השיר המנצח
-שלב 4.5

../images/Emo214.gif../images/Emo179.gifהשיר המנצח../images/Emo179.gif-שלב 4.5../images/Emo70.gif

והפעם הייתם כל כך טובים שלא מתווסף שום חוק, ויותר מזה, לא הייתי צריכה להכריע בהשפעתי בגלל שהבחירות היו ברורות
[וכן, עם כמה שזה עצוב..זאת גם בחירתי למי שלא הבין ...] השיר שלא ינצח הפעם הוא:
אהובתי
השירים שעוד יש להם סיכוי לנצח:
רשימת השירים: 1. איתך 2. הכל נרגע 3. חיפה 87 4. מסובכת 5. ארצות החום 6. ארץ יפה 7. ראשים לזנבות 8. חללית האם
בחרו שיר אחד שאתם מחליטים להוציא מהמשחק, כתבו אותו בנושא התגובה ו...שלחו את התגובה! G-o!

שני חמו1

New member
ראשים לזנבות ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

חבבל ! אני ממש אוהבת את 'אהובתי'... הוא היה צריך להגיע לפחות לשלושה שירים אחרונים!!

LOLI152

New member
לא הוגן:O

אני מתהעל ראשים לזנבות. ובכל זאת לא אומרת לאנשים לא להצביע לו, כי תכלס, זה אמור להיות דעה אישית.XD

LOLI152

New member
וראשים לזנבות זה השיר שלי.

את מביאה. כל אחד מאיתנו כל כך אוהב שיר אחר. זה היופי בזה. גם איתך מסמל בשבילי המון. באמת המון. חלק עצום מההתבגרות שלי, בעצם. אבל עוד לא הגיע הזמן לוותר על השאר.

../images/Emo214.gifומה עם "היי" שלי?!

הוא יצא כבר בשבוע שעבר
מה את מזכירה לי את מלחמת דניאל סלומון שהייתה פה?!

שני חמו1

New member
צודקת !

אני יצאתי ממש בסדר כשביקשתי להשאיר את איתך.. זאת זכות לנסות להגן על השיר שאני כל כך אוהבת ! לא עשיתי שום דבר אסור...

שני חמו1

New member
אוףף !

ואפילו קניתי לך את השוקולד הכי טעים כדי שיהיה לך כייף.. אוויש ברקי אני לא מבינה איך אתה לא מוותר בשבילי על איתך !

LOLI152

New member
הופה.. איומים איומים!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם. זה משעשע אותי למען האמת.

שני חמו1

New member
נראה לך שאני מסוגלת לעמוד בזה ?

אני אכין לו טוסט בבוקר, אפילו שהוא הרגיז אותי..

../images/Emo214.gifווווווואו שכחתי שבתיכון היה טוסטטטט!!

ובחטיבה זה היה ההמבורגר בפיתההההההההה!!!! איזו נוסטלגיה עשית ליייייייייי!!!!!!! בא לי מחר ללכת ולקנות טוסט!נראה לי שרק בשביל זה אבוא להגיד שלום בתיכון סופסוף לכל המורים!
יאמיייייייי!!!! מסתבר שלהיות בתיכון זה טעים....

LOLI152

New member
אצלנו הטוסטים לא משהו.

תכלס. עדיף את הקוראסונים. אבל בנינו, לשרוף 20 דקות מתוך הפסקה של 30 דקות? לי יש אוכל עם אהבה של אבא. הכי טוב. :)

למעלה