רבות הדרכים לשאול את שני

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifרבות הדרכים לשאול את שני../images/Emo23.gif

והשבוע הנשאלת שלנו שעולה על הגריל היא...........שניייי
הבמה היא שלה, אז כעת אתם יכולים לשאול אותה כל מה שאתם רוצים... תרגישו חופשי
כי הזדמנויות כאלו לא חוזרות יותר מדי
ונתחיל עם השאלות ה"בסיסיות" שלי
: שנינוש, מה המצב ? מה את הכי אוהבת בעולם הזה? מה את הכי שונאת בעולם?! מה הדבר שהכי מפחיד אותך?! תספרי שלושה דברים שאנחנו עדיין לא יודעים עלייך (וזה בטוח יהיה קל...) את מעדיפה חורף או קיץ? את מעדיפה ארטיק או גלידה? את מעדיפה שוקו או קפה, או בכלל קולה? מה את רוצה להיות כשתהיי גדול? את מעדיפה את הדיסק הראשון, השני, או השלישי של דניאל סלומון?! מה החלום שלך? H@ve fun!

LOLI152

New member
גם אני גם אני!

אוהבת קולה? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? ובעוד 20? אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אוהבת לעשות שטויות? אוהבת את עצמך? יש לך אחים/אחיות? מכירה אנשים מארצות רחוקות? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה ארטיק את הכי אוהבת? וגלידה? הדייט המושלם? במה את מאמינה? לוקחת אחריות חברתית?

שני חמו1

New member
אלהההה :)

אוהבת קולה? לא, ם לא בריא איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? באמת שאין לי מושג ובעוד 20? אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אוהבת לעשות שטויות? בהחלט! מי לא? כשזה בזמן המתאים עם המצב רוח הנכון.. אוהבת את עצמך? אמממ.. יש לך אחים/אחיות? בטח, 2 אחים ואחות מכירה אנשים מארצות רחוקות? כן, יש לי ידיד מגרמניה איזה שיר את הכי אוהבת? אין כזה שיר מסויים.. איזה ארטיק את הכי אוהבת? תות וגלידה? מסטיק הדייט המושלם? יש הרבה.. במה את מאמינה? בקב"ה לוקחת אחריות חברתית? לפעמים

שני חמו1

New member
איזה כייף.. חבר'ה תפציצו

שנינוש, מה המצב ? נהדר
מה את הכי אוהבת בעולם הזה? מה את הכי שונאת בעולם?! אנשים שלא מכבדים ! מה הדבר שהכי מפחיד אותך?! לאבד אדם יקר ולהיכשל תספרי שלושה דברים שאנחנו עדיין לא יודעים עלייך (וזה בטוח יהיה קל...) בגיל 11 איבדתי אח שהיה גדול ממני בשנתיים בתאונת דרכים.. יש לי צלקת בגבה... עשיתי שנתיים גן וזה לא כי אני מפגרת [ברק!!] היו לזה סיבות מוצדקות את מעדיפה חורף או קיץ? חורף.. את מעדיפה ארטיק או גלידה? גלידה את מעדיפה שוקו או קפה, או בכלל קולה? שוקו.. שונאת שתייה מלאכותית (מיצים וכו') מה את רוצה להיות כשתהיי גדול? אמממ.. לא יודעת את מעדיפה את הדיסק הראשון, השני, או השלישי של דניאל סלומון?! זה ממש קשה! זה לפי תקופה.. זה משתנה מה החלום שלך? להצליח בחיים ולאהוב

../images/Emo214.gifועוד כמה שאלותתת...

מה את אוהבת יותר, תחילת שבוע או סוף שבוע?
איזה זמרים את עוד אוהבת מלבד דניאל סלומון?
אם תצטרכי לבחור שלוש תכונות שמגדירות אותך הכי טוב, במה תבחרי?
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?
צבע שאת אוהבת
?

שני חמו1

New member
../images/Emo9.gif

מה את אוהבת יותר, תחילת שבוע או סוף שבוע? תחילת שבוע איזה זמרים את עוד אוהבת מלבד דניאל סלומון? שלמה ארצי, יזהר אשדות, אריק אינשטיין, שון לנון, אביתר בנאי, אהוד בנאי והרשימה עוד ארוכה... אם תצטרכי לבחור שלוש תכונות שמגדירות אותך הכי טוב, במה תבחרי? בוגרת, מופנמת (אבל נורא חברותית) וכן אני אדישה מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? אומנות.. יצירה צבע שאת אוהבת ? וסגול כהה וירוק (לא בגלל מכבי) ועוד כמה שדילגתי חמישה דברים שהייתי לוקחת איתי לאי בודד: -חבר קרוב -אוכל טוב -אייפוד מלא בשירים טובים -תשחצים למקרה שישעמם -ערסל.. ומי צריך יותר מזה?? אם היו נותנים לי שלוש משאלות, מה הייתי מבקשת? הלצחה, אושר ואהבה

../images/Emo214.gifוהאדישות הזאת, עושה לך טוב?

אני שוקלת להיות כזאת בעצמי, אולי זה יעשה לי טוב... (מי היה מאמין שהגעתי למצב שאני יודעת שזה שאני גלויה עם הרגשות שלי סתם מזיק לכל העולם ..)

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

אמרו לי פעם, שמי שלא מסתכן, אף פעם לא מרוויח יותר מדי. לא חושבת שכדאי להפוך לבן אדם אדיש.. רגשות הם דבר טוב... צריך לדעת למתן את ההשפעה שיש לאחרים עלינו, אולי. אם מישהו פוגע בך, תגידי לי אני אפוצץ 'תו. אביא עליו את כל נתניה!! (אני לא מנתניה. אבל זה פרט שולי! XD)

LOLI152

New member
עוד!!:)

מה נשמע? רואה האח הגדול? איזה מתמודד את הכי אוהבת? מי המתמודד השנוא עלייך? באיזה כיתה את? טובה בלימודים? מקצוע אהוב: למה את אוהבת אותו? מקצוע שנוא: צבע אהוב: צבע שנוא: כותבת בימין או בשמאל? מאכל אהוב: מאכל שנוא: נהנית מהשאלות? מה החיה האהובה עלייך? בת כמה את היום? היה לך כבר טיול שנתי השנה? עבדת פעם? במה? החדר שלך מסודר בד"כ? את אוהבת לסדר? מה צבע העיניים שלך? נמשיך עוד אח"כ.. :)

שני חמו1

New member
עונה :)

מה נשמע? נהדר
רואה האח הגדול? לפעמים איזה מתמודד את הכי אוהבת? יוסי בובליל מי המתמודד השנוא עלייך? רנין באיזה כיתה את? י' טובה בלימודים? יש לי אחלה ציונים מקצוע אהוב: לשון וספרות למה את אוהבת אותו? כי זה קל מקצוע שנוא: תושבע צבע אהוב: סגול כהה וירוק וטורכיז צבע שנוא: דום וכתום כותבת בימין או בשמאל? ימין מאכל אהוב: פסטות.. מאכל שנוא: פרגיות ואת האוכל של שבת (צ'ונט?) לא יצא לי לטעום, אבל אני ממש שונאת את זה.. נהנית מהשאלות? נראה לי מה החיה האהובה עלייך? נחש בת כמה את היום? 16 היה לך כבר טיול שנתי השנה? היה טיול חוליות! שווה!!! עבדת פעם? כמובן במה? סוג של אלונית.. החדר שלך מסודר בד"כ? לרוב את אוהבת לסדר? לפעמים מה צבע העיניים שלך? חום ולפעמים דבש..

ששששננננננננננניייייייייייייייייייייייייי!!!!

מה את הכי אוהבת לאכול? איזו עדה את? איזה שיעור את הכי אוהבת? ושונאת? מתי בפעם האחרונה הלכת אחרי הלב ולא אחרי הראש? מה את מתכננת לעתיד?(מה תעשי, באיזה גיל תתחתני...וכו'...) מה האהבה הכי גדולה שלך?

שני חמו1

New member
בררררקי!!!

מה את הכי אוהבת לאכול? אין משהו מוגדר.. פסטה בולונז ופסטה פסטו ממש טעים לי איזו עדה את? זה ממש מעורבב מהצד של אמא שלי אבל מהצד של אבא שלי אני מרוקאית איזה שיעור את הכי אוהבת? לשון, כי זה הכי קל וגם ספרות.. ושונאת? תושב"ע משעמם.. מתי בפעם האחרונה הלכת אחרי הלב ולא אחרי הראש? לא נראה לי שזה עוד קרה.. אני יודעת שאם אני אלך בעקבות הלב זה לא יגמר טוב... מה את מתכננת לעתיד?(מה תעשי, באיזה גיל תתחתני...וכו'...) אמ... החיים יביאו אותי לשם.... אין לי תכנונים ולגבי החתונה נראה לי שעד גיל 23 כבר אתחתן מה האהבה הכי גדולה שלך? למה אתה מתכוון?

שני חמו1

New member
זה כבר משהו אחר.. אבל כשאתה שואל

מה האהבה הכי גדולה שלי בחיים, זה יכול להיות כל דבר.. לא? ואתה יודע שאומנות

LOLI152

New member
שנינוש!:) עוד..בשבילך!

מה את הכי אוהבת לראות בטלווזיה? מתי גילית את דניאל סלומון? ובזכות מה התאהבת בו? ספרי עוד משהו אחד שלא יודעים עלייך- משחק שאת ממש אוהבת לשחק: איזה נחש הכי היית רוצה? מאיזה גיל יש לך חיבה לנחשים? והאם יש לחיבה הזאת סיבה מיוחדת? את משתמשת בבושם? אם כן-באיזה בושם את משתמשת? איזה סוגי סרטים את הכי אוהבת? איזה איבר בגוף את הכי אוהבת? איזה צבע הכי יפה לעיניים בעינייך? כמה זמן את וברק מכירים? איך הכרתם? עשית משהו מיוחד היום? שאיפה מיוחדת שאת רוצה להגשים בעתיד הרחוק- ובלא כל כך רחוק- זהו בנתיים:)

שני חמו1

New member
שנייה לפני שנגמר לי שבוע..

מה את הכי אוהבת לראות בטלווזיה? האמת שאני לא ממש רואה הרבה.. אבל עכשיו אני ממש אוהבת לראות את האמת העירומה.. מתי גילית את דניאל סלומון? ממש, ממש.. לפני שנתיים וקצת ובזכות מה התאהבת בו? לא ממש זוכרת אבל נראה לי שבזכות ברק ספרי עוד משהו אחד שלא יודעים עלייך- משחק שאת ממש אוהבת לשחק: רובינזוכרוזו, שיחקנו את זה הרבה בטיול חוליות.. ובבית עם חברות זה טאקי איזה נחש הכי היית רוצה? פיתון ירוק מאיזה גיל יש לך חיבה לנחשים? תמיד... והאם יש לחיבה הזאת סיבה מיוחדת? לא את משתמשת בבושם? כן אם כן-באיזה בושם את משתמשת? בי דלישס של דונה קארן איזה סוגי סרטים את הכי אוהבת? דרמה וקומדייה [אני גם ממש אוהבת סרטים מצויירים] איזה איבר בגוף את הכי אוהבת? אממ.. אין לי מושג איזה צבע הכי יפה לעיניים בעינייך? עיפרון? כחול כהה כמה זמן את וברק מכירים? שנתיים ומשו איך הכרתם? היינו חברים עשית משהו מיוחד היום? כל היום הייתי במיטה, אני נורא חולה.. כבר שלושה ימים שאיפה מיוחדת שאת רוצה להגשים בעתיד הרחוק- משפחה ובלא כל כך רחוק- הצלחה בלימודים

למעלה