בחירת אנשי השנה

../images/Emo214.gif../images/Emo106.gifבחירת אנשי השנה../images/Emo106.gif

המתמודדים [בסדר אקראי] הם:
מיכל
כי היא בין אלה שכותבות הרבה ומשקיעות בפורום ובאמת אכפת לה ממנו..=], היא חמודה, תמיד עוזרת, מבינה וזהוP:
רעות [ארביב]
הפורום הוא בעצם של אגם, אם חלקנו שכחנו. והרבה זמן לא פתחו את הפה על כך שאגם כן תורמת למעריצים וכן בקשר איתם, וכמובן..כן מרעיפה הרבה חום ואהבה.., בשביל דברים כמו שרעות עשתה, נוצר הפורום, לדעתי לפחות. וזה כן משהו שייחודי רק לה בעיניי, כי אני בטוחה שכולכם יודעים ובטוחים שכשמתי שתפגשו את אגם פנים מול פנים, לא תפתחו את הפה דווקא על הפורום, ודווקא על התודות שלנו אלייה ועל האכפתיות שלנו.. אלא תתחבקו תתנשקו והכל טוב ויפה.., רעותי הביאה משהו משלה, שכולל בתוכו את כל שאר הפורום, וזה מדהים ומקסים בעיני.
הדס
אני חושבת שמגיע להדס. לפניי שהייתה מנהלת והיה בלאגן וזה תמיד הרגשתי כאילו הדס היא ה"אמא השומרת" אני לא יודעת איך להסביר את זה.. תמיד היו לה פניני חוכמה והיא הרגיעה ריבים וידעה תמיד מה להגיד. מעבר לזה היא חברה טובה ומעריכה גדולה מאוד של אגם וניראה שהפורום מאוד חשוב לה. זה מאוד מגיע לה,היא מאוד פעילה בפורום,היא נורא נחמדה,ואחראית ובכלל ילדה סוכריה
, על כל מה שהיא עושה בשביל הפורום, בקיצור
משחקים, שרשורים, הצבעות, תגובות.. היא מחייה תפורום:)
עינב
היא כותבת המון בפורום,ומוצאת זמן לחוגים שלה,לדברים הפרטיים ולפורום. עינב תמיד אוהבת לעזור נותנת עצות והכל.. עינב מגיבה בפורום כמעט לכל שרשור ומסבירה למי שלא יודע לשרשר בנימוס וברוגע. כל אחד יכול להצביע רק פעם אחת במסר, כמו בהצעת המתמודדים
זכרו! מי שמצביע-משפיע
התוצאות יתפרסמו במפגש
בהצלחה לכל המתמודדים

../images/Emo214.gifאכן ../images/Emo9.gif

רציתי להודות לך במסנ, אבל לא היית מחוברת, וכעת אני צריכה ללכת
אוווווווווווווהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךך

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gif

במחשב שלי אני לא יכולה להתקין מסנג'ר כי יש בעיה.. אז המסנג'ר שלי המחשב הנייד של אמא שלי והיום היא לקחה אותו.. אז אני לא אוכל להיכנס עד הערב
וגם אני אותך

היללי 2

New member
לא הבנתיי...>>>../images/Emo23.gif

על מה מצביעים? אני דיסלקטית
מי שניבחר מה כיאלו הוא יקרא?

חחחחח קוקי../images/Emo204.gif

זה כאילו תחרות של הכי הכי בפורום.. איך אני אסביר את זה ..אמממ מלך\ת הפורום.. הבנת? בשלב הראשון מי שרצה שלח להדר הצעות למי שהוא חושב שמתאים לו.. עם נימוק. והיא פשוט העתיקה את הנימוק ואת השם לפורום... וזה מה שיצא
. עכשיו השלב השני, אתם פשוט בוחרים באחד וכותבים להדר במי בחרתם במסר.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאגב... כנסו כולם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

זה ברור לכולם שאביחי הוא לא ברמה של זה והוא לא נבחר מרוב שהוא מעבר לזה כע?:)

למעלה