the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gif../images/Emo212.gifברכה לאחי הבכור ../images/Emo13.gif.
היי היי היי
וואי, כמה חדשים יש פה!
מלא זמן לא הייתי פה... מה נשמע
לאחי יש היום יומולדת וכתבתי לו ברכה בבלוג, החלטתי לצרף לכם את הברכה
. אשמח לקבל חוות דעת, לא מקצועית
.. "אני לא צריכה "לשדך" לך מישהי- יש לך מישהי שאוהבת אותך בטירוף, אני לא צריכה להכין לך עוגה טעימה- כי שאר המשפחה עשתה, אני לא צריכה לקנות לך חתולה-כי אין לי מספיק כסף [וכבר יש לך אחת], אני לא צריכה לקנות לך מתנות-כי יש לך מספיק, לכן כל מה שנשאר לי, זה לקחת את עניין "הכתיבה" לידיים ולכתוב לך ברכה, לצרף חיבוק ונשיקה ולקוות שתסתפק בזה . רונני שלי, אחי הבכור. אין שום אחות שמאושרת בעולם הזה יותר ממני. אין שום בקשה שתגרום לי לסיפוק כמו זאת שתחזור כבר לארץ, לבית האמיתי שמחכה לך, למשפחה שכל כך אוהבת אותך, לאחות שכל כך מתגעגעת אליך... והבקשה הזאת התממשה. כשאני מסתכלת עכשיו על החיים שלי, אני יכולה להביט לאחור ולהגיד שאולי כל הנסיעה הזאת עשתה טוב, לפחות לקשר שלנו. לפני שטסת, הייתי רגילה לריב איתך כל כך הרבה..שהריבים שלנו היו הזכרון העיקרי ממך. אולי עזבת לפני שהייתי בוגרת מספיק [למען האמת, בכלל לא] ובגלל הסיבה הזאת לא היו לנו נושאים משותפים, מלבד "מלחמת גרביים מסריחות" ויציאה לכל המסעדות שרק אפשר... אני שמחה שחזרת. כל המשפחה מאוחדת ומאושרת. בינינו, יש לך מושג כמה המשפחה הייתה שבורה פה, בלעדיך?! ברגע שחזרת הכל חזר להיות שלם, כאילו שמישהו מלמעלה החליט להשלים פאזל, פאזל של מציאות. ברגע שחזרת חלק אופטימי חדר לחיי, חלק שכולו טוב. הויכוח היחידי שהיה לנו [ואני שמחה שכך], גרם לי להבין שאני קרובה כל כך לאבד אותך, שהייתי מוכנה לבקש סליחה מבלי לחשוב מי האשם האמיתי, כי שלעתים לחפש אשמים זה הדבר הכי מיותר.. תודה שחזרת. אני רוצה לברך אותך ולקוות שהברכות הבאות יתממשו: אושר אהבה בריאות סובלנות שתמשיך להיות האח הגדול שעוזר ומייעץ כל כך, שתמשיך להיות הבנדוד שעושה "סופרמן" לכל הקטנים, שתמשיך להיות מי שאתה, שתהיה אופטימי, החיים יפים! שלא תחזור על טעויות, תזרום עם החיים! שתחלום ותממש את החלומות, כי הכל אפשרי! ושתזכור מה שאתה כבר יודע, חיים רק פעם אחת..., אז כדאי לנצל אותם בשביל להשיג את הדברים הטובים שנמצאים ממש, פה ליד..."
היי היי היי