דניאל סלומון הוא בשבילי

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifדניאל סלומון הוא בשבילי../images/Emo27.gif

העלו את הפינה הזאת בפורום נוסף שאני מנהלת, ואני חושבת ולוקחת אותה צד אחד קדימה ומפתחת אותה לשאלון שלדעתי הכרחי פה- מה זה "דניאל סלומון" בשבילכם? עד כמה הוא השפיע, אם בכלל, בדעותיכם/רגשותיכם או כל דבר אחר שקשור אליכם? כמה זמן דניאל כבר חלק מהחיים שלכם באייפוד/מחשב/אמפי/מערכת? איפה אתם הכי נהנים לשמוע את דניאל? (האפשרויות בשאלה הקודמת
) ובמילה אחת, דניאל סלומון הוא- תהנו

LOLI152

New member
דניאל שלי:)

מה זה "דניאל סלומון" בשבילכם? הרומן הרציני שלי, ההתחלה של התאהבות במוזיקה ישראלית. עד כמה הוא השפיע, אם בכלל, בדעותיכם/רגשותיכם או כל דבר אחר שקשור אליכם? הוא עשה לי טוב בזמנים חשוכים. וגם בכאלה פחות חשוכים. כמה זמן דניאל כבר חלק מהחיים שלכם באייפוד/מחשב/אמפי/מערכת? ואו.. 4 וחצי שנים.. שזה פחות או יותר כל ההתבגרותXD איפה אתם הכי נהנים לשמוע את דניאל? (האפשרויות בשאלה הקודמת )בכנות, ברדיו/24, זה פשוט מחמם את הלב. :) אבל חוץ מזה, במערכת. ובמילה אחת, דניאל סלומון הוא- מוכשר.

דניאל שלי...

מה זה "דניאל סלומון" בשבילכם?כדור נגד דיכאון עד כמה הוא השפיע, אם בכלל, בדעותיכם/רגשותיכם או כל דבר אחר שקשור אליכם?המון!!! בעיקר בשירים שאני כותב ובדרך מחשבה שלי.. כמה זמן דניאל כבר חלק מהחיים שלכם באייפוד/מחשב/אמפי/מערכת?כשנתיים.. איפה אתם הכי נהנים לשמוע את דניאל? (האפשרויות בשאלה הקודמת )בעיקר ברדיו זה ממש כיף לשמוע אבל חוץ מזה במערכת בחושך או מול הפלייסטיישן יש לי בחדר הד כזה שעושה אפקט מדהים@@@@ ובמילה אחת(אפשר ארבע), דניאל סלומון הוא-היוצר הכי טוב בארץ!!!

למעלה