קרב הסינגלים

../images/Emo214.gif../images/Emo128.gifקרב הסינגלים../images/Emo127.gif

יצאו כבר כמה סינגלים, ועדיין לא ברור פה.. מה אנחנו, המעריצים, המשפחה, האנשים שבאמת אוהבים ומעריכים, שומעים כל כך הרבה את השירים שלו, באמת אוהבים??!
"יש לך כוח" נגד "אמונה"
שירים מאוד עוצמתיים וחזקים, בעלי משמעות ברורה וכל אחד מאיתנו יכול לקחת אותו למקום האישי שלו... איזה שיר אתם יותר אוהבים? בקרוב...... השיר המנצח נגד "הפחד נעלם"

ואו...אני אומרת "אמונה" אבל הדעה שלי די רחבה

אמונה התמכרתי אליו יותר פעם....ממש היתי מכורה לשיר. אבל יש לך כוח עם מילים יותר יפות....היה קשה לחליט! אבל אמונה,זה השיר שבזכותו הכרתי את הזמר כפיר

יש לך כוח

בגלל איך שהכרתי את השיר ובגלל שהוא הכי מזכיר לי בעולם ילד אחד מיוחד.

../images/Emo214.gifזה בטוח מה שהביא אותך לכאן?../images/Emo12.gif

ואני הייתי בטוחה שאמא ואבא שלך גרמו לכך שהגעת לעולם....

לא,

אנשים רגילים באים בעזרת אמא ואבא, אני הגעתי לעולמנו הקט בזכות האמונה של האפשטיין!

../images/Emo214.gifעד כדי כך קרב סכינים?../images/Emo6.gif

לא חשבתי שזאת שאלת השאלות של הפורום הזה

../images/Emo126.gif אז ככה...

לזה יש לי תשובה ממש רחבה. את "יש לך כוח" הכרתי מהרדיו, השמיעו אותו הרבה וממש אהבתי. יש לי אפילו תמונה של עצמי בראש יושבת באוטובוס בקו 525 לרמה"ש בחופש הקודם שומעת אותו
ואז הייתה ההופעה של נועם בתמונע ב23/9/07 וכפיר התארח ושר שני שירים. את אמונה הוא שר ראשון ואמר "זה סינגל שעכשיו הוצאתי לרדיו" והוא היה ממש נחמד. ואח"כ הוא שר את יש לך כוח ואני זוכרת שאמרתי כזה "די!! אני מכירה את השיר הזה!! זה הוא שר?! מגניבב!" וככה בעצם די הכרתי את כפיר, קצת אחרי זה נפתח הפורום והצטרפתי
אז...... מבחינת זיכרון אישי זה יש לך כוח, מבחינת איכות השיר, קשה לי להחליט.

../images/Emo214.gifאז החלטת ש"יש לך כוח"../images/Emo6.gif

כי לא כתבת שאת "סגורה" על האמונה.....

ברצוווק

New member
יש לך כוח .

כי זה בעצם השיר שבזכותו התחלתי ל'עקוב' אחרי כפיר . לשני השירים יש משהו מאוד מיוחד משלהם . אני עדיין חושבת שמבחינת המילים השיר אמונה תופס חזק אצלי , ומבחינת המנגינה יש לך כוח .

אני אישית יותר אוהבת את "יש לך כוח"

זה שיר שאני יותר מתחברת למילים שלו, הוא סוחף ממש, המסר שלו חזק מאוד..

למעלה