שביר כמוך

../images/Emo214.gif../images/Emo14.gifשביר כמוך../images/Emo14.gif

מה דעתכם על השיר החדש של כפיר
האם השיר הזה גם לכם הראה שכפיר שביר כמוכם
[חשבתם אחרת?
]
כבר קרה ש... ניסיתם לתקן הכל וגיליתם...שלפעמים אתם לא באמת אשמים בכל זה
האם אתם מגדירים את עצמכם כאנשים "שבירים"
ועכשיו לקצת יותר עומק:
האם אתם מעדיפים שקטים כאלו, או שאתם אוהבים את הרועשים יותר
האם מתאים לשיר להשאר ככה [כמו "אושר ועצב"], או שאתם מסוגלים כבר לדמיין את התופים והחשמלית[ואולי גם את כנרת..]
תאזינו שוב ושוב ושוב... אני לא חושבת שימאס לכם מהשיר, אני שמעתי אותו כבר עשרות פעמים והוא כ"כ
!!!! לאיזה משפט אתם הכי מתחברים

inbarIL

New member
וואו..אחרי שקיבלתי ההקלטה בחמישי

לא הפסקתי לחרוש עליו. בטירוף.. אני ממש מאוהבת בשיר הזה.
גם כשהיה אותו בהופעה, בכיתי מלא ונורא התרגשתי.
מה דעתכם על השיר החדש של כפיר? "חונק מרוב שזה חותך". ממש ככה.
האם השיר הזה גם לכם הראה שכפיר שביר כמוכם? לא יודעת..שאלה מורכבת. אני אחזור אליכם. :)
כבר קרה ש... ניסיתם לתקן הכל וגיליתם...שלפעמים אתם לא באמת אשמים בכל זה?כן.
האם אתם מגדירים את עצמכם כאנשים "שבירים"?כשרע לי אני לא מפסיקה להגיד כמה שאני חלשה [שבירה?] ושאני לא אצליח להתמודד, אבל בעזרת אנשים שמחזקים אותי אני מצליחה להתרומם תמיד
.
האם אתם מעדיפים שקטים כאלו, או שאתם אוהבים את הרועשים יותר? נורא היה חסר לי החלק הזה בכפיר..וגם אחרי ההופעה אמרתי את זה, שאהבתי שהוא הכניס הרבה יותר בלדות. אני חושבת שכפיר חזק מאוד בשתי האפשרויות, אבל בגלל שבאלבום הראשון יש הרבה יותר "רועשים" וחשמליים וקצביים, כרגע אני יותר נוטה לאהוב את השקטים. זה מרגש אותי נורא..
האם מתאים לשיר להשאר ככה [כמו "אושר ועצב"], או שאתם מסוגלים כבר לדמיין את התופים והחשמלית[ואולי גם את כנרת..]? ככה.
לאיזה משפט אתם הכי מתחברים? האמת שאני ממש אוהבת את המילים של הכל השיר. אבל נורא צובטת לי השורה "אל תנסי לעצור, בכי יכול לעזור". וגם "זה רק מראה לי שגם אני, אני שביר כמוך". להקשיב, לבכות, לנשום.
.

למעלה