סיכום שבועי להרגעת הרוחות

../images/Emo214.gif../images/Emo101.gifסיכום שבועי להרגעת הרוחות../images/Emo121.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ושיהיה שבוע נטול חדשות רעות ולא רצויות!

m2love

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע - Doors Down- This Time 3 דבר טוב מאוד שהיה השבוע-השבוע הראשון של החופש
דבר מעצבן שהיה השבוע-שעשו לקטיה עונה שנייה
תכנית שצפית בה השבוע-קטי.. בילוי השבוע-ללכת לים
יש תכניות לשבוע הבא?ממממ.. מאכל השבוע-פלאפאל חחח
סקופ השבוע-ממממ.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-חחח לא היה סיוט השבוע-לא היה חלום השבוע-לא היה שיהיה לנו שבוע מעולה ומהנה
שבת שלום וסופשבוע נחמד

../images/Emo214.gifיאאא...הלכת לים השבוע!

גמאני הלכתי! ואני שונאת פלאפל משום מה...
נצלי ת'חופש!

m2love

New member
..../images/Emo13.gif

אני מהזה אוהבת את הים.. אבל הכי באסה..שהתחילו להפויע מלא מלא מדוזות. מתי שהלכתי שזה היה לפני כמה ימים אז לא היו כלכך הרבה מדוזות, ואתמול כולם מי שהלך מספרים לי שיש מלא מלא אבל מלא מדוזות\= איזה באסה המדוזות האלו הרסו ת'חופש
חחח אני חולה על פלאפל

creep tamuril

New member
גמאני לא אוהבת פלאפל :|

אבל בזמן האחרון אני תמיד רעבה, ואני מסוגלת לאכול כל דבר. במקום לרזות בלופש, אני רק משמינה.

ניגינה

New member
תשובות.....

נרגעתי קצת עם רוחי...חחח...
שיר השבוע-נער ונערה של שירה G דבר טוב שקרה השבוע: קטיה סוף סוף הגיע לקיצי חורפי והראתה להם מי "המכוערת"!
דבר מעצבן שקרה השבוע: ואתם עוד שואלים? דחו את קטיה לעוד עונה
זה לא מספיק[?]!!! תכנית שצפיתי: קטי המכוערת,הבורר האלופה...(אני וטלנובלות מאז כיתה ה'...) בילוי:ללכת לחברות ולכייף! תכניות לשבוע הבא...:מממ...לצפות בטלוויזיה...! דההה! מאכל אהוב:חביתה,שניצל ופירה וכל מה שטעים. סקופ...:מה זה...[?]
חלום: להגיע לכוכב נולד ולנצח! נכון!1 שכך יהיה באמת! ~לילה-טוב!~

../images/Emo214.gifסקופ-

הכוונה למשהו שאף אחד עדיין לא יודע, למשל משהו שגילית כמו... "קטיה הגיעה לישראל בחשאי!
" חלומות..

creep tamuril

New member
עונה באיחור...

שיר השבוע - איירופליין של הצ'ילי פפרס
דבר טוב מאוד שהיה השבוע- לא נראה לי שהיה כזה דבר. דבר מעצבן שהיה השבוע- קטי נגמרת ועוד כל מיני, ולא הלכתי להופעה של DDT כמובן. תכנית שצפית בה השבוע- קטי
בילוי השבוע- אין. יש תכניות לשבוע הבא? יש. אני מקווה סופסוף ללכת להסתפר כמו בנאדם, ולמצוא כבר פאקינג עבודה. מאכל השבוע- נמ את לא רוצים לדעת מה זה, אבל זה היה טעים Oo סקופ השבוע- גיליתי שיש לי לפעמים חזיונות בחלומותיי. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- הממ לא יודעת. סיוט השבוע- הכל מתבטל כל הזמן.
חלום השבוע- חלמתי שדוד שלי [הבעל של דודה שלי] ישן אצלנו :|, ואז יום למחרת דודה שלי מתקשרת ואומרת שהי באה לישון אצלנו כי יש לה איזה מסיבה בנתניה... ושיהיה שבוע נטול חדשות רעות ולא רצויות! אמן!

למעלה