אוףףףףףףףףףףף קיטורים בע"מ

../images/Emo214.gif../images/Emo32.gifאוףףףףףףףףףףף קיטורים בע"מ../images/Emo88.gif

ישנתי בלילות האחרונים בממוצע 4 שעות
אתמול הייתי בעבודה עד 7, ראיתי חשופים, כוכב נולד, הלכתי להתקלח ורק ב2 לפנות בוקר הלכתי לישון. ב6 כבר הייתי על הרגליים. אבל העיניים בכלל לא נפקחו.. שמתי את אחד הבשמים החזקים שלי [אמור אמור החדש
קניתי אותו ביום חמישי..]כי חשבתי שזה "יעיר" אותי, אבל לשווא... אני ממש עייפה... ועוד לא עברו שעתיים שאני בעבודה, ובא לי ללכת הביתההההה העיניים נעצמות לי
H-elp M-e :(

../images/Emo214.gifאפשר להציע לך שתגיב באסוציאציות!../images/Emo46.gif

למה אתם לא מגיבים שם?!?!?
זה בגללי?

../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif אני רוצה להזמינכם ../images/Emo9.gif

היי
כנרת לימוני, מי שהגיעה לגמר של "גריז" , אבל לא הצליחה להגיע למקום הראשון... ממשיכה לשיר ולהופיע, להגשים את חלומה הגדול, להשתתף בתכניות טלויזיה, להנחות בערוץ ניקולודיאון, להשתתף בהצגות רבות וגם...לעבוד על האלבום המתקרב! אתם מוזמנים להכנס לקומונה הרשמית ולהתרשם בעצמכם, אבל הכי חשוב... להנות, ויש שם מלא סיבות
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=33059 נ.ב- לא יודעת מי מכם יכול/ה, אבל ביום שישי הקרוב יש הופעה לכפיר אפשטיין שכנרת [חברה שלו] תופיע בה. אני החלטתי לחגוג שם את היומולדת שלי ולהקדים אותו בשבוע... ממש אשמח אם תרצו להנות ולהגיע, אשמח להכיר את כל מי שאני לא מכירה פה במציאות..שזה בעצם...כולם חוץ מהודיה
נ.ב-2- תקפצו להגיד לפחות מזלטוב בקומונה ותראו כמה השקעה יש שם

hodayoyo

New member
אני חושבת שההכרות שלנו כבר לא תקפה ../images/Emo3.gif

מתי נפגשנו? לפני שנתיים ככה? יום שישי אני לא יכולה, אבל תהני ומזל טוב

../images/Emo214.gifוואו, זה בהחלט היה מזמן!את לא מנהלת

שופ פורום בתפוז כעת? ותודה רבה על המזלטוב, אבל תנסי לזכור לאחל לי עוד שבוע בדיוק.רק חגגתי אתמול כי אני מתה על הזמר הזה

hodayoyo

New member
לא מנהלת יותר

די מיציתי, אני מניחה. בסוף משכתי את זה בעיקר בגלל החברים, אבל אי אפשר יותר. הופעה של מי זו היתה? כפיר?

למעלה