תזכורת-היום כפיר מופיע ב"יהושע"

../images/Emo214.gif../images/Emo152.gifתזכורת-היום כפיר מופיע ב"יהושע"

הכניסה לפאב היא לכל מי שמעל גיל 18, והכניסה חופשית!!! חברים יקרים, לצערי הרב אני לא אהיה שם (אני כבר לא זוכרת מתי הייתה הופעה בתל אביב שלא הלכתי אליה
) אני מאוד מקוה שתהיה נציגות מהפורום... תמונות, סיפורים, פלייליסט וכל דבר נוסף שיכול לתאר לנו מה קרה בערב הזה שיוציא אתכם מהשגרה - יתקבלו בברכה!! סופ"ש נפלא לכולכם, שמרו על עצמכם

inbarIL

New member
הופעה מעולה../images/Emo9.gif

ופלייליסט מדהים
חוץ מזה ש"עצוב" היה חסר ממש, ושבאסה שהיה צריך לקצר והוא לא יכל לדבר הרבה לפני השירים
אבל חמישה שירים מהדיסק הבא בהופעה אחת זה משהו
פלייליסט:
אין כבר זמן
כלום
שביר כמוך [
]
יש לך כוח
מה נשאר ממני
מנגינה קטנה
אם הוא ילך
תצעק
לבד
הפחד נעלם
בואי תפרקי אותי[אהעאהאה|
בובה על חוט
[הדרן, למרות שהוא לא עשה את זה כהדרן והמשיך בגלל הקיצור בזמן-]
הבלדה על אושר ועצב
על המקום: שיר הטלפון
אמונה אה ומיליארד טועים [
או ההתחלה של זה] מתישהו באמצע
והערה על עברי!
תעלו תמונות למי שיש
הכובע

../images/Emo214.gifוווואי איזה יופי!!!!!!!!!!!111

איך אני שמחה שהכניסו אותך!!!!!! נשמע פלייליסט מדהים, אני שקעתי בדכאון בזמן של ההופעה
היה לי קשה ... אבל כל כך שמחה שזה עבר על הצד הטוב ביותר, ועוד יותר שהיית שםםםם!!!!! יאללה 24 ואני מבריאה!!!!!!!!11111111 *בעזרת השם שלא פתחתי פה לשטן*

inbarIL

New member
../images/Emo201.gif אל תדאגי את תבריאי!

כן חח היה מזל שהם הצליחו להכניס אותי
תודה רבה

איזה כיף שהלכת../images/Emo9.gif

ראיתי תמונות של כפיר עם הכובע XDD גדולוס אני מקווה שאחרי שאני אחזור מהסקי תיהיה הופעה

inbarIL

New member
אני מתה על הכובע הזה../images/Emo6.gif

הייתי איתו כל האחרי ההופעה
תהיה תהיה

"..הבום הבא בדרך, בדיוק ולא בערך,

אם תרצו או לא תרצו.." ישבתי אתמול בסביבות ה5 שעות מול הטלויזיה. ראיתי בערך כל פאנל, כל מהדורה, כל פרשנות. בערך שעה לפני שיצאתי להופעה גם פתאום הופיעה על תחתית המסך הכתובית שכל כך פחדתי ממנה. "החלה הפעילות הקרקעית בעזה". כבר בערך שבוע שדמעות של חרדה מתקבצות לי בזוית של העין, מחכות לרגע המתאים. שאני מאוד מקווה שלא יגיע. ופשוט.. בשניה שכפיר הרים גיטרה, אמר את ה"ערב טוב קיסריה" האלמותי שלו, התחיל לשיר, הכל נשאר בחוץ- בקור המקפיא הזה של רחוב בן יהודה. ופתאום אפשר לשיר, ולחייך, ולצחוק מזה שכפיר שובר שן, ומהתנועה שהוא עבד עליה עם חנוך רוזן ו"הלילה הוא חייב להגיע, הוא חייב לבוא", להתנתק. ולא להרגיש רע עם זה. פלייליסט מעולה, באמת. זה הכי מרגש בעולם שכל שני שירים כפיר אומר: "זה שיר מהאלבום הבא". ויאללה, שייצא כבר. "שיר הטלפון", "בואי תפרקי אותי"
. אמונה אחת קטנה, שאני לא בטוחה כרגע עד כמה היא נשארה לי, קיבלה משמעות יותר מידי אקטואלית אתמול. וכפיר אחד. שאני עדיין תוהה לעצמי מאיפה האיש היקר הזה נחת לתוך החיים שלי. [סליחה אם דיכאתי מישהו. סליחה.]

../images/Emo214.gifמלמעלה.

הכל נכתב מלמעלה.
קחי את הכוח מההופעה ההיא ותשאבי אל תוך השירים, הם פה בכל זמן, מעבר להופעות, במיוחד כדי שלא תפלי...

inbarIL

New member
אני אוהבת אותך מלא. ../images/Emo23.gif

ריגשת אותי מאוד..כ"כ.

למעלה