כמה דברים שלמדתי מאנשים

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכמה דברים שלמדתי מאנשים../images/Emo23.gif

חשבתי לעצמי על כל מני אמונות ותובנות שלאחרונה (וגם לפני..) למדתי מהחברים שלי ומהאנשים שסובבים אותי בכלל. האמת? למדתי הרבה.
האם גם אתם מסוגלים לחשוב על דברים שלמדתם, או לקחתם (נפשית, לא פיזית!!) מאחרים
האם אתם גרמתם לאנשים לשמוע (ואולי אפילו להגיע להופעות?!) של כפיר אפשטיין
אם תחשבו על זה, תבינו כמה זה באמת נכון שכל אדם שפוגשים... יש לו משהו לתת לכם במתנה.

../images/Emo214.gifואני מתחילה בגלל שאני על חוט המחשבה!^

למדתי לצחוק באמת (אפילו משטויות), למדתי לדבר ב"סלנג" של חברות שלי (פשוט כי "נדלקתי") ואפילו למדתי לאהוב שירים חדשים. למדתי לראות את עצמי ממבטם של אחרים, למדתי לנסות להבין מה לא בסדר בי (כי לפעמים מה שאנחנו שונאים באחרים הוא מה שאנחנו שונאים בעצמנו..) ולמדתי להיות חברה טובה יותר ממה שהייתי. (או בעצם - אני משתדלת) ואני חושבת, שיותר מהכל, בחודש האחרון למדתי לראות אנשים באמת כפי שהם (ואני יודעת שזאת זכות) ולקבל אותם כמו שהם (שזה משהו שהאחרים זכו..). אני בטוחה שלימדתי כמה דברים אנשים מסוימים, אני זוכרת שלא פעם אמרו לי (אפילו לאחרונה) "למדתי ממך המון", אבל באמת שאני לא מסוגלת להצביע על משהו שלימדתי או נתתי להבין למישהו, אני כנראה צריכה להתחיל לשים לב לזה יותר... מה שכן, בהחלט גרמתי לאנשים שאני מאוד אוהבת להיות נוכחים בדברים שעושים לי טוב, וחלקם התאהבו ונהנו לא פחות ממני, גרמתי לנטלי לבוא איתי לשתי הופעות של כפיר (כל שנה בכל יומולדת
), גרמתי לקארינה לבוא איתי להופעה של כפיר (ועוד שניה אחרי שהיא נחתה מח"ול ולא הייתה בארץ כמעט חודש), גרמתי לאמלי (מי היה מאמין) לבוא איתי להופעה שלו (ולאהוב אותו ולראות שהיא מכירה אותו)... וגרמתי לאנשים לאהוב לכתוב, לכתוב, לכתוב לכתוב.. במיוחד לאלו שקרובים אליי מאוד. אז אולי כן הצלחתי.
(וואו. ממש שיחה עם עצמי)

האמת היא שזה בדיוק הזמן לדבר על זה.

בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי משהו שממש ציפיתי, פחדתי ודאגתי ממנו. עשיתי לעצמי אלפי שיחות מוטיבציה, לא ישנתי בלילה, וכל כך כל כך לא האמנתי בעצמי. בטיול הכנה הזה, ביום שבת, קיבלתי כל כך הרבה אנרגיה חיובית מהשכב"ג שלי... כל פעם שאני מדברת עם אנשים הם אומרים שהתפקיד הזה נועד בשבילי, שאני מדריכה מעולה, שמתאים לי להיות רשג"דית, ואני הכי טיפוס של חיזוקים חיוביים, וכיף לי. כיף לי שהחניכות אומרות לי שהן אוהבות אותי, או שהן מקשיבות ומבינות. כיף לי לראות איך החניכה הכי שקטה שלא נתנה לאמא שלה ללכת לפני חודש, היום צוחקת וצועקת ומשתתפת... ומרגיש לי קצת שאני עשיתי את זה, וזה נותן תחושת השגיות מדהימה. למדתי מהחניכות שלי להיות סבלנית, ולהקשיב... בחודש האחרון יותר ויותר אנשים שמעו את השיר שלי, ואבאל'ה - פעם ראשונה שאני שומעת תגובות מלא אנשים ששמים את השיר בטלפון, מורה ששם את השיר בלופים בגיחה, והמון המון מפרגנים, כולל דגני ופנחסוב
והבנתי שאני כל כך לא מאמינה בעצמי, ושהבטחון שלי בקרשים, ואני חייבת לעשות משהו נגד זה... חייבת. בעניין כפיר אפשטיין השמעתי אותו לשאלי, ואני חושבת שבקרוב היא תגיע להופעה שלו

../images/Emo214.gifוואו. אני גם רואה שורות שלך במסנג"ר

וכל כך נהנת ומאושרת, גם לי יש נסיון מאוד רב עם ילדים ואני יודעת כמה אושר והעצמה אישית זה נותן, ילדים זה שמחה. אני גאה בך, ושמחה בשבילך ומאחלת לך את הכי טוב שיש ובאמת השיר שלך יפה, כבר אמרתי את דעתי. אני רוצה עוד הקלטה כזאת איכותית ...

../images/Emo126.gifמנסה לחשוב-

וקשה לי לשים את האצבע על דברים ספציפיים אבל אני אנסה. למדתי להיות יותר ספונטנית וקלילה, למדתי לצחוק על דברים מסוימים שלפני לא צחקתי עליהם, למדתי שאני יכולה להיות אחראית, למדתי שאני יכולה להשיג דברים. אני חושבת שרק אם באמת פותחים את הראש, אפשר ללמוד דברים מאנשים, ואני לא לגמרי עושה את זה. אני עדיין בתהליכים. לגבי השאלה השניה, לקחתי 3 פעמים חברות להופעות, ב2 ההופעות הראשונות שלי ובהופעה בסוף החופש [כל הופעה חברה אחת
ידיד טוב התחיל לשמוע כפיר בעקבות זה שהוא לא הפסיק לשמוע אותו ברינגטון שלי, מישהו שפגשתי פעם ברחובות היה אמור להגיע להופעה האחרונה. [זה סיפור ממש מצחיק, מסכימים שאספר?, הייתי בחנות להדפסה על חולצות ברחובות ופתאום שמעתי מהמערכת ברקע את "לבד" ממש התלהבתי וביקשתי שיגבירו, ואז שמעתי את העובד בחנות מזמזם את השיר, התלהבתי ושאלתי אם הוא מכיר והוא אמר שכן ושזה הדיסק שלו, התלהבתי עוד יותר והתחלתי להתלהב שאני ממש אוהבת אותו והולכת למלא הופעות ואפילו מכירה אותו אישית ואז אמרתי לו על ההופעה וכאלה והוא אמר שהוא ילך. בסוף לא יצא, אבל יש לי אותו בפייסבוק והופעה הבאה אני אכריח אותו לבוא
] טוב, נסחפתי. לילה טוב. [רעיון יפה לשרשור]

שלי פאר

New member
אני לא למדתי כלום חדש .

אני כן יכולה להגיד לכם , שלימדתי המון . ( אין .. פשוט שלי ! ) הדר טירן , זה לא כזה קשור אבל שתדעי שאני אוהבת אותך .

שלי פאר

New member
אה כן אני גרמתי להדר ללכת להופעה של כפיר

שנה שעברה . ואז היא הכירה את גיל . היסטורי משהו .

בת 1986

New member
וואוו

לגבי השאלה הראשונה יש לי המון מה לחפור וכרגע אין לי מוזה לזה.. (לא מרגישה טוב, סורי) ולגבי השאלה השניה- בארורררררררררררררר כל מי שסביבי ששומע כפיר אפשטיין זה בזכותי.. כולם אומרים לי- היי שמעתי את כפיר ונזכרתי בך.. שלא נדבר על כלללל האנשים שגררתי להופעות שלו שממש לא ידעו מי זה (וזה כולל את אחי וגיסתי) בקיצור- אני טובה ביחצנות נראלי... חח סתם, זה כיף!

inbarIL

New member
"אדיש לסימנים, רגיש לעננים"

אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שלא למדתי ממנו משהו. ועולה לי עכשיו בראש כל העולם שלי בערך. כל המחשבות שלי. כל האהבות שלי. כל הדעות שלי. אבל משהו אחד תמיד ילך איתי, שניר תמיד תמיד אמר לי בלי הפסקה. "תנסי לאהוב כמה שיותר. פשוט לאהוב. לא להתעסק בכל השאר. רק לאהוב" [
] והמשפט הזה הוא בערך התמצית של מה שאני ומה שאני רוצה להיות, ולעשות. [ולפני כמה חודשים כששמעתי את זה שוב ממישהו אחר שלא ידע על זה..זה היה אחד הדברים המרגשים.] ובקשר לכפיר. טחח.
בערך כל הבצפר שלי עכשיו יודע מי זה כפיר אפשטיין בזכותי
זה משהו מטורף, אין דברים כאלוXD

גרמתי לאנשים ללכת להופעה של כפיר!../images/Emo12.gif

אני חושבת שכל הזמן לומדים דברים חדשים מכל מיני אנשים.. במיוחד בגיל הזה בשנתיים האחרונות השתנתי ולמדתי הרבה דברים על עצמי
למדתי להיות ספונטנית כשצריך..
הפכתי לפחות ביישנית.. יותר פתוחה בקירבת אנשים
למדתי להיות אחראית, ולשמור על עצמי ועל חברות שלי
ולמדתי לאהוב את עצמי עם מה שיש לי..

לקח לי קצת זמן.. אבל...

גמני מגיבה לשרשור הזה
בכל מקרה כן, למדתי המון המון מאנשים בשנה האחרונה בעיקר [!!] אם אני אתחיל לכתוב פה את הכל, זה לא ייגמר, אז אני אחסוך במילים.. ואגיד שלא הייתי הבן אדם שאני היום, אם לא הייתי מכירה את כל האנשים החדשים האלה, שנכנסו לחיים שלי ולומדת מהחברות איתם כל כך הרבה! יותר מהכל, למדתי להסתכל על אנשים בדרך פשוט שיפוטית ופחות ביקורתית וצינית, וזה עוזר לי המון. אז לכל האנשים האלה [שהם יודעים מי הם] ממש תודה
ות'אמת שכן יצא לי להכיר לאנשים את המוסיקה של כפיר, איך אפשר שלא
עם כמות החפירות עליו.. וגם גרמתי לשתי בנות ממשגב לבוא להופעה שלו בפרנקלין
אני גאה בעצמי מאוד!

למעלה