הספירה לאחור

../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifהספירה לאחור../images/Emo36.gif

מחררררררררררררר אני פוגשת את כ-ו-ל-כ-ם
מחררררררררררר הופעה של כפיר
מחררררררררררר כולנו נהיה מאושריםםםםםםם
אז אם כבר מדברים על הופעה, תשתפו קצת:
כשאתם חושבים על "הופעה של כפיר האפשטיין" איזה שיר עולה לכם ראשון לראש<?
בהופעות של כפיר, איזה שיר הכי גורם לכם לקפוץ ?
מה דעתכם על זה שג'קו מתארח אצל כפיר?< ואל תשכחו, מחר האור יעלה! [בלי השיר, אל תצפו
]

inbarIL

New member
אין, האור יעלה זה רק בביאליק../images/Emo6.gif

כ"כ הרבה
כ"כ הרבה
ג'קו
הממ שיהיה
ובאמת, אין לכם, פשוט אין לכם מושג כמה אני מחכה למחר. ואני מצפה לחיבוק ענקי מכל אחד מכם. סבבה?
אוהבת הכי שיש בעולם

matanky

New member
ומחר יש לי יום הולדת ../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

כדאי מאוד שכפיר יקדיש לי שיר
סתם חחחחחחחחחחחח
מכיון שזו ההופעה הראשונה שלי, אז השיר הראשון שעולה לי לראש הוא 'אמונה' ואיזה שיר יגרום לי הכי נקפוץ נראה מחר
ומגניב שג'קו מתארח

ברצוווק

New member
:/

אני לא באה וזה מתסכל :/ יש מסיבת סיום - בריכה D : אבל אנשים חראות . כנראה שאני הולכת בשביל מי ששווה את זה לא ? בכ''מ מי שהולכ/ת שי/תהנה . :)

הלוואי וג'קו ישיר

את.. וזה בתוך הורידיםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!D: חח שגיע כבר מחר:)

../images/Emo126.gifזונות ../images/Emo7.gif

אני כלכך רוצה ללכת. אבל אני לא יכולה, ואני הולכת להיות ערה מעכשיו [זתומרת מאתמול ב9 וחצי בערב] עד מחר בשעה 12 בצהריים בערך.. ובאמצע יש לי אירוע שבו אני אצטרך להיות 10 שעות על הרגליים בערך, ולהרוג את עצמי, בשביל 250 ש"ח ואחריהן 2 מתכונות במתמטיקה שאני לא יודעת כלום ויש לי עכשיו 4 שעות ללמוד אליהן. אבל יהיה טוב, נכון? אח"כ יש לי את כל הסופש לנוח! אנשים, אני מקווה מאוד [ובטוחה 100000000 אחוז] שתיהנו מלא!! אבל אני מבקשת- אל תשכחו אותי
ואני אהיה בהפסקה בסביבות 1 בלילה, אז אתם מוזמנים להתקשר, ואם אני לא עונה אני אחזור אליכם. אני אוהבת אתכם מאוד, וכמובן- תמסרו את אהבתי האין סופית לכפיר! בבקשה!!
חפירה

הדרוש מאמי

כנסי לפורום של סימה...יש בלאגן מטעם יוזר אחד.... רציתי לעדכןאותך,את לא מחוברת לאיסי פשוט

../images/Emo214.gifשמעת על המילה "התעלמות"?

אני מכירה את הבנאדם אישית, הוא סתם רוצה צומי... אין ממה להתרגש, פשוט להתעלם.
נ.ב-תודה בכל זאת!!!!

וואו, היה כיף../images/Emo23.gif

אתן מקסימות, היה לי כל כך כיף, ההופעה הייתה ממש טובה
כפיר כפרעליך מונעמור, היה לי כיף אפילו שדיברתי איתך שתי שניות, אתה בנאדם אכפתי ומקסים, וזיהית אותי! כפרע! אוהבת אותך מאוד

אה ו...[כמה ציטוטים שזכרתי]

*מישהו:"כפיר תעשה לי ילד!" כפיר:"אני אעשה לך כלב..." *אחרי הפחד נעלם* מישהי: "כפיר תעשה לי ילד!" כפיר: "הרגע כנרת ירדה מהבמה, זה מעליב!" *לפני הפחד נעלם
* מישהו: "כנרת תעשי לי ילד!" כנרת: "מי רצה?
" *כולנו שרים יום הולדת למתן* כפיר: "כן כן היום יש יומולדת למתן, מתנקי, מאתאנאקי"
ווווווווואו, שיר הטוקבק היה כל כך מצחיק אם מישהו צילם את זה אני חייבת

inbarIL

New member
עוד ציטוטים../images/Emo9.gif

אההה חחחחחחח וזה היה- "כפיר תעשה לי ילד!" "כלב אני אעשה לך" *הקהל צוחק* "נו מה, הרגע כנרת ירדה מהבמה!" חח ואז דור- "אז תעשה לכנרת ילד"
הממ מה עוד היה? "אוקי אז לפני שיר הטוקבק הנה תקציר הפרקים הקודמים"
לפני שהוא מתחיל את אמונה הוא מקריא את רשימת התודות- "ותודה רבה גם לג'קו אייזנברג!" *מצביע על החדר אומנים ופתאום קולט שג'קו לידו מהצד השני* "רגע מה אתה שר איתי את זה?" "כן" "די!" ווואווווו כמה צחקתי מה"די!" הזה>< ועוד עם ג'קו כשאבי שם לכפיר את המילים של השיר מול העיניים- "לג'קו יש כישרון מיוחד לזכור מילים..ולי לא. ולכן ג'קו כמובן שם אלף מילים בכל בית בכוונה כדי שאני אסתבך" אהה וכשכנרת עלתה אז כל הקהל צעק "כנרת..כנרת..כנרת.." ואז היא התחילה לשיר את זה גם, זה היה משעשע:) וזהו נדמה לי:) ובכללי- היה ממש כיף
כפיר מהמם כהרגלו
היה מרענן להתחיל עם "אין כבר זמן"
הביצוע לשיר הטוקבק של הילדים היה מעולה! וכפיר כ"כ הצחיק אותי איך שהוא הסתכל עליהם לא הפסקתי לצחוק
ג'קו היה טוב
טוב שלא עמדנו באמצע של הבמה>< כל ההופעה ורק הסתרנו לאנשים ורקדנו וקפצנו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכפיר ממש נבהל ממה שהבאתי לו
זה היה ממש מצחיק:) כל הנשמות שהיו איתי, נהנתי איתכם ממש ממש! נקווה שתהיה עוד הופעה בקרוב
ולהעלות תמונות!!!11
ענבר:)

למעלה