סיכום סופ"ש

../images/Emo214.gif../images/Emo212.gifסיכום סופ"ש../images/Emo212.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית
שצפית בה השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
שאלת הבונוס-בת כמה ליטל?
שיהיה לכם סופ"ש של כייייייייייייייייייייייייייייייף

עונה (ניצן) (אני אצל ליטלל!!)

שיר השבוע של מאיה-בלעדייך! כאילו דההה שיר השבוע בכללי-שיר של AKON דבר טוב שהיה השבוע-החופששש ושאני אצל ליטללוש עכשיו[= דבר מבאססססס שהיה השבוע-מממממממממממממ שהוא היה כל כך ארוךךךךךךךךך תכנית שצפית בה השבוע-מרחק נגיעה פרק אחרוןןןןןןןן
יש תכניות לשבוע הבא?מממ חופששששששששששששש!!!!!!!!!!!! שאלת הבונוס-בת כמה ליטל?16 כאילו דהה!! והיום אנחנו (כאילו היא) חוגגים לההההההההה[[[=

אז ככה.........

קודם כל לפי מה שאני הבנתי ליטל חוגגת יום הולדת לפי התאריך 24.3 שזה מחר אבל רשום פה שהיא מתחילה לחגוג היום אז ליטל מזל טוב ואני חייב להגיד לך שיש לך תאריך מצוין ליום הולדת והסיבה היא שמחר יש משחק של נבחרת ישראל ויש מצב שזה תאריך שאנשים לא ישכחו הרבה זמן אם ישראל תנצח ועוד דבר שהיה לכולם שבת שלום ושוב מזל טוב

../images/Emo214.gifואני מצטרפת ../images/Emo9.gif

בהקדמה קטנה, המוווווווווון
לליטל החמודה. ואני בטוחה שעם ובלי נצחון של נבחרת ישראל-את התאריך הזה זוכרים המון אנשים

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מאיה-בלעדייך
שיר השבוע בכללי-נאמ ..חצי רגל בחוץ,חצי רגל בפנים -שורטי דבר טוב שהיה השבוע-חחחחופפש מהיום :p דבר מבאססססס שהיה השבוע-אאמ לאדעת :\ תכנית שצפית בה השבוע-יש המון מרחק נגיעה פרק אחרון ודודו טופז יאיר לפיד D: יש תכניות לשבוע הבא?עבודות לחופש + לבלות :p שאלת הבונוס-בת כמה ליטל?17 :) חופפשה נעימה & שבת שלום ^__^

urimz5

New member
שבת שלום לכולם!

בטח הלילה או מחר מישו יפתח שרשור מומולדת לליטל..אני לא אהיה אז מזל``ט..וחופשה נעימה..

../images/Emo214.gifגמאני עונה

שיר השבוע של מאיה-
בלעדיך...
שיר השבוע בכללי-שיר השבוע של הסופ"ש היה "עליך ועלי" של שרית חדד.. דבר טוב שהיה השבוע-הייתי פעמיים ממש ליד ליטל. דבר מבאססססס שהיה השבוע-לא ראיתי את ליטל. [איזה ניגוד
] תכנית שצפית בה השבוע-מרחק נגיעה יש תכניות לשבוע הבא?הפתעות יכולות להיות.. שאלת הבונוס-בת כמה ליטל?17!מי היה מאמין שהיא קטנה ממני?!
אני עדיין בהלם

למעלה