The McWeekend Time

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif הוהו איזה מגניב! D:

בשורה הסגולה דאגי נראה כאילו הוא חזר לשיער בצבע חציל המזעזע של פעם :S

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

אני לא זוכרת.. אבל את השם של הפרק אני זוכרת: THE RING תחפשי את זה ביוטיוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאיייי D: ~ חשה סלב ~

רייבן כתבה אותי בציטוטים ואותכם לא *סנוב* מוחעחעחעחעחעחעח XDDDD רייבן אני אוהבת אותך

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח אוייי הזה עם עקבים הרג אותי! XD

או שזה היה ממזמן או שהשבוע הזה היה ממש ארוך.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifזה היה לפני שבועיים../images/Emo6.gif

פשוט שבוע שעבר לא עשיתי מקוויקנד

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמקוויקנד...../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אני אדם ממש משועמם או סתום והחלטתי לפני יומיים לשמוע את כל השירים של מקפליי שיש לי על המחשב [62], אז מצאתי את עצמי יושבת ערה עד 4:35 ושומעת כל שיר שלהם שיצא בדיסקים ועוד כמה קאברים וכאלה...לא מומלץ!!!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
The Fray-You Found Me Bon Jobi-It's My Life זה מהזיכרון אז אני לא זוכרת של מי אבל השיר Look What You've Done ממש יפה
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFly, Lifehouse & The Script
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ממש הייתי על יוטיוב....
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טלוויזיה: האנטומיה של גריי[יום שני פרק סיום עונה
] המפץ הגדול
איך פגשתי את אמא[נגמר לתמיד
] על טבעי
סרט: ראיתי שוב דמדומים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בגרות בלשון....
משהו ששימח:
אחרי הבגרות הלכתי לחברה והיה ממש מצחיק [בעיקר עם היציאות הסתומות והלא קשורות שלי...] קראתי אתמול מההתחלה ועד הסוף את "זכו לאהוב" וזה ממש יפה!!! [עמית אני מתכננת לחפור לך על זה כשתעלי ת'פרקים הבאים של DWMU
]
משהו שהעציב:
נגמר "איך פגשתי את אמא"
עוד 3 ימים נגמר האנטומיה של גריי
[עד שהעונה השישית תגיע..]
ציטוטיה:
אני וחברה שלי היינו בים, פתאום היא מתחילה להתפקע מצחוק. אני מסתכלת עליה ושואלת מה מצחיק אותה אז היא עונה לי "יונה"..."והנה עוד אחת....ואחת חומה..." [זה בסדר אם לא הבנתן - גמאני לא...וכן, החברה שלי צחקה כי היא ראתה יונה....WTF?!] ~אני וחברה באוטובוס~ עלינו על האוטובוס והיא התיישבה ועוד לפני שהספקתי להתיישב הנהג התחיל לנסוע ונפלתי עליה ומעכתי אותה ואז הוא עצר ונפלתי אחורה [טוב שהיה שם כיסא] וכל האוטובוס הסתכל עלינו וזה היה ממש מביך...אבל קורע
~באותה נסיעה~ "הנחיר הפנימי שלך" "נחיר חד-פעמי"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
It's My Life
המלצת השבוע:
אל תשמעו את כל השירים של מקפליי ברצף.... תקראו הארי פוטר
התמונה הכי חמה:
אני לא על המחשב שלי אז אין...אבל דמיינו את מקפליי....

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifסרטונים מצחיקים של מקפליי!!!

סרטון ראשון.. אני לא זוכרת אם ראית את זה אבל תראי את ההתחלה עם דני וטום... שני מטומטמים!!וגיי'ז קטנים..
(ולפני שתחנקו אותי..בלי להעליב..הכל בהומור..תבינו אחרי שתראו את הקטע) רק לי מותר לקרוא לטום גיי!!!!
XDD ובהמשך רואים את הארי שר..לא כל כך שומעים אותו..אבל הוא רוקד ריקוד עם המקרופון... הנה הקישור... http://www.youtube.com/watch?v=Gi5q4xmPAHI סרטון שני... מאחורי הקלעים של השיר Transylvania הקטע המצחיק הוא מ-1:20 עד 1:25.. כן קטע קצר אבל באמת מסביר את הכל!!הפעם הוא עם דני והארי.. הנה הקישור... http://www.youtube.com/watch?v=S4kYas9QWsw&feature=related סרטון שלישי.. הוא ממש חמוד..והפעם אף אחד מהם לא יוצא גיי..XDD הפעם הם עשו קליפ לשיר Baby's Coming Back אני לא יודעת אם זה הקליפ האמיתי לשיר אבל זה באמת דיי משעשע וחמוד... אז תהנו..הנה הקישור.. http://www.youtube.com/watch?v=JQqV9SdqUQg&feature=related וזהו..זה מה שיש לי..XDD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gifמקמקמקמק../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מקפליי
BW The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי
30STM - From Yesterday 30STM - The Kill 30STM - The Story Three Days Grace - Just Like You The Stiff Dylans - Ultraviolet
Story Of The Year - Wake Up Story Of The Year - Terrified Kelly Clarkson - Because Of You Eric Dill - No Suprise Eric Dill - I'd Follow You Autopilot Off - Clockwork Ashley Parker Angel - Soundtrack To Your Life You Me At Six - If I Were In Your Shoes ~נוסטלגיה מטורפת
~ Erreway - Memoria Erreway - Sweet Baby Erreway - Bonita de Más Erreway - Inmortal Erreway - Tiempo
אומן/ית/להקת השבוע
30 שניות למאדים, המורדים, מקפליי.
אלבום השבוע
ABL - 30STM
קליפ השבוע
--
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
חצויה טלנובלה בע"מ על טבעי 2 משחק החיים המורדים זואי 101 3 מסודרים 2
סרט השבוע
Wolverin
עיצבן השבוע
--