פורים שמחחחח
|

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo157.gif../images/Emo232.gifפורים שמחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif|

אז אני מקווה שלא תתעצבנו שפתחתי שרשור חדש פשוט לא ראיתי שאף אחת פתחה כבר ולא הבנתי למה... מחר מתחפשיםםםם ! (ואני ממש אבל ממש התגעגעתי אליכן !!!
) אז רק רציתי לאחל לבנות המדהימות של הפורום, חג פורים שמח. הלוואי וכל משאלותיכן, חלומותיכן ושאיפותיכן ייתגשמו שלא תפסיקו לחייך אפילו לרגע אחד ! שתדעו שלא משנה מה, אתן לא לבד :) אחרי שקראתי את כל התגובות המדהימות שלכן ממש בכיתי ואני באמת מעריכה את זה. אוהבת אתכן כ"כ !! תודה על הכלל !! "ימים של שמחה של חיוך מכל הלב לכל מי שנפגוש לכל מי שאוהב... ימי הפורים שמחה מזמינים תחפושות ורעשנים מסכות וריקודים. שתהא זו השמחה פועמת בליבנו כל השנה- שנחייך ונצחק מכל הלב ונרחיק כל כאב! " אז...מאחר שבאמת מחר מתחפשים רוצות לחלוק איתנו את הרעיונות של התחפושות?
לי יש 3 רעיונות (כן כן...עדיין לא סגורה על עצמי חחחח) מקסיקנית, כיפה אדומה מסטולה ( זה לא כמו שזה נשמע חחחחחח) או פיראטית :): יאללללהה אני מקווה שהחג הזה יהיה מצחיק ומהנה ושנהנה מכל רגע!! בנווווותתת, אתן מדהימותתת !

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif|פורים!../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo152.gif../images/Emo196.gif

עמית,נראה לי שאף אחת לא פתחה שרשור זה בגלל שאצל רובנו חוגגים את פורים בשישי
אהבתי ממש את כל הרעיונות,הייתי הולכת או על הכיפה אדומה או על מקסיקנית כי פיראטית זה קצת נדוש לדעתי
שיהיה פורים שמח,ובאמת הכי שמח שיש רק לחייך ולשמוח ולירות ברובה פיקות
ובתקווה עצומה שלא ירד גשם בשישי!כי אני לא רוצה,אמורות להיות הופעות בבי"ס וחוץ מזה זה מעפן פורים גשום
גם אנחנו התגעגענו אלייך! אוהבת את כולכן בנות 1238 היקרות והמדהימות!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifפורים שמח!!! ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo6.gif

הממ, אנחנו מתחפשים רק ביום שישי
בכל מקרה, לכל הבנות המדהימות פה
שיהיה לכן את החג הכי שמח, הכי מדהים, הכי מצחיק והכי יפה בעולם
XD אני בטוחה שלכולן יש תחפושות סופר סקסיות -גבותגבות-
ועמית, כיפה אדומה מסטולית נשמע טוב
חג שמח 1238

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפורים שמח D:

ואני רציתי לפתוח יומשישי #$!@^!@$^!@$^ כתבתי את זה בשרשור של יומשני
אני פותחת שוב יומשישי אחרי הצהריים שאפחת לא תפתח לפני
חג שמחח סקסיות שלי XD

m o r 1 0 2

New member
פורים שמח בננות../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שיהיה לכולן חג מגניב מתוק ושמח
ותתחפשו,לא להיות מעפנות כמוניXDD אז באמת תהנו,מדהימותD:

../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif פורים שמיייייח ../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif../images/Emo157.gif

אנחנו מתחפשים ביום שישי :) אז לכל הבנות המדהימות פההה שיהיה את הפורים הכי מצחיק והכי כיפי בעולםםםםם
אוהבת אותכן המון המון
%$&@$%&@ ואיי עמית התגעגענו ! לפחות אני
אז פורים שמח מדהימות שליייייייייייי %^@$#&$%

StarStavGirl

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo126.gif פוררררררים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo154.gif

למעלה