שוברים את השתיקה

../images/Emo214.gif../images/Emo142.gifשוברים את השתיקה../images/Emo142.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי -
הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע-
איש השבוע-
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?
תכניות לשבוע הבא-
שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים?
מאחלת לכולנו שבוע הרבה יותר טוב

"הרבה בדמיון, מעט בחיים"../images/Emo14.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה. באופן מפתיע
שיר השבוע בכללי - אף אחד משנינו, צל שחור, כל השירים מההופעה אתמול
של עברי
הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- מממ.. פשוט הכל חוץ מההופעה אתמול
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- שבאתי בספונטניות אתמול להשקה של עברי :)
בילוי השבוע- אתמול
מאכל השבוע- לוידעת
איש השבוע- יעל אהרוני
וכל מי שעשה לי טוב לראות אתמול בהופעה..
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? ממ לא ממש.
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? ילדי יום ראשון, כל פעם מחדש.....
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? ממ לא
תכניות לשבוע הבא- צופים, בצפר, השקה של יואבייי
שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? הלוויייןןןןןן

שלי פאר

New member
אני לא חיה כאן מזמן .

השבוע של כפיר- הפחד נעלם שיר השבוע בכללי - הפחד נעלם הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- השבעה . הדבר הכי טוב שהיה השבוע- היו כמה . בילוי השבוע- היו כמה . מאכל השבוע- איש השבוע- כפיר , הדר ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? ספר התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? תכניות לשבוע הבא- לעבוד ולישון שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? קנזו של פלאוור . סוף סוף אחריי שנים של חשק , קניתי אותו .

inbarIL

New member
"ואף אחד משנינו לא ילחש באוזן.."

שיר השבוע של כפיר-אושר ועצב..
שיר השבוע בכללי -המון עברי.
כל ההופעה בערך..
הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע-חיבוק ומבט שקרעו לי את הלב.
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ההופעה. לראות אנשים שאני אוהבת. להיות..שם.
בילוי השבוע-האנגר
מאכל השבוע-צ'יפס
איש השבוע-חברים הכי מדהימים שיש..הכי.
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?דיוידי של עברי נחשב?
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?בקושי/:
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים-ממש לא.
תכניות לשבוע הבא-ללמוד הרבה, השקה של יואב
שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים?[מיכלי
מה זה מזכיר לך?
] אממ ג'ייד של בננה ריפבליק
"אני רוצה כמה שאני רוצה.."

מי אמר שאלוהים הוא לא אישה?

שיר השבוע של כפיר- "שביר כמוך" שיר השבוע בכללי - "כמה את יפה"/ירמי קפלן הדבר הכי עצוב שהיה השבוע- יש צורך לציין?.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- "אף אחד משנינו" בהופעה, למען השם.
בילוי השבוע- עם כל הכבוד [הממ] לעברי.. ירמי וחמי בזאפה אכלו אותו בלי מלח
מאכל השבוע- אגאדיר עם היפה בנשים איש השבוע- כל האנשים של פעם ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? ראיתי אתמול את הסרט 'זודיאק' שקצת ערער אותי קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? "למה גברים אוהבים ביצ'יות?"/שרי ארגוב
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? אל תשאלו תכניות לשבוע הבא- יואב.יואב.יואב.יואב.יואב.יואב.יואב.יואב. איזה בושם אתם אוהבים? אין לי רגשות לבשמים

אני חי עכשיו, יהיה טוב!

שיר השבוע של כפיר- אין ספק שאמונה
שיר השבוע בכללי - אף אחד משנינו - עברי לידר הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- היה יותר מידי מוות סביבי... הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הראיון בטינק, ההופעה
, האנשים שלא ראיתי שנים ועשו לי טוב בילוי השבוע- עברי לידר בהאנגר
מאכל השבוע- סושי בג'פניקה אחרי ההופעה! ואלפחורס בבוקר:) איש השבוע- אמ. לא יודעת. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? גריי'ס והאח הגדול קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? התגעגעתי קצת, כן... תכניות לשבוע הבא- אמ. השקה ליואבי, מבחן באנגלית, קבלת לוח מבחנים:) שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? ארמני קודדד

אני קושמשתי!

שיר השבוע של כפיר- אמונה (רק בגלל שהייתה איתי כל השבת ילדה שקוראים לה אמונה וכל פעם שקראו לה התחלתי לשיר
) שיר השבוע בכללי - ירושלמי של זהב מילים :בני דודים שלי לחן:נעמי שמר ז"ל
הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- שהוא נגמר לי מהר :( הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מרוני!!!!!!!!! וצפון ל 4 ימים בילוי השבוע- להשאר ערה לילה שלם עם מרוני
מאכל השבוע- הקרפים מהבר מצוה של אחיין שלי איש השבוע- מרוני
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? לא ,אבל ראיתי מלא מלא חברים ומלא שידורי המהפכה
קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? קראתי ספר מצחיק דווקא
התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? לא
תכניות לשבוע הבא- יואב !!!!! שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? בי דלישיס של דונה קארן

שבוע של טעויות

שיר השבוע של כפיר-האור יעלה שיר השבוע בכללי -הדיסק ששמעתי היום במשך כמעט שעה והרגיע אותי כל כך. Lene marlin. לא זוכרת את שם האלבום. הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע-כמעט כל השבוע. הדבר היחיד אולי שהיה טוב זה שהרגשתי שהגיע הזמן לעשות יום כיף לבת דודה שלי ולקחתי אותה לטייל ונתתי לה את כל מה שיכלתי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-^ בילוי השבוע-^ מאכל השבוע-סטייק אנטריקוט ממש טוב שאכלתי אתמול [הייתי מוותרת עליו אם הייתי יודעת שיום אחרי יקרה מה שקרה..] איש השבוע-אין אף אחד. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?ראיתי את אחד הסרטים האהובים עליי אתמול..."המזל שלי" קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?השיר היפה שכתבו בקלסר שקיבלתי בכנס סטודנטים. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?לא תכניות לשבוע הבא-לנסות לחייך באמת. שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים?פנטזי

moriboy666

New member
כבר הפסיקו את הספירה לאחור

לקראת המלחמה הבאה..
שיר השבוע בכללי -shine on you crazy diamond הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע-כל השבוע לא היה ממש שמח.. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הבריחה להשרדות גאווטמללה..זה לא באמת דבר טוב אבל זה קצת ארחיק אותי הזמן האחרון.. סטפני, אני מאוהב:) בילוי השבוע-לא בליתי השבוע. מאכל השבוע-אוכל של בית איש השבוע- שירה פליקס. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? אני לא צופה בטיוי אבל כן..אני רואה HEROES בעיקרון.. ועוד מלא דברים שמעניינים אותי קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? הדבר היחיד שקראתי השבוע היה מתוך סידור.. אני לא קורא לצערי. אבל משהו שאהבתי ושמחתי לקרוא זה התסריט של 'אמריקן פאי'
אומנם לא השבוע.. ..one time at band camp תכניות לשבוע הבא-לא יודע שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים?יש לי 212 שאני משתמש בו הכי הרבה.. אבל יש לי עוד שלושה.. בעיקרון אני לא אוהב בשמים אם שאלת.. זה חונק אותי ..ואת העולם שיהיה לכולנו שבוע טוב יותר

ברצוווק

New member
הופך למישהו אחר , והכל בוער ...

שיר השבוע של כפיר- לבד שיר השבוע בכללי - jason mraz-i'm yours הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- הרגשות לא נעימות בכלל . הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מפגש חברתי בכיתה כזה .. D : בילוי השבוע- קניון עם אמא ואחותי :] מאכל השבוע- שניייצל . איש השבוע- אמא 3> ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? משחק של מכבי שהסתיים לבסוף בהפסד . קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? עיינתי בספר המחזור .. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? בגלל החברות . תכניות לשבוע הבא- לימודים-למידה מטורפת למבחן בהיסטורה [><] , אולי קצת יציאות .. זהו בינתיים .. שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? me , לא זוכרת של מי הוא .

ברצוווק

New member
זה מה שאני עושה .

מה לא נכון בדרך שבה הוספתי את התגובה ? אני תמיד לוחצת 'הוספת תגובה' ...

../images/Emo126.gifהקטע הוא-

שאם את רוצה להגיב לשרשור נגיד כמו סכמ"ש, אז את צריכה להגיב להודעה הראשית, ולא לאחרונה. ובכלליות- לכל הודעה יש בסוף "הוסף תגובה" ככה שאת צריכה ללכת להודעה שאת רוצה להגיב לה- ראשית או משנית ולהגיב אליה ספציפית. ככה זה הרבה יותר מסודר ומובן!

../images/Emo126.gifבאיחורון

שיר השבוע של כפיר- אמונה. עדיין. שיר השבוע בכללי - אין משהו מיוחד. קצת התנתקתי השבוע. הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע-מעדיפה לא להרחיב. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-יום שלישי עם חברים, קצת אלכוהול, וקצת סיגריות, קצת להשתחרר אחרי כל מה שהיה. בילוי השבוע-שלישי, ורביעי גלידה עם חברה. מאכל השבוע-שקדים וצימוקים! [יחד עם הפידג'] איש השבוע-חברים מיבנה, ענבר. ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה?האח הגדול [?] קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע?בלוגים נחשב? התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים?ממש לא. תכניות לשבוע הבא- אין הרבה. [הלוואי שיואב] שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים?יש הרבה- אבל הכי מועדף זה 212. הרגיל. וגם הבושם של אבא שלי. כי זה אבא

אתה מצפה לעתיד אבל כבול לעבר...

שיר השבוע של כפיר- רק תבקשי שיר השבוע בכללי - 1:1-אדם,טלפון,שמש מתכת. הדבר הכי עצוב[...] שהיה השבוע- יותר מידי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ת"א בראשון. בילוי השבוע- יוםשישי. מאכל השבוע-אוכל של חג. איש השבוע-קרן
ראיתם משהו שאתם אוהבים בטלויזיה? ממ איליי סטון. קראתם משהו שאתם אוהבים השבוע? ממ לא. התגעגעתם קצת לשגרת הלימודים? ממש לא! תכניות לשבוע הבא- נון. שאלת בונוס + איזה בושם אתם אוהבים? BURBERRY BRIT ,אמור אמור,היפנוטיק,מיקירל,היפנוז.

למעלה