סיפור עצוב!

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifסיפור עצוב!

קרדיט לפורום איתי תורג'מן רן דנקר והשיר שלנו אושרי כהן וראש גדול שמי הוא שרה, אני בת 3 עיניי נפוחות, לא יכולה לראות ... בטח אני מטומטמת, בטח אני ילדה רעה, אחרת מה היא הסיבה בגללה אמא כועסת? הייתי רוצה להיות יותר טובה, הייתי רוצה לא להיות מכוערת, אולי אז אמא הייתה רוצה לחבק אותי... אסור לי לדבר אסור לי להתנהג רע אחרת כל היום אהיה סגורה.... כאשר אני מתעוררת, תמיד אני לבדי. הבית חשוך שעות על גבי שעות. כשאמא תחזור, אשתדל להיות טובה. אם היא תכה אותי... שיהיה רק פעם אחת... אל תעשי רעש, הדלת נפתחת, אבא הגיע שיכור מהבר... אני שומעת אותו כועס את שמי הוא צועק, מסנה להסתתר מאחורי קיר... משתדלת להסתתר מהמבט האיום שלו, לא יכולה לא לבכות, מרגישה מבועתת... מוצא אותי בוכה, מעליב אותי, אומר לי שהבעיות שלו הן בגללי ובאשמתי... מתחיל להכות אותי, ממשיך לצעוק אלי, מצליחה להשתחרר, רצה ומועדת... נופלת על הרצפה, עצמותיי כואבות, אבא אומר מילים שאני כבר לא מבינה... "סלח לי" אני צועקת אבל כבר מאוחר, פניו בוערים... המכות והמילים כואבות באמת. מבקשת מאלוהים רחמנות וחמלה... בסוף הכל נגמר, והוא הולך לכיוון הדלת, בזמן שאני על הרצפה חצי מתה... שמי הוא שרה, בת שלוש, הלילה אבא שלי הרג אותי ללא רחמים... קיימים מיליוני ילדים כמו שרה בעולם. אתה יכול לעזור. אלה הם מעשים חולניים ואם אתה קורא שיר זה ולא מעביר אותו הלאה, אתפלל לנשמתך כי רק מי שאין לו לב לא ירגיש כלום כשיקרא אותו. אם בצורה כלשהיא שיר זה נגע ללבך, עשה משהו בנדון! כל מה שמבקשת הוא שתעביר אותו הלאה ותכיר בעובדה שדברים כאלה כן קוראים באמת, ושהורים כאלה חיים בינינו ובחברתנו... התפלל למען סוף ניצול ילדים ולמען בטחונם.

לב אם

New member
אני חושבת שצריך להמשיך ולעשות למניעה של

הכאת ילדים ולהצלת ילדים מהתעללות, אבל יש לי בעיה עם הדרך של העברת אימיילים בשיטת הספאם, וגם עם ההסתפקות בתפילה לטובת הילדים האלו. חשוב מאד לקום ולעשות מעשה - כל מי שנתקל בחשש להתעללות בילד, צריך להושיט את היד ולעזור, לתת את הלב ואת העזרה כדי להוציא את הילד מהמעגל הרע הזה. לא להסתפק בתפילה מול המחשב, ולא בבית הכנסת , אלא להיות ערנים יום יום ושעה שעה

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifאת צודקת! כנסי

אני תמיד עירנית מאז ומתמיד לימדו אותי שאסור אלימות נכון אני רק ילדה בת 16 ואני יודעת שיש לי מה ללמוד מהחיים אבל דבר אחד למדתי שזה אסור להרביץ בטח שאסור להרביץ לילדים שלך! גם אני וגם אמא שלי ובכלל כל המשפחה נגד כל זה אם אנחנו רואות ילד בוכה מיד מגישות עזרה ואם אנחנו רואים שמרביצים לו אז פונות לשוטר וזה... הסיפור והתפילות... זה רק חלק קטן של מעשה גדול! אני מאמינה שאולי פה אפשר להתחיל להפיץ את זה ואם אנשים ילדים הורים ואפילו נרים בגיל שלי ילמדו את מה שאני למדתי אז זה לא יקרה בשבילך זוהי רק הודעה... בשבילי זה בשורה שהיא חלק קטן ממעשה גדול! תפיצו ותראו איך אנשים מתחילים להבין לפהנים וגם לעשות!

לב אם

New member
למרבה השמחה

הילדים של היום, לפחות במדינת ישראל, גדלים בחברה שבה יש מודעות גדולה לאי אלימות. רק לפני חמישים שנה היה מובן מאליו שאפשר להרביץ לילדים, וכמובן שאף אחד לא התערב אם שכנו היכה את ילדיו. נקווה שהתהליך ילך ויתרחב עד שנגיע לעולם לא אלים

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifאם זה תלוי בי אני אלך עם זה עד

הסוף! ואם אני אראה מישהו מרביתץ לילד? אז שיהרוג אותי לפני שירביץ לו!

למעלה