סיכום השבוע

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifסיכום השבוע../images/Emo23.gif

שיר השבוע -
דבר טוב מאוד שהיה השבוע-
דבר מעצבן שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- ואל תשכחו שבשבוע הבא חל יום האהבה...

white angels

New member
עונה

שיר השבוע - אין שיר ספציפי..כל מיני שירים שקטים ברוסית דבר טוב מאוד שהיה השבוע-השלמתי עם מישהי שלא דיברתי איתה מלא זמן..
דבר מעצבן שהיה השבוע- החום
תכנית שצפית בה השבוע- הימור מסוכן ותשוקת הנצים בילוי השבוע-בשבת הלכתי לסרט.. יש תכניות לשבוע הבא?לצאת,לבלות.. מאכל השבוע-פיצה:p..יצירתיות זה לא הצד החזק שלי.. סקופ השבוע-אתה לא מעריך מישהו עד שאתה מאבד אותו
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- השבוע התחיל לא משו,בהמשך השבוע הפך לרע מאוד ולקראת סוף השבוע המצב השתפר.. סיוט השבוע- הורדתי פרקים של קטיה ופתאום האימיול הפסיק לעבוד אז נאלצתי להוריד אימיול חדש
חלום השבוע-כל מיני חלומות הזויים שהתחילו בטיול שנתי של י"ב ונגמרו במקום אחד שאני כל הזמן הולכת וחוזרת אליו.. סופשבוע רגוע ומהנה לכולם ויום אהבה שמח לכל האוהבים בפורום

m2love

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע - ממ..שיר אחד של אוונסאנס חחח אין לי כוח לרשום באנגלית דבר טוב מאוד שהיה השבוע-מממ שסיימתי לראות את קטיה אבל זה גם עצוב:[ דבר מעצבן שהיה השבוע- החום תכנית שצפית בה השבוע- חחח קטי במחשב בילוי השבוע- ימית2000 יש תכניות לשבוע הבא? ממממ...חברה שלי חוזרת מחו"ל יום ראשון הבא היא כל החופש לא הייתה פה..אז לעשות לה איזה הפתעה חח מאכל השבוע- חחחח כלום.. סקופ השבוע- ממממממ הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- החום סיוט השבוע- החוםם חלום השבוע-שייגמר החום חח שיהיה לנו שבוע כיייף ותבלו בט"ו באב
לילה טוב

../images/Emo214.gifעונה לעצמי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע - את יפה-עידן יניב וגם שירים של כפיר אפשטיין... דבר טוב מאוד שהיה השבוע- להיות איתו לילה שלם
ולדבר איתו כל כך הרבה
והידיעה הזאת..שאני בכל שיחה עליו רק רוצה לדעת עליו יותר, כי הוא כל כך בנאדם מעניין
ושהוא פשוט הבנאדם הכי מיוחד ביקום הזה. ואולי גם מעבר ליקום!
דבר מעצבן שהיה השבוע- עשיתי טעות ממש גדולה [למרות שבסוף קיבלתי זר פרחים
והיה מצורף פתק שאני לא אשמה, אבל זה לא מונע ממני להרגיש ש...יש לי צד מאוד גדול באשמה.] תכנית שצפית בה השבוע- למי יש זמן לטלויזיה???? בילוי השבוע- מממ....אני זוכרת את ההופעה של כפיר מלפני שבועיים כאילו הייתה לפני כמה ימים. אז אני מחשיבה אותה
יש תכניות לשבוע הבא? לעבור את המבחן השני בהצלחה, שהבנאדם הכי מדהים בעולם לא יפסיק לאהוב אותי, לחייך, להיות אופטימית-והכי חשוב, לאהוב את החיים. [וגם לנסות למצוא זמן ללכת לים ואולי להתפרק באיזו הופעה..] מאכל השבוע- אמא לקחה אותי למסעדה האהובה עליי כמובן
סקופ השבוע- הפיה שלי הודית במקור!
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- הפיה שלי הודית!![?!!!!] סיוט השבוע-לחשוב שהחיים הגיעו לסיומם וכל מה שהיה טוב נגמר. חלום השבוע-החלום הזה הוא המציאות שלי. ותגידו לי מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבב, אמא שלי קנתה לי היום מתנה ליומולדת [בהקדמה של חודש, אבל זה בגלל שהתחננתי כבר!] מיטה זוגיתתתתתתתתתתתתת!!תוך שבועיים היא בחדר המחודשלייי
שבוע מעולה!

m2love

New member
אני רואה שהיה לך אחלה של שבוע..

ובכלל עוברת עלייך תקופה מדהימה ! ואני כלכך שמחה בשבילך
הלוואי שהתקופה הזאת שבה את אופטימית ומאושרת לא תגמר לעולם !
ושוב בהצלחה עם אהוב ליבך..ואני שמחה שהוא גורם לך כלכך הרבה אושר! ותתחדשי על המיטה חיחיחי
ולגבי הרגשות אשמה שלך..זה בסדר שתרגישי ככה..אבל הכי חשוב שהבנאדם ההוא לא חושב שאת אשמה,אז פשוט נסי לשכוח מרגשות האשמה ולנסות לא לעשות שוב את אותה טעות ! ושוב בהצלחה עם אהוב ליבך ושתמשיכי להיות מאושרת לנצח !

white angels

New member
"למי יש זמן לטלויזיה????"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו נו,סחתיין לך..תמשיכי להיות אופטימית ותהני כמה שאפשר! וגם כל מה שמרינה אמרה..

למעלה