לזכר ששת המליונים

../images/Emo214.gif../images/Emo16.gifלזכר ששת המליונים../images/Emo16.gif

יום הזכרון לשואה..

white angels

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכור ולא לשכוח!

m2love

New member
לזכור ול=א לשכוח!

לא יודעת אם שמעתם אבל.. שמעתי שהרבה ניצולי שואה סובלים מרעב ומדינת ישראל לא נותנת להם מספיק כסף.. רק איזה אלף שקל..וזה לא מספיק להם.. ואפילו מדינות אחרות עוזרות יותר לניצלוי השואה מאשר אנחנו. והרבה אנשים חיים בגרמניה רק בשביל שיוכלו להתקיים כי שם נותנים להם יותר כסף\= לדעתי זו פשוט זוועה מה שקורה במדינה הזאת\:

white angels

New member
כן זה ידוע..

זה פשוט גועל נפש מה שקורה פה..וגם שמעתי שכל יום מתים 90 ניצולי שואה בגלל רעב או עוני.. המדינה פשוט לא דואגת לניצולי השואה! בגלל זה הרבה ניצולים באים לגרמניה ולאוסטריה כי שם משלמים להם פיצויים ושמים אותם בבית אבות..איזה אירוניה,בגרמניה ובאוסטריה דואגים להם ולא במדינת ישראל שאמורה לדאוג לתושביה שלה. המחנכת שלנו(שאגב אימא שלה הייתה ניצולת אושוויץ) סיפרה לנו שהייתה תכנית אתמול בערוץ 2 שניצולת שואה סיפרה שהרעב קשה..אבל היא התרגלה לרעב..ממש כואב הלב. ובכלל המחנכת שלי ממש מסכנה,כי היא דור שני לניצולי שואה והדור השני די סבל בגלל המשאות הנפשיים שההורים שלהם נשאו והעבירו באיזשהיא צורה לילדים שלהם..היא סיפרה שהייתה מתביישת לדבר עם אימא שלה על דברים כמו בצפר,גיל ההתבגרות וכו' כי אז היא הייתה אומרת-"בשביל זה חזרתי?"(אימא של המחנכת שלי היא היחידה שנשארה מהמשפחה שלה,כולם נרצחו). ועוד יותר מעניין זה,איך אימא שלה נשארה בחיים? כשהיא מילאה טופס במחנה,אחד הקצינים ראה שיש לה כתב ממש יפה ובגלל זה השאיר אותה בחיים.ממש מדהים.

white angels

New member
העצומה למען זכויות ניצולי השואה בישראל

http://www.kavud.info/index.php תעבירו הלאה..

m2love

New member
כמו שאמרתי..

רק עכשיו ביום השואה הם נזכרים? ומה עם הענייים האחרים..יש הרבה אנשים חסרי אוכל ובית וחסרי כבוד במדינה שלנו שהם לא ניצולי שואה.. יש כאלו שעוד לפני חמש שנים היו עם כבוד ובית ועכשיו בגלל המצב הכלכלי הם חסרי כל..ולהם לא צריך לעזור? ולילדים היתומים שאין להם משפחה וחסרי אוכל ובית חם לא צריך לעזור? וללכ האנשים האלו שגרים ברחוב ואף אחד לא מסתכל עליהם אפילו לא צריך לעזור? ולמבוגרים יותר שחולים וזקוקים לתרופות גם להם לא צריך לעזור? אני פשוט לא מבינה איזה גועל נפש יש במדינה הזו.. עכשיו מפרסמים כל מני תרומות לניצולי שואה והכל..רק בשביל שיהיה להם חומר לפירסום.. ואחרי יומיים ישכחו מזה בכלל..תאמינו לי זה סתם איש פירסום שמצא לו איזה חומר לפרסומת! אחרי יומיים זה כבר יהיה ישן...וימצאו עוד משהו חדש לפרסם... לא אכפת להם בכלל מהשואה העיקר לקבל כסף! לאנשים של היום בכלל לא אכפת משום דבר-רק כסף! כמובן יש גם אנשים טובים שתורמים לקהילה..אבל כמה יש כאלו?מעטים! והדור שלנו?כולם ערסים ופרחות..ולא אכפת להם משום דבר רק איך הדיזל יושב עליהם.. לא אכפת להם מהמדינה,מהמורשת לא מכלום!יש רק מעטים שהם "בסדר" שאכפת להם! וממש חבל לי שככה התדרדרנו.. אני לא מבינה איך לא אכפת להם אחרי כל מה שאבותיהם עברו רק בשביל שעכשיו תיהיה להם מדינה.. אם לא השואה לא הייתה להם מדינה..איפה הם היו נמצאים עכשיו? כלכך חבל שהמצב הזה הוא ככה!

m2love

New member
אני פשוןט מתביישת מהמדינה שלנו../images/Emo4.gif

זה פשוט זוועה מה שהולך פה.. ומדינות אחרות מעבירות כספים לארץ בשביל ניצולי השואה.. וחלק מהכסף פשוט נעלם..מעניין רק לאן?בטח בשביל לקנות לאולמרט מרסדס חדש\= אני ראיתי את התוכנית הזו..וזה כלכך כואב מה שקורה פה! סבתא שלי היא ניצולת שואה..ואבא שלה ושלוש האחים שלה נרחצו\= רק היא ואמא שלה ניצלו... וכל הילדות שלה הייתה קשה..ועדיין יש לה טראומה ודי קשה לה! ואיך שאני מכירה אותה ואני יודעת שזה לא אנשים רגילים אשר חוו את השואה ואת כל זה.. ואני בטוחה שחייבים איכשהו לעזור להם ולתמוך בהם.. לסבתא שלי יש את המפשחה שלנו והיא לא לבד. אבל יש הרבה ניצולי שואה שהם לבד ואין לה משפחה..ואפילו על המדינה שלהם הם לא יכולים לסמוך! זה פשוט זוועה גועל נפש! והכי מדהים...שאיך פתאום רק ביום הזה נזכרים שצריך לעזור לניצולי השואה..צריך לזכור את זה בכל השנה ולא רק ביום הזה\= מעניין לאן המדינה תגיעה בקצב הזה|:

white angels

New member
את כ"כ צודקת!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות! איזה מין מדינה זאת אם אנחנו לא עוזרים לעניים,לקשישים,ולאלה שקשה להם,לא רק לניצולי שואה אלא בכלל לאלה שפשוט חיים מיום ליום? אני ממש לא יודעת לאן נגיע..אני רק מקווה שהמצב יהיה יותר טוב ושנדאג לאנשים האלה,כי אם לא ידאגו להם אז אין למדינה הזו עתיד,היום זה הם מחר זה אנחנו..

למעלה