the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gif../images/Emo38.gifהיינו כבר ביחד בגלגול קודם../images/Emo38.gif
כבר כמה זמן שאני מתכננת וזה לא יוצא לפועל, הגיע הזמן לדבר קצת על ההסתכלות שלנו בשירים של דניאל סלומון מהאלבום האחרון, ונתחיל עם השיר הראשון באלבום: הייתכן
***מומלץ להאזין לשיר הנ"ל ברקע, האוירה תהיה מושלמת
*** "מסובב ת'ראש אל הכיוון הלא נכון נתפס לי הצוואר בפעם המליון פתאום אנו תקועים כשמבטי במבטך עכשיו כשאת כבר כאן לאן בדיוק אלך? אז מה, מה כבר אעשה? אהבה כמוך לא מתאפשרת זה מה שאני רוצה אז מה, מה כבר אעשה? אהבה כמוך רק מייסרת אהבה על הקצה את כל כך יפה, הייתכן? שאהבת אותי כבר פעם עשית אותי מסכן את כל כך יפה, הייתכן? שהיינו כבר ביחד בגלגול קודם מסובב ת'אוזן ומקשיב לכל מילה למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה שם את כף ידך כל כך עמוק בכף ידי תהיי פחות שלו תהיי יותר שלי אז מה, מה כבר אעשה? אהבה כמוך לא מדברת זה מה שאני רוצה אז מה, מה כבר אעשה? אהבה כמוך תמיד נגמרת אהבה על הקצה את כל כך יפה, הייתכן? שאהבת אותי כבר פעם עשית אותי מסכן את כל כך יפה, הייתכן? שהיינו כבר ביחד בגלגול קודם"
קרה לכם באמת שנתפס לכם הצוואר והתעצבנתם ואמרתם לעצמכם "לא שוב..."?
קרה בכלל שקרה לכם משהו בפעם המליון וממש התעצבנתם על עצמכם?
מתי לאחרונה הרגשתם שאתם "תקועים" בחיים, (עדיף יותר שתתאמצו ותחשבו אם זה קרה כשמבטכם היה במבטם של אחרים)...
קרה לכם שתהיתם לאן ללכת, ובכלל לא רציתם ללכת? (או להפך...)
קרה לכם שהרגשתם שיש לכם אהבה אבודה? (אני חושבת שלכולם..)
מתי בפעם האחרונה זה קרה?
הרגשתם פעם שיש לכם אהבה והיא מייסרת אתכם?
קרה לכם שחזרתם לקשר מהעבר?
מתי לאחרונה היה שקט שכל כך התעצבנתם ממנו?
התעצבנתם שמישהו היה של מישהו אחר?
ומה עשיתם? ותזכרו שאתם כל כך יפים מבפנים, והאהבה שלכם לא מייסרת אותי לרגע
כבר כמה זמן שאני מתכננת וזה לא יוצא לפועל, הגיע הזמן לדבר קצת על ההסתכלות שלנו בשירים של דניאל סלומון מהאלבום האחרון, ונתחיל עם השיר הראשון באלבום: הייתכן