DWMU פרק 7

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDWMU פרק 7 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

פרקים אחרוינם: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=131289868 שורות אחרונות: "טוב..." הוא היה נראה מאוכזב, ולא יכולתי לעשות דבר כדי לשנות את זה. אני שחקנית, ושנינו יודעים זאת. "כמה זמן את צריכה בשביל להתארגן? אני אקח אותך..." הוא אמר אחרי שתיקה קצרה "עשר דקות אבל אני אקח מונית" "אני אקח אותך, בבקשה אל תתווכחי..." "טוב..." עליתי במדרגות והחלפתי בגדים וסידרתי את השיער, לקחתי את 2 המזוודות וירדתי. הוא עלה במדרגות כדי לעזור לי איתן וחייכתי אליו, הוא חייך בחזרה, אבל הפעם זה היה חיוך אחר, חיוך שבור. פרק 7- קריאה מהנה
*דני* נכנסנו למכונית שלי והרגשתי נורא. אחרי שראיתי את דאגי הבנתי מה קרה ביניהם, איך יכולתי להיות כזה טיפש? הרי ראיתי איך הוא הגיב לכך שסיפרתי להם עליה. הוא אוהב אותה... אני עכשיו צריך לחכות עד שהיא תספר לי על שניהם, כי אני ממש לא רוצה להיות זה שיהרוס את הכול. אני לא יכול לכעוס עליה עכשיו, והיא שיקרה לי...אני יודע שהיא שחקנית אבל עד עכשיו היא הייתה אמיתית, אני מקווה... "הכול בסדר?" שאלתי אותה, כי ראיתי שהיא בוהה מחוץ לחלון. בטח חושבת על איך לספר לי או מתי בכלל לספר לי. "בערך" היא ענתה, ושמחתי שהיא לא אמרה כן. "מה...מה קרה?" נו, אני יודע טוב מאוד מה קרה "אני לא רוצה לדבר על זה..." היא ענתה ופתאום היא הייתה נראית חיוורת "את לא מרגישה טוב?" שאלתי בדאגה, היא הייתה נראית ממש לא טוב. "תעצור בצד..." היא לחשה ועצרתי בצד הכביש. היא ירדה מהמכונית והלכה כמה צעדים אחורה ונשענה על רגליה. "את בסדר?" שאלתי ותפסתי אותה. "אני..." היא לא הספיקה לסיים את המשפט והקיאה. "אני אלך להביא נייר, חכי רגע" אמרתי ורצתי למכונית. מזל שאני יודע שלפעמים אין לי מזל, לפעמים אני נתקע בלי דלק או שאני יוצא לנסיעות ארוכות בשביל לנקות את הראש. פתחתי את תא המטען ושמחתי שראיתי שם שני בקבוקי מים. לקחתי בקבוק אחד והוצאתי נייר ורצתי אליה בחזרה. היא הקיאה עוד פעם, אבל היא התחילה לבכות. שפכתי מים על ידיה והיא ניקתה את הפנים שלה, הבאתי לה לשתות כי אני יודע כמה זה מגעיל להקיא. היא לא הפסיקה לבכות. לקחתי אותה בחזרה למכונית פתחתי את הדלת והיא רק ישבה והתכופפתי כדי להביט בה. "מה קרה?" שאלתי והיא נדה לשלילה "ג'יין...את יודעת שאת יכולה לספר לי" "אני לא יודעת למה, אני באמת לא יודעת למה אני בוכה. אני פשוט מרגישה רע" היא לא שיחקה אותה הפעם, היא הייתה אמיתית. העיניים שלה בהקו מהדמעות והיא ניגבה אותן כל פעם שהן ירדו מחדש. "קחי, תשתי עוד" הבאתי לה את המים והיא שתתה ונרגעה מעט. הלכתי לצד השני של המכונית והבאתי מהתיק שלי כריך קטן. הבאתי לה והיא לא רצתה אז פשוט דחפתי לה את זה לפה. היא אכלה בשקט וראיתי שהיא הפסיקה לרעוד. היא הייתה נראית יותר טוב עכשיו. "את בסדר?" שאלתי אחרי חמש דקות "כן" היא ענתה לי ונכנסה למכונית וסגרה את הדלת. נכנסתי גם וישבנו שקטים עד שהיא אמרה שהיא מאחרת, והמשכנו. בשדה התעופה נכנסנו שנינו וחיכינו לשאר הצוות, לא רציתי להשאיר אותה לבד, גם לא יכולתי. התיישבנו ליד מזרקה גדולה ולא דיברנו, למרות שרציתי לשאול אותה מה היה בינה לבין דאגי. "אני מצטערת דני" היא הביטה בי ונאנחה "אני צריכה לספר לך משהו..." יופי, חשבתי בפנים. אבל אז ראינו את שאר השחקנים מתקרבים ובעקבותיהם צלמי פפראצי. קמתי מיד וגם היא ולקחנו את הדברים והתרחקנו משם. "אני אספר לך בהזדמנות אחרת, אני לא חושבת שזה רעיון טוב עכשיו...אני גם לא מרגישה כ"כ טוב..." "אין בעיה, אבל תבטיחי שתספרי לי" "אני מבטיחה" היא אמרה במין עצב שכזה, וכאב לי. ואם היה ביניהם משהו, ואם עדיין יש ביניהם משהו אני אהיה חייב לוותר עליה. התקרבתי אליה ונישקתי אותה נשיקה קצרה, ואז קלטתי...אולי תהיה זאת הנשיקה האחרונה שלנו. התקרבתי אליה ושוב נישקתי אותה והנשיקה הזאת כאבה לי יותר מכול... "ביי" אמרתי בלחש והתרחקתי ממנה, לא מביט לאחור, לא מסוגל להביט לאחור. *ג'יין* כולם הגיעו ושאלו מה קורה איתי ולמה אני נראית לא טוב, עניתי שאני עייפה וזה יעבור לי. במטוס המפיק הודיע שייתכן ונהיה שם שבוע, קיללתי בלב...אני לא יודעת למה פתאום נהייתי עצבנית כ"כ. ניסיתי להעביר את הזמן בשמיעת מוזיקה ושינון הטקסטים אבל בסוף פרשתי לשינה, המחשבות על דני ודאגי עוררו אותי כל פעם מחדש, אז שתיתי מעט ונרדמתי. הדבר הבא שאני זוכרת היה כבר בפריז, כשירדנו מהמטוס ובניגוד למזג האוויר הלונדוני- בפריז היה מעט יותר חמים, נאנחתי ונשמתי את האוויר המרענן וירדתי מהמטוס. בבית המלון התארגנו מהר ויצאנו לאולפן המרכזי שבצרפת, בדרך צילמו אותנו כ"כ הרבה פעמים שכל פעם שמצמצתי הייתי בטוחה שאני מתעוורת. התחלנו בצילומים אחרי שעתיים, בשעה שמונה בבוקר. היה נחמד עד שהרגשתי שוב את הבחילה עולה בגרוני, ביקשתי סליחה מכולם ורצתי לשירותים. דרלה העוזרת ניגשה אליי ושאלה אם אני בסדר ואמרתי לה שכן שזה בגלל הטיסה. היא חקרה אותי בעיניה הצרות ועזרה לי לקום ולהתאושש. סיימנו את הצילומים בשעה שלוש אחר הצהריים. נכנסתי לחדר במלון והתקלחתי, הייתי חייבת לרענן את עצמי אחרי יום שכזה. נשכבתי לנוח ונרדמתי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 8../images/Emo214.gif

*טום* ג'יו ביקשה ממני לקנות חלב וקורנפלקס אז הלכתי לקנות. בדרך הצטלמתי עם כמה מתבגרות שעקבו אחריי עד לחנות, צחקתי כי כל פעם שהסתובבתי הן היו מתחילות לדבר אחת עם השנייה וכשהסתובבתי בחזרה היה שקט. נכנסתי לחנות חיפשתי את החלב ואת הקורנפלקס ומצאתי. עמדתי בתור וחיכיתי לשלם. לפתע עיני רואות אותה. התקרבתי לדוכן והייתי בשוק ממה שקראתי. בעמוד הראשון של מגזין o.k הייתה תמונה של ג'יין...והיא הייתה נראית חיוורת כ"כ. אבל יותר מכול נדהמתי מהכותרת "ג'יין בהיריון? ממי?" הבטתי על בטנה ובהחלט זה היה יכול להיראות כאילו היא רק שמנה מעט אבל היא הייתה חיוורת וכן הייתה לה בטן. אבל דני? אבא?! קניתי גם את המגזין ורצתי בחזרה הביתה, ג'יו לא הבינה למה קניתי את המגזין אך כשהיא ראתה את התמונה של ג'יין היא הייתה בהלם. יצאתי מהבית והיא לא שאלה לאן, כי היא ידעה... נקשתי על הדלת שלו והתפללתי שהוא בבית. הוא פתח את הדלת כששיערו היה פרוע לגמרי עם הפיג'מה וחיוך דבילי מרוח על פניו. *דני* אי אפשר לישון בעולם הזה?! הנקישות על הדלת הטריפו אותי, בהתחלה התעלמתי כי בואו נהיה רציניים כשאתם עייפים אתם הולכים לישון ולא אכפת לכם מכלום נכון? נכון. לצערי הנקישות לא פסקו וירדתי למטה לפתוח את הדלת טום עמד מולי, כולו אדום מתנשף ברמות מטורפות ובקושי נושם, הוא נכנס לבית ישר למטבח. הסתכלתי עליו בעוד הוא מסיים בקבוק של מים ובידו מגזין. "טום? באת עד לפה רק בשביל לשתות? לא ידעתי שהמצב עד כדי כך גרוע..." צחקתי עליו והוא השיב במין זלזול "חה חה חה" "מה קרה?" שאלתי והוא הניח את המגזין על השולחן מולי. "בשביל זה באת להראות לי תמונות של..." הייתי בשוק. מה הולך פה?! התיישבתי במהירות על הכיסא שהיה קרוב אליי והנחתי את ראשי על ידיי "מזל טוב אחי!" טום חייך בסופו של דבר. נדתי לשלילה כי לא יכולתי לדבר "מה?" הוא שאל ובאמת שלא יכולתי לדבר אז נדתי לשלילה שוב. הוא הבין והתיישב לידי. "היא....אתם...לא?" אוקיי...כנראה שהוא לא הבין "לא טום, אנחנו לא" כעסתי...וכאב לי כ"כ כי מי באמת יכול להיות האבא חוץ מ... "דאגי?!" טום התפרץ לתוך מחשבותיי ונהייתי אדום כולי, אני בטוח כי הרגשתי איך הדם עולה על הפנים שלי. שוב נקישות על הדלת הפריעו לי. טום הלך במקומי לפתוח את הדלת וכשראיתי מי עמד שם קמתי מיד, כדי להרביץ לו. *דאגי* טום פתח את הדלת הופתעתי לראות אותו אבל הוא נד לשלילה, לא הבנתי מה הוא רוצה. באתי לברך את דני, שיהיה לו במזל אם לי לא היה לפחות הוא. דני התקרב והיה נראה עצבני מתמיד "מה קורה?" שאלתי אותו ואת טום והדבר הבא שהרגשתי זה פיצוץ בפנים. נפלתי על הרצפה מהעוצמה וטום תפס את דני והרחיק אותו ממני. הראש התחיל להסתחרר ושמעתי גם את הארי, הוא וטום אמרו לדני להירגע וללכת לשבת. הארי הושיט את ידו כדי לעזור לי לקום והביט על פניי כדי לבחון כנראה את הנזק. הוא הוביל אותי לספה והשענתי את ראשי אחורנית, טום הניח או שעליי לומר זרק על הלחי את הקרח, וזה כאב. כולנו התיישבנו והבטנו אחד על השני, חוץ מדני שלא הביט עליי. "מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל הולך פה?! הרגע נתת לי אגרוף! ואני בכלל לא יודע מה עשיתי!" התפרצתי בזעם, זכותי... טום זרק לעברי מגזין כלשהו וכשהבטתי בו שאלתי "מה? רציתי לבוא לפה לאחל לך מזל טוב ואתה מכניס לי אגרוף?" "אידיוט" דני סינן מבין שיניו "אתה לא מבין דאג?..." טום הביט בי בחשש "אני לא מבין מה? תדברו!" "דני וג'יין...הם לא שכבו" הארי אמר ועדיין לא הבנתי "למה הכנסת לי אז אגרוף?" "אידיוט" הוא שוב פעם אמר "אולי תסביר לי למה אני אידיוט?!" "כי אתה האבא!!" הוא קם ויחד איתו גם הארי וטום. הם חשבו שהוא הולך כנראה להרביץ לי שוב, אבל הוא פשוט הביט בי וצעק את זה. "אני לא מבין..." לחשתי יותר לעצמי מאשר להם. "דאג...אתה היית איתה לפני דני נכון? אז זהו...אתה האבא" הארי הסביר למרות שדי הבנתי את זה אבל הקטע של האבא...אני?....אבא? "אבל..." התחלתי לומר אך דני קטע אותי "אין אבל! זהו זה, היא שלך מרוצה עכשיו?" המשפט הזה פגע בי כ"כ "לא אני לא מרוצה! ולמה אתה מאשים אותי בזה? זה קרה לפני קצת יותר משלושה חודשים, ומי אמר שאני האבא? אולי היא הייתה עם מישהו אחר?!" בחיים שלי לא ראיתי את דני ככה, הוא היה פגוע... *טום* הבנתי את דני, אבל הבנתי למה אני לא יכול לכעוס על דאגי, וגם הוא. אני והארי החלפנו מבטים בינינו וקיווינו שזה לא ישפיע על קיומה של הלהקה, כי אם לא נפתור את העניין הזה...ובכן...לא נהיה יותר... מקפליי. "אני מציע ש...דאגי ילך לברר עם ג'יין מה קורה, נוכל לעשות הפסקה מההקלטות העיקר שזה לא ייפגע בלהקה עצמה. אחרי שתחזור נסדיר את כל העניינים, מוסכם?" שאלתי אותם והם הנהנו. "טוב...עכשיו דאגי אני מציע שתלך ותדבר עם פרנקי ותספר לה מה קורה ומה יכול לקרות כי עדיף שהיא לא תשמע את זה ממקור אחר" "מה פרנקי קשורה?" דאגי שאל וכולם הביטו בי גם עם אותה השאלה על הפרצוץ. "ובכן...ג'יין נפרדה ממך בגלל שהיא ראתה אותך מתנשק איתה" "מתי?" דאגי שאל "אני לא יודע...לפני שלושה חודשים אולי?" בחייאת הוא כזה מפגר לפעמים... "טום...פרנקי וכל הלהקה שלה היו בסיבוב הופעות באמריקה, אני לא הייתי עם אף אחת בזמן שהייתי עם ג'יין" כולנו הבטנו על דני, כי הרגע דאגי הסגיר את עצמו "אני ידעתי את זה דאגי, כשהיית פה ראיתי את הפרצוף המאוהב שלך." דני הסביר "אוקיי, אז יש עוד סיבוכים ברשת...טוב דאגי ודני שניכם צריכים לדבר עם ג'יין...עד שלא תסדרו את כל העניינים אין יותר מקפליי" כשאמרתי את זה כולם לפתע הבינו את המשמעות. לכולנו כאבה ההחלטה, אבל ידענו שזה מה שצריך לעשות, להסדיר את העניינים ולעשות הפסקה קצרה. "לא נודיע על זה למעריצים?" "בינתיים לא...ואם העניין ייפתר תוך שבוע? חבל על הרעש" הסברתי וכולם הנהנו. "נראה אתכם כשהכול ייסתדר, בוא דאגי" קמתי ודאגי אחריי "דני...אני באמת מצטער, אתה יודע שאני אוהב אותך ואני מקווה שהכול יסתדר בסופו של דבר" דני קם אליו וחיבק אותו, ובעיניו היו דמעות "אני גם מקווה שהכול יסתדר, אני לא רוצה שזה יהרוס כלום, אני ואתה עדיין אחים כן?" "ברור" דאגי חייך ואני והארי היינו מודאגים. למה הם הכניסו את עצמם?... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום ראשון
מקווה שאהבתן את הפרקים, כפי שאתן בטח שמות לב הם לא מובנים במיוחד (למרות שזו הכוונה
) תגובות
חפירות
יתקבלו בברכה
תגרמו לי לחייך, אה??

../images/Emo84.gifהאעאהאעהא לא :(

מסכן דאאאאאאגי
, אז הם שכבו או לא ?!?!# אהעאהאע זה מהזה יפה, גרמת לי ממש להתרגש, ואני מתה לדעת מה יקרה !@$ את כותבת מדהים !!! באמת, והפיק מהממם ! מחכה לפרקים הבאים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחחח

כן הם שכבו... =/ שמחה שאהבת, כמו תמיד חחחח
ותודהה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifi might shoot you ../images/Emo11.gif

את סופית מנסה להרוג לי את הבנים?!
אם את עושה את דני אבא, אז סבבה. זה הוא שנדפק...
אבל דאגי!? דאגי?! the Dougie?! פחחחחחחחחח. XD ודני, מה הוא מרביץ לדאגי?!
הוא צריך להיות זהיר מאוד, למדתי קרטה 3 שנים...XD ~ חחחח סתם ~ אבל י'חתיכת מטוטמטמם שכמותו, למה מי הוא?!
וג'יין הזאת... סתם ביטצ'ית. בידיוק כמו פראנקי
שקרנית, טיפשה מטוטמת
רואה עמית למה את גורמת?!
את גורמת לי לקלל בלי סוף! XD ידעתי שדאגי לא יבגוד... דאגי לא בוגד... הוא חמוד מידי בשביל זה
רק דני יצור בוגדני שכמותו
הוא צריך לחיות מסטוצים בלבד, את לא חושבת? XD הארי וטום המסכנים
הם הכי חמודים שם...
דאנגי הורסים את הלהקה - הטיפשים האלה
- בנתיים שהארי וטום מנסים לסדר את הכל
פרקים מדהימים
~ Like alwayz ~ אני מאוד מקווה שלא תגרמי להם להתפרק בגלל אישה ><" אחים זה מעל הכל
מוחעחעח

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif i might shoot you back ../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחח אני יודעת שלא תהרגי אותי, את אוהבת אותי יותר מידי בשביל לסבול אח"כ
מה הבעיה שדאגי יהיה האבא?! שיקבל קצת אחריות!! ודני הרביץ לדאגי כי...אולי במקרה הוא שכב עם חברה שלו
אני מבינה אותו, גם אני הייתי מרביצה לדאגי אבל אח"כ מתנפלת עליו
חחח ג'יין לא ביטצ'ית...היא שכבה עם דאגי לפני שהיא הייתה עם דני...היא רק לא בסדר בגלל שהיא לא אמרה לדני שהיא יצאה עם החבר הכי טוב שלו...זה לא יפה מצידה...ביצ' XD סליחה שגרמתי לך לקלל, בפעם הבאה אני אשתדל לרצות אותך, אולי
דני לא בוגדני!!!! מה הוא עשה לך?!!? אני מסכימה שדאגי הוא לא בוגד אבל גם לא דני, הם מדהימים- שניהם !!
חחחחח הארי וטום באמת יצאו פה מסכנים..קצת..חחח נשתדל לצ'פר אותם בפרקים הבאים
שמחה שלמרות הכולללללללללל אהבת חחחחחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo11.gif

דאגי שכב איתה כי ג'יין הייתה חברה שלו! היא בכלל לא הכירה את דני!
אז מי דני חושב שהוא שיש לו את הזכות להרביץ לדאגי?!
הוא בכלל לא הכיר את ג'יין אז!
אז זאת לא אשמת דאגי ...
רואה שהיא ביצ'
רררר. חסר לך ואת לא מצ'פרת אותם! XD

../images/Emo175.gifלמה עמית!?!?

אופפפ אני מבואסת! אבל יותר מכול נדהמתי מהכותרת "ג'יין בהיריון? ממי?" הבטתי על בטנה ובהחלט זה היה יכול להיראות כאילו היא רק שמנה מעט אבל היא הייתה חיוורת וכן הייתה לה בטן. WTF?!?! אני מקווה שזה לא דני או דאגי! אבל זה בטוח יהיה אחד מהם נכון!?
"טום? באת עד לפה רק בשביל לשתות? לא ידעתי שהמצב עד כדי כך גרוע..." צחקתי עליו והוא השיב במין זלזול "חה חה חה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דני קם אליו וחיבק אותו, ובעיניו היו דמעות "אני גם מקווה שהכול יסתדר, אני לא רוצה שזה יהרוס כלום, אני ואתה עדיין אחים כן?" אופפ מסכנים מאיפה ההריון הזה בא פתאום!?!? ---------------------------------------------------------------------- אוקיי אני מודה שאני קצת מבואסת , אבל ככה זה ועדיין ממש ממש אהבתי את הפרקים! את ממש ממש מוכשרת! אופפ מסכנים דאגי ודני!ההריון התקוע הזה!ארגג' אוקיי ממש התרגשתי, אני חייבת לדעת כבר מה קרה! הפיק ממש מושלם!
אני כבר כל כך מחכה לפרקים הבאים!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני מצטערת על הביאוווסס ../images/Emo4.gif

חחח שמחה שלמרות הכול אהבת, זה הכי חשוב
כן ההיריון בא קצת בלי אזהרה לפני, תביני הכול בפרקים הבאים
יאוו תודההה כ"כ אוהבת את התגובות שלך

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלאא!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה?!

אוףףף מסכנים דני ודאגי .. הם לא צריכים לריב בגגל בחורה! ועוד בחורה כזאת שנכנסת להיריון מ...מ..ממישו!! חחח ואם היה ביניהם משהו, ואם עדיין יש ביניהם משהו אני אהיה חייב לוותר עליה. התקרבתי אליה ונישקתי אותה נשיקה קצרה, ואז קלטתי...אולי תהיה זאת הנשיקה האחרונה שלנו. התקרבתי אליה ושוב נישקתי אותה והנשיקה הזאת כאבה לי יותר מכול... איזה מסכן
איך הוא מסכים לוותר על הבחורה שהוא אוהב בשביל החבר הכי טוב שלו =\ "טום? באת עד לפה רק בשביל לשתות? לא ידעתי שהמצב עד כדי כך גרוע..." צחקתי עליו והוא השיב במין זלזול "חה חה חה" איך טום מסוגל לצחוק?! אני הייתי בהלם במקומו O: חחח טוב אבל צריך קצת צחוקים
טוב קיצר פרקים מהממים !! אם אני לא מגיבה אף פעם זה בגלל שאין לי כוח
אבל אני קוראת כל הזמן רק שתדעי :) מחכה כבר לקרוא את ההמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכן, הקטע עם דני

באמת מרגש כזה...היה לי קשה לכתוב ככה עליו כי אשכרה דמיינתי אותו ככה וכמעט שבכיתי...חחח.. טום לא צחק! דני הוא זה שצחק על זה שכאילו לטום אין תקציב לשתייה...ואז טום צחק בציניות כזו...לא צחוק אמיתי... חחח אני לא חושבת שטום באמת היה צוחק אם זה היה המצב..חחחחח חחחח אני שמחה שאת קוראת זה הכי חשוב
ושמחה שאהבתת

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאהה חחח כהה רק אחרי זה שמתי לב שדני

הוא זה שצחק

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif לא!!!

ג'יין לא יכולה להיות בהיריון....היא ודני יצטרכו להיפרד...
אני לא רוצה שהם ייפרדו, הם זוג כזה חמוד!! "בחיים שלי לא ראיתי את דני ככה, הוא היה פגוע" דני המסכן, אני ממש מרחמת עליו! "עד שלא תסדרו את כל העניינים אין יותר מקפליי" אל תפרקי את הלהקה!! הם כאלו מושלמים ואינפנטילים ביחד!! ---------------- למרות שאני עצובה מהתפנית במערכת היחסים של דני וג'יין אני ממש מאוהבת בפיק
מחכה לפרקים הבאים!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהם באמת חמודים ביחד ../images/Emo9.gif

אני שמחה שאהבת למרות כל מה שקורה, תמיד חייב להיות משו שישנה את העלילה שיהפוך אותה למעניינת יותר

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה פרקים יפים../images/Emo23.gif

אני היחידה ששמחה מכל הקטע עם ההיריון?!?! [כמובן רק אם היא תעשה הפלה] זה כזה מדליק...כי למרות שדני איתה היא כאילו בהריון מדאגי [אני אוהבת משולשי אהבה...מושפעת שכמותי...
] יש מצב שזה מגבר אחר?
כי אם כן היא קצת.... איזה חמוד הקטע אם המכות [רק אגרוף אחד אבל עדיין...] בין דני ודאגי....
אני מאוד אוהבת לקרוא מכמה נק' מבט בו זמנית....כאילו אותו אירוע מנק' מבט של כמה אנשים.....זה הכי יפה
מאוד מאוד אהבתי את הפרקים ומחכה ליום ראשון!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD כן את היחידה ששמחה

מכל הקטע של ההריון !! XD ומה יקרה עם זה תצטרכי לחכות חחח
כ"כ שמחה שאהבתת!! ואני אוהבת לקרוא את התגובות שלך, אנחנו חושבות אותו הדבר חחח :)

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifתודה...../images/Emo23.gif

אני אוהבת לקרוא ת'פיקים שלך...אז אנחנו סבבה..... מצד אחד אני שמחה שיש מישו שדומה לי, מצד שני אני דפוקה ואני לא חושבת שהעולם יכול להסתדר עם שתיים כמוני
....חחח [:

למעלה