ההפתעה בהתגלמותה!

../images/Emo214.gif../images/Emo152.gifההפתעה בהתגלמותה!../images/Emo202.gif

מרתון 'כפיר אפשטיין ואנחנו' ממש מתחיל, מחר הופעה...מחרתיים מפגש... רציתם להתחיל איפה המפגש יתקיים? האמת היא...... שהמפגש יהיה....... באולפן של טל פורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ולאלו שעדיין לא הספיקו להבין את משמעות הדבר, אתם תהיו במקום שבו כפיר מבלה הרבה שעות ביממה, במקום בו עובדים על השירים, חושבים על השירים, שרים את השירים, מנגנים את השירים, מקליטים את השירים במקום בו כל הקסם הופך להיות מציאות!
אז חבר"ה, כל מי ששרשרה לנטע שתגיע למפגש/ או שתגיב לפה, תקבל מסר פרטי שמכיל את פרטי המקום ! מחכה כבר לראות את כולכם!

../images/Emo45.gifבתכלס אני באה

רק הבעיה היחידה תהיה אם אני אסיים מאוחר מידי או משו למרות שאני בבסיס חצי יום באותו יום והוא בגבעתיים אז אני אטוס וכאלה?

../images/Emo214.gifאת תספיקי,

ואת תגיעי! כי ברגע שממש רוצים, גם מסתדרים
תראה שהכל יהיה לטובה

איזה קטע..

מסתבר שבפעם הראשונה שתראו אותי, אתן תסבלו כי זה יהיה יום אחרי יום :) הופעה ומפגש
ד"א, נפגשים לפני זה איפשהו ? חחחחח כי נראה לי שאני אסתבך.

../images/Emo214.gifאני מבחינתי אמרתי,

שאין לי בעיה אם תרצו להפגש בעזריאלי ולקחת מונית ביחד..הכל בשבילכם, רק תגיעו

inbarIL

New member
הכי שווה בארץץץץ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

ברור
שאני שם
איזה כיף וזה^^

../images/Emo126.gifשווה ביותר!!

כמה דברים שאני רוצה להגיד- הראשון זה- אואעעאאייעעההה!!! איזה מגניבבב אני אהיה באולפן של טל פורר!!! אולי הוא יתן לי להקליט שיר
-סתם- השני- תביאו מצלמות כדי שיהיה תיעוד לאירוע. המצלמה שלי בתיקון אבל סומכת עליכן. השלישי- לא חייבים לקחת מונית מעזריאלי, אפשר לקחת אוטובוס 63 לסנטר ומשם ללכת איזה 10 דקות ברגל על קינג ג'ורג' לנחלת בנימין. מי שצריכה הסבר שתדבר איתי
ומי שרוצה לקחת מונית, בכיף שלה! אז...... ניפגש! ו... צפו להפתעות

למעלה