היום הופעה!!!!!!!111

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifהיום הופעה!!!!!!!111../images/Emo41.gif

באים?!
לבד או עם עוד אנשים?
לאיזה שיר אתם הכי מחכים?? ((זאת רק אני שמרגישה שלא הייתה הופעה מלאאאא זמן
? )) מחכה לראותכם!

../images/Emo27.gif

אני הולכת להופעות של כפיר כבר בסביבות השנה וחצי, ובמשך כל הזמן הזה, אני דיי בטוחה שלא פספסתי שום הופעה חשמלית. ואתמול בלילה היו המון המון מחשבות לא להגיע היום, אבל אני בסוף מגיעה, ונקווה שיהיה בסדר.

אריאלי תודי שלא רצית לבוא

כי את לא רוצה שיגלו לך מי מודח היום מהאח הגדול ...

../images/Emo126.gifמקווה שכולם נהנו ../images/Emo140.gif

אני ממש מתגעגעת לכפיר ולהופעות! כוסומו, יש מצב שלא אגיע להופעה באפריל, אבל הכל למען הגרעין האהוב שלי
אז... ספרו חוויות!!

inbarIL

New member
טוקבקקקק../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ופז
איזה יפה היא שרה! וואי אממ ממש נהנתי..חגגנו יומולדת למיכלי
ובאמת היה ממש ממש מעולה..לא הפסקתי לרקוד ולצחוק ולחייך.. האירוח של שלומי בראל היה מפתיע
וממש ממש יפה:) [והוא כזה חתיך יואו
] אמ אמ ופז שרה את הטוקבק
והלהקה נשמות אחד אחד ופעם ראשונה שהייתי שם במשרדים למטה
ולא ממש הפסקתי להישאר הרבה כי שאול היה צריך לחזורXD לא חשוב וזהו אממ אוהבת אתכם
חח ואריאלי סליחה על ההטרדה בטלפון בהתחלה!

../images/Emo126.gifאומיגד!

אני לא מאמינה שפספסתי את כל זה!!!! האמת היא שתמיד בהופעות שאני לא מגיעה אליהן קורים הדברים הכי מיוחדים! אולי אני סתם מתוסבכת עם עצמי
קיצר, אני הכי שמחה בעולם שנהנית!
ואעאעעההה!!! שלומי בראל תעשה לי עיניים כחולות!

../images/Emo214.gifפז אפשטיין ה-../images/Emo41.gif המדהימהההה!!!!

איזה ביצוע היא נתנה אתמול, במשפחה הזאת הכל נמצא בדםםםם
רק חסר שמושיק יתחיל לשיר, וזהו!

../images/Emo214.gifכל מי שרוצה לראות את פז מופיעה בבארבי

רק אל תגידו שלא אמרתי, האיכות ממש ממש גרועה כי זה צולם במצלמת פלאפון שלי ברגע האחרון...

../images/Emo126.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

WOW!!!!!! איזה מדהימה היא!!

חחח איזו מלכה../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

היא רכשה לה כרגע עוד מעריצה שרופה! יואו זה נראה כאילו היה אדיר, שמחה שנהנתם והכל
ושמחה שמיכלי נהנתה, בכל זאת יומולדת וזה
קיצר, אני בטוח בטוח בטוח באה להופעה בפסח, אז אני מקווה שאצליח להכנס לעניינים וזה

inbarIL

New member
יואואוווו מושלמת

מדהימה קטנה
כולי הייתי בשוק! כזו מלכה!

"מאת: פזי!!"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיים שלי לא צחקתי בהופעה, כמו שצחקתי אתמול. באמת שבכיתי מרוב צחוק, ואתם מוזמנים לשאול את מיה ומורי אם אתם לא מאמינים! היתה הופעה מעולה ממש [בכל זאת, לא כל יום יש גם את שיר הטוקבק וגם את שיר הטלפון באיחוד מרגש], כל הופעת האורח הזו של שלומי בראל היתה הזויה משהו, כל השטויות שכפיר אמר על הבמה היו פשוט מעל ומעבר [ע"ע "גם אח שלי פנוי" ו"הוא אדום-הוא אדום-הוא אדום"] וכל הדברים ההזויים שקרו סביבנו היו פשוט מעל ומעבר. ופז היא ללא צל של ספק, מלכה

../images/Emo214.gif והעיקר כמעט לא באת!../images/Emo10.gif

כבר אמרתי לך שהופעה בלי אריאלי זה בכלל לא כמו בלי אריאלי?! ככה זה גם עם נטע! כשהיא לא באה זה לא אותו הדבר..משהו חסר. חוץ מזה, משום מה כל פעם שהוא שר את שיר הטלפון אני ישר חושבת "אריאלה", ממש השיר הזה קשור אלייך כי את אוהבת אותו. במפגש כפיר צריך להקדיש לך אותו

באמת שמזמן לא צחקתי ככה

היה ערב כל כך הזוי וכיפי לא להאמין שעברה לי מחשבה לא לבוא אתמול . מזל שהיא הלכה לה ובסוף באתי. היה כל כך מעולה.

למעלה