להביט אחד בשני ולהתעלם ממני "נו?" דני שאל מאיץ בו לענות "אני חייב לזוז יש לי פגישה עם מישהי, דני...אני אדבר איתך יותר מאוחר. בהצלחה ג'יין ביי" דאגי עמד ליד הדלת כשדני תפס את ידו ועצר אותו "עם מי?" "מה עם מי?" "עם מי אתה יוצא?" דני חיכה לתשובה ודאגי לחש לו באוזן "פרנקי" ובכן הוא ממש לא יודע ללחוש אלא אם כן הוא רצה שאני אשמע "בהצלחה, ודבר איתי יותר מאוחר" דני חיבק אותו ודאגי הנהן ויצא. "את חייבת לי הסבר..." דני התקרב אליי ולא יכולתי לזוז "מה שהוא אמר" אמרתי במהירות "מה הוא אמר?" הוא שאל ובחן אותי, אוח מה אני עושה?...אני לא רוצה לשקר לו... "הוא איחל לי בהצלחה, והוא יודע שאנחנו ביחד אז הוא איחל לי בהצלחה גם עם זה וזהו...הוא היה פה ממש כמה דקות" אני פשוט לא אוהבת לשקר במיוחד לא לדני...למה אני עושה את זה?... "טוב..." הוא היה נראה מאוכזב, ולא יכולתי לעשות דבר כדי לשנות את זה. אני שחקנית, ושנינו יודעים זאת. "כמה זמן את צריכה בשביל להתארגן? אני אקח אותך..." הוא אמר אחרי שתיקה קצרה "עשר דקות אבל אני אקח מונית" "אני אקח אותך, בבקשה אל תתווכחי..." "טוב..." עליתי במדרגות והחלפתי בגדים וסידרתי את השיער, לקחתי את 2 המזוודות וירדתי. הוא עלה במדרגות כדי לעזור לי איתן וחייכתי אליו, הוא חייך בחזרה, אבל הפעם זה היה חיוך אחר, חיוך שבור. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום רביעי
מקווה שאהבתן
הפרקים נהפכים למבולבלים יותר ויותר אז אל תשכחו לשים
לפרטים הקטנים
אז תגובות
תחפרו, אני אשמח

../images/Emo175.gifמהמם!../images/Emo99.gif

"הוא התקרב אליה ונישק אותה" עניתי והרגשתי גוש ענק שעומד בגרוני ומסרב לרדת. נכון שזה לא דאגי!? אין מצב! הוא לא חמור! "חה חה אין את מצחיקה כמו...דוקטור פיל!" שיט, חבל שאמרתי את זה. עכשיו היא תרד עליי כל החיים...יופי טום...יופי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי זה הרג אותי! חחח טום הנקבה החמודה הזאת!
"אני הייתי מביא לעצמי סטירה אם יכולתי, אבל אז הייתי נחשב לחולה נפש..." זה בסדר דאגי תן לעצמך סיטרה אתה כבר בכל מקרה חולה נפש!
"הוא עלה במדרגות כדי לעזור לי איתן וחייכתי אליו, הוא חייך בחזרה, אבל הפעם זה היה חיוך אחר, חיוך שבור." ואיי מסכן דני!
אוף הם צריכים לספר לו! "אני אקח אותך, בבקשה אל תתווכחי..." איזה גנטלמן!
--------------------------------------------------------- יאאא עמית את כותבת מדדדהיייםםם!!
זה פשוט מהממם! ואיי מסכן דני, אני כבר יודעת מה יקרה הם לא יספרו לו על זה ואז הוא יגלה לבד ויתעצבן עליהם!
אבל גם דאגי מסכן הוא עדיין אוהב אותה..(זה לא היה דאגי שנישק את פרנקי נכון?!) חחחח איזה חמוד טומי!
איפה בדיוק הארי!?
בקיצור אני מקווה שחפרתי לך!
ממש ממש ממש אהבתי אני מאוהבת בפיק שלך!
מחכה לפרקים הבאים!
את מפרסמת בימים ראשון ורביעי נכון?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח אהבתי את מה

שכתבת על דאגי הוא באמת חולה נפש גם ככה
אני לא יכולה לספר לך על דני ועל דאגי ופרנקי, תצטרכי לחכות ליום רביעי
בנוגע להארי, אל תדאגי יש לו גם חלק בסיפור
שמחה שאהבת, אני לא מפסיקה לחייך חעחעחעחע ויאפ, אני מפרסמת בימים ראשון ורביעי

polly88

New member
../images/Emo181.gifווווואוווו!!!!

קראתי עכשיו את כל הפרקים!!!וממש אהבתי את הסיפור שלך!!!!!!מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!!! הסיפור שלך מאוד מעניין ואני רוצה שדני וג'יין יהיו ביחד ודאגי ימצא לו חברה ושיהיה קטיים איפה שהוא ילדותי!!!הוא כזה חמוד!!!!!P:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDD אני שמחה שאהבת ../images/Emo9.gif

ובהחלט אני הכנסתי קטעים מצחיקים לדאגי, אל תדאגי :) חחחח אני אשתדל לרצות אותך

../images/Emo84.gifהוו ../images/Emo10.gif

מסכנה ג'יין , אני כבר מתארת לעצמי מה קרה, היא ראתה את דאגי ופרנקי מתנשקים. ואז היא הלכה להתנשק עם מישהו אחר ודאגי ראה אותהD: ואז כיאלו שניהם בוגדים אחד בשני
ואיי זה ממש ממש מהממם !
את כותבת ממש יפה, ואני אוהבת את העלילה והכל
מחכה לפרקים הבאים*_*

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

וואי!! זה פשוט מהמם!! "טוב נכון, אני מכיר אותה. או יותר נכון הכרתי, היה בינינו משהו שנמשך כמה חודשים וזה נגמר, בגללה. אהבתי אותה וזהו..." איזה מסכן דאגי.... "אני הייתי מביא לעצמי סטירה אם יכולתי, אבל אז הייתי נחשב לחולה נפש..." חחח...דאגי די נחשב לחולה נפש גם בלי זה...
"הוא עלה במדרגות כדי לעזור לי איתן וחייכתי אליו, הוא חייך בחזרה, אבל הפעם זה היה חיוך אחר, חיוך שבור." אני ממש מרחמת על דני....אין לו מושג מה קרה עם דאגי וג'יין....
פרקים מדהימים! אהבתי את זה שהראת את הצד הרגיש של דני שלא יוצא לנו לשמוע עליו.. אני מתחילה להתאהב בפיק...
---------- קראתי את כל 'זכו לאהוב'. אני פשוט מאוהבת בו.ישבתי וקראתי את הכל ברצף כי לא יכולתי להפסיק...
את תכתבי עונה שנייה?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קראת את כל הפיק ברצף?!?!?!?!?!?
זו המחמאה הכי גדולה שנתנו לי אי-פעם
ואיייי אני כ"כ שמחה שאהבת אותו
אני מנסה עדיין לכתוב המשך, קצת לא הולך לי אבל אני לא מתייאשת
שמחה שאת מתחילה להתאהב בפיק שלי
חחחח דאגי באמת חולה נפש בלי כל קשר

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif

בטח שקראתי אותו ברצף!!!! ישבתי עד 3 וחצי בלילה כי לא הצלחתי להפסיק, פשוט התאהבתי בו.
אל תתייאשי, הפיק מדהים ועוד עונה זה בטוח דבר מעולה!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה פרקים יפים../images/Emo23.gif

איזה חמודים דאגי ודני
אני לא מאמינה שדאגי יעדיף את פראנקי על ג'יין...או על כל דבר
היא כזאת פיכסה.... ואיזה חמוד דני שנשאר מחוץ לעניניים ולא יודע שהחברה שלו והחבר הכי טוב שלו היו פעם ביחד והם לא ממש התגברו אחד על השני....
בכללי דני וג'יין נראים יותר מתאימים, אבל אם זה שהם יהיו ביחד אומר שדאגי עם פראנקי אז עדיף שדאגי וג'יין יהיו ביחד...
בקיצור, אהבתי את הפרקים ומחכה להמשך....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הפיק שלך "זכו לאהוב" היה ממש יפה...אני לא מבינה למה היית בשוק שליאור קראה את כולו ברצף...הרי מן הסתם אי אפשר להפסיק....קראתי עד 4:30 למרות שעוד לפני סוף החלק הראשון כבר הייתי חצי ישנה....לא יכולתי להפסיק...הכל היה כלכך יפה...אני ממש בכיתי לקראת הסוף עם כל האירועים שקרו שם...וכשדאגי תיאר איך הוא מרגיש...זה היה כלכך רומנטי!!!
היו גם קטעים ממש מלחיצים...וגם כמה מצחיקים...בעיקר בהתחלה לפני כל הבעיות...ואיך שהיא פגשה אותם...אינפנטילים
בקיצור, ממש אהבתי ולמרות שזה לא נראה סביר שתהיה עוד עונה כי זה כזה נגמר בדרך כזאת...כאילו...עזבי לא משנה..תמשיכי לעבוד על עונה שניה ואל תתייאשי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifוואייי כ"כ תודהה ../images/Emo23.gif

חחחחח פרנקי לא כזזאת גרועה, אני מקווה...(וברור שעדיף את ג'יין
) וואייי אני נזכרתי עכשיו באיך שהיא פגשה אותם...חחחח זה באמת היה בערך מצחיק XD בכית?!?!? איזו חמודההההה וגם זו מחמאה ענקית! שהצלחתי להעביר את מה שרציתי להעביר, וגם אני בכיתי כמו מפגרת... חחחח זה היה מצחיק כי אני לא הפסקתי לכתוב ולא הפסקתי לבכות XDDD ובאמת שמחה שאהבת וכל התגובות האלו מזה עושות לי את היום!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif

למה הוא בגד בה עם פראנקי?
למה לא עם לואיז או משו?! למה להכניס את פראנקי לסיפור!?
תגידי את מנסה להרוג את דני - לא שאני לא בעד - אבל...XD כאילו לגרום לדאגי ולדני לשנוא אחד ת'שני? את לא בסדר !
הם צריכים לרצות אחד ת'שני ולא איזו בחורה...XD ~ מה, לא? *פאפי פייס* ~ חוצמזה ממש אהבתי
~חוץ מהקטע של פראנקי ודני, טוב אבל אני יסלח לך מתישהו XD~ האמהאמ. הסברי פרטי נמקי: ""לא..." עניתי והיא חייכה. שיט, היא מכירה אותי יותר מידי טוב...היא בטוח הבינה מה רציתי לעשות. "טום...זה לא הזמן והמקום" היא צחקה. ואני השפלתי את ראשי וחייכתי." זה מה שאני חושבת או שאני הוזה לעצמי דברים ? XD ד"א אני בספק עם ג'יו תירד עליו, היא חמודה מידי בשביל זה
דני מאוהב? פחחחח. אני בספק XD פרקים יפים
אהבתי
ורק שתדעי אני עשיתי חפירה, ותפוז מחק לי הכל!
ולא זכרתי את כל מה שכתבתי... אז אני מקווה שזה מספיק XD כי ניסיתי לכתוב את החפירה המקורית ללא הצלחה
למרות שגם זה נראלי דיי ארוך XD דיי הרבה ארוך.XDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכשאני רואה את הסמיילי שלך

אני ישר נלחצת !!!!!!
לואיז קצת יצאה מהתמונה והיה לי קל להכניס את פרנקי לתמונה והכול תגלי בפרקים הבאים (את כל מה שהמוח המעוות שלי יכול להמציא
) דאגי ודני יחיו, אני מבטיחה לך. הם לא צריכים אחד את השני...הם צריכים אותי
שמחה שאהבת הכול חוץ מהחלק של דני&פרנקי - למרות שזה רקקקקק בשבילך *מוחעחעחעחעחע* XDD חחחח והקטע עם ג'יו&טום, יאפ, זה מה שאת חושבת לעצמך!
אני אסלח לך על החפירה המספקת הזאת!
שמחה שאהבבתת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXD

אני אוהבת להלחיץ מה לעשות?
אולי אולי... תגרמי לה לעבור תאונה קשה..?
זה מאוד ישמח אותי XD את יודעת שאני אוהבת אותך... אבל דאנגי זה פשוט שילוב מושלם. ואי אפשר לפרק את זה XD פשוט תתני לדני ופראנקי לצאת ביחד. זה יהיה הכי שווה
ומוזר
קינקי טום הא? XDDDDD ~ לדמיין אותו אומר את זה ~ XD

../images/Emo221.gif היי עמית! זה עמית נכון?

אני קוראת מהפרק הראשון וממש אוהבת, אין לי מושג לאן את לוקחת את הסדרה וזה עושה את זה ליותר טוב
הפיק שלך זכו לאהוב זה פיק של דני?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמחה שאהבתת
אמממ הפיק זכו לאהוב זה פיק יותר על דאגי...אבל גם דני שם, כולם שם XD

למעלה