חדשות המפגש!

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifחדשות המפגש!../images/Emo41.gif

ה-14.4.09 הוא ערב חג שני, כלומר - כמו יום שישי מבחינת תחבורה ציבורית, ולכן לאחר המון מאמצים המפגש נשאר באותו היום, אך יתקיים מוקדם יותר, בשעה 13:00 כדי להגיע למקום המפגש (שעדיין לא פורסם
) נפגש בעזריאלי ב12:30 (במידה ותרצו, כמובן!) המשך יבוא בקרוב... (ותחשבו על זה, תלכו לישון אחרי הופעה וכבר למחרת תראו את כפיר שוב...
)

אבל... איפה המפגש?

אם לא נוח לי להגיע לעזריאלי ואני רוצה להגיע ישר לשם?
אניווי, יהיה מגניב.

../images/Emo214.gifהמקום של המפגש יתפרסם בקרוב,

בכל אופן הצעתי את עזריאלי רק כדי שיהיה לכולכם נוח, זה הכל

inbarIL

New member
מבחינתי אין בעיה../images/Emo9.gif

רק תהייה אחת..אם לא תהיה תחבורה ציבורית אי אפשר גם יהיה לחזור אחר"כ בערב, לא? מקווה שיצא בסדר
בכ"א יהיה טוב

../images/Emo126.gifטיפה בעייתי, כי הרכבות נגמרות מוקדם

אבל אני מאמינה שאני אסתדר, מקסימום אני אשאר בת"א
או שמישהי תאמץ אותי

אין איך לחזור הבייתה

אז לצערי לא אגיע.. גם ביום רגיל יש לי בעיות תחבורה אז קל וחומר בערב חג. אין מצב וחבל.

../images/Emo214.gifחבר'ה,

אולי לא תאמינו, אבל הושקעו המון המון ה-מ-ו-ן מאמצים כדי שהמפגש הזה יתקיים. ברגע הראשון ששמתי לב שזה ערב חג שני, אני וכפיר ניסינו להקדים את המפגש וזאת השעה היחידה שהתאפשרה לנו, אם זה לא היה יכול להתקיים בתאריך הזה - לא היה עוד שום תאריך שהוא יכול היה להתקיים, לפי מה שראיתי יהיו רכבות עד שלוש, אולי אפילו קצת יותר (כמובן שהכל תלוי במקום המגורים שלכם וזה משתנה, אבל שוב..זאת השעה היחידה שיכלנו) מה גם, חשוב לי להבהיר שהמפגש הזה לא מתוכנן להיות במשך חצי יממה, זה מפגש רשמי שיהיה בערך שעה וחצי, אולי קצת יותר.. בכל אופן, המפגש הזה נועד בשביל כולנו, ואם תרצו, נדחה את המפגש למועד אחר שעדיין אין לנו מושג מתי הוא יהיה. ושוב, עשינו את זה בשבילכם. כי אתם חשובים

נראה לי שחבל לתכנן מפגש כשאנשים

לא יכולים להגיע.. אני מדברת בשם עצמי... אני בטוחה שיש עוד אנשים שזה מפריע להם.. אבל הם בכל זאת יוכלו להגיע בגלל הקרבה למקום אצלי זה לא מתאפשר בכלל.. אני בוודאות לא אגיע כשזה בערב חג.. החלטה שלכם אם לדחות.. כי יש אנשים שיגיעו גם ככה

../images/Emo214.gifאת חושבת שכל הארגון הזה נעשה בידיעה

שאנשים לא יוכלו להגיע? אם לא שמת לב, הכוונה הייתה שזה יהיה מפגש שבו כמה שיותר אנשים מהפורום יהיו נוכחים. מראש היו לי רק 3 תאריכים, שכולם הוצעו לכם, ובסופו של דבר היה אפשרי רק תאריך אחד, הנוכחי. לא הייתה שום ברירה מלבד ההחלטה אם לקיים את המפגש, או לא. גם כשכבר פרסמתי את התאריך, אף אחד לא העלה שהתאריך הוא ערב חג שני, רק לאחר כמה זמן גיליתי את זה ואז ניסיתי לראות מה אני יכולה לעשות ולשמחתי המפגש הוקדם בכמה שעות. בכל מקרה קשה מאוד לצפות ש100% מהאנשים יגיעו, בין אם זה ערב חג, או לא, ואם רוב האנשים ירצו שהמפגש ידחה או יתבטל, הם יכתבו וזה מה שנעשה..

אף פעם לא יהיה מאה אחוז

בכל יום לא משנה ערב חג או לא יהיה מישהו שלא יוכל לבוא. אז נכון שזה ערב חג אבל זה ערב חג בשעון קיץ! וזה משאיר יותר זמן לדברים . בכל אופן ככה נראה לי ..

אתי,

אולי תנסי לברר מהי השעה הכי מאוחרת שתחבורה ציבורית יוצאת מת"א לבית שאן? [לאוו דווקא אוטובוסים, גם מוניות שירות] בואו תנסו קצת ללכת גם לקראת הדר, הבחורה השקיעה המון המון זמן ומאמצים כדי לארגן לכולנו מפגש פורום עם כפיר. אז במקום לשלול ישר על הסף כי זה ערב חג, תנסו לראות אם יש איזו דרך לפתור את זה כל אחת מבחינתה. אולי תוכלי להגיע לפחות לחלק מהמפגש ואז ללכת לתפוס את האוטובוס האחרון או משהו דומה. נסי לברר את העניין, טוב?

inbarIL

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה במאה אחוז..אני חושבת שהמון מאמצים הושקעו פה והרצון הוא רצון טוב נטו לגרום למפגש הזה לקרות ולהתבצע באופן הטוב והכיף ביותר, וחשוב לדעתי להבין ולהעריך את זה.. אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה למצוא פתרונות של חזור כל אחת בדרכה, ואני בטוחה שאנשים כאן גם ישמחו לעזור אחד לשני. אי אפשר שתמיד יהיה מאה אחוז ותמיד יהיו קצת צדדים רעים בכל דבר, בואו ננסה להפיק את המקסימום ונראה לי שכבר זה יתרום

../images/Emo126.gifאת והאבקת פיות שלך!!../images/Emo99.gif

כולכן צודקות. אני הכי מקווה בעולם שהכל יסתדר, ושכולם יבואו ויהיו מאושרות .

הדר ובעצם כולם! יום שני זה לא ערב חג !!

ערב החג הוא ביום שלישי. ככה שיום שני הוא יום רגיל לחלוטין ולכן בעצם אין בעיות תחבורה ! זהו המשך ערב קסום

../images/Emo214.gifמצחיקה אחת!! המפגש ביום שלישי!../images/Emo6.gif

14.4 זה יום שלישי... ההופעה ביום שני, 13.4

טוב נכון את צודקת

משום מה ימים ותארכים לא היה הצד החזק שלי אפעם
לא נורא

למעלה